Let's make some music!

Πρέπει να πάω προπόνηση, άργησα! Να συνεχίσουμε την κουβέντα κάποια άλλη στιγμή όμως!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια ψαχνω το παρακατω κομματι εδω και ενα χρονο σε mp3 στο limewire κ δε μπορω να το βρω με τιποτα. οποιος το εχει, η του ειναι ευκολοτερο να το βρει με αλλο προγραμμα,ας μου στειλει ενα πμ να συνεννοηθουμε να μου το στειλει. ευχαριστω :)

https://www.youtube.com/watch?v=rkXF...02F184665&playnext=1&playnext_from=PL&index=7

το βρηκα το βρηκαααα !!!!!!!!!!!!!!!! :up::up:
μου το εστειλε η βιβη γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ευχαριστω βιβουλαααα :up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μολις γυρισα απο το λαιβ των sisters of mercy..:up::up:
τεραστια μπαντα με ακομα πιο τεραστια ιστορια και δισκογραφια..πολυ πολυ καλοι, πολυ χαρηκα που τους ειδα γιατι παντα μ'αρεσαν πολυ, ολα στο πολυ ειναι τωρα γιουχου !!!!! :D:D:D:D

Tέλειο τραγούδι!Στοιχηματίζω πως το ξέρετε 100%!
Λόλα

Επειδή η μέρα σήμερα είναι κάπως και ο καιρός κάπως μπορεί να μην είναι το είδος που ακούω αλλά θεωρώ ότι είναι μακραν ότι καλύτερο έχει αγγίξει την ψυχή μου..απολαύστε

Αααααααα......ο Μητροπανος .......Η μαμα μου εχει τρελα με τον Μητροπανο αφου πηγε να τον δει στο κεντρο που τραγουδαει .Οταν ερθει η μαμα θα της το δειξω αυτο το βιντεακι:)

μολις γυρισα απο το λαιβ των sisters of mercy..:up::up:
τεραστια μπαντα με ακομα πιο τεραστια ιστορια και δισκογραφια..πολυ πολυ καλοι, πολυ χαρηκα που τους ειδα γιατι παντα μ'αρεσαν πολυ, ολα στο πολυ ειναι τωρα γιουχου !!!!! :D:D:D:D

Λίγο αργά θα απαντήσω αλλά... Sisters of Mercy :blink: ??? Δικιά μας είσαι κ εσύ λοιπόν :up: :up: Αυτά είναι τα καλά της Αθήνας .... Εγώ περιμένω πως και πως να έρθουν οι Bon Jovi Ελλάδα.. Είναι η μεγάλη μου καψούρα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Δυστυχώς στους Ac/dc δεν θα καταφέρω να έρθω όμως...

Λίγο αργά θα απαντήσω αλλά... Sisters of Mercy :blink: ??? Δικιά μας είσαι κ εσύ λοιπόν :up: :up: Αυτά είναι τα καλά της Αθήνας .... Εγώ περιμένω πως και πως να έρθουν οι Bon Jovi Ελλάδα.. Είναι η μεγάλη μου καψούρα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Δυστυχώς στους Ac/dc δεν θα καταφέρω να έρθω όμως...

ε ναι λοιπον ειμαι παλιογκοθου και ειμαι δικια σας ! :up::P αλλα πληροφοριακα, δεν ηρθαν μονο αθηνα, την επομενη επαιξαν και θεσ/νικη, γαμω τα λαιβ ρια, και η φωνη του τυπου μετα απο τοσα χρονια αψογη. οπως στο σιντι. και ωραια ατμοσφαιρα, το θαυμαζα παντα αυτο το γκρουπ κ χαρηκα που τους ειδα.:):)

ε ναι λοιπον ειμαι παλιογκοθου και ειμαι δικια σας ! :up::P αλλα πληροφοριακα, δεν ηρθαν μονο αθηνα, την επομενη επαιξαν και θεσ/νικη, γαμω τα λαιβ ρια, και η φωνη του τυπου μετα απο τοσα χρονια αψογη. οπως στο σιντι. και ωραια ατμοσφαιρα, το θαυμαζα παντα αυτο το γκρουπ κ χαρηκα που τους ειδα.:):)
ναι βέβαια παλιογκοθάκι και συ όπου πανηγύρι και τζέρτζελο(λέμε τώρα,sisters of mercy ήτανε)η πασχάλω μέσα.Μη δεις άντρα με στολή?που ήσουνα κυρία μου το σάββατο που παίζανε οι star industry?ε?

ναι βέβαια παλιογκοθάκι και συ όπου πανηγύρι και τζέρτζελο(λέμε τώρα,sisters of mercy ήτανε)η πασχάλω μέσα.Μη δεις άντρα με στολή?που ήσουνα κυρία μου το σάββατο που παίζανε οι star industry?ε?

γκρουπαρα δε λεω, αλλα ειναι τοσα πολλα τα γκρουπ που θελω να δω λαιβ, που θα επρεπε να δουλευω μονο για να τα πληρωνω :lol: αναγκαστικα καποιες μπαντες θα στερηθουν την παρουσια μου :lol::lol::lol::lol:

που θα επρεπε να δουλευω μονο για να τα πληρωνω :lol:

... να δεις κάτι τρελούς που ξέρω (και ξέρεις) και το κάνουν αυτό χρόοοοονια ατελείωτα:rolleyes: και τρέχουν κι εκτός, και τα παίρνουν και κράνα αν δεν "τους βγαίνει" μια τουρνέ:mad: Η βλακεία τους πάει σύννεφο, τι να σου πω:bleh:

Έπειτα από κάθε τέτοιο "ταξίδι" όμως, μπορώ να πεθάνω ευτυχισμένη:D

έτσι λέω και γω τόσα χρόνια κάθε φορά που σκέφτομαι ότι έχασα την τελευταία συναυλία των dreadful shadows.Είμαι το μοναδικό άτομο που πεθαινα για να τους δω και όλοι οι άσχετοι φίλοι μου ήταν εκεί.:mad::mad::mad:να ορίστε φούντωσα πάλι.

... να δεις κάτι τρελούς που ξέρω (και ξέρεις) και το κάνουν αυτό χρόοοοονια ατελείωτα:rolleyes: και τρέχουν κι εκτός, και τα παίρνουν και κράνα αν δεν "τους βγαίνει" μια τουρνέ:mad: Η βλακεία τους πάει σύννεφο, τι να σου πω:bleh:

πες σε αυτους που ξερω, οτι καλα κανουν και ταξιδευουν για να δουν ζωντανα καποιους καλλιτεχνες, αν μπορουσα και εγω το ιδιο θα εκανα :P

έτσι λέω και γω τόσα χρόνια κάθε φορά που σκέφτομαι ότι έχασα την τελευταία συναυλία των dreadful shadows.Είμαι το μοναδικό άτομο που πεθαινα για να τους δω και όλοι οι άσχετοι φίλοι μου ήταν εκεί.:mad::mad::mad:να ορίστε φούντωσα πάλι.

αμ εγω που εχασα τους dead can dance στην αθηνα ? :mad::mad::mad: γκρρρρρ

αφού είσαι international τύπος γιατί να το κρύψουμεν άλλωστε:P

Χμμμ, ωραίο τόπικ!!! Όταν ήμουν μικρός με νανουρίζανε με Deep Purple (για τους γνώστες της ροκ) και μεγαλώνοντας έγινα βαβουρομεταλλάς:D και παίζω 6 χρόνια τύμπανα. Δουλεύω μαζί με τους Braveride https://www.myspace.com/braveride και για την ώρα είμαστε στο στούντιο για το 2ο άλμπουμ.
Είχα και ένα ταρταρουγάκι μέτταλου και κάθε φορά που έβαζα Iron Maiden ανεβαινε πάνω στο ηχείο!!!:blink::up: Αυτή ήταν ψιψίνα!!!:lol:

:up::lol::lol::lol::up:

αι μαρη πεθανα στα γελια, ειδικα με το "ειναι φαση το αγορι" :lol::lol:
αχ να σαι καλα γελασα πολυ. μα δεν ειναι καλτ αυτες οι ταινιες και οι μουσικες τους ? :lol:

Σταθερές αξίες..ετοιμάζω ένα ποτ-πουρί για το γάμο τι λες?

Σταθερές αξίες..ετοιμάζω ένα ποτ-πουρί για το γάμο τι λες?

ΤΕΛΕΙΟ ! :lol::up::up:
εγω θα λεγα οταν βγαλεις το νυφικο να σκασεις με ρουχα α λα "Παγκρατη" η α λα "Φινου" και ο Θανασης α λα "Ψαλτης" χε χε χε να τους κουφανεις ολους :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back