Let's make some music!

Τους βρηκα και σας τους παραδεισω :

Lady Gaga:

RedOne
Konvict
Gaga ooh eh
I've had a little bit too much (much) oh oh oooh
All of the people start to rush.
Start to rush by
How does he twist the dance?
Can't find my drink or man.
Where are my keys, I've lost my phone (phone) oh oh oooh
What's go-ing out on the floor?
I love this record baby, but I can't see straight anymore.
Keep it cool what's the name of this club?
I can't remember but it's alright, i'm alright.

Chorus:
Just dance. Gonna be okay.
Da-da-doo-doo
Just dance. Spin that record babe.
Da-da-doo-doo
Just dance. Gonna be okay.
duh-duh-duh
Dance. Dance. Dance. Ju-ju-ju-just dance.

Lady Gaga:

Wish I could shut my playboy mouth. oh oh oh oh
How'd I turn my shirt inside out. Inside out babe.
Control your poison babe
Roses with thorns they say.
And we're all gettin' hosed tonight. oh oh oh oh
What's go-ing out on the floor?
I love this record baby, but I can't see straight anymore.
Keep it cool what's the name of this club?
I can't remember but it's alright, i'm alright.

[Chorus]

Colby Donis:

When I come through on the dance floor checkin' out that catalogue.
Can't believe my eyes so many women without a flaw.
And I ain't gonna give it up, steady tryin' pick it up like the call yeah.
I'ma hit it, I'ma hit it and flex until, until tomorrow yeah.
Shawty I can see that you got so much energy
The way you twirling up them hips,round and round
And there is no reason, at all why you can't leave here with me
In the meantime stand, let me watch you break it down.

[Chorus]

Lady Gaga:

Im psychotic synchypnotic
I got my blue burners and phonic
I got my brand electronic
I got my blue burners and phonic
I got my brand electronic

Lady Gaga:

Go. Use your muscle commin' out work and hustle

Akon:

I got it, just stay close enough to get it

Lady Gaga:

Go slow. Drive it, clean it like so clean it's been molesto,

Akon:

I got it,

Lady Gaga:

and your popped coll'.

Akon:

I got it.

[Chorus]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το just dance ειναι θεικο τραγουδι το αγαπημενω μου.δεν μπορω να εκφρασω γραπτος το συναισθημα του ποσο μου αρεσει.
Ωραιο ειναι ,καλα ειναι....ειναι....ειναι....δεν μπορω να πω τι ειναι:D.Αν αρχισω κα γραφω ποσο ωραιο τραγουδι ειναι δεν θα τελειωσω μεχρι αυριο:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το πρωτο δεν μου αρεσει ιδιαιτερα,στο δευτερο δεν ειναι σωστη η σελιδα(ξαναστειλτει μας) και το τριτο εινα τελειο.Το τριτο περνει το βραβειο. mister call me when you are soder

Εγώ ακούω κυρίως METAL (σχεδόν όλα τα είδη metal,αλλά και rock,industrial,hardcore,deathcore,psychedelic,techno,horror rap,κλπ),έχω μια προτίμηση στα "σκληρά" κομμάτια αλλά όταν ήμουν περίπου στην ηλικία σου,άκουγα πιο πολύ κομμάτια σε στυλ των link που έβαλες.:)

Εγώ ακούω κυρίως METAL (σχεδόν όλα τα είδη metal,αλλά και rock,industrial,pchychedelic,techno kai horror rap),έχω μια προτίμηση στα "σκληρά" κομμάτια αλλά όταν ήμουν περίπου στην ηλικία σου,άκουγα πιο πολύ κομμάτια σε στυλ των link που έβαλες.:)

εμενα παλι απο τη μεταλ μ'αρεσει τρελα το doom/progressive metal, οπως paradise lost, gathering, candlemass, anathema klp..αλλα αυτα θα τα θεωρεις ξενερωτα εσυ που ακους πιο σκληρα :P:P:P
εισαι μικρουλα ακομα :P

εμενα παλι απο τη μεταλ μ'αρεσει τρελα το doom/progressive metal, οπως paradise lost, gathering, candlemass, anathema klp..αλλα αυτα θα τα θεωρεις ξενερωτα εσυ που ακους πιο σκληρα :P:P:P
εισαι μικρουλα ακομα :P

Όχι,δεν τα θεωρώ ξενέρωτα.Κάποιες φορές ακούω και τέτοια και γενικώς μ'αρέσει να ψάχνομαι με τη μουσική.Αλλά έχω μια αγάπη περισσότερο με black,death,gothic,nu και extreme metal,τι να κάνω,αδυναμίες είναι αυτά..!:P

Όχι,δεν τα θεωρώ ξενέρωτα.Κάποιες φορές ακούω και τέτοια και γενικώς μ'αρέσει να ψάχνομαι με τη μουσική.Αλλά έχω μια αγάπη περισσότερο με black,death,gothic,nu και extreme metal,τι να κάνω,αδυναμίες είναι αυτά..!:P

ω..ναι ! γουστα ειναι αυτα, και στις αδυναμιες του καθενα, παω πασο ! :P

ω..ναι ! γουστα ειναι αυτα, και στις αδυναμιες του καθενα, παω πασο ! :P

Χαίρομαι πάντως που και σε κάποιον άλλο εδώ αρέσει η metal..!:) (Κάτι άσχετο: πάρα πολύ όμορφη η γατούλα σου,την πρόσεξα με το που γράφτηκα στο my cat.Είναι φοβερό το σχέδιο στην μουσουδίτσα της!)

Χαίρομαι πάντως που και σε κάποιον άλλο εδώ αρέσει η metal..!:) (Κάτι άσχετο: πάρα πολύ όμορφη η γατούλα σου,την πρόσεξα με το που γράφτηκα στο my cat.Είναι φοβερό το σχέδιο στην μουσουδίτσα της!)

ναι αυτο το ειδος της μεταλ μ'αρεσει παρα πολυ. και εχω αδυναμια τρελη και στη gothic-darkwave σκηνη..μεγαλο κολλημα ομως ! σκεφτομαι σοβαρα να παω στους sisters of mercy το σαββατο. ανακαλυψα και ενα νεο γκρουπ προσφατα, τους birthday massacre, πολυ καλοι ειναι !

ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια για την πασχαλια την πειρατινα μου ! :redface::redface:

ναι αυτο το ειδος της μεταλ μ'αρεσει παρα πολυ. και εχω αδυναμια τρελη και στη gothic-darkwave σκηνη..μεγαλο κολλημα ομως ! σκεφτομαι σοβαρα να παω στους sisters of mercy το σαββατο. ανακαλυψα και ενα νεο γκρουπ προσφατα, τους birthday massacre, πολυ καλοι ειναι !

ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια για την πασχαλια την πειρατινα μου ! :redface::redface:

Μα είναι κούκλα!:) Και το darkwave μ'αρέσει!Απ'τους Βirthday Massacre μ'αρέσει πολύ το Happy Birthday!

Μα είναι κούκλα!:) Και το darkwave μ'αρέσει!Απ'τους Βirthday Massacre μ'αρέσει πολύ το Happy Birthday!

ευχαριστω και παλι, και το δικο σου στο αβαταρ ειναι πανεμορφο, μειν κουν ειναι η ειπα κοτσανα ? :hmm:

ευχαριστω και παλι, και το δικο σου στο αβαταρ ειναι πανεμορφο, μειν κουν ειναι η ειπα κοτσανα ? :hmm:

Ευχαριστώ πολύ!:D Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω,τον είχα βρει στο δρόμο.Σίγουρα έχει κάτι ράτσας μέσα του είτε είναι καθαρόαιμος είτε είναι ημίαιμος,τώρα τι δεν ξέρω και το έχω μια απορία..!:P

Ευχαριστώ πολύ!:D Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω,τον είχα βρει στο δρόμο.Σίγουρα έχει κάτι ράτσας μέσα του είτε είναι καθαρόαιμος είτε είναι ημίαιμος,τώρα τι δεν ξέρω και το έχω μια απορία..!:P

ανοιξε του ενα δικο του θεματακι σιγα σιγα να τον γνωρισουμε/καμαρωσουμε, και οι πιο ειδικοι εδω μεσα θα σου πουν τι ειναι ακριβως, σιγουρα εχει κατι απο ρατσα παντως, εχει ωραια γουνα !

ξεφυγαμε απο τη μουσικη, σορρυ για το οφ παιδια:P

ανοιξε του ενα δικο του θεματακι σιγα σιγα να τον γνωρισουμε/καμαρωσουμε, και οι πιο ειδικοι εδω μεσα θα σου πουν τι ειναι ακριβως, σιγουρα εχει κατι απο ρατσα παντως, εχει ωραια γουνα !

ξεφυγαμε απο τη μουσικη, σορρυ για το οφ παιδια:P

Ναι και είναι πιο μακρύτριχος απ'ότι στην φώτο.Θα του φτιάξω θεματάκι σε λίγο καιρό,να τον γνωρίσετε και να σας γνωρίσει!:) Ωχ,όντως!Σόρρυ για το off topic..!:P

παιδια ψαχνω το παρακατω κομματι εδω και ενα χρονο σε mp3 στο limewire κ δε μπορω να το βρω με τιποτα. οποιος το εχει, η του ειναι ευκολοτερο να το βρει με αλλο προγραμμα,ας μου στειλει ενα πμ να συνεννοηθουμε να μου το στειλει. ευχαριστω :)

https://www.youtube.com/watch?v=rkXF...02F184665&playnext=1&playnext_from=PL&index=7

Αυτο ειναι το συγκροτημα και ο τιτλος του τραγουδιου;

Αυτο ειναι το συγκροτημα και ο τιτλος του τραγουδιου;

ναι δωρακι, το συγκροτημα ειναι the frozen autumn, και το αλλο ειναι ο τιτλος φυσικα :)

Τσουκου,δεν το βρισκω πουθενα...καινουριοι ειναι;Θα ρωτησω και το Δημητρη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back