myrtos
Δραστήριο μέλος
.Η σχέση μου με την μουσική είναι τελείως εξαρτημένη. Έχω κάνει 10 χρόνια πιάνο με χάλιά συνθήκες. Η δασκάλα μου έλεγε ότι έχω αυτί το οποίο με κατέστρεψε( μαζί με την δασκάλα μου). Με έπηζε απίστευτα με αποτέλεσμα να βγάζω τα τραγούδια ακούγοντας τα και όχι διαβάζοντας τα …… Για να φανταστείς είχα περάσει κατωτέρα και δεν ήξερα να διαβάζω Την συνεχεία την καταλαβαίνεις. Μετά έβγαλα τενοντίτιδες και πάει. Το άφησα και με άφησε.
Τώρα ψάχνω ώρα μοναξιάς για να ξαναρχίσω μόνη μου γιατί θέλω να αποκτήσω την επαφή που έπρεπε να είχα. Κατά τα άλλα μουσική υπάρχει στο σπίτι (κιθάρα)όχι από εμένα. Στο αμάξι πάντα παίζει και όποτε είμαι μόνη μου. Έχω άσχημη εξάρτηση από μελωδία αλλά νιώθω σαν ανάπηρο που δεν μπορώ να παίξω.
Από φωνή κορμαρα
Συνέχισε αυτό που κάνεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Τώρα έχω σκουριάσει....και ασχολούμαι με άλλα πράγματα (δουλειά, σπίτι. δουλειά, ΚΙΚΗΣ)

Φοβερή φωνή δεν το συζητάω, όπως δεν το συζητάω οτι περιμένουμε πρόσκληση!!!!!

ΓΙα την δικιά μου φωνή τώρα.....
στην μπανιέρα και ο Κικης να με κοιτάει και να προσπαθεί να πηδήξει μέσα (να κάνει μπάνιο .... να αυτοκτονήσει..... δεν ξέρω) 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
μμμ η δικη μου σχεση με τη μουσική εκτός απο το όνομα; μονο 2 χρονια με το ζορι πιανο (ξέρεις για να εμπίπτω στο τρίπτυχο: πιανο, μπαλλετο, γαλλικα)

ως καλη Αρσακειας που ήμουν...αλλα μεχρι εκεί. Εύχομαι καλη επιτυχία και να μας ενημερώνεις για τα νέα σου

RedCat
Διάσημο μέλος

Jeannine
Δραστήριο μέλος
Συνέχισε έτσι!

Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Και εγω Ν χρόνια κλασσική κιθάρα.....
Τώρα έχω σκουριάσει....και ασχολούμαι με άλλα πράγματα (δουλειά, σπίτι. δουλειά, ΚΙΚΗΣ)
Φοβερή φωνή δεν το συζητάω, όπως δεν το συζητάω οτι περιμένουμε πρόσκληση!!!!!
ΓΙα την δικιά μου φωνή τώρα.....στην μπανιέρα και ο Κικης να με κοιτάει και να προσπαθεί να πηδήξει μέσα (να κάνει μπάνιο .... να αυτοκτονήσει..... δεν ξέρω)
![]()
Μπράβο Γιώργο πολύ καλό όσο ακουσα..
μμμ η δικη μου σχεση με τη μουσική εκτός απο το όνομα; μονο 2 χρονια με το ζορι πιανο (ξέρεις για να εμπίπτω στο τρίπτυχο: πιανο, μπαλλετο, γαλλικα)ως καλη Αρσακειας που ήμουν...αλλα μεχρι εκεί.
Εύχομαι καλη επιτυχία και να μας ενημερώνεις για τα νέα σου![]()
αν και μαλλον δεν εμπίπτουν στα μουσικα σου γούστα τώρα που σε ξανακουσα νομίζω ότι πολύ θα ήθελα να σε ακουσω να τραγουδας Depeche Mode..πιστεύω οτι θα πηγαινε πολυ στη φωνή σου..![]()
Έχεις πάρα πολύ ωραία φωνή και ερμηνεύεις τέλεια τα τραγούδια! Μπράβο!
Συνέχισε έτσι!![]()
Eπιτελους γυρισα σπιτι και μπορω να σας ευχαριστησω θερμα για τα υπεροχα λογια σας!
Nota, μαρεσουν πολυ οι depeche mode, εχω πει το enjoy the silence ζωντανα πριν καποιους μηνες.
Η μουσικη και το τραγουδι ειναι η ζωη μου και γιαυτο ηθελα να μοιραστω μαζι σας αυτη μου την αγαπη! Μιας και την αλλη, την τριχωτη, τη μοιραζομουν ηδη!

Mαρεσουν ολα τα ειδη μουσικης, αρκει να υπαρχει μια ομορφη μελωδια..
Απο Frank Sinatra και Tracy Chapman μέχρι Linkin Park και Μadonna (η οποια πληροφορηθηκα ερχεται Αθηνα για συναυλια το Σεπτεμβρη(?))
Τελευταια εχω κολλησει με το "for my lover" της Chapman!

indrilgon
Δραστήριο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
Nota, μαρεσουν πολυ οι depeche mode, εχω πει το enjoy the silence ζωντανα πριν καποιους μηνες.
αυτο σίγουρα θα ήθελα να το ακούσω όπως και το "Personal Jesus" που ειναι από τα αγαπημένα μου. Στο επομενο live λοιπον..
ή στον ιστοχώρο σου...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orion1
Νεοφερμένο μέλος

Χαίρομαι πάρα πολύ μ'αυτά που διαβάζω!
Μπράβο σας!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Καλά έχω πάθει πλάκα!! Τόσοι πολλοί εδώ μέσα έχετε ασχοληθεί σοβαρά με τη μουσική;;;??!!!!Χαίρομαι πάρα πολύ μ'αυτά που διαβάζω!
Μπράβο σας!
Ναι, ειδες? κι εγω δεν περιμενα τοσο κοσμο..
Το εχω μετανιωσει πικρα που δεν εκατσα να μαθω ενα οργανο απο μικρος...
απλα το σημα κατατεθεν μου ηταν η ζωγραφικη και ολοι προς εκει με προετρεπαν, το ιδιο κι εγω!
ποτε δεν ειναι αργα βεβαια, θεληση να υπαρχει!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ πιστεύω ότι όταν κάποιος αγαπάει κάτι κ το θέλει πραγματικά (πραγματικά όμως) το καταφέρνει όσο δύσκολο κ αν είναι. Το ζήτημα είναι πόσο πολύ το θεςΝαι, ειδες? κι εγω δεν περιμενα τοσο κοσμο..
Το εχω μετανιωσει πικρα που δεν εκατσα να μαθω ενα οργανο απο μικρος...απλα το σημα κατατεθεν μου ηταν η ζωγραφικη και ολοι προς εκει με προετρεπαν, το ιδιο κι εγω! ποτε δεν ειναι αργα βεβαια, θεληση να υπαρχει!
ruko
Διάσημο μέλος

Περιμένουμε να σε δούμε και live.
μαγισσα
Διάσημο μέλος

Μου αρέσει να την ακούω συνέχεια 

νομίζω ότι είναι μία σχέση που θα κρατήσει μία ζωή..... Και επείδή έχω και δύο ανήψια που παίζουν μουσική όποτε βρεθούμε μαζί τραγουδάω μαζί τους

Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Πειτε κομμάτια που σας αρεσουν! Ξενα ή ελληνικα. Και οποτε σας αγγιζει καποιο καταθεστε το εδω!
Θα ηθελα να παρω και καμια ιδεα για προσεχη uploads...
Λοιπον, εγω ξανακανω την αρχη με το Τhe reason των hoobastank, ερμηνευμενο ομως υπεροχα απο τον Tom Jones..
https://www.youtube.com/watch?v=fgrmnfQiwys
I'm not a perfect person
There's many things I wish I didn't do
But I continue learning
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know
I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you
I'm sorry that I hurt you
It's something I must live with every day
And all the pain I put you through
I wish that I could take it all away
And be the one who catches all your tears
That's why I need you to hear
and the reason is you
and the reason is you
and the reason is you
and the reason is you
and the reason is you
I'm not a perfect person
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know
and the reason is you
I've found a reason to show
A side of me you didn't know
A reason for all that I do
And the reason is you
elvenstar
Επιφανές μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=P83fZct6ng8
ruko
Διάσημο μέλος

Κάνω την αρχή καταθέτοντας τo Rusty Cage και to καταπληκτικό A Boy Named Sue του Johnny Cash (έχω κάτι από hillbilly μέσα μου)

Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Για κάποιο λόγο δεν μου ανοίγει το λινκ που έδωσες.![]()
OK, το διορθωσα!!!!

Αν και δεν μου αρέσει ιδιαίτερα αυτό που εσείς οι καλλιτέχνες αποκαλείτε μελωδική μουσική, παρ' όλα αυτά υπάρχουν μερικά κομμάτια που με συγκινούν, ένα από αυτά είναι από τους Magic Affair-Fly Away
https://www.youtube.com/watch?v=P83fZct6ng8
"Εμεις" οι καλλιτεχνες διαφοροποιουμαστε κατα προσωπικότητα

elvenstar
Επιφανές μέλος
Δηλαδή τι εννοείς; ότι εσύ είσαι διαφορετικός ή ότι ανάλογα με ποιον μιλάτε παίρνεται κ άλλες θέσεις;"Εμεις" οι καλλιτεχνες διαφοροποιουμαστε κατα προσωπικότητα![]()
stellak
Διάσημο μέλος
(έχω κάτι από hillbilly μέσα μου)![]()
Υ-Π-Ε-Ρ-Θ-Ε-Μ-Α-Τ-Ι-Ζ-ΩΩΩΩΩΩ
(Μπορεί να είμαι και λίγο χειρότερη από σένα...
)https://www.youtube.com/watch?v=HQpyxh3xpv8
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Δηλαδή τι εννοείς; ότι εσύ είσαι διαφορετικός ή ότι ανάλογα με ποιον μιλάτε παίρνεται κ άλλες θέσεις;
Τι ερωτηση ειναι αυτη?

Φυσικα και εννοω οτι ο καθε καλλιτεχνης εχει τις αποψεις του, ειναι ατοπο να γενικολογουμε με τον ορο.
τωρα για τη μελωδικη μουσικη που λες, δεν ξερω τι ακριβως εννοεις και γιατι ειναι κατι που προσδιδεις σε ολους τους "καλλιτεχνες". αν δεν ηταν καλλιτεχνης αυτος που δημιουργησε τη "μη-μελωδικη" μουσικη που αρεσει σε σενα, δεν θα ηταν μουσικη καν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool