mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα.
26-05-08
14:56
ξέρω ότι έχει συζητηθεί τι κάνουμε σε περίπτωση που χάνουμε το γατάκι μας, όχι μην ανυσηχήτε δεν έχασα κανέναν...
τι κάνουμε όμως στην περίπτωση που βρίσκουμε ένα γατάκι που φαίνετε πως είναι από σπίτι? τι είναι καλύτερο? αν το μαζέψουμε μέχρι να φτιάξουμε αφήσες κτλ. και οι δικοί του το ψάχνουν? και απογοητευτούν? ή δεν έχουν internet να δουν αγγελίες? μήπως είναι καλήτερο να το αφήνουμε κάτω να κλαίει μέχρι να το βρουν όσο άσχημο και να ακούγεται αυτό?
είδα έναν γατούλη χθες πορτοκαλόασπρο, ένας γλύκας περίπου 5 μηνών που έκλεγε ασταμάτητα, του πήγα φαγητό αλλά δεν το ακούμπησε, έφυγα και μετά από λίγο σταμάτησε, βγήκα έξω αλλά δεν τον είδα πουθενά, σήμερα το πρωί τον έψαξα ξανά αλλά πουθενά δεν βρήκα ούτε άκουσα κάτι...
ελπίζω να τον βρήκαν οι δικοί του, δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι

τι κάνουμε όμως στην περίπτωση που βρίσκουμε ένα γατάκι που φαίνετε πως είναι από σπίτι? τι είναι καλύτερο? αν το μαζέψουμε μέχρι να φτιάξουμε αφήσες κτλ. και οι δικοί του το ψάχνουν? και απογοητευτούν? ή δεν έχουν internet να δουν αγγελίες? μήπως είναι καλήτερο να το αφήνουμε κάτω να κλαίει μέχρι να το βρουν όσο άσχημο και να ακούγεται αυτό?
είδα έναν γατούλη χθες πορτοκαλόασπρο, ένας γλύκας περίπου 5 μηνών που έκλεγε ασταμάτητα, του πήγα φαγητό αλλά δεν το ακούμπησε, έφυγα και μετά από λίγο σταμάτησε, βγήκα έξω αλλά δεν τον είδα πουθενά, σήμερα το πρωί τον έψαξα ξανά αλλά πουθενά δεν βρήκα ούτε άκουσα κάτι...
ελπίζω να τον βρήκαν οι δικοί του, δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
26-05-08
14:58
ξέρω ότι έχει συζητηθεί τι κάνουμε σε περίπτωση που χάνουμε το γατάκι μας, όχι μην ανυσηχήτε δεν έχασα κανέναν...
ελπίζω να τον βρήκαν οι δικοί του, δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι![]()
Είχε λουράκι; Αν τον ξαναδείς και έχει λουράκι, τότε μπορείς να επικοινωνήσεις με το σπίτι του, κατά πάσα πιθανότητα θα γράφει πάνω τηλέφωνο... Μακάρι να μην τον έχουν χάσει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
26-05-08
15:03
Αν είναι σε επικίνδυνο σημείο το γατάκι (π.χ. σε δρόμο με κίνηση, σκυλιά κ.λπ.) και ειδικά αν φαίνεται φοβισμένο, νομίζω ότι μάλλον είναι καλύτερα να το μαζέψεις αν το ξαναδεις.
Αγγελίες, εκτός από το internet, καλό θα είναι να μπαίνουν και σε αφισούλες στην περιοχή που βρέθηκε το γατάκι, σε σημεία που ίσως τις δουν αυτοί που το έχασαν (περίπτερα, ψιλικατζίδικα, στάσεις λεωφορείων, κολόνες κ.λπ.).
Αυτό το ενδεχόμενο πάντως είναι ένας σημαντικός λόγος για να φοράμε λουράκια με ταυτότητα στις γατούλες μας.
Αγγελίες, εκτός από το internet, καλό θα είναι να μπαίνουν και σε αφισούλες στην περιοχή που βρέθηκε το γατάκι, σε σημεία που ίσως τις δουν αυτοί που το έχασαν (περίπτερα, ψιλικατζίδικα, στάσεις λεωφορείων, κολόνες κ.λπ.).
Αυτό το ενδεχόμενο πάντως είναι ένας σημαντικός λόγος για να φοράμε λουράκια με ταυτότητα στις γατούλες μας.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα.
26-05-08
15:18
ευτυχώς από τον δρόμο μας σπάνια περνούν αυτοκίνητα και σκυλιά δεν έχουμε για αυτό και το σκεφτόμουν, όμως όντως ήταν τρομοκρατιμένο
λουράκι δεν του είχαν βάλει
αμαν τώρα που μου το θυμήσατε πρέπει να πάω να φτιάξω ταυτότητα και στη Άρια
(μιας που δέχτηκε το λουράκι έστω και χωρίς κουδουνάκι)

λουράκι δεν του είχαν βάλει
αμαν τώρα που μου το θυμήσατε πρέπει να πάω να φτιάξω ταυτότητα και στη Άρια
(μιας που δέχτηκε το λουράκι έστω και χωρίς κουδουνάκι)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
31-05-08
08:56
Τελικά τον γατούλη τον μάζεψε ένα αγοράκι το ίδιο εκείνο βράδυ, μου το είπε το κοριτσάκι που έρχετε και παίζουμε

avtwvia
Διάσημο μέλος
Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα.
31-05-08
11:14
Tώρα τελευταία στη γειτονιά έρχεται ένας πορτοκαλί - άσπρος γατούλης με μπλε λουράκι.. Αλλά είναι πολύ φοβισμένος και δεν μπορώ να τον πλησιάσω..Τώρα που θα ξανακατέβω Αθήνα θα δω μήπως καταφέρω.. Σίγουρα έχει φύγει από σπίτι αλλά γιατί φοβάται τόσο πολυ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum