konstans
Περιβόητο μέλος
Τί μας κάνετε μεσημεριάτικα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Οχι... η Σεμέλη είναι chocolate tabby point!![]()
Δεν μπορω να το καταλαβω καλα απο την φωτο της. Δεν φαινεται πολυ το μυτακι της! Αν ζευγαρωσει μαζι της ο μορφεας θα βγει κανενα blue point οπως αυτος λες? Θέλω γατί σαν τον Μορφεα!! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!! Και μεχρι να εχουν ζευγαρωσει και γεννησει εγω θα έχω μαζεψει τα χρηματα να παρω και το ραισοπουλο αλλα και μορφεακι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος

Καλά,τα μωρά σας είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!!

Πιο υπέρωχα γατιά δεν έχω δει!

Σας ευχαριστώ πολύ που μου φτιάξατε τη μέρα!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι υπάρχει περίπτωση να βγει Μορφεάκι... όπως υπάρχει και περίπτωση να βγει και κάτι ενδιάμεσο... blue tabby... δηλαδη μπλε σαν το Μορφέα και tabby σαν τη Σεμέλη!Δεν μπορω να το καταλαβω καλα απο την φωτο της. Δεν φαινεται πολυ το μυτακι της! Αν ζευγαρωσει μαζι της ο μορφεας θα βγει κανενα blue point οπως αυτος λες? Θέλω γατί σαν τον Μορφεα!! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!! Και μεχρι να εχουν ζευγαρωσει και γεννησει εγω θα έχω μαζεψει τα χρηματα να παρω και το ραισοπουλο αλλα και μορφεακι!!!
Να θα σου δείξω την αδελφή του Μορφέα (από άλλο πατέρα) να καταλάβεις.
Να'τη!
aalyah
Διάσημο μέλος
ναι υπάρχει περίπτωση να βγει Μορφεάκι... όπως υπάρχει και περίπτωση να βγει και κάτι ενδιάμεσο... blue tabby... δηλαδη μπλε σαν το Μορφέα και tabby σαν τη Σεμέλη!
Να θα σου δείξω την αδελφή του Μορφέα (από άλλο πατέρα) να καταλάβεις.
Να'τη!
![]()
Μα καλα τι παιδια ειναι αυτα!!!

Εχω παθει εντελως!!! Θελω βιρμανακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :cry::cry:
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Το πόσο ζηλεύω τα μωρά σας δε λέγεται!! Βέβαια και ο δικός μου μωρό είναι απλώς λίγο (!!) πιο μεγάλος!! Μόνο που κοντεύει τα 14!!!![]()
να πάρουν και τα δικά μας τα χρόνια του!! Να είναι γερός!! 
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο δικός μου έχει γίνει τόσο αγαπησιάρης που δεν τον χορταίνω!!!
Ευχαριστώ πολύ πολύ για την ευχή!!! Το βασικότερο είναι να είναι καλά!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Τα μωρά, σαν όλα τα μωρά ,είναι τρισχαριτωμένα σαν ζωγραφιές. Η πραγματική ομορφιά όμως, κρύβεται σε αυτά τα 14 χρόνια ,που είσαι μαζί με το γατούλη σου.Το πόσο ζηλεύω τα μωρά σας δε λέγεται!! Βέβαια και ο δικός μου μωρό είναι απλώς λίγο (!!) πιο μεγάλος!! Μόνο που κοντεύει τα 14!!!![]()

Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος
Τα μωρά, σαν όλα τα μωρά ,είναι τρισχαριτωμένα σαν ζωγραφιές. Η πραγματική ομορφιά όμως, κρύβεται σε αυτά τα 14 χρόνια ,που είσαι μαζί με το γατούλη σου.![]()
Πράγματι ! Είναι απίστευτο πόσο αλλάζει ο χαρακτήρας τους μεγαλώνοντας και πόσο δένεσαι μαζί τους όταν τα 'χεις τόσα πολλά χρόνια! Γίνονται πραγματικά μέλη της οικογένειας !
Και ναι γίνοται πολύ αγαπησιάρες με τα χρόνια !
Να και ο δικός μου μωράκι !
(Φώτο από το κορίτσι δεν το έχω σε ψηφιακή μορφή αλλά κάτι θα κάνω , να σας τη δείξω & αυτήν! )
& εδώ
prince
Διάσημο μέλος
Ποτέ δεν ήξερε να ποζάρει το γατί μου... Οι παρακάτω φωτό είναι από τις πρώτες του.. Έτσι μου τον χάρισε ο καλός μου

...
...
...
είμαι χαζομαμά; ίσως... τι να κάνω;
prince
Διάσημο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
δεν ήταν ένα πολύ μαλλιαρό ψιψί;
Καλε τριχομπαλακι σκετο! Πω πω σκετη γλυκα ο μικρος!!! Και το χρωμα απιστευτο!!!!

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα μωράκια είναι τρέλα!! Αλλά δε θα άλλαζα με τίποτα την εμπειρία του να μεγαλώνεις μαζί με ένα γάτο!!Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π
Τα μωρά, σαν όλα τα μωρά ,είναι τρισχαριτωμένα σαν ζωγραφιές. Η πραγματική ομορφιά όμως, κρύβεται σε αυτά τα 14 χρόνια ,που είσαι μαζί με το γατούλη σου.![]()
Ισότιμα μέλη της οικογένειας, χωρίς υπερβολή!!Αρχική Δημοσίευση από Kikiriki
Πράγματι ! Είναι απίστευτο πόσο αλλάζει ο χαρακτήρας τους μεγαλώνοντας και πόσο δένεσαι μαζί τους όταν τα 'χεις τόσα πολλά χρόνια! Γίνονται πραγματικά μέλη της οικογένειας !
Και ναι γίνοται πολύ αγαπησιάρες με τα χρόνια !
Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις πώς αλλάζει η προσωπικότητά τους με το πέρασμα των χρόνων!! Από θεότρελα παιχνιδιάρικα και ανεξάρτητα πλάσματα, μετατρέπονται σε γλυκά χαδιάρικα και αγαπησιάρικα ζουζούνια!!
Έψαξα και βρήκα μια φωτογραφία του Πιπούλη μου από το πρώτο του καλοκαίρι μαζί μας, παρέα με ένα φιλαράκι του!! Εδώ είναι περίπου τεσσάρων μηνών...

prince, τι τριχωτό κουκλάκι είναι αυτό;

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Απο τοτε ειχε καταλαβει ο Πιπης τις χαρες της ζωης...(και της ξαπλαςΤα μωράκια είναι τρέλα!! Αλλά δε θα άλλαζα με τίποτα την εμπειρία του να μεγαλώνεις μαζί με ένα γάτο!!
Ισότιμα μέλη της οικογένειας, χωρίς υπερβολή!!
Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις πώς αλλάζει η προσωπικότητά τους με το πέρασμα των χρόνων!! Από θεότρελα παιχνιδιάρικα και ανεξάρτητα πλάσματα, μετατρέπονται σε γλυκά χαδιάρικα και αγαπησιάρικα ζουζούνια!!
Έψαξα και βρήκα μια φωτογραφία του Πιπούλη μου από το πρώτο του καλοκαίρι μαζί μας, παρέα με ένα φιλαράκι του!! Εδώ είναι περίπου τεσσάρων μηνών...
prince, τι τριχωτό κουκλάκι είναι αυτό;![]()
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Πςςςςςςς τι κουκλιστικο μπλε αεροπορι ελεφαντι πετρολ Περσικο ειναι αυτο;Ποτέ δεν ήξερε να ποζάρει το γατί μου... Οι παρακάτω φωτό είναι από τις πρώτες του.. Έτσι μου τον χάρισε ο καλός μου
![]()
...
![]()
...
![]()
...
![]()
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Πςςςςςςς τι κουκλιστικο μπλε αεροπορι ελεφαντι πετρολ Περσικο ειναι αυτο;

prince
Διάσημο μέλος
Πςςςςςςς τι κουκλιστικο μπλε αεροπορι ελεφαντι πετρολ Περσικο ειναι αυτο;
Καλέ ο Prince μου στα νιάτα του είναι
πριν κάν γίνει δύο μηνών
(τώρα το γομάρι το θαυμάζετε στο γκάλερι :Ρ) ήταν ψιψί το ζουζούνι μου; δεν ήταν;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Η κορι μου ειναι 3 χρονια...(εγω τελειωσα απο καιρο...Άχου,τι γλύκας που είναι!!!
Έχετε πιάνο;
Εγώ είμαι στο 2ο χρόνο!![]()

)Σταυρουλα τι σβουρας ηταν...καλε τι χνουδομπαλακος ομορφακοςΠοτέ δεν ήξερε να ποζάρει το γατί μου... Οι παρακάτω φωτό είναι από τις πρώτες του.. Έτσι μου τον χάρισε ο καλός μου
![]()
...
![]()
...
![]()
...
![]()
Τα μωράκια είναι τρέλα!! Αλλά δε θα άλλαζα με τίποτα την εμπειρία του να μεγαλώνεις μαζί με ένα γάτο!!
Ισότιμα μέλη της οικογένειας, χωρίς υπερβολή!!
prince, τι τριχωτό κουκλάκι είναι αυτό;![]()
Συμφωνω!!!Και δεν μου εχει τυχει να μεγαλωσω γατα ετσι μεχρι τα γεραματα...μονο σκυλο.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κακές παρέες κανεις εσύ κυρία μου...Πςςςςςςς τι κουκλιστικο μπλε αεροπορι ελεφαντι πετρολ Περσικο ειναι αυτο;

ποιος σου τα'μαθε αυτά τα παλιοχρώματα?? 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool