LOST : Η Ιζαμπέλα ψάχνει σπίτι !!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Andrikos90

Νεοφερμένο μέλος

Ο Andrikos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Είμαι φοιτητής Πάτρα(ανθούπολη), και φιλοξενώ μια θηλυκή γατούλα που βρήκα πριν μια βδομάδα στο χαλάκι της πόρτας μου. Ήταν με λουράκι , υγιέστατη και πολύ ήρεμη, άνετη και φιλική στους ξένους οπότε υπέθεσα ότι είναι κάποιου ευσυνείδητου ιδιοκτήτη από την περιοχή. Βάζοντας αφίσες στην γειτονιά προς μεγάλη μου έκπληξη ανακάλυψα ότι ήταν κάποιων μικρών παιδιών ,για τα οποία είχα αμφιβολία αν ήταν δική τους. Για να μην μακρηγορώ, η γάτα επέστρεψε για δεύτερη φορά σπίτι μου αφότου την έδωσα πίσω.
Θεωρώ ,ακόμα, καλό να επισημάνω ένα ιδιαίτερο γνώρισμα της που παρατήρησα όταν την πήγα βόλτα στην γύρο περιοχή για να δω αν την αναζητάνε. Συμπεριφερόταν σαν σκυλάκι!!! : απλά δεν απομακρυνόταν πολύ από κοντά μου εξερευνώντας τα περίχωρα!!! :PΕλπίζω αυτό να είναι ένδειξηάμεσης οικειότητας και αίσθημα ασφάλειας απέναντι μου και εύχομαι να συμπεριφέρεται το ίδιο στο νέο της ιδιοκτήτη...
Εγώ δεν μπορώ να την κρατήσω για πολύ ακόμα, οπότε αν ενδιαφέρεστε καλέστε με στο 6940583973 για πληροφορίες ή μέσω e-mail στην διεύθυνση [FONT=&quot]argan90@hotmail.com[/FONT]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• CIMG13858.jpg
    CIMG13858.jpg
    889,4 KB · Εμφανίσεις: 39
  • CIMG1388.jpg
    CIMG1388.jpg
    360 KB · Εμφανίσεις: 38
  • CIMG138656.jpg
    CIMG138656.jpg
    305,1 KB · Εμφανίσεις: 40
Αγααααααααπη μου..είναι υπεροχη!!!!!!!!!!!:D:D:D...ελπιζω συντομα να βρει τον "ιδιοκτητη" που θα την λατρεψει!!!!!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γατούλα βρήκε "ιδιοκτήτη"!!! αρκετά γρήγορα μπορω να πω :P... τέλος καλό , όλα καλά...

Θα με τρελανεις;;;;;;:clapup::clapup::clapup:...

Όχι ήρθε και το πήρε το παιδί που έψαχνε γατούλα στην πάτρα... :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back