Let's make some music!

Τι ερωτηση ειναι αυτη?:)
Φυσικα και εννοω οτι ο καθε καλλιτεχνης εχει τις αποψεις του, ειναι ατοπο να γενικολογουμε με τον ορο.

τωρα για τη μελωδικη μουσικη που λες, δεν ξερω τι ακριβως εννοεις και γιατι ειναι κατι που προσδιδεις σε ολους τους "καλλιτεχνες". αν δεν ηταν καλλιτεχνης αυτος που δημιουργησε τη "μη-μελωδικη" μουσικη που αρεσει σε σενα, δεν θα ηταν μουσικη καν.
Χμμμ η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί καλλιτέχνης μια κ ακούω Rave κ όπως ξέρω αυτή η μουσική "βγαίνει" από ειδικά προγράμματα αν κ πάλι υπάρχει η ανθρώπινη παρέμβαση. Πάντως κάνεις δεν θεωρεί μουσική το είδος που ακούω:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμμ η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί καλλιτέχνης μια κ ακούω Rave κ όπως ξέρω αυτή η μουσική "βγαίνει" από ειδικά προγράμματα αν κ πάλι υπάρχει η ανθρώπινη παρέμβαση. Πάντως κάνεις δεν θεωρεί μουσική το είδος που ακούω:(

Κατ'εμε το καλυτερο ειναι να ακους (σχεδον)τα παντα, αν και δεν τα εχω καταφερει ουτε εγω σε αυτο.
Ειναι αληθεια οτι δυσκολα θα την ελεγα κι εγω μουσικη τη rave αλλα περισσοτερο βασιζομενος στην ετυμολογια της λεξης και οχι στο τελικο ερεθισμα που σου προκαλλει (μιας και αυτο σου ταιριαζει εσενα οποτε στην τελικη "μουσικη" θα το αποκαλεσεις).
Περαν αυτου, σιγουρα αποτελει τεχνη, απο τη στιγμη που εχει την απηχηση στο κοινο της και αγγιζει κοσμο. και μιας και προερχεται απο τον ανθρωπινο νου η δημιουργια της παρα την ηλεκτρονικη της υλοποιηση, μπορουμε να μιλαμες νομιζω για καλλιτεχνες! :up:

με λιγα λογια μη σε νοιαζει, τοσα ξερουν τοσα λενε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υ-Π-Ε-Ρ-Θ-Ε-Μ-Α-Τ-Ι-Ζ-ΩΩΩΩΩΩ:D (Μπορεί να είμαι και λίγο χειρότερη από σένα...:P)

https://www.youtube.com/watch?v=HQpyxh3xpv8

Επιτέλους, μια ομοιοπαθούσα!:up::up:
Αφιερωμένο εξαιρετικά, μια country εκδοχή του Walk This Way
https://www.youtube.com/watch?v=muyqMrsuLXw&feature=related
(οι υπόλοιποι μπορείτε να το αγνοήσετε):P

https://www.youtube.com/watch?v=qxiuleChcgQ&feature=related

Aπλά ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!:up::up::up:
Γιατι να μην κανουμε κι εμεις τετοια στην εκκλησια???

Επιτέλους, μια ομοιοπαθούσα!:up::up:
Αφιερωμένο εξαιρετικά, μια country εκδοχή του Walk This Way
https://www.youtube.com/watch?v=muyqMrsuLXw&feature=related
(οι υπόλοιποι μπορείτε να το αγνοήσετε):P

Μπορεί, σου λέω, να είμαι και λίιιιγο χειρότερη:P (Να γεννήθηκα σε προηγούμενη ζωή σε ράντσο, κι αργότερα να φορούσα καπέλο και μπότες με σπιρούνια, λέμε τώρα...):lol: Σκέψου ότι τον Ιούλιο θα είμαι για 10 μέρες ΝΥ με την ευκαιρία συναυλιών τραγουδίστριας που δεν τη λες και εντελώς folk, αλλά κάπως έτσι ξεκίνησε όταν τραγουδούσε στο Κάνσας... (αυτής στο βιντεάκι που παρέθεσα:))

με λιγα λογια μη σε νοιαζει, τοσα ξερουν τοσα λενε!!!
Α! δεν με νοιάζει ιδιαίτερα δεν την ακούω για να μου πουν μπράβο αλλά γιατι αρέσει σε μένα:up: Τώρα αν είναι μελωδική ή όχι αυτό που έχω να πω είναι ότι ούτε η Heavy Metal είναι αλλά όλοι την δέχονται ως μουσική. Το πρόβλημα με τη Rave κ αυτό που ξενίζει είναι ότι δεν χρειάζεται μουσικός με ειδικευμένες γνώσεις για να την φτιάξει. Εγώ όμως δεν το βλέπω έτσι. Άλλωστε αν θέλω να ακούσω μελωδία θα ακούσω Κλασσική μουσική που μου αρέσει κ αυτή εξίσου. Ρούκο μάλλον πρέπει να σου γνωρίσω το αδελφό μου. Εγώ θα το αγνοήσω απλά:P

