Lost finale: Τι ήθελε να πει ο ποιητής;

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Όσοι βλέπατε τη σειρά Lost σίγουρα θα έχετε δει και το τελευταίο επεισόδιο.
Και ερωτώ: τι ήθελε να πει ο ποιητής; Βγάλατε εσείς κάποιο συμπέρασμα; Ποιο ήταν τελικά το νόημα όλων αυτών των χρόνων παρακολούθησης;
Γιατί ή εγώ είμαι πολύ ζαλισμένη το τελευταίο καιρό ή είμαι ηλίθια:P.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε, όλοι λίγο-πολύ μια απογοήτευση την πάθαμε με το φινάλε... Εντάξει, το ξέραμε πως θα 'ταν αμερικανιά, αλλά ΤΟΣΟ αμερικανιά; "Ό,τι και να συμβαίνει, ό,τι και να κάνετε (ή να μην κάνετε), μη σκάτε και πολύ, πάντα υπάρχει το happily ever after" :sick:
Το couchpotato έχει παρουσίαση του φινάλε (και συζήτηση στα σχόλια από κάτω) και ένα καλό άρθρο είχε γράψει και ο Γεωργελές στην προηγούμενη Athens Voice.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Lost finale: τι ήθελε να πει ο ποιητής;

Δηλαδή το συμπέρασμα 6 χρόνων(ή 7; ) είναι: θα τα πούμε στην επόμενη ζωή;:whatever:

Τι να σου πω, εγώ έτσι το εξέλαβα πάντως. Κρίμα, γιατί είχε ξεκινήσει πολύ καλά αυτή η σειρά... Το μόνο καλό είναι ότι με τόσες τρύπες που άφησε το φινάλε, θα βγουν σίγουρα διάφορα spin-offs. :popcorn:

Νομίζω πάντως ότι μέχρι τη στιγμή που βρήκαν τους "άλλους" ήταν οκ, μετά χάσανε τη μπάλα.

Σημείωση Editor:

Υπάρχει ολόκληρο θέμα για το Lost στο e-steki για όποιον ενδιαφέρεται.
(Δείτε κυρίως τις τελευταίες σελίδες που αναφέρονται στην τελευταία σεζόν.)

Βασικά υπάρχει ειδική κατηγορία για σειρές της τηλεόρασης: TV Shows στην οποία μπορείτε να βρείτε σχόλια γι' αρκετές νέες σειρές ή να προτείνετε σειρές που έχετε δει... τώρα που το Lost μας τελείωσε! ;)

Εμείς που μπαίνουμε μόνο στο mycat γιατί να μπούμε στο e-steki?:hmm:

Για να διαβάσετε, αν θέλετε, τι είπαν άνθρωποι που μπαίνουν και στο MyCat, για τη σειρά που σας ενδιαφέρει.
Για τον ίδιο λόγο που θα μπείτε στο couchpotato ή στο άρθρο της Athens Voice, που έδωσε η Aretha παραπάνω:
It's just one click away. :D

Η συντονιστική ομάδα των τριών φόρουμ πάντως, οφείλει να σας ενημερώσει, ότι υπάρχουν σχετικά θέματα.

Ok, ευχαριστώ:)

Νομίζω πάντως ότι μέχρι τη στιγμή που βρήκαν τους "άλλους" ήταν οκ, μετά χάσανε τη μπάλα.

εχω ακριβως την ιδια γνωμη...στην αρχη ηταν πολυ καλο μετα πλατιασε....και εγινε οτι να ναι...
γνωμη μου....θα επρεπε να ειχε σταματησει στην τριτη σεζον...

Nαι μέχρι εκεί ήταν οκ. Όχι βέβαια ότι δεν θα μέναμε με απορίες και τότε, αλλά λέμε.
Εσείς τελικά καταλάβατε τι ήταν τα flash forward?

Το γνωστό λάθος στις σειρές :down: Πάει καλά; Υπογράψτε για καμιά 10αρια σεζόν! Είναι εντελώς χαζό αυτό που κάνουν κι αν δεν τύχαινε να πέσουν στα χέρια μου τα dvd θα είχα δει μέχρι τη δεύτερη.. Από εκεί και πέρα έκανα το χατήρι της αδερφής μου και το έβλεπα :P Αλλά τα τελευταία δεν τα είδαμε, κι από ό,τι διαβάζω δε χάσαμε και τίποτα.. :hmm: Με τόσα που γίνονται πάντως χανει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα :P Ξεκινάς να βλέπεις μια σειρά και δεν τελειώνει άλλο με αποτέλεσμα να ξεχνάς ποια ήταν η αρχή της ιστορίας :blink:

E δες τα βρε να έχεις ολοκληρωμένη άποψη:P

Νομίζω οτι ο 6 κύκλος ήταν πολύ καλός σε σύγκριση με τον 4 για παράδειγμα που σου έβγαζε την πίστη στους πλατειασμούς. Το πήγαιναν πολύ καλά σε σημείο που να πιστέψω πραγματικά οτι θα παρουμε απαντήσεις. Τα τελευταία 2 επεισόδια όμως ήταν τόσο βιαστικά και πρόχειρα και μπερδεμένα που ήταν απογοητευτικά. :(
Για το φινάλε δεν μπορώ να μιλήσω,είμαι σε φάση άρνησης απο την απογοήτευση.Καταφέρανε να γίνουν κίνημα και τελείωσαν με αγγελάκια και ευχές;;;:mad:.Και την σειρά για να την παρακολουθήσεις στοιχειωδώς έπρεπε να έχεις και ένα σχετικό IQ (οχι φουντουκιού;)).Νομίζω οτι υποτιμήσαν το κοινό τους.
Μου φαίνεται οτι δεν ξέραν τι να κάνουν και δεν έκαναν τελικά τίποτα. Απλώς χάσαν τα κατσίκια.:mad:

Παιδια εμενα μου αρεσε παρα πολυ το τελος. Και ολη η σειρα. Απο την αρχη μεχρι το τελος με κρατουσε με κομμενη την ανασα, ποτε δεν ενιωσα να βαριεμαι και θα το εκτιμουσα αν δεν ακουσω τις γνωστες βλακειες "μα πως γινεται να σου αρεσε", εχω ηδη ακουσει αρκετα που αφορουν αυτη τη σειρα και την νοημοσυνη οσων, στη τελικη, ικανοποιηθηκαν απο ενα ανθρωπινο τελος, και οχι καποιον που εκατσε κατω και σου απαντουσε ολα τα ερωτηματα. Εχω τσακωθει με ανθρωπο που με λεει στα μουτρα μου ηλιθια επειδη μου αρεσε το τελος, για ονομα, μια σειρα ηταν, οχι μια θρησκεια ουτε ολη μας η ζωη. :confused: Για μενα το Lost αφορουσε πανω απο ολα τις ανθρωπινες σχεσεις, τους χαρακτηρες, που ηταν ενας και ενας. Δεν ικανοποιηθηκα βεβαια απο την απαντηση του γιατι προστατευουμε το νησι "ΤΟ ΦΩΩΩΩΩΩΣ", αλλα το θεμα για μενα δεν ηταν να απαντηθουν τα παντα. Ισως ειμαι η μονη με τετοιου ειδους ανησυχιες, για την afterlife, αλλα αυτο που υπονοησε το τελος το βρηκα πολυ τρυφερο, γλυκο και λυτρωτικο. Η σκηνοθεσια ηταν καταπληκτικη, πρωτοποριακη, οπως και το σεναριο, οι ερμηνειες, οι χαρακτηρες, τα παντα. Οσον αφορα το Lost, επειδη η μητερα μου εμπαινε σε ενα φορουμ και διαβαζε τα σχολια απο καθε επεισοδιο, μου δινοταν παντα η εντυπωση οτι ο κοσμος εβλεπε το δεντρο και εχανε το δασος. Στο συνολο της ειναι μια καταπληκτικη σειρα. Απαντησεις δωθηκαν πολλες, αλλα για μενα δεν ηταν το θεμα οι απαντησεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back