Kρεβατομουρμούρα...

Eva82

Νεοφερμένο μέλος

Η Eva82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Γαλάτιστα (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους τους γατογονείς!!!
Το πρόβλημά μου είναι το εξής...θέλω να της εξηγήσω ότι πρέπει να κοιμάται στο όμορφο κρεββατάκι της και όχι στο δικό μου...Ενώ της έχω φωνάξει με την λέξη "ΜΗ" , και ενώ το καταλαβαίνει αμέσως όταν ανεβαίνει πάνω ότι κάνει λάθος..επιμένει..και το βρίσκω λογικό κιόλας να θέλει να είναι δίπλα μας..και στεναχωριέμαι που της φωνάζω και την μαλώνω.. Ωστόσο βρίσκει την ευκαιρία όταν κοιμόμαστε να έρχεται για να κοιμηθεί μαζί μας...Τι να κάνω? Μπορεί να γίνει κάτι? Ή να το αφήσω..
Το γατάκι μου είναι 3 μηνών.

Ευχαριστώ πολύ:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το πρόβλημά μου είναι το εξής...θέλω να της εξηγήσω ότι πρέπει να κοιμάται στο όμορφο κρεββατάκι της και όχι στο δικό μου...Ενώ της έχω φωνάξει με την λέξη "ΜΗ" , και ενώ το καταλαβαίνει αμέσως όταν ανεβαίνει πάνω ότι κάνει λάθος..επιμένει..και το βρίσκω λογικό κιόλας να θέλει να είναι δίπλα μας..και στεναχωριέμαι που της φωνάζω και την μαλώνω.. Ωστόσο βρίσκει την ευκαιρία όταν κοιμόμαστε να έρχεται για να κοιμηθεί μαζί μας...Τι να κάνω? Μπορεί να γίνει κάτι? Ή να το αφήσω..

Προφανώς είναι ακόμη μικρούλη, μόλις 3 μηνών.;) Σ'αυτήν την ηλικία είναι φυσικό να αποζητούν ακόμη την ασφάλεια της ανθρώπινης παρουσίας.
Για το μκρούλι γατάκι σας, είσαστε το υποκατάστατο της μητρικής παρουσίας και θέλει να σας νιώθει δίπλα της.:)
Αν δεν θέλετε να συνηθίσει να κοιμάται μαζί σας μάλλον θα πρέπει να κλείνετε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας και στην αρχή να μην ενδώσετε στα παρακάλια και τα κλαματά του.:) Το να το εκπαιδεύεσεται ενώ έρχεται στην κρεβατοκάμαρα σας να μην ανεβαίνει στο κρεβάτι αλλά να κοιμάται στο κρεβατάκι του ,προσωπικά το θεωρώ πιό δύσκολο.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα και από εμένα!!!:):) Όπως σου είπε και η Νίκη, είναι ακόμα μικρό και αισθάνεται πιο ασφαλής όταν είναι δίπλα σας...:):) Το έκαναν και εμένα όταν ήταν μικρά και αλλά τώρα παίζουν μεταξύ τους όλο το βράδυ και δεν έρχονται καθόλου στην κρεβατοκάμαρά μας...:P:P

ειναι πολυ απλο,οταν δεν θελουμε να ανεβαινουν στο κρεβατι,απλα κλεινουμε την πορτα της κρεβατοκαμαρας....:)

Έχεις δοκιμάσει να κοιμηθείς με γατάκι; Είναι φοβερά εθιστικό! ;) Σκέψου μόνο πόσο θα σε ζεσταίνει η γουνίτσα του ή πόσο θα σε ηρεμά το γουργουριτό!
Παρ' όλ' αυτά κανείς δεν σε αδικεί που δεν θές το γατί στη κρεβατοκάμαρα. Φτιαξε του ένα χώρο που θα αγαπήσει το υπόλοπο της μέρας. Στα γατιά αρέσει να ανεβαίνουν ψηλά. Ίσως μια καρέκλα κοντά σε ένα παράθυρο ή ένα γατόδεντρο. Ψέκασε επίσης με cat nip και επιβράβευσε το γατάκι σου με γατογλυκό. Καλή επιτυχία!!

Έχεις δοκιμάσει να κοιμηθείς με γατάκι; Είναι φοβερά εθιστικό! ;) Σκέψου μόνο πόσο θα σε ζεσταίνει η γουνίτσα του ή πόσο θα σε ηρεμά το γουργουριτό!
Παρ' όλ' αυτά κανείς δεν σε αδικεί που δεν θές το γατί στη κρεβατοκάμαρα. Φτιαξε του ένα χώρο που θα αγαπήσει το υπόλοπο της μέρας. Στα γατιά αρέσει να ανεβαίνουν ψηλά. Ίσως μια καρέκλα κοντά σε ένα παράθυρο ή ένα γατόδεντρο. Ψέκασε επίσης με cat nip και επιβράβευσε το γατάκι σου με γατογλυκό. Καλή επιτυχία!!

θα συμφωνησω απολυτα........με αυτο που υπογραμμισα και ειπες!!!!!!!!!!:D:D:D

θα συμφωνησω απολυτα........με αυτο που υπογραμμισα και ειπες!!!!!!!!!!:D:D:D

Θα συμφωνησω με αυτα που συμφωνησες:D:D:D Εγω ζοριζομαι αμα ξαπλωνω κι εκεινη την κανει για να παιξει!

Παντως ναι μεν ειναι μικρο αλλα οπως τα παιδια, ειναι πως θα μαθει απο την αρχη, αν μεγαλωσει θα το κοψει πιο δυσκολα.

Δοκίμασε να βάλεις για κάποιες νύχτες το κρεβατάκι που του προορίζεις πάνω στο δικό σας, χαμηλά, δίπλα στα πόδια. Έτσι θα συνηθίσει να κοιμάται εκεί μέσα και αφού το κατεβάσεις απ'το κρεβάτι! Σε μιας φίλης μου έπιασε το κολπάκι. Εγώ πάντως πλέον δεν μπορώ να κοιμηθώ χωρίς το βάρος της Lunas πάνω μου και συνήθως παθαίνω αγκύλωση προκειμένου να μην την ξεβολέψω! :redface: :lol:

Αχ κρεβατομουρμούρα..... Ο πρίνς αρέσκεται στις 4 το πρωί να κάνει πατούσες και γουργουριτα. Αν δεν ξυπνάς σου ρίχνει κουτουλιές και φάπες. και ΄χωνεται κάτω από τα σκεπάσματα, σε γαργαλάει με τα μουστάκια του κλπ.. όλα αυτά για να τον κάνεις αγκαλιά να σου γουργουρίσει και να σε τσαλαπατήσει με τα πατουσάκια του.... τι ναπεις....

κι εγω προσπαθησα καποια στιγμη να μαθω στο Λουκουμα να κοιμαται στο κρεββατακι του (ενα ωραιοτατο κιτρινο με τον μπαγκς μπανυ:redface::P) αλλα δεν τα καταφερα..κοιμαται ακομα οπως και την πρωτη μερα μαζι μου στο κρεβατι!διπλα μου, στο μαξιλαρι μου, στα ποδια μου, και ενιωτε πανω μου!:P:lol: ομως τωρα και να θελει να κοιμηθει αλλου δεν τον αφηνω εγω!:redface: δεν μπορω χωρις την μουσουδακλα του διπλα μου..:redface::redface:

Ax!! Παιδιά μου αρέσει πολύ να κοιμάμαι με την Μέλι μου!! Αλλα το θέμα είναι οτι συγκατοικώ με το αγόρι μου..ξυπνάει νωρίς..Και η Μέλι ξυπνάει ακόμα πιο νωρίς..Και καταλαβαίνετε ότι θέλει να παίξει...Αλλά και ο άλλος θέλει να κοιμηθεί!!
Αχχ!!!
Να ρωτήσω κάτι? Τι είναι το cat nip?? και τι λυχουδιά μπορώ να της δίνω, έχω ακούσει για κάτι το οποίο δεν είναι ούτε ξηρά τροφή ούτε τροφή κονσέρβας και δίνεται για επιβράβευση και εκπαίδευση..Ποιό είναi αυτό?
:):):)

εχει διαφορα treats στην αγορα που ειναι για επιβραβευση..φτανει να της αρεσει γιατι η δικια μου οσα treats της αγορασα δεν τα ετρωγε με τπτ:mad:
το κατνιπ υποτιθεται αρεσει στις γατες, αλλα μαλλον οχι σε ολες ..ειχα παρει σπρευ αλλα παλι σε μας δεν δουλεψε..:/:

εχει διαφορα treats στην αγορα που ειναι για επιβραβευση..φτανει να της αρεσει γιατι η δικια μου οσα treats της αγορασα δεν τα ετρωγε με τπτ:mad:
το κατνιπ υποτιθεται αρεσει στις γατες, αλλα μαλλον οχι σε ολες ..ειχα παρει σπρευ αλλα παλι σε μας δεν δουλεψε..:/:
Μήπως δεν έχεις γάτα?????:hmm::hmm::hmm::lol::lol::lol:

Μόλις τωρα ειδα το θέμα και πριν απο καμποσο καιρό αντιμετώπιζα ακριβως το ίδιο με αποτέλεσμα να κοιμάμαι και να ξυπνάω μεσα στις ενοχές δεδομένου πως η Νεφέλη ειναι το πιο....τρυφερο-πανιαπονιάρικο γατάκι που ειχα ποτέ !!! (εδω μπορεί να παιζει ρόλο η ράτσα της ως ενα ποσοστό)

Το βράδυ έκλεινα την πόρτα κι αυτή δεν κουνιοταν απο εκει κι οποτε κι αν ανοιγα- ακομη κι εν τω μέσω της νύχτας - αρχιζε τα παραπονα και τα νιαουρισματακια και μου ραγιζε την καρδιά. Ενιωθα πως η αγαπη που της έδινα δεν αρκούσε...

Ξαφνικά μόλις έγινε 7 μηνών (την πήρα 5) αυτο το σταμάτησε. Και ναι, απο τη μια στιγμή στην άλλη!
Βεβαια παραπονιάρα πάντα θα ειναι....(ειναι το..κόλπο να ριξουμε τη μαμά..)
αλλά οταν ερθει η ώρα, η πόρτα κλεινει και η κάθε μια μας ειναι στο δικό της βασίλειο. Απλά το πρωί μου την έχει ... στημένη :lol: :lol: :lol:

Μεγαλώνοντας θα ανεξαρτητοποιηθεί μη φοβάσαι αρκει να μην υποκυψεις τωρα και χάσεις το παιχνίδι. Δεν υπαρχουν μαγικές συνταγες...

Μήπως δεν έχεις γάτα?????:hmm::hmm::hmm::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: πιαστε την! λεει ψεμματα ασυστολα!:P:lol::lol::lol:
μην κοροιδευετε καλεεεε !!! αν και θα αρχισω να το ψαχνω, γιατι ουτε το σπρευ του feliway δουλεψε σε μας:redface::redface::redface:

μην κοροιδευετε καλεεεε !!! αν και θα αρχισω να το ψαχνω, γιατι ουτε το σπρευ του feliway δουλεψε σε μας:redface::redface::redface:
Γι αυτό στο είπα!!:P:P Για ψάχτο λίγο!!:lol::lol::lol:

Εμας παλι κοιμαται μονη της απο την 1η κιολας νυχτα!!εκλαιγε ναι μεν αλλα δεν ερχοτανε, δεν ηθελε να ερθει στο κρεβατι μας αλλα να παμε εμεις στο δικο μας!!:confused:

Εμας παλι κοιμαται μονη της απο την 1η κιολας νυχτα!!εκλαιγε ναι μεν αλλα δεν ερχοτανε, δεν ηθελε να ερθει στο κρεβατι μας αλλα να παμε εμεις στο δικο μας!!:confused:

Α ΚΑΛΟ Ε ! :lol:
1 :kiss: φιλί στο πανέξυπνο μικρό απο μενα.

Α ΚΑΛΟ Ε ! :lol:
1 :kiss: φιλί στο πανέξυπνο μικρό απο μενα.
συγνωμη μια μικρη διορθωση... να παμε εμεις στο δικο της (βλεπε καναπε :D)
1 μονο :kiss:φιλι??πολλα πολλα πολλα τωρα που ειναι μικρη και δεν μπορει να μου αντισταθει...:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back