Mακάρι...

Giannis-Vivi

Δραστήριο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα.
Διαβαζω για ολα τα ζωακια που χαριζοντε καθε φορα και δεν αντεχω...
πριν απο 2 χρονια μας ειχαν ερθει 2 γαουλες περσιας στο εξοχικο μας και αναγκαστικαμε να μεινουμε ενα χρονο εκει για να της προσεχουμε.....μεχρι που πηγαν σε σπιτακι...αλλα δεν μπορω να μην πληγωνομαι καθε φορα που διαβαζω τα χαριζοντε...εχω φτασει σε σημειο να παιζω τζοκερ και εχω υποσχετθει στον εαυτο μου οτι αν ποτε στο μελλον αποκτησω λεφτα θα φτιαξω ενα σπιτι μονο για γατουλες..αρρωστες γατουλες και πληγωμενες που ο κοσμος δεν της θελει ευκολα..στη τελικη τι ζητανε ?λιγο χαδι και λιγη αγαπη ..δεν ειναι μονο το φαγακι ...και ενοητε οτι αν ειχα δικο μου σπιτι και δεν ειμουν στο ενοικιο θα ειχα και αλλα γατακια ...ευχομαι λοιπον για τη νεα χρονια υγεια πανω απο ολα και καθε γατακι που ειναι στο κρυο να βρει τη αγαπη και τη τρυφεροτιτα που του αξιζει...:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πόσες φορές έχω σκεφτεί κι εγω τα ίδια... Να είχα ένα τεράστιο σπίτι με κήπο και να μπορούσα να περιθάλπτω αδεσποτάκια... Να είχε ο κόσμος άλλη νοοτροπία και να μην υπήρχε ζωντανό πλάσμα στην γη που να πεινάει και να κρυώνει... Αλλά δυστυχώς ξύπνησα και η πραγματικότητα είναι διαφορετική... Η δικιά μου ευχή? Να αλλάξουν οι άνθρωποι μυαλά. Να μπορούμε όλοι να συνυπάρξουμε αρμονικά σ' αυτόν τον πλανήτη. Ζητάω πολλά?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να πάψουμε να είμαστε εγωιστές...:(

Αχ! Τα ουτοπικά όνειρα θα με φάνε κι εμένα. :/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back