Kάτι ύποπτο συμβαίνει εδώ!

Ρικος

Νεοφερμένο μέλος

Η Ρικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 43 μηνύματα.
Καλημερα!Ενω εψαχνα σημερα για γατες στο ιντερνετ επεσα σε ενα πολυ περιεργο σαιτ!Εχει πολυ περιεργες τιμες!Μπειτε στο παρακατω σαιτ:

Πληκτρολογηστε (εγω στο google) α****,θα σας βγαλει διαφορες κατηγοριες,πατηστε κατοικιδια ζωα.Τα ελληνικα καθως και οι τιμες ολων των ζωων ειναι ακαταλαβιστικες:hmm:!Συμβαινει κατι παρανομο ή εγω το παρεξηγησα?:|:/:

Στην αρχη ηθελα να ανοιξω το θεμα αυτο στις καταγγελιες αλλα υστερα σκεφτηκα πως μπορει τζαμπα να τους αδικω τους ανθρωπους!:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Προφανώς είναι το ελληνικό παράρτημα κάποιου διεθνούς σάιτ για αγγελίες. Κάποια κείμενα (όχι όλα) πρέπει να ήταν στα αγγλικά και να μεταφράστηκαν με μηχανάκι, γι' αυτό είναι ακαταλαβίστικα.
Δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερα ύποπτο. Όσο για το ποιοι είναι αυτοί που διαφημίζονται, ο θεός και η ψυχή τους.:/:
(πάντως μου άρεσε πολύ το "έκτακτο φλυτζάνι"):lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρε μπράβο....

Yπάρχει αυτό
https://www.safeline.gr/report/index.php?lang=el για καταγγελίες sites, ή ότι άλλο θεωρούμε ύποπτο...

Και τα πουλανε και πολυ φθηνα..:blink::blink::hmm::hmm:

Το ίντερνετ είναι χάος...δυστυχώς.

Όλα ανώνυμα, και ελεύθερα...

Το ίντερνετ είναι χάος...δυστυχώς.

Όλα ανώνυμα, και ελεύθερα...

ναι δυστηχως..:down::down: θυμαμαι καποια στιγμη ειχα βρει ενα site που πουλουσε σκυλακια ρατσας και σου ελεγε διπλα στη καθε ρατσα που ηθελες να παραγγειλεις να συμπληρωσεις απλα αριθμο(ποσα θελεις) και φυλο(αρσενικο θυληκο):blink::blink: λες και αγοραζες μπλουζα!ουτε να το δεις ουτε τιποτα!:blink::blink:

εγω θυμαμαι μια φορα ειχα πετυχει μαι αγγελια οπου ελεγε ενασ πωσ πουλα τον σκυλο του - ιδιωτησ ηταν απο οτι ελεγε - 5000 ευρω, σε ηλικια 4-5 ετων, δεν θυμααι ακριβωσ τι ρατσα ηταν, αλλα μαλλον ποιμενικος η κατι τετοιο...και μαλιστα εγραφε στην αγγελια του πως να μην φανουν πολλα σε καποιον τα λεφτα διοτι ο ιδιος τον ειχε αγορασει πολυ πιο ακριβα!!!!!!:blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Οντως...υπαρχουν πολλα τετοια κουλα στο ιντερνετ!Αυτο ομως που με παραξενεψε ειναι οι τιμες...μου μπηκε στο μυαλο πως αυτο ειναι εξωτερικο σαιτ(οπως ειπε και ο χρηστης ruko-hey!μοιαζουν τα ψευδωνυμα μας δεν βρισκεις?-)και πως με το φορο για να ερθουν η τιμη θα διπλασιαζεται,τριπλασιαζεται... και θα μας βγαινει ο παπαγαλος των 150 ευρω,παπαγαλος των 1.350 ευρω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back