bunny
Περιβόητο μέλος
Ναι,ίσως φρικάρει αν του το ξεφουρνίσει έτσι ξαφνικά!Πιστεύω ότι η Βunny έχει δίκιο,καλύτερα να τον προσεγγίσεις φιλικά πρώτα για να καταλάβεις πως σε "βλέπει",ίσως να αισθάνεται και εκείνος το ίδιο!!!![]()

Για φαντάσου...
(και μόνο που το σκέφτομαι...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Θα σου πω αυτό που λέω σε κάποιες συμμαθήτριές μου!Εγώ όταν μεγαλώσω προτιμώ να κάνω ταξίδια,να έχω ζώα να κάνω exreme spors

και γενικά να περνάω καλά!Αυτός ο φτερωτός άγγελος που πετάει παγωτά

(βελάκια) μακρυά από εμάς!Αλλά το τι κάνετε εσείς δικό σας θέμα!Λοιπόν:μη κλες για κανέναν!Έχεις πολύ καιρό μπροστά σου!Και δεν το αξίζει κανείς!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
''Σε γουσταρω γι΄αυτο δώσε μου τηλέφωνο, ταυτότητα και γίνε το αγόρι μου''Ναι,ίσως φρικάρει αν του το ξεφουρνίσει έτσι ξαφνικά!
Για φαντάσου...(και μόνο που το σκέφτομαι...
)

Δε θέλω να το σκέπτομαι!(πιο πολύ με εγκληματία θα έμοιαζα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Τον ξέρεις και το λες αυτό;Παιδιά,εγώ πιστεύω ότι δεν αξίζουν Αντιγόνη από τώρα τα κλάματα!
Θα σου πω αυτό που λέω σε κάποιες συμμαθήτριές μου!Εγώ όταν μεγαλώσω προτιμώ να κάνω ταξίδια,να έχω ζώα να κάνω exreme sporsκαι γενικά να περνάω καλά!Αυτός ο φτερωτός άγγελος που πετάει παγωτά
(βελάκια) μακρυά από εμάς!Αλλά το τι κάνετε εσείς δικό σας θέμα!Λοιπόν:μη κλες για κανέναν!Έχεις πολύ καιρό μπροστά σου!Και δεν το αξίζει!
Άποψή σου,anyway!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Τον ξέρεις και το λες αυτό;Άποψή σου,anyway!
![]()
Ποιον καλέ να ξέρω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nemesis
Εκκολαπτόμενο μέλος
''Σε γουσταρω γι΄αυτο δώσε μου τηλέφωνο, ταυτότητα και γίνε το αγόρι μου''
Δε θέλω να το σκέπτομαι!(πιο πολύ με εγκληματία θα έμοιαζα)
Χαχα,όντως!Μάλλον θα τρόμαζε το παιδί,γι'αυτό πιο χαλαρά..!
Και όντως ισχύει πως κανένα αγόρι δεν αξίζει τα δάκρυά σου και αυτό που τα αξίζει,δεν θα σε κάνει να κλάψεις.Μπορεί όμως αυτός να είναι πολύ καλό παιδί.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Παιδιά,εγώ πιστεύω ότι δεν αξίζουν Αντιγόνη από τώρα τα κλάματα!
Θα σου πω αυτό που λέω σε κάποιες συμμαθήτριές μου!Εγώ όταν μεγαλώσω προτιμώ να κάνω ταξίδια,να έχω ζώα να κάνω exreme sporsκαι γενικά να περνάω καλά!Αυτός ο φτερωτός άγγελος που πετάει παγωτά
(βελάκια) μακρυά από εμάς!Αλλά το τι κάνετε εσείς δικό σας θέμα!Λοιπόν:μη κλες για κανέναν!Έχεις πολύ καιρό μπροστά σου!Και δεν το αξίζει!
Tριπλασιάστηκε!

bunny
Περιβόητο μέλος
Τον...καλέ Αντιγόνη πώς τον λένε;Ποιον καλέ να ξέρω;![]()

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Τον...καλέ Αντιγόνη πώς τον λένε;![]()
Όχι,εγώ γενικά μιλάω!Όχι γι'αυτόν τον...καλέ Αντιγόνη πως τον λένε;

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν κλαίω,ξαγριπνώ, ξαγριπνώ για σε και αναστενάζωΠαιδιά,εγώ πιστεύω ότι δεν αξίζουν Αντιγόνη από τώρα τα κλάματα!
...Τέλως πάντων, δεν κλαίγομαι, απλά κάνω διαρίξεις σε ζαχαροπλαστεία
!Βγαίνω offline λοιπόν.Στο μεταξί μιλήστε και για τα δικά σας ή γνωστών σας...

bunny
Περιβόητο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Kρυφό.Σςςςςςςςςςςςςςςςς!Όχι,εγώ γενικά μιλάω!Όχι γι'αυτόν τον...καλέ Αντιγόνη πως τον λένε;![]()
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Έχω σωματοφύλακες...

bunny
Περιβόητο μέλος
Πόσους;Έχω σωματοφύλακες...![]()
(εγώ περίμενα να πεις: Δεν τρώγομαι!
bunny
Περιβόητο μέλος
Έλα καλέ,το μικρό πες!Kρυφό.Σςςςςςςςςςςςςςςςς!
Ξέρεις πόσοι πχ Γιάννηδες υπάρχουν;
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Πόσους;(εγώ περίμενα να πεις: Δεν τρώγομαι!
)
Εγώ είμαι ανώτερη!Δεν έχω συνηθισμένο χιούμορ!Λοιπόν 1...2....3....4.....5....6 και κάηκες!

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Έλα καλέ,το μικρό πες!Ξέρεις πόσοι πχ Γιάννηδες υπάρχουν;
![]()
Γιώργος ή Νίκος;
bunny
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool