ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από προσωπική εμπειρία (πολύ κοντινουμου ατόμου) έχουν πιαστεί και ξυλοφορτωθεί αρκετές φορές τα τελαυταία χρόνια εμπριστές από κυνηγούς μη κοιτάτε που δε τα λένε. Μήπως μας είπαν ποιοι μας έκαψαν τώρα
Μπορεί σε έμας να ακουστεί σκληρό άλλα ο κυνηγός θέλει να υπάρχει πληθόρα ζωων. Πάντα υπάρχου μαλ... που κυνηγούν όχι για να φάνε αλλά για να σκοτώνουν και σε απαγορευτηκές περιόδους ακόμα. Για την ανοχή φταίνε οι αρχές που ένω ξέρουν δεν τους πέρνουν τις άδειες.

Τώρα που μιλάμε κάτω στο χωριό υπάρχουν άνθρωποι που κυνηγούν

Μου το έλεγε για την ακρίβια ο πατέρας μου πόσο ανεγκέφαλοι είναι.
Στην οικογενεια μου έχω αρκετους κυνηγούς ήταν και ο πατέρας μου παλιά όμως όλοι τους πλέων έχουν καταλάβει οτί δεν μπορούν αντικιμενικά να πάνε για κυνήγη όπως παλιά, πριν 30 χρόνια.
Ετσι ουσιαστικά πανε βόλτες στο δάσος. Το ξέρω οτι δεν είναι όλοι έτσι αλλά είναι πολλοι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχαέλα
Νεοφερμένο μέλος
Πάντως νομίζω πως οι περισσότεροι κηνυγούν για ευχαρίστηση, για να σκοτώσουν ένα ζώο. Αν τους πας εναν λαγό για παράδειγμα να τον φάνε δεν θα τους ικανοποιήσει το ίδιο με κάποιον που θα τον έχουν σκοτώσει οι ίδιοι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Μιχαέλα
Νεοφερμένο μέλος
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το κακό νομίζω πως είναι σε αυτούς που δεν έχουν κανάνα έλεος στο κηνύγι. Το πιο ελεινό ήταν εκείνο που είχα ακούσει με τα ελάφια (τα ελάχιστα που έχουν απομείνει) στην Πάρνηθα. Τα καημένα.Πάντως νομίζω πως οι περισσότεροι κηνυγούν για ευχαρίστηση, για να σκοτώσουν ένα ζώο. Αν τους πας εναν λαγό για παράδειγμα να τον φάνε δεν θα τους ικανοποιήσει το ίδιο με κάποιον που θα τον έχουν σκοτώσει οι ίδιοι!
Το μεγαλυτερο ποσοστο στην επαρχία είναι έτσι, δυστυχός, γι' αυτό πλέον άμα ακούω για ατυχίματα με δυναμήτη π.χ. (δε μπορείς να φανταστείς τη κάνουν στον Αλφειό) δε στενοχοριεμε καθόλου. Παθαίνουν καρκίνους και υπάρχουν ακόμα ατομα έκει κάτω που χρησιμοποιού ddp (νομίζω το λένε) είναι ανεγκέφαλοι.

Οταν βγήκε στη συνταξη ο πατέρας μου και άρχισε να μένει για καιρό στο χωριό και να κάνει κήπους τον κορόιδευαν που δεν χρησιμοποιούσε φάρμακα. Ομως με 25 δέντρα ντομάτας έβγαλε 2 τόνους καρπό (τρελαθήκαμε να φτυάχνουμε μπελντέ
)Είχαν πάει όργανώσεις και είχαν αφήσει αλεπούδες που είχαν εξαφανηστεί και τις σκοτώνανε γιατί λέει τους πήραζαν τις κότες (ψέμα) για το κυνήγη το έκαναν

Εχω ιστορίες να φρίξεις όσο ωραίος τόπος είναι έκει κάτω τόσο σκάτάνηθρωποι είναι αυτοί που μένουν εκεί (οι περισότεροι)
Μιχαέλα
Νεοφερμένο μέλος
Η φύση μας είναι τόσο όμορφη και εμείς θέλουμε να τα καταστρέφουμε όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κρίμα όμωςΗ φύση μας είναι τόσο όμορφη και εμείς θέλουμε να τα καταστρέφουμε όλα
Που είναι το μέρος αυτό που λες? είμαι εντελώς άσχετη
Κοντά στη Αρχαία Ολυμπία
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μετα ξαναρχιζει το κυνηγι!
Εχουμε λοιπον ελαχιστο χρονο για να δειξοουμε οτι θελουμε να γινει μονιμη η απαγορευση! Στειλτε επιστολες στο υπουργειο!
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool