Roma
Νεοφερμένο μέλος
Η Roma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα.
25-10-09
18:25
Τι εγινε τελικα με το κουταβι?Ελπιζω να ειναι καλα τα νεα 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα.
25-10-09
18:39
Aκόμα τίποτα...παίρνω απο το απόγευμα τηλέφωνα και ο ένας με στέλνει στον άλλο...
Εδώ και 2 ώρες παίρνω μια εθελόντρια του ΚΑΖ αλλά δεν το σηκώνει το κινητό της....
Δεν ξέρω τί αλλο να κάνω....
Εδώ και 2 ώρες παίρνω μια εθελόντρια του ΚΑΖ αλλά δεν το σηκώνει το κινητό της....
Δεν ξέρω τί αλλο να κάνω....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Roma
Νεοφερμένο μέλος
Η Roma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα.
25-10-09
18:41
Στελλα παρε σε παρακαλω τον αριθμο που σου εστειλα απο το Ourdogs..μπορει να υπαρξει λυση απο κει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα.
25-10-09
18:46
Μα σε αυτό πήρα!!Μου έδωσε ένα τηλ.της φιλοζωικής Γλυφάδας αλλά όταν πήρα μου είπαν ότι πήρα στην Αίγινα και οτι η περιοχή της Γλυφάδας είναι κάτι σαν παράρτημα σε αυτούς.Ο υπεύθυνος εκεί μου έδωσε το τηλ.μιας κυρίας,την πήρα και αυτή μου έδωσε το τηλ.μιας άλλης κυρίας την οποία προσπαθώ να βρω εδώ και 2 ώρες....Στελλα παρε σε παρακαλω τον αριθμο που σου εστειλα απο το Ourdogs..μπορει να υπαρξει λυση απο κει.

Roma
Νεοφερμένο μέλος
25-10-09
18:51
Απιστευτο
Ξαναεγραψα στο ourdogs μηπως και απαντησει κανεις..Θελω να παω εγω με το αυτοκινητο μου αλλα δεν ξερω καθολου απο Γλυφαδα....Παντως το καλο ειναι οτι το κουταβι ειναι εκει και ειναι καλα..
Ξαναεγραψα στο ourdogs μηπως και απαντησει κανεις..Θελω να παω εγω με το αυτοκινητο μου αλλα δεν ξερω καθολου απο Γλυφαδα....Παντως το καλο ειναι οτι το κουταβι ειναι εκει και ειναι καλα..
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
25-10-09
19:04
Είναι και Κυριακή σήμερα.Αύριο ίσως να γίνει κάτι που είναι Δευτέρα...Τώρα φαντάζομαι θα είναι λίγο δύσκολο,αφού πέρασε και η ώρα και σκοτείνιασε...Απιστευτο![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum