Let's make some music!

• Thread starter Thread starter Zbeebz
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Και ο Φοίβος σε όλα τα τραγούδια του έχει σαν τσόντα τη φράση "σου λέω"...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink::blink::blink:
Πάω ν' αυτοκτονήσω.

ΟΧΙ, ΡΟΥΛΑ, ΜΗΗΗΗΗ, ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;;; :lol: Άσε, ρε παιδί μου, έχουμε να ανταλλάξουμε πολλά βιντεάκια ακόμα εδώ κι απόψεις, άσ'το γι' απόψε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και μου αρέσει και ο Μπουγάς! Όταν είμαι στις μαύρες μου, μέχρι 2 τραγούδια αντέχω. Στο 3ο εγγυημένα έχει γελάσει τ' αχείλι μου!!!:lol::lol:

ΟΧΙ, ΡΟΥΛΑ, ΜΗΗΗΗΗ, ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;;; :lol: Άσε, ρε παιδί μου, έχουμε να ανταλλάξουμε πολλά βιντεάκια ακόμα εδώ κι απόψεις, άσ'το γι' απόψε...

Θα μου πεις, εδώ άντεξα τη Vanessa Mae, αυτό δεν είναι τίποτα...:P

Θα μου πεις, εδώ άντεξα τη Vanessa Mae, αυτό δεν είναι τίποτα...:P
Καλά λοιπόν αφού κρατάς ακόμα θα σε αποτελειώσω με αυτό

Shakespeare έχεις στενή σχέση με τη μουσική;?! :blink: Δεν περίμενα ότι θα έβρισκα κι εδώ! Η μουσική με ακολουθεί! :P
Εμένα η κατεξοχήν ασχολία μου είναι η μουσική. Σπουδάζω μουσικολογία στο Α.Π.Θ. και γενικά ασχολούμαι με το τραγούδι. Αλλά βλέπεις είμαι Θεσσαλονίκη! :happy:
Πάντως μπράβο σου, συνέχισε! Πολύ χαίρομαι όταν ανακαλύπτω κόσμο που δημιουργεί και εκφράζεται μέσα από τη μουσική.

Επίσης, ήθελα από καιρό να σου πω.. η φωτό στην υπογραφή σου ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ! ;) :D
Οριον βρηκα ερασιτεχνη καλο τενόρο στην αθηνα για εκεινο που λεγαμε.. Gloriana το λεω και σε σενα.

ακουστε και μια παραφραση

13 χρόνια μετά και το τραγούδι αυτό ακόμα με ανατριχίαζει! Enjoy:

https://www.youtube.com/watch?v=6ifU13k4-I8&feature=related

13 χρόνια μετά και το τραγούδι αυτό ακόμα με ανατριχίαζει! Enjoy:

https://www.youtube.com/watch?v=6ifU13k4-I8&feature=related

καλο!..
Μόνο που μου θυμίζει ενα γατουλάκι μου.... και κάθε φορά βάζω πάλι τα κλάματα...:(:(:(:(:(:( (σορυ.. ):/:

Καλημερα!Εγω ξεκινησα πολυ μικρη (7 χρονων;) βιολι,αλλα δεν μου αρεσε μαλλον πολυ:confused: και κατεληξα στο συμπερασμα οτι μου πανε καλυτερα τα πληκτρα.Εκανα ενα χρονο αρμονιο και 12 χρονια πιανο,στο τσακ δεν εδωσα για διπλωμα (ας οψεται ο ερωτας,τρομαρα μου..:/:..λαθος..).Τωρα το εχω αφησει λογω υποχρεωσεων,αλλα παιζω που και που..οχι τοσο κλασικα οσο ελληνικο εντεχνο και ξενα ροκ..Α!Στο σχολειο ημουν και στη χορωδια!!:PΜου αρεσουν πολυ οι Radiohead,οι Cure,οι Skunk Anansie,αλλα γενικα ακουω τα παντα,αρκει να μου ''καθονται'' καλα στο αυτι..Επισης λατρεια στους Πυξ-Λαξ,Παπακωνσταντινου,Νικολα Ασιμο,Σιδηροπουλο,Οναρ κτλ. ...:happy:

Καλημερα!Εγω ξεκινησα πολυ μικρη (7 χρονων;) βιολι,αλλα δεν μου αρεσε μαλλον πολυ:confused: και κατεληξα στο συμπερασμα οτι μου πανε καλυτερα τα πληκτρα.Εκανα ενα χρονο αρμονιο και 12 χρονια πιανο,στο τσακ δεν εδωσα για διπλωμα (ας οψεται ο ερωτας,τρομαρα μου..:/:..λαθος..).Τωρα το εχω αφησει λογω υποχρεωσεων,αλλα παιζω που και που..οχι τοσο κλασικα οσο ελληνικο εντεχνο και ξενα ροκ..Α!Στο σχολειο ημουν και στη χορωδια!!:PΜου αρεσουν πολυ οι Radiohead,οι Cure,οι Skunk Anansie,αλλα γενικα ακουω τα παντα,αρκει να μου ''καθονται'' καλα στο αυτι..Επισης λατρεια στους Πυξ-Λαξ,Παπακωνσταντινου,Νικολα Ασιμο,Σιδηροπουλο,Οναρ κτλ. ...:happy:

εχμμμ... αφου παιζεις πληκτρα σε ενδιαφερει να παρεις μερος σε γκρουπ??? :up::up::up:

εχμμμ... αφου παιζεις πληκτρα σε ενδιαφερει να παρεις μερος σε γκρουπ??? :up::up::up:
Καλημερα Shakespeare!Ευχαριστω πολυ για την προταση!:rolleyes::rolleyes:Για να ειμαι ειλικρινης,δεν τα παω καλα με κοινο,ειμαι πολυ ντροπαλη..:redface::redface::redface:Φαντασου οτι οποτε διναμε συναυλιες με το ωδειο μου,μου κοβονταν τα ποδια..:/:Μια φορα,στη μεση του κομματιου,ξεχασα τις νοτες και πρεπει να εμεινα εκει κοκκαλο τουλαχιστον 5 λεπτα μεχρι να μαζεψω τα κουραγια μου κ να ξαναξεκινησω..:redface::(Δεν εχω νιωσει πιο αβολα,πιστεψε με..Δε νομιζω να'θελες να συμβει κατι τετοιο αν παιζαμε μαζι καπου..:down: Παντως θα'θελα να ερθω να σας ακουσω η' να παρακολουθησω καποια προβα..μου αρεσει πολυ το στυλ σου..:up:Και παλι ευχαριστω και χωρις παρεξηγηση,ε;;..:/:

Καλημερα Shakespeare!Ευχαριστω πολυ για την προταση!:rolleyes::rolleyes:Για να ειμαι ειλικρινης,δεν τα παω καλα με κοινο,ειμαι πολυ ντροπαλη..:redface::redface::redface:Φαντασου οτι οποτε διναμε συναυλιες με το ωδειο μου,μου κοβονταν τα ποδια..:/:Μια φορα,στη μεση του κομματιου,ξεχασα τις νοτες και πρεπει να εμεινα εκει κοκκαλο τουλαχιστον 5 λεπτα μεχρι να μαζεψω τα κουραγια μου κ να ξαναξεκινησω..:redface::(Δεν εχω νιωσει πιο αβολα,πιστεψε με..Δε νομιζω να'θελες να συμβει κατι τετοιο αν παιζαμε μαζι καπου..:down: Παντως θα'θελα να ερθω να σας ακουσω η' να παρακολουθησω καποια προβα..μου αρεσει πολυ το στυλ σου..:up:Και παλι ευχαριστω και χωρις παρεξηγηση,ε;;..:/:

EEEEEE.... Κι εγω στην αρχη ετσι ημουνα!τα ποδια κομμενα και μια κλωστη να με κραταει απο την καταρρευση! και τα λαθη μεσα στη ζωη ειναι! ειναι να μην παρεις φορα, μετα το συνηθιζουν ΟΛΟΙ!!! καλυτερα να μετανιωσεις για μια βλακεια που εκανες, παρα για το οτι δεν το εκανες!!! :P:up::up::up:

EEEEEE.... Κι εγω στην αρχη ετσι ημουνα!τα ποδια κομμενα και μια κλωστη να με κραταει απο την καταρρευση! και τα λαθη μεσα στη ζωη ειναι! ειναι να μην παρεις φορα, μετα το συνηθιζουν ΟΛΟΙ!!! καλυτερα να μετανιωσεις για μια βλακεια που εκανες, παρα για το οτι δεν το εκανες!!! :P:up::up::up:
Και να φανταστεις οτι αυτο ειναι ενα απο τα μοτο μου..:/:Εχεις δικιο!Απλα ειμαι πολυ αγχωδης γενικα στη ζωη μου ακομα κ με πραγματα που..δε δημιουργουν αγχος..:blink::rolleyes:Προφανως το ξεπερασες,γιατι το αγαπας πολυ αυτο που κανεις,ετσι δεν ειναι;:happy:Μπορω να το καταλάβω γιατι κι εγω αγαπω το σχεδιο οσο τιποτα κ δε μασαω σε ο,τι εχει σχεση μ'αυτο,μονο λιγη αυτοπεποιθηση παραπανω να ειχα..:(

Και να φανταστεις οτι αυτο ειναι ενα απο τα μοτο μου..:/:Εχεις δικιο!Απλα ειμαι πολυ αγχωδης γενικα στη ζωη μου ακομα κ με πραγματα που..δε δημιουργουν αγχος..:blink::rolleyes:Προφανως το ξεπερασες,γιατι το αγαπας πολυ αυτο που κανεις,ετσι δεν ειναι;:happy:Μπορω να το καταλάβω γιατι κι εγω αγαπω το σχεδιο οσο τιποτα κ δε μασαω σε ο,τι εχει σχεση μ'αυτο,μονο λιγη αυτοπεποιθηση παραπανω να ειχα..:(

hehe join the club!!!! :lol:

:redface::redface::redface::lol::P

Kαλημέρα με αυτό το (γλυκανάλατο μεν, αλλα) υπέροχο τραγούδι:

https://www.youtube.com/watch?v=kqc33AP0yl8

IF I NEVER KNEW YOU (Jon Secada and Shanice)

If I never knew you
If I never felt this love
I would have no inkling of
How precious life can be
And, if I never held you
I would never have a clue
How, at last, I'd find in you
The missing part of me

In this world so full of fear
Full of rage and lies
I can see the truth so clear
In your eyes; so dry your eyes
And I'm so grateful to you
I'd have lived my whole life through
Lost forever
If I never knew you

If I never knew you
I'd be safe, but half as real
Never knowing I could feel
A love so strong and true
I'm so grateful to you
Lost forever If I never knew you

I thought our love would be so beautiful
Somehow, we'd make the whole world bright
I never knew that fear and hate could be so strong
All they'd leave us were these whispers in the night
And, still, my heart is saying we were right

Oh, oh
If I never knew you
(There's no moment I regret)
If I never knew your love
(Since the moment that we met)
I would have no inkling of
(If our time has gone too fast)
How precious life can be
(I've lived at last)

I thought our love would be so beautiful (so beautiful)
Somehow, we'd make the whole world bright
I thought our love would be so beautiful
We'd turn the darkness into light
And, still, my heart is saying we were right

We were right And, if I never knew you (if I never knew you)
Empty as the sky
Never knowing why
Lost forever
If I never knew you

Και η ρομαντζαδα συνεχιζεται... ελπιζω να σας αρεσει οσο σε μενα:)

Maria McKee
Show me Heaven

There you go
Flashing fever from your eyes
Hey babe, come over here and shut them tight
I'm not denying
We're flying above it all
Hold my hand, don't let me fall
You've such amazing grace
I've never felt this way

Show me heaven
Cover me
Leave me breathless
Show me heaven please

Here I go
I'm shaking just like the breeze
Hey babe I need your hand to steady me
I'm not denying
I'm frightened as much as you
Though I'm barely touching you
I've shivers down my spine
And it feels divine

Show me heaven
Cover me
Leave me breathless
Show me heaven please

If you know what it's like
To dream a dream
Baby hold me tight
And let this be

Oh...heaven
Cover me
Leave me breathless
Show me heaven please

https://www.youtube.com/watch?v=7mpIBfXwJnk

Και η ρομαντζαδα συνεχιζεται... ελπιζω να σας αρεσει οσο σε μενα:)

Here I go
I'm shaking just like the breeze
Hey babe I need your hand to steady me
I'm not denying
I'm frightened as much as you
Though I'm barely touching you
I've shivers down my spine
And it feels divine
:inlove::inlove::inlove:Αχχ..!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back