Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
sof μας δινεις αδεια να τυπωσουμε τον φριξο μπλουζακι με την φραση "μη μου μιλατε ειναι δευτερα" πες ναι σε παρακαλουμεεεε το θελει πολυ ο καλος μου να τη φοραει!!!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Γέλασα πολύ με το φριζάκια-φριξάκια
Επειδή για κάποιο λόγο αδυνατώ να τον βαλω στην υπογραφή μου, παραθέτω εδώ νεες φωτό
Μόνο σε δυο τον πέτυχα με μάτια ανοιχτά και από αυτές η μια θαμπή!![]()
πρέπει να γίνει επεξεργασία avatar μόνο τοτε΄θα την παρει θα την κάνεις για avatar και μετά θα την βάλεις στην υπογραφή σου!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boy_gr
Νεοφερμένο μέλος

Ga-takis
Νεοφερμένο μέλος
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υποκλίνομαι!

Raisa
Περιβόητο μέλος

Elena_p
Δραστήριο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος

Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλέ τι Φρίξος (που θυμίζει λίγο τη λέξη φρίκη)...σκέτος Άδωνης ειναι ο μικρός!!!
![]()
Πολύ καλό!

Αλλά του πηγαίνει περισσότερο το Καίσαρας
zorica
Διάσημο μέλος
Βλεπω τα καταφερατε Sof & Ga-takisΧωρις λογια..

cosette
Δραστήριο μέλος

Πάντως ο Φρίξος είναι η πιο γλυκιά ξινισμένη γατόφατσα που έχω δει...

Να τον χαίρεστε

Havana
Διάσημο μέλος

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
μην του μιλατε ειναι δευτερα!!!!![]()
σήμερα είναι Παρασκευή;;;
ή καλύτερα "Φριξοσκευή", η μέρα του Φρίξου

GINA-ERMIS
Νεοφερμένο μέλος
Τι κι αν ειναι λιγο μουρτζουφλης?? ειναι υπεροχος..σαν εσας που τον εχετε και τον προσεχετε τοσο.
Να σας ζησει λοιπον...και να ειστε σιγουροι οτι θα σας δωσει πολλες χαρες αυτη η φατσουλα!!!
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ξέκλεψα τώρα λίγη ώρα για να γράψω τα Φριξονέα.
Από 1,400 το καμάρι μου έφτασε σε 2 εβδομάδες τα 1,850 (τελευταία μέτρηση το περασμένο Σάββατο στον κο Πάνο).
Με τον καλυκοϊό τα πάμε καλά. Επιτέλους μπόρεσε να τον εμβολιάσει ο γιατρός. Είναι η νύχτα με τη μέρα, απ'ότι μου είπε. Συνεχίζω τη ωραιότατη οδοντόπαστα κάθε τρεις μέρες και ξανά ιντερφερόνη για άλλες 10 μέρες. Θα δούμε στις 7 μαρτίου που τον ξαναπάμε.
Έχω διάφορα θέματα με τη διατροφή του. Ο μπαγάσας είναι πολύ εκλεκτικός. Ενώ ο γιατρός είπε να του μειώνω τη κονσέρβα, αυτός δεν τρώει καθόλου ξηρά και κάνει λες και τον σφάζουμε αν δεν του βάλουμε κονσέρβα. Τρώει δε ΜΟΝΟ αυτές τις Hills στα φακελάκια. ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Έχω δοκιμάσει ένα σωρό μάρκες, επειδή η Hills είχε έλλειψη σε φακελάκια.

Αλλά το βασικό θέμα του είναι άλλο....Θυμάστε που γκρίνιαζα που δεν ανέβαινε στο κρεββάτι? Ε...τωρα ανεβαίνει στο κεφάλι μου όταν κοιμάμαι. Και καλά να ανεβαίνει...το πρόβλημα είναι πως αρχίζει να δαγκώνει ότι εξέχει. Χέρι, δάχτυλο, μύτη (δεν είναι μεγάλη η μύτη μου, αλήθεια
), μαλλιά
Ειδικά το χέρι του δίνει και καταλαβαίνει. Το πιάνει και αρχίζει να το δαγκώνει και να με γρατζουνάει. Και όλα αυτά...χουρχουρίζοντας!!
Δεν το κάνει από νεύρα, το κάνει για παιχνίδι. Αλλά πως του το κόβω? Μου έχει κάνει τα χέρια σαγρέ! Του φωνάζω με τη μια "Ε!!!" ή "Φρίξο!" έντονα. Σταματάει για λίγο, ρίχνει μια γλυψιά, τάχαμου τάχαμου, και φτου και απ'΄την αρχή.

Αφού έχει γίνει πτώμα από τη κούραση ανεβαίνει στα μαλλιά μου και κοιμάται
Ή στο μαξιλάρι μου και τον παίρνει ο ύπνος με το ποδαράκι του στο σαγόνι μου. Εκεί με λιώνει βέβαια και ξεχνάω τα πάντα 
Αλλά αυτό που σας περιγράφω γίνεται κάθε βράδυ. Γυρνάω από τη δουλειά πτώμα στις 9, πεφτω για ύπνο στις 23.00 και καταφέρνω να κοιμηθω στις 00.30!

Αυτά τα νεα μας, είναι πολύ character πάντως αυτός. Πραγματικά ώρες-ώρες πιστεύω πως αυτός έχει υιοθετήσει ΕΜΑΣ! Μας χορεύει στο ταψί!

stellak
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

Για το θέμα του "παιχνιδο-χαδο-δαγκώματος" ρίξε μια ματιά εδώ.Αλλά πως του το κόβω? Μου έχει κάνει τα χέρια σαγρέ!
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sof, σκέφτηκες ποτέ όσο λείπετε στη δουλειά, μήπως μπαίνει ο Φρίξος στο site και διαβάζει τα παράπονά σου, όσα δηλαδή δεν έκανε μέχρι πρότινος; Ε, το παιδί για να σε ευχαριστήσει, είπε να τα καθιερώσει. Και τώρα παραπονιέσαι πάλι; Εγώ με το μέρος του είμαι, να το ξέρεις...![]()

Δεν παραπονιέμαι μωρέ...με τρελαίνει που έχει γίνει τόσο αυτοκόλλητος πια
Όπου πάω είναι από πίσω μου
Νιώθω και τρελές τύψεις που μένει τόσες ώρες μόνος του....

Aretha μου, ευχαριστώ. Το είχα ξαναδιαβάσει το άρθρο, έχω "υιοθετήσει" τη μέθοδο "φωνάξτε" γιατί οι άλλες δεν παίζουν. Δεν μπορώ να τον πιάσω από το σβέρκο όταν με δαγκώνει γιατί θα φάει το χέρι μου ολόκληρο
Αλλά και τα νυχάκια του δεν θέλω να του τα κόψω.Αμ το άλλο δεν σας το είπα. Δεν φτάνει που είναι τόσο ...εχμμ....όμορφος
, βγάζει και ένα θεόστραβο δόντι μπροστά. Τόσο στραβό που όταν έχει κλειστό το στόμα του το δόντι εξέχει...Ο Κος Πάνος είπε πως θα το παρακολουθουμε και αν δούμε πως του πληγώνει το ούλο πάνω θα του το τροχίσουμε. Σκέφτομαι λοιπόν και αυτό, μήπως τα δοντάκια του τον ενοχλούν και βρίσκει ανακούφιση δαγκώνοντας με

Havana
Διάσημο μέλος
και περιμενουμε με αγωνια νεες ποζες....
να του δωσεις ενα φιλακι απο μενα στο στραβο του δοντακι....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool