Ρικος
Νεοφερμένο μέλος
Πληκτρολογηστε (εγω στο google) α****,θα σας βγαλει διαφορες κατηγοριες,πατηστε κατοικιδια ζωα.Τα ελληνικα καθως και οι τιμες ολων των ζωων ειναι ακαταλαβιστικες
!Συμβαινει κατι παρανομο ή εγω το παρεξηγησα?

Στην αρχη ηθελα να ανοιξω το θεμα αυτο στις καταγγελιες αλλα υστερα σκεφτηκα πως μπορει τζαμπα να τους αδικω τους ανθρωπους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερα ύποπτο. Όσο για το ποιοι είναι αυτοί που διαφημίζονται, ο θεός και η ψυχή τους.

(πάντως μου άρεσε πολύ το "έκτακτο φλυτζάνι")

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Yπάρχει αυτό
https://www.safeline.gr/report/index.php?lang=el για καταγγελίες sites, ή ότι άλλο θεωρούμε ύποπτο...
aporw
Διακεκριμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Όλα ανώνυμα, και ελεύθερα...
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Το ίντερνετ είναι χάος...δυστυχώς.
Όλα ανώνυμα, και ελεύθερα...
ναι δυστηχως..

λες και αγοραζες μπλουζα!ουτε να το δεις ουτε τιποτα!

skai-animals
Δραστήριο μέλος

Ρικος
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum