Love is in the air!

Επισης ξεχασα να πω οτι το forum ειναι πολυ ωραιο!!!Συγχαρητηρια σε οποια το σκεφτηκε!!!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια θελω την βοηθεια σας.Ειμαι ερωτευμενη(μαλλον:hmm:)με ενα αγορι μεγαλυτερο απο εμενα(οχι πολυ μεγαλος 3 χρονια μονο).Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι να κανω για να γινουμε φιλοι ετσι ωστε να γνωριστουμε μπας και τα φτιαξουμε(δεν νομιζω αλλα τεσπα).Του εχω κανει αιτημα φιλιας στο hi5, το δεχτηκε αλλα απο τοτε δεν ξαναμπηκε.Επισης εχω σχεση με ενα αγορι(μεσο μσν) εκεινος με αγαπαει αλλα εγω δεν νιωθω κατι γι'αυτον(να φανταστητε πιο πολλα νιωθω για εναν αγαπημενο ηθοποιο:lol:).Νιωθω ασχημα που τον κοροιδευω αλλα θα τον στεναχωρησω πολυ αν του πω την αληθεια.(με αγαπαει τοσο πολυ που θα ερθει απο την ροδο το καλοκαιρι για να με δει)Τι θα κανω???
Χρησούλα(υποθέτω πως σε λένε έτσι:P),
Δε πειράζει που είναι τρία χρόνια μεγαλήτερος αυτός που σου αρέσει, μην ανησυχείς.:)Τον έχεις γνωρίσει απο το hi5(πόσο μου τη σπάει το hi5:mad::P);Αν, ναι δεν στον πολύσυστήνω.;)Όσο για το αγόρι σου, πιστεύω πως πρέπει να τον χωρίσεις!Πιο πολύ πληγώνεται που τον κοροιδεύεις.:|

Όσο για μένα αυτός που μου αρέσει όλο αυτόν τον καιρό τα είχε φτιάξει με μια κοπέλα και σε μια βδομάδα τον χώρισε:lol:!Τώρα ο δρόμος είναι ελεύθερος.:PΠρος το παρόν.:/::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρυσουλα με λενε:)Τον βλεπω στα διαλειμματα του σχολειου(το γυμνασιο εχει ιδια αυλη με το λυκειο:P).Με το αγορι μου τα εχουμε περιπου 1 μηνα,μου αρεσει αλλα λογω αποστασης δεν το βλεπω πολυ σοβαρα το θεμα...ευχαριστω που μου απαντησες.ποσο χρονων εισαι???

Χρυσουλα με λενε:)Τον βλεπω στα διαλειμματα του σχολειου(το γυμνασιο εχει ιδια αυλη με το λυκειο:P).Με το αγορι μου τα εχουμε περιπου 1 μηνα,μου αρεσει αλλα λογω αποστασης δεν το βλεπω πολυ σοβαρα το θεμα...ευχαριστω που μου απαντησες.ποσο χρονων εισαι???
12 και μισό αλλά είμαι μέσα στα πράγματα:P(άλωστε γιατί να βάλω τέτοιο θέμα; ).
Τέλος πάντων, καλό ύπνο!Νυσταξά γιατί ξύπνησα νωρίς.Καληνύχτα !

Καληνυχτα!:)

Έβγαλες καμία άκρη;:)

Ασε τωρα εχω προβλημα φιλιας.Στο οποιο πιστευω οτι εχω δικιο που τσακωθηκα με την κολλητη μου.Η μανα μου διαφωνει στην αποψη μου.:(

Ασε τωρα εχω προβλημα φιλιας.Στο οποιο πιστευω οτι εχω δικιο που τσακωθηκα με την κολλητη μου.Η μανα μου διαφωνει στην αποψη μου.:(
Ω, για πες, για πες!Ίσως νίωσεις καλήτερα αν το πεις κάπου αλλού.

Ειχα 2 φιλες.Η 1 κολλητη και η αλλη απλη φιλη.Πριν κατι μηνες ειχα τα γεννεθλια μου.Λεω στην κολλητη μου να παμε το σαββατο στα γκουντις.Με ρωταει<θα ερθει και η Νεκταρια?(η απλη η φιλη μου)> της απανταω<ναι!>.Μου λεει την αλλη μερα <ειπα και σε 2 παιδια απο το φροντιστηριο μου να ερθουνε.>Αυτα τα παιδια δεν τα γνωριζα και λεω και εγω απο μεσα μου<οταν εχει τα δικα της γεννεθλια να καλεσει τα παιδια απο το φροντιστηριο της.Δεν ειχε αυτη γεννεθλια,εγω ειχα.Γι'αυτο οποιον θελω θα καλεσω>Δικιο δεν εχω???Εκτος απο αυτο,μια μερα μου λεει οτι δεν τη χωνευει την νεκταρια επειδη εχει σκουλαρικι στη μυτη και οτι αν την κανω παρεα θα γινω π.....(καταλαβαινεις τι θελω να πω???).Η Νεκταρια ειναι πολυ καλη κοπελα και φιλοζωη!!!!Την ιδια μερα φευγει απο την παρεα μας και πηγε στην παρεα μιας αλλης κοπελας.(Νομιζω οτι μετα απο 3 χρονια φιλιας δεν επρεπε να χαλασει την φιλια που ειχαμε.Μπορουσε να κανει παρεα με εμενα και με την τωρινη κολλητη της και να μην εκανε παρεα την νεκταρια αφου δεν την χωνευει...)Τι λες???την θεωρεις σωστη τη πραξη της????

Ειχα 2 φιλες.Η 1 κολλητη και η αλλη απλη φιλη.Πριν κατι μηνες ειχα τα γεννεθλια μου.Λεω στην κολλητη μου να παμε το σαββατο στα γκουντις.Με ρωταει<θα ερθει και η Νεκταρια?(η απλη η φιλη μου)> της απανταω<ναι!>.Μου λεει την αλλη μερα <ειπα και σε 2 παιδια απο το φροντιστηριο μου να ερθουνε.>Αυτα τα παιδια δεν τα γνωριζα και λεω και εγω απο μεσα μου<οταν εχει τα δικα της γεννεθλια να καλεσει τα παιδια απο το φροντιστηριο της.Δεν ειχε αυτη γεννεθλια,εγω ειχα.Γι'αυτο οποιον θελω θα καλεσω>Δικιο δεν εχω???Εκτος απο αυτο,μια μερα μου λεει οτι δεν τη χωνευει την νεκταρια επειδη εχει σκουλαρικι στη μυτη και οτι αν την κανω παρεα θα γινω π.....(καταλαβαινεις τι θελω να πω???).Η Νεκταρια ειναι πολυ καλη κοπελα και φιλοζωη!!!!Την ιδια μερα φευγει απο την παρεα μας και πηγε στην παρεα μιας αλλης κοπελας.(Νομιζω οτι μετα απο 3 χρονια φιλιας δεν επρεπε να χαλασει την φιλια που ειχαμε.Μπορουσε να κανει παρεα με εμενα και με την τωρινη κολλητη της και να μην εκανε παρεα την νεκταρια αφου δεν την χωνευει...)Τι λες???την θεωρεις σωστη τη πραξη της????

Πρέπει να της εξηγήσεις ότι αυτή είναι η κολλητή σου και η Νεκταρία είναι μια απλη φίλη σου και ότι δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέται και να σου λέει ότι θα γίνεις π...Επίσης έχεις δικάωμα να έχεις και άλλους φίλους αλλά αυτή θα είναι η κολλητή σου.

Υ.Σ. Αυτό το έκανε από αντίδραση.

Αυτο τον καιρο δεν πολυ μιλαμε.Ομως καθομαστε μαζι στο θρανιο.Θελω να την εχω για φιλη μου αλλα μετα απο αυτο καταλαβα οτι δεν πολυ ταιριαζουμε.Εχει ψωνιστει επειδη του χρονου παμε λυκειο,δεν αγαπαει ουτε σεβετε τα ζωα,πριν λιγες μερες ειχα παει στο νοσοκομειο και αυτη ελεγε στους καθηγητες οτι ειμαι σπιτι και λεω ψεματα και οταν πεθανε ο γατος μου(εκλεγα 1 εβδομαδα)δεν με παρηγορησε καθολου.:(Νομιζω οτι οι φιλες στηριζουν η μια την αλλη.Επισης με ενοχλησε οταν με εβριζε στα αλλα παιδια.Και μια φορα που λεγαμε τι θελουμε να σπουδασουμε, της ειπα τι θελω να σπουδασω και αυτη αρχισε να γελαει και να κοροιδευει.:(Δεν νομιζω να μου αξιζει μια τετοιου ειδους φιλη.Ποτε δεν της ειπα οτι ειναι καπως σπαστικο να μην βγαινουμε εδω και 3 χρονια,επειδη η μητερα της δεν την αφηνει.(το πιστευετε οτι ουτε μια φορα δεν εχει ερθει σπιτι μου.Ειχα και μια αλλη κολλητη αλλη καθε μερα η μια πηγαινε στο σπιτι της αλλης)

Αυτο τον καιρο δεν πολυ μιλαμε.Ομως καθομαστε μαζι στο θρανιο.Θελω να την εχω για φιλη μου αλλα μετα απο αυτο καταλαβα οτι δεν πολυ ταιριαζουμε.Εχει ψωνιστει επειδη του χρονου παμε λυκειο,δεν αγαπαει ουτε σεβετε τα ζωα,πριν λιγες μερες ειχα παει στο νοσοκομειο και αυτη ελεγε στους καθηγητες οτι ειμαι σπιτι και λεω ψεματα και οταν πεθανε ο γατος μου(εκλεγα 1 εβδομαδα)δεν με παρηγορησε καθολου.:(Νομιζω οτι οι φιλες στηριζουν η μια την αλλη.Επισης με ενοχλησε οταν με εβριζε στα αλλα παιδια.Και μια φορα που λεγαμε τι θελουμε να σπουδασουμε, της ειπα τι θελω να σπουδασω και αυτη αρχισε να γελαει και να κοροιδευει.:(Δεν νομιζω να μου αξιζει μια τετοιου ειδους φιλη.Ποτε δεν της ειπα οτι ειναι καπως σπαστικο να μην βγαινουμε εδω και 3 χρονια,επειδη η μητερα της δεν την αφηνει.(το πιστευετε οτι ουτε μια φορα δεν εχει ερθει σπιτι μου.Ειχα και μια αλλη κολλητη αλλη καθε μερα η μια πηγαινε στο σπιτι της αλλης)

Τέτοια φίλη δεν σου αξίζει και έπρεπε να το καταλάβεις αυτό.
Αλλά ξέρω πως νιώθεις γιατί είχα πέσει σε μια τέτοια περίπτωση που ποτέ δεν με υπερασοπιζόταν κλπ.

Τη πράξη της τη θεωρώ πολύ ανώριμη και τη κόβω για πολύ σνόμπ.Επίσης δε μου αρέσει καθόλου που μιλάει έτσι για την άλλη φίλη σου.Παλιοκακομαθήμένη!!!:mad:Κάτι τέτοια κορίτσια πρέπει να τα ρίχνουνε στον Καιάδα!!!:redface::P
Αυτή δεν είναι φίλη!!!ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ!!!Εγώ θα της έλεγα:
''Ακού εδώ κακομαθημένη!Δε γουστάρω καθόλου να μου φέρεσαι έτσι και δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σου!!!Και σου το λέω!Οποιο ατομο κάνει παρέα μαζί σου γρήγορα θα το μετανιώσει!!!ΓΟΥΡΟΥΝΙ!!''
Ίσως ακούγομαι λίγο σκληρή αλλά αυτό της αξίζει!!!:mad:

Αχ,κορίτσια τί μου θυμίσατε τώρα με τέτοιες "φίλες"...:(

Στα δικά μας τωρα!

Ας μιλήσουμε τώρα για τα αγόρια γιατί το παραξεχειλώσαμε.:lol:

Καλά στο χωριό μου γνώρισα ΕΝΑΝ κούκλο!Βέβαια με τον κλασσικό δεν συγκρίνεται:lol:.

Αλήθεια, θέλετε να βγάλω και θέμα για τις φιλίες;Είμαι υπεύθυνη των δημόσιων σχέσεων.:P

Αλήθεια, θέλετε να βγάλω και θέμα για τις φιλίες;Είμαι υπεύθυνη των δημόσιων σχέσεων.:P
Ωραία!:up: Έχω να πω μια ιστορία...

Τι μου κάνετε ερωτοχτυπημένα μου;:DΚαιρό έχω να σας δω.:DΚαιρό έχω να τον δω:redface:...

Λοιπόν τι νέα;:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back