KAZ ΕΡΙΚ: Αφεθήκαμε στις γάτες...

Τέλειος γατοπαράδεισος. Ανυπομονώ να γυρίσω φθινόπωρο Αθήνα να πάμε να τον επισκεφτούμε.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα το είδα, τι γατοπαράδεισος ήταν ετούτος!!!? Και οι γατούλες όλες μία και μία διαλεχτές (ειδικά μία θεόχοντρη λευκή:D)! Μπράβο σας κορίτσια για τα πράγματα που προσφέρατε και την προβολή του κέντρου αυτού και μπράβο στις κυρίες που το συντηρούν!!!!:up: Πραγματικά άψογη δουλειά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχει κανένα νέο από το Καταφύγιο αυτό;Εγώ πάντως δεν έχω λάβει απάντηση στο μαιλ για το πώς θα μπορούσαμε να φανούμε χρήσιμοι...

Εσείς κοπέλες που πήγατε είχατε καμία άλλη επικοινωνια ή πρόοδο με την προώθηση των αγγελιών; Ξ'έρετε τελικά αν τους εμδιαφέρει να πηγαίνει κόσμος εκεί να βλέπει τα ζωάκια ή αν θέλουν βοήθεια με την προώθηση;

Drusilia σου είχα στείλει τα τηλέφωνα των κυριών... της πήρες;
Με το internet δεν εχουν καλή σχέση, φαίνεται αυτό και από το site τους που είναι μάλλον πρωτόγονο.

οχι, δεν έχω λάβει κάτι... :confused:
μπορεις να τα στείλεις πμ; Αν πιστεύεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να τις πάρω εγώ σαν άσχετη, θα τις πάρω.

Σου έστειλα ΠΜ με τα τηλέφωνα.

Είμαστε σε συνεννόηση μέσω της Μίλλυ του Αίλουρου με τις κυρίες και με μια δημοσιογράφο του MEGA. Θα γίνουν κειμενάκια για τα ζώα που πάνε για υιοθεσία και θα μπουν αγγελίες.

Μπράβο chouzouris ελπίζω να βγεί κάτι καλό από όλη αυτή την κινητοποίηση:)

Καλησπέρα!
Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει αν το καταφύγιο λειτουργή ακόμα;
Αν δέχονται ζώα και πως μποεώ να έρθω σε επαφή μαζί τους;

Ευχαριστώ.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!
Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει αν το καταφύγιο λειτουργή ακόμα;
Αν δέχονται ζώα και πως μποεώ να έρθω σε επαφή μαζί τους;

Ευχαριστώ.:)

Λειτουργεί, τωρα αν δέχονται ζώα δεν νομίζω... να αδειάσουν θέλουν, και να τους βρούν σπίτια...:hmm:

εδω το site τους
https://www.kazshelter.org/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

julia το λινκ που εδωσες ειναι αλλου καταφυγιου..του ΚΑΖ-ΕΡΙΚ ειναι το https://www.kaz-eric.gr ..στο λινκ που εδωσες του ΚΑΖ εχω παει..ειναι στο Μαρκοπουλο και ειναι πραγματικα τελειο..

Λειτουργεί, τωρα αν δέχονται ζώα δεν νομίζω... να αδειάσουν θέλουν, και να τους βρούν σπίτια...:hmm:

Σωστά.:redface: Απλά αναρωτιέμαι αν δέχονται κάποια ζώα που δεν μπορόυν να προσαρμοστούν σε κάποιο σπίτι.

Τέλος πάντων.. Σε ευχαριστώ που απάντησες :), θα κοιτάξω το site τους.

Σε ευχαριστώ πολύ Hlianna :)

julia το λινκ που εδωσες ειναι αλλου καταφυγιου..του ΚΑΖ-ΕΡΙΚ ειναι το https://www.kaz-eric.gr ..στο λινκ που εδωσες του ΚΑΖ εχω παει..ειναι στο Μαρκοπουλο και ειναι πραγματικα τελειο..

Έχεις δίκιο, τώρα το κοίταγα....:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back