ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος
)! Μπράβο σας κορίτσια για τα πράγματα που προσφέρατε και την προβολή του κέντρου αυτού και μπράβο στις κυρίες που το συντηρούν!!!!
Πραγματικά άψογη δουλειά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Εσείς κοπέλες που πήγατε είχατε καμία άλλη επικοινωνια ή πρόοδο με την προώθηση των αγγελιών; Ξ'έρετε τελικά αν τους εμδιαφέρει να πηγαίνει κόσμος εκεί να βλέπει τα ζωάκια ή αν θέλουν βοήθεια με την προώθηση;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Με το internet δεν εχουν καλή σχέση, φαίνεται αυτό και από το site τους που είναι μάλλον πρωτόγονο.
drusilia
Διάσημο μέλος

μπορεις να τα στείλεις πμ; Αν πιστεύεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να τις πάρω εγώ σαν άσχετη, θα τις πάρω.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

croft
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει αν το καταφύγιο λειτουργή ακόμα;
Αν δέχονται ζώα και πως μποεώ να έρθω σε επαφή μαζί τους;
Ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλησπέρα!
Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει αν το καταφύγιο λειτουργή ακόμα;
Αν δέχονται ζώα και πως μποεώ να έρθω σε επαφή μαζί τους;
Ευχαριστώ.![]()
Λειτουργεί, τωρα αν δέχονται ζώα δεν νομίζω... να αδειάσουν θέλουν, και να τους βρούν σπίτια...

εδω το site τους
https://www.kazshelter.org/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
croft
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λειτουργεί, τωρα αν δέχονται ζώα δεν νομίζω... να αδειάσουν θέλουν, και να τους βρούν σπίτια...![]()
Σωστά.
Απλά αναρωτιέμαι αν δέχονται κάποια ζώα που δεν μπορόυν να προσαρμοστούν σε κάποιο σπίτι.Τέλος πάντων.. Σε ευχαριστώ που απάντησες
, θα κοιτάξω το site τους.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
croft
Εκκολαπτόμενο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
julia το λινκ που εδωσες ειναι αλλου καταφυγιου..του ΚΑΖ-ΕΡΙΚ ειναι το https://www.kaz-eric.gr ..στο λινκ που εδωσες του ΚΑΖ εχω παει..ειναι στο Μαρκοπουλο και ειναι πραγματικα τελειο..
Έχεις δίκιο, τώρα το κοίταγα....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool