Abbigail-Abby
Νεοφερμένο μέλος
Η Abbigail-Abby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα.
14-02-11
20:53
Ποιο από αυτά τα 2 υποκατάστατα μητρικού γαλακτος είναι καλύτερο?
(αν υπάρχει κάποιο σχετικό άρθρο στο site παρακαλώ στείλ'τε μου το link.
)

(αν υπάρχει κάποιο σχετικό άρθρο στο site παρακαλώ στείλ'τε μου το link.
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
15-02-11
10:38
Το ormilak το γνωρίζω και το χρησιμοποιώ, το άλλο δεν το γνωρίζω. 
Δεν ξέρω αν είναι επείγον ή όχι αλλα αν είναι, ο χρόνος αντίδρασης είναι σημαντικός.
Όπως επίσης σημαντικό είναι να ΜΗΝ γίνεται αλλαγή του γάλακτος εφόσον ξεκινήσεις με ένα...

Δεν ξέρω αν είναι επείγον ή όχι αλλα αν είναι, ο χρόνος αντίδρασης είναι σημαντικός.
Όπως επίσης σημαντικό είναι να ΜΗΝ γίνεται αλλαγή του γάλακτος εφόσον ξεκινήσεις με ένα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Abbigail-Abby
Νεοφερμένο μέλος
Η Abbigail-Abby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα.
15-02-11
23:38
Δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα απο τα 2... Απλά έχω κανονίσει να αποκτήσω γατάκι γέννας μέτα τις 7-8 εβδομάδες και σκέφτομαι μήπως μπορώ να το χρησιμοποιώ αφού είναι και πολύ θρεπτικό και να μουλιάζω τις κροκέτες του ωστε να γίνει ακόμα πιο εύκολη η μετάβαση από το γάλα της μαμάς του στην στερεά τροφή...
(αν και όταν το πάρω θα έχει σχεδόν απογαλακιστεί νομίζω.)
(αν και όταν το πάρω θα έχει σχεδόν απογαλακιστεί νομίζω.)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum