Light κατά λάθος

πυρροθριξ

Περιβόητο μέλος

Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα.
γεια σε ολους!το προβλημα ειναι το εξης:ειχα πει να μου φερουν απο Αθηνα-οπου πηγε ενας δικος μου- δυο σακουλες ξηρα τροφη proplan turkey and rice.Και αυτος μου εφερε μεν αυτο αλλα το διαιτης.Ο γατος μου ειναι κανονικος νομιζω.Δεν ειναι κοκκαλιαρης σιγουρα!Αλλα δεν μου φαινεται να χρειαζεται διαιτα.Κανει να του δωσω αυτην την τροφη?σημειοτεον οτι ενδιαμεσα του δινω και κερασματα μπισκοτακια και αλλα τετοια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι στειρωμένος ο γατούλης; Αν ναι, τότε είναι καλύτερα να τρώει τις light.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι ειναι στειρωμενος.Γιατι ειναι καλυτερα να τρωει διαιτης?μετα τη στειρωση εχουν ταση παχους?

Με τη στείρωση επιβραδύνεται κάπως ο μεταβολισμός τους και χρειάζονται λιγότερες θερμίδες και λιγότερα λιπαρά, γι' αυτό είναι καλύτερη η light.
Οι στειρωμένοι αρσενικοί γάτοι όμως είναι καλύτερα να τρώνε ειδική τροφή για στειρωμένα γατιά, η οποία όχι μόνο έχει λιγότερες θερμίδες, αλλά τους προστατεύει από τις παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος, στις οποίες είναι λίγο περισσότερο επιρρεπείς.

δεν το ηχερα αυτο!!!!και απο περυσι τα χριστουγεννα που τον στειρωσα μονο μια φορα (1σακουλα δηλαδη ξηρα τροφη)του εδωσα για στειρωμενα.Ποσο κακο ειναι αυτο?

Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, απλώς μάλλον θα πρέπει από δω και πέρα να του δίνεις ειδικές τροφές για στειρωμένα. Η Royal Canin έχει ειδική τροφή για στειρωμένα αρσενικά, την Neutered Male.

Δες εδώ ένα χρήσιμο Άρθρο!!! :). Αλλά μην αγχώνεσε..
αν τον φροντίζεις απο δω και πέρα όλα θα πάνε καλά!!!

σας ευχαριστω πολυ ολους!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back