Kαρναβάλι

MAYROULIS

Περιβόητο μέλος

Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
γίνεται καρναβάλι στην πόλη σας;
Στην Ιαλύσο (η πόλη που μένω), θα γίνει. Τα αδέλφια μου όμως δεν θα με πάρουν. Κι ήθελα να ντυθώ μαύρος πάνθηρας, γιατί είμαι ήδη μαύρος, μόνο να μάθω να βρυχιέμαι έπρεπε. Όχι, συγνώμη, δε μοιαζω με μαύρο πάνθηρα εγώ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: καρναβάλι

Nα τους πεις να σε παρουν.Τι αδελφια σου ειναι τοτε.Ενας κουκλος εισαι βρε.Και ειμαι σιγουρη πως θα μαθεις γρηγορα να βρυχεσαι αφου εμαθες να γραφεις στον υπολογιστη.Καλο μηνα πανθυρακο!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: καρναβάλι

Θα γινει καναρβαλι, αλλα στην διπλανη πολη, η οποια εχει ενωθει με τον δημο μας:)
Θα γινει στο Αγ.Ι.Ρεντη, Αττικη:)

Καρναβαλι στο Ρεθυμνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγώ θα πάω στην πλατεία με τα αδέλφια μου, όμως χωρίς να το ξέρουν, γιατί θα μπω μέσα στη τσάντα της αδερφής μου. Χι, χι, χι, μπουάχαχαχαχα

Σιγουρα θα καταφερεις να δεις και εσυ το καρναβαλι;)

τελικά το καρναβάλι τελείωσε... κι εγώ δεν πήγα. Αλλά δεν πειράζει. Άκουγα τη μουσική του καρναβαλιού από το μπαλκόνι, έβλεπα τα παιδάκια από τη γειτονιά να πηγαίνουν εκεί με τις στολές τους. Και το κυριότερο: ήταν εκεί δυο γάτοι που τσακώνονταν κι έμοιαζαν με καρνάβαλους που χόρευαν, γιατί ήταν πιτσιλωτοί. Σήμερα, αν και Καθαρά δευτέρα, στο χωριό των αδερφιών μου, θα γίνει καρναβάλι. Αν δε με πάρουν, δε με πειράζει. Θα δω πάλι το δικό μου καρναβάλι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back