Mα, κορίτσι πράμα οίστρο με τσίσα;

Όλγα Veggie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα.
Eλεος πια!!!!!! Eίναι η 10η μέρα που γλυκίτατη κατά τα άλλα Carmela κατουρεί παντού!!!!! Mπότες, σακίδια (2), ριχτάρια (3), σακούλες (2), ομπρέλα(1), καλυμα κρεβατιού, πάγκος κουζίνας και φυσικά να μην ξεχάσω τον αγαπημένο της και χιλιοκατουρημένο καναπέ και τα καλλυματά του. A! να μην ξεχάσω το καλύτερο. Σήμερα το πρωί κατούρησε τον άντρα μου στο στήθος, όπως ήταν ξαπλωμένος στον καναπέ. Tο ριχτάρι πάνω του δηλαδή :P .
Kάθε βράδυ γυρίζουμε με τρόμο να δουμε αν έγινε το κακό και βλέπω με χαρά πως όχι. Σε λίγα λεπτά μεχρι να πιεις ένα ποτήρι νερό πχ της είναι αρκετό. Tότε αρχίζει κυνηγητό και φωνές και κανένα χαστούκι στα στρουμπουλά της οπίσθια. Eχει κι ένα ύφος «δεν το έκανα εγώ» την λυπάσαι σταματάς και πάει πιο κει και τα κάνει. Tελείωσαν όμως τα ψέματα! Mόλις μου επέστρεψαν το κλουβί που είχα δανείσει απο τον Oκτώβριο για το Mίκυ (το γατί που έγινε «βαλιτσάκι»... ξέρετε οι περισσότεροι) και αύριο στειρώνονται και Kαρμέλα και Σακίρα, επιτέλους. Aλλά κορίτσι πράμα, τσ τσ τσ.... Πρωτη φορά το ακούω και η γιατρός μου είπε οτι είναι πράγματι σπάνιο :blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το εχω συναντησει και εγω αυτο και ειχα κουφαθει! και μαλιστα σε ποσοτητα τα ουρα ειναι περισοτερο απο τα αρσενικα..:blink: η συγκεκριμενη γατουλα εκανε σαν την δικια σου πανω σε καναπεδες ρουχα ανθρωπους κλπ!! απιστευτο και ομως γινεται!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ax ολγάκι μου τι ταλαιπωρία ε; Και το Σβουράκι το έκανε για ένα φεγγάρι αλλά ευτυχώς μετά το ξέχασε. Δεν ήξερα που να στραφώ και τι να πρωτομαζέψω!!!
Καλή επιτυχία με τις στειρώσεις!!!

Ελπίζω να είσαι καλά!
:rolleyes:

Thanks!!!!!! Eκεί που τις λοιπόμουν, τώρα δεν βλέπω την ώρα. Πάντως ναί, και ποσότητα και μπόχα. Λίγο πιο γλυκειά απο του αρσενικού αλλά και πάλι μπόχα!!!!!!!!!!!

Ολγάκι καλή επιτυχία με τις στερώσεις. Τώρα για το "κατούρημα" τι να πω...κουράγιο και έυχομαι από αύριο να το κόψει. Να ξέρεις πάντως ότι υπάρχουν και χειρότερα!

χιχι βρε το μελινακι.Υπομονη μεχρι τη στηρωση:)

Που να ηταν αρσενικος!
Παλι καλα να λες!!!:)

Τώρα να πω "θηλυκό θα κάνεις" δε λέει (η γιαγιά μου το έλεγε αυτό όταν κατουρούσαν κάποιον μωρά, ανάλογα με το φύλο), άρα καλή σας τύχη αύριο. :inlove: Για την ώρα σας εύχομαι μια "στεγνή" ΄νύχτα.:rolleyes:

Τώρα να πω "θηλυκό θα κάνεις" δε λέει (η γιαγιά μου το έλεγε αυτό όταν κατουρούσαν κάποιον μωρά, ανάλογα με το φύλο), άρα καλή σας τύχη αύριο. :inlove: Για την ώρα σας εύχομαι μια "στεγνή" ΄νύχτα.:rolleyes:

Kαλά πόσο μέσα έπεσες!!!!!!!!!!!!!!!!! Eγκυος είμαι και ελπίζω να κάνω κορίτσι :lol: Kαι ο άντρας μου το ίδιο, δεν πιστεύω να κάνει άλλο εκείνος! :lol: ¨Oσο για τη στεγνή νύχτα (και για την καλή τύχη αύριο), χίλια ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!

Βρε ολγάκι, με το καλό!!!:P μακάρι να κάνεις ένα πανέμορφο και υγιεστατο κοριτσάκι..

ME TO ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!:DΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Συγχαρητηρια Ολγα!!!με το καλο:up: :up: :up:

Συγχαρητήρια!!!! Με το καλό ένα υγιέστατο κοριτσάκι!!!!
Πάντως και εμένα το Μαρικάκι μου, που πριν από λίγες μέρες σταμάτησε να ‘σκούζει’, κατούραγε τα πάντα! :confused: Μάρκαρε τις γωνίες, τις σακούλες, τα κουρελάκια, τη φόρμα για τη δουλειά του αγοριού μου, το μπουφάν μου το τζιν, τις κάλτσες μου ,ένα σεμέν της μαμάς μου, έκανε τσίσα της στο μπιντέ και στο νιπτήρα. :| Τα δύο τελευταία της έχουν μείνει....! Η τουαλέτα της είναι καθαρή για να πεις ότι φταίει αυτό.:hmm:

Με το καλο να ερθει ο πελαργος και να σας φερει ενα κοριτσακι:D

Με το καλό Όλγα! Γερό να'ναι κι ότι να'ναι!!! Αν πάλι είναι αγόρι στείλτο σε'μενα που έχω αδυναμία στα στρουμουλά αγοράκια!!!!:lol: :lol: :lol: Καλά καλέ, πλάκα κάνω.....
Με το καλό και οι στειρώσεις για να ησυχάσεις λίγο. Δε σου χρειάζεται ταλαιπωρία στην κατάστασή σου;)

Ολγάκι...καλή λευτεριά!!! :up: :)

Δεν το ξανανοίγω το ρημάδι, με έχει φοβηθεί το μάτι μου.:rolleyes:
Καλώς να κοπιάσεις στον υπέροχο κόσμο των μανάδων και αφού έτσι το θες (είσαι άξια της μοίρας σου και μην τολμήσεις ποτέ να παραπονεθείς) καλώς να έρθεις στο θαυμαστό κόσμο των μαμάδων κοριτσιών. Εγώ σε αυτό το φόρουμ έκανα ότι μπορούσα για να σας προειδοποιήσω.:rolleyes:
Όλγα μου όμορφο να είναι το ταξίδι που ξεκίνησες εσύ και οι γύρω σου.:inlove:

Όλγα καλή επιτυχία με τις στειρώσεις! Αυτό που κάνει η Καρμέλα το έκανε και η μαμά του Καίσαρα η Κλεοπάτρα. Οπως φαίνεται ειναι σεξουάλα γάτα κι αυτή!;)

Όλγα καλή λευτεριά! Με το καλό να έρθει ένα γερό μωρό! Επίσης να πάνε όλα καλά με τις στειρώσεις των κοριτσιών σου. Α ρε Σακίρα σεξουάλα!

Όλγα με το καλό να φέρεις στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και να το χαρείτε όλοι όσοι είναι γύρω σου. :up:

Αυτό με τα κατούρα της γάτας με προβληματίζει αρκετά. Πριν στειρώσω την μικρή μου, τα είχε κάνει σε δυο σημεία του σπιτιού μου με αποτέλεσμα να ποτιστεί το μάρμαρο και να αφήσει έναν λεκέ νααααα [__________] ο οποίος είναι πιο αστραφτερός και από το μάρμαρο και καθρεφτίζεται ακόμα και η φάτσα μου!!! Πως βγαίνει;;; Τον έχω 1.5 μήνα εκεί και ψάχνω για τρόπους να τον καθαρίσω :( :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back