Kρεβατομουρμούρα...

Εγώ catnip πήρα σε σπρεϋκαι ψέκασα επάνω στο γατόδεντρο. Δεν ξέρω τι λάτρεψε πιο πολύ, το σπρέϋ ή το γατόδεντρο όμως το γατόδεντρό του το έχει λατρέψει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόλις τωρα ειδα το θέμα και πριν απο καμποσο καιρό αντιμετώπιζα ακριβως το ίδιο με αποτέλεσμα να κοιμάμαι και να ξυπνάω μεσα στις ενοχές δεδομένου πως η Νεφέλη ειναι το πιο....τρυφερο-πανιαπονιάρικο γατάκι που ειχα ποτέ !!! (εδω μπορεί να παιζει ρόλο η ράτσα της ως ενα ποσοστό)

Το βράδυ έκλεινα την πόρτα κι αυτή δεν κουνιοταν απο εκει κι οποτε κι αν ανοιγα- ακομη κι εν τω μέσω της νύχτας - αρχιζε τα παραπονα και τα νιαουρισματακια και μου ραγιζε την καρδιά. Ενιωθα πως η αγαπη που της έδινα δεν αρκούσε...

Ξαφνικά μόλις έγινε 7 μηνών (την πήρα 5) αυτο το σταμάτησε. Και ναι, απο τη μια στιγμή στην άλλη!
Βεβαια παραπονιάρα πάντα θα ειναι....(ειναι το..κόλπο να ριξουμε τη μαμά..)
αλλά οταν ερθει η ώρα, η πόρτα κλεινει και η κάθε μια μας ειναι στο δικό της βασίλειο. Απλά το πρωί μου την έχει ... στημένη :lol: :lol: :lol:

Μεγαλώνοντας θα ανεξαρτητοποιηθεί μη φοβάσαι αρκει να μην υποκυψεις τωρα και χάσεις το παιχνίδι. Δεν υπαρχουν μαγικές συνταγες...

Πολύ χαίρομαι που ακούω άλλη μια ίδια περίπτωση..Και εγω νιώθω ενοχές, άστα να πάνε! Αλλά το καλό είναι οτι όταν κλείνει η πόρτα δεν ακούγεται καθόλου, κοιμάται ήσυχα το μικρό μου, και μόνο το πρωι χτυπάει την πόρτα για να πάω να της βάλω φαγητάκι:P.
Πάντως από οτι βλέπω το cat nip είναι για να προσελκύσεις το γατάκι να πάει κάπου, αλλά δεν είναι και τόσο αποτελεσματικό??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με τον δικο μου ειχα παρομιο προβλημα. Στην αρχη, μολις ερχοταν στο κρεβατι τον εβαζα κατευθιαν στα ποδια μου. Σιγα σιγα καταλαβε πως αν θελει να κοιματε παρεα μου θα ηταν μονο εκει. Ελα που μετα ηθελα να τον κανω αγκαλιτσες και δεν ηθελε.. πηγαινε κατευθειαν στη θεση του.

Τωρα ομως εχει γινει πολυ εξυπνουλης. Οταν με βλεπει να ετοιμαζομαι για υπνο, παιρνει θεση για αγκαλιτσα διπλα στο μαξιλαρι μου. Το αγκαλιαζω για 5-10λεπτα και μετα παει μονος του στο κρεβατακι του που εχω τοποθετησει πανω σε μια καρεκλα διπλα απο το κρεβατι. Το πρωι τον βρισκω παντα εκει και παλι ξυπναμε με αγκαλιτσες!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back