Και που να παρακολουθήσεις δια ζώσης "γκόσπελ" λειτουργία από την πηγή! Πολύ μου αρέσει το θεματάκι που άνοιξες, btw!:)

Και που να παρακολουθήσεις δια ζώσης "γκόσπελ" λειτουργία από την πηγή! Πολύ μου αρέσει το θεματάκι που άνοιξες, btw!:)

Τhanks!:up:
Mουσικοφιλοι του forum ενωθειτε! (εννοω κι εσενα Slitherin!:lol:)

Γιατί φαντάζεσαι τον Άνθιμο να κάνει κάτι τέτοιο:hmm:

Depeche Mode, θεοί! Προσκυνώ!
Μ' αρέσουν και οι System of a Down... αλήθεια λέω! Αμερικανοαρμενικό μελωδικό πανκορόκ! :)
Μ' αρέσει και το "Αυτή η νύχτα μένει", λιτό και περιεκτικό και έντονο!

Γενικά μου αρέσουν μάλλον στριμμένα κομμάτια. Έχω αδυναμία σε μινορομάτζορα και σε κομμάτια γραμμένα σε δρόμους... Τι λέτε γιατρέ μου, θα ζήσω;;; :lol::lol::lol:

Μ' αρέσουν και οι System of a Down... αλήθεια λέω! Αμερικανοαρμενικό μελωδικό πανκορόκ! :)

Γενικά μου αρέσουν μάλλον στριμμένα κομμάτια. Έχω αδυναμία σε μινορομάτζορα και σε κομμάτια γραμμένα σε δρόμους... Τι λέτε γιατρέ μου, θα ζήσω;;; :lol::lol::lol:
Αν ήμασταν συγκάτοικοι σίγουρα όχι:lol::P

Αφου ζω εγω, δεδομενου οτι μου αρεσουν ολα τα παραπανω... μαλλον θα ζησεις κι εσυ!:)

Αν ήμασταν συγκάτοικοι σίγουρα όχι:lol::P

Μονο μια Rave version του αυτη η νυχτα μενει θα σας εφερνε πιο κοντα δηλαδη :P

Να βάζαμε και τον ελληνικό στίχο στην παρέα έστω και μόνο γι'απόψε; Στην ΝΕΤ μιλάει τώρα η Λίνα Νικολακοπούλου, για όποιον ενδιαφέρεται...:)

Να βάζαμε και τον ελληνικό στίχο στην παρέα έστω και μόνο γι'απόψε; Στην ΝΕΤ μιλάει τώρα η Λίνα Νικολακοπούλου, για όποιον ενδιαφέρεται...:)

Όχι μονο για σημερα, το θεμα ειναι ανοιχτο για ολους!
Thanks!

Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, τη Νικολακοπούλου τη βρίσκω πο-λύ υπερτιμημένη. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι θέλει να πει η ποετάστρα με τον στίχο: "Απ' τους ώμους, να, η άνοιξη περνά".
Εκείνο το "να" ειδικά... στο λαιμό μου κάθεται!!! :lol::lol::lol::lol:

Μονο μια Rave version του αυτη η νυχτα μενει θα σας εφερνε πιο κοντα δηλαδη :P
Αφού βγήκε αυτό, γιατι να μη βγεί και το άλλο;:P

Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, τη Νικολακοπούλου τη βρίσκω πο-λύ υπερτιμημένη. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι θέλει να πει η ποετάστρα με τον στίχο: "Απ' τους ώμους, να, η άνοιξη περνά".
Εκείνο το "να" ειδικά... στο λαιμό μου κάθεται!!! :lol::lol::lol::lol:

Φαντάζομαι ότι από το σχόλιο αυτό μόνο η ίδια θα μπορούσε να θιγεί:lol: Ωστόσο, μια στιχουργός δεν κρίνεται από μια ή δυο-τρεις στιχουργικές ευκολίες που στο κάτω-κάτω όλοι μεταχειρίζονται (σου 'χω άλλη μια προγεννέστερη: "σε χρειάζομαι και - το καινούργιο παρκέ κλπ) αλλά, όπως και όλοι οι δημιουργοί, από το σύνολο του έργου τους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back