ιβανα
Επιφανές μέλος
Τσουκου,δεν το βρισκω πουθενα...καινουριοι ειναι;Θα ρωτησω και το Δημητρη.
οχι δεν ειναι καινουργιοι, και το θεμα ειναι οτι στην darkwave σκηνη ειναι παρα πολυ γνωστο κομματι. αστα δεν ξερω γιατι δεν μπορω να το βρω με τιποτα, για ρωτα και τον αντρα μπας και..ευχαριστω παντως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Προσπαθησε να το βρεις με το emule ή από τα torrentπαιδια ψαχνω το παρακατω κομματι εδω και ενα χρονο σε mp3 στο limewire κ δε μπορω να το βρω με τιποτα. οποιος το εχει, η του ειναι ευκολοτερο να το βρει με αλλο προγραμμα,ας μου στειλει ενα πμ να συνεννοηθουμε να μου το στειλει. ευχαριστω
https://www.youtube.com/watch?v=rkXF...02F184665&playnext=1&playnext_from=PL&index=7
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Προσπαθησε να το βρεις με το emule ή από τα torrent
αχ μη μου τα πετας ετσι και φευγεις. μιλα μου οπως θα μιλαγες σε ενα 10χρονο!
τι ειναι το emule ? απο τα torrent εχω το μtorrent για ταινιες, κανει ?
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
αν σου πω ότι πρέπει να το έχω κάπου,δε θυμάμαι αν είναι σε κασέτα ή κάποια συλλογή τι μου δίνεις?![]()

να'σαι καλα..με την κασετα με εκανες και γελασα, με πηγες 15 χρονια πισω 
τι να το κανω μαρη σε κασετα, ουτε κασετοφωνο δεν εχω.τωρα αμα το εχεις σε συλλογη σιντι κατι γινεται..αλλα κανονικα το θελω mp3

moukelis
Επιφανές μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Το εψαξα εγω σε torrent και δε βρηκα κατι...
εισαι θησαυρος ευχαριστω για την προσπαθεια κι ας μην το βρηκες .. αλλα συνεχισε να προσπαθεις...πληηζζζ

Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ προτείνω Firewind. Όλα τα λεφτα!
ιβανα
Επιφανές μέλος
Πολύ χαίρομαι που βλέπω Metal fans στο MyCat!
Εγώ προτείνω Firewind. Όλα τα λεφτα!
εγω πεθαινω για Paradise Lost, απο τα καλυτερα γκρουπς .....

γουσταρω τρελα και τον τραγουδιστη τους..σας δειχνω ενα μικρο δειγμα τους γιατι εχουν απειρα μεγαλη δισκογραφια...
https://www.youtube.com/watch?v=xjQtMioX6z4
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος

Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
www.youtube.com/watch?v=4Kg7TNFqG2o&feature=PlayList&p=9D5A8CEA991D5047&index=0&playnext=1
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
εγω πεθαινω για Paradise Lost, απο τα καλυτερα γκρουπς .....
γουσταρω τρελα και τον τραγουδιστη τους..σας δειχνω ενα μικρο δειγμα τους γιατι εχουν απειρα μεγαλη δισκογραφια...
https://www.youtube.com/watch?v=xjQtMioX6z4
Κ εμένα μου αρέσανε πολύ, μέχρι που τους είδα λάιβ στη Θεσσαλονίκη πριν κάτι χρόνια κ ξενέρωσα τελείως...Βαριόντουσαν τη ζωή τους επί σκηνής...τζάμπα το φοιτητικό μου χαρτζιλίκι δηλαδήΣ, γιατί έπεσε νηστεία τις επόμενες μέρες...
ιβανα
Επιφανές μέλος
το συγκεκριμενο ειναι αρκετα καλο, αλλα γενικα απο μεταλ λατρευω μονο το doom.. paradise lost, anathema, candlemass, gathering klp...το βρισκω πιο ατμοσφαιρικο και πιο μελωδικο...

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
το συγκεκριμενο ειναι αρκετα καλο, αλλα γενικα απο μεταλ λατρευω μονο το doom.. paradise lost, anathema, candlemass, gathering klp...το βρισκω πιο ατμοσφαιρικο και πιο μελωδικο...![]()
Οι Ανάθεμα ειδικά...τα σπάνε!

Κ λάιβ τα σπάνε ακόμα περισσότερο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
το συγκεκριμενο ειναι αρκετα καλο, αλλα γενικα απο μεταλ λατρευω μονο το doom.. paradise lost, anathema, candlemass, gathering klp...το βρισκω πιο ατμοσφαιρικο και πιο μελωδικο...![]()
Εγώ έχω καταβολές από poser...
ιβανα
Επιφανές μέλος
Κ εμένα μου αρέσανε πολύ, μέχρι που τους είδα λάιβ στη Θεσσαλονίκη πριν κάτι χρόνια κ ξενέρωσα τελείως...Βαριόντουσαν τη ζωή τους επί σκηνής...τζάμπα το φοιτητικό μου χαρτζιλίκι δηλαδήΣ, γιατί έπεσε νηστεία τις επόμενες μέρες...
ισως εχεις καποιο δικιο, στα λαιβ δεν παθαινεις και την πλακαρα σου, αλλα ειναι γκρουπ με τεραστια καριερα, 20 χρονια περιπου, και καμια 15αρια δισκους..λογικο δεν ειναι να υπαρχει καμψη καποια στιγμη ?

εμενα μ'αρεσει τοσο η μουσικη τους που δε μ'ενοχλει τιποτα !!! 
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
ισως εχεις καποιο δικιο, στα λαιβ δεν παθαινεις και την πλακαρα σου, αλλα ειναι γκρουπ με τεραστια καριερα, 20 χρονια περιπου, και καμια 15αρια δισκους..λογικο δεν ειναι να υπαρχει καμψη καποια στιγμη ?εμενα μ'αρεσει τοσο η μουσικη τους που δε μ'ενοχλει τιποτα !!!
![]()
Εμένα με ενόχλησε η πείνα, γιατί είμαι κοιλιόδουλη

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Εγώ έχω καταβολές από poser...
δηλαδη ?
εκτος απο firewind ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
δηλαδη ?εκτος απο firewind ?
Οι firewind δεν είναι poser ούτως ή άλλως, αν εξαιρέσεις πχ το Where do we go from here που είναι σούπερ χαρντροκιά!
Ratt, Skid Row κτλ (θα χαρακτηριστώ αναχρονιστική, το ξέρω). Αλλά ακούω και metal, εννοείται!

ιβανα
Επιφανές μέλος
Οι firewind δεν είναι poser ούτως ή άλλως, αν εξαιρέσεις πχ το Where do we go from here που είναι σούπερ χαρντροκιά!
Ratt, Skid Row κτλ (θα χαρακτηριστώ αναχρονιστική, το ξέρω). Αλλά ακούω και metal, εννοείται!![]()
οχι ρε συ, περι ορεξεως...πρασοπιτα !
με τη μουσικη οπως τη βρισκει κανεις 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool