Mα, κορίτσι πράμα οίστρο με τσίσα;

• Thread starter Thread starter Mika
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Όλγα με το καλό να φέρεις στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και να το χαρείτε όλοι όσοι είναι γύρω σου. :up:

Αυτό με τα κατούρα της γάτας με προβληματίζει αρκετά. Πριν στειρώσω την μικρή μου, τα είχε κάνει σε δυο σημεία του σπιτιού μου με αποτέλεσμα να ποτιστεί το μάρμαρο και να αφήσει έναν λεκέ νααααα [__________] ο οποίος είναι πιο αστραφτερός και από το μάρμαρο και καθρεφτίζεται ακόμα και η φάτσα μου!!! Πως βγαίνει;;; Τον έχω 1.5 μήνα εκεί και ψάχνω για τρόπους να τον καθαρίσω :( :hmm:

Ολγα Καλη λευτερια!:D
Δυστυχως δεν βγαινει ο λεκες απο μαρμαρο εκτος και αν φερεις μηχανημα κα τριψεις ολο το πατωμα...εχουμε και εμεις εναν στο πατωμα μας στην Κω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όλγα με το καλό να φέρεις στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και να το χαρείτε όλοι όσοι είναι γύρω σου. :up:

Αυτό με τα κατούρα της γάτας με προβληματίζει αρκετά. Πριν στειρώσω την μικρή μου, τα είχε κάνει σε δυο σημεία του σπιτιού μου με αποτέλεσμα να ποτιστεί το μάρμαρο και να αφήσει έναν λεκέ νααααα [__________] ο οποίος είναι πιο αστραφτερός και από το μάρμαρο και καθρεφτίζεται ακόμα και η φάτσα μου!!! Πως βγαίνει;;; Τον έχω 1.5 μήνα εκεί και ψάχνω για τρόπους να τον καθαρίσω :( :hmm:

χιχιχι δε γινεται αφησε το στηγμα της τωρα :P για να θυμασε παντα ποσο σελουαλα ηταν :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ολγακι καλη λευτερια!Με το καλο, ενα υγιεστατο κοριτσακι!:)

Nαστε καλά γλυκούλες μου :inlove: Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές και τα ομορφα λόγια. Eύχομαι να το «πάθετε» κι εσεις οταν έρθει η σωστή ώρα ;) :) Hταν κάτι που το ήθελα και το περίμενα να γίνει. Tώρα μένει να μάθω οτι είναι και κοριτσάκι να μεγαλώσει σε κατοίκους το γυναικείο «βασίλειο» του σπιτιού και να είμαστε 1 προς 5 :up:
O καημένος ο άντρας μου μόνο που καθαρίζει τις τουαλέτες και επειδή τον είχα καλομαθημένο του κακοφαίνεται τώρα. Iδίως όταν κάθε βράδυ μόλις καθαρίσει τότε αποφασίζουν να πάνε πάλι και φωνάζει !@@##$$$%%%^%^ και με το δίκιο του αφού δεν είχε πάρει χαμπάρι τι σκατοπαιδάκια είναι. :lol: Πάλι καλά που λέει οτι θα αλλάζει το μωρό :)
Σήμερα το πρωί πήγα στη γιατρό για στειρωση και τις 2 τις μικρές μου :( αλλά το απόγευμα θα γίνουν. Eχω αγωνία αλλά στις 7 περίπου θα μάθω πως τα πήγαν :/: Eυχομαι να πάνε όλα καλά.

Ολγάκι, εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη στείρωση των γατοκορών σου κ καλώς να δεχτείς, όταν έρθει η ώρα, το ανθρωποπαιδάκι σου :up:

Ολγακι με το καλο σου ευχομαι να ερθει η λευτερια, με μια ευκολη γεννα!!!!! και εγω κοριτσακι θα ηθελα οοοοταααν κανω!!!:lol: :lol: :lol:

Να ρωτησετε την μαμα μου που εκανε τρια κοριτσακια να σας πει, που μου θελετε οοοολες κοριτσακια!!:lol:

Και μη με ξεχάσετε όταν κάνετε αγοράκι, εεεεε???? Εγώ είμαι εδώ!!!....:D

Γι αυτο και εχεις αρσενικο γατο!:)

Ολγακι με το καλο σου ευχομαι να ερθει η λευτερια, με μια ευκολη γεννα!!!!! και εγω κοριτσακι θα ηθελα οοοοταααν κανω!!!:lol: :lol: :lol:
Να ρωτησετε την μαμα μου που εκανε τρια κοριτσακια να σας πει, που μου θελετε οοοολες κοριτσακια!!:lol:
Όχι και όλες!!!:rolleyes:

Όχι και όλες!!!:rolleyes:

Σου απαντησα πιο πανω!:lol:

Γι αυτο και εχεις αρσενικο γατο!:)
Αρσενικό γάτο, αρσενικό σκύλο, αρσενικό παπαγάλο, αρσενικά καναρίνια.... Τις χελώνες δεν τις έψαξα, οπότε δεν ξέρω και το γουρουνάκι που είχα, η Μαριάννα μου, θυλικό. Νομίζω δηλαδή....:hmm: :hmm: :hmm:
Με τα αγοράκια τα πάω καλύτερα σε γενικές γραμμές...:)

καλη επιτυχια με τις στειρωσεις Ολγα!!

παιδια,κι εγω αγορακι θελω:rolleyes: τα λατρευω!κι οσο κι αν μου λεει ο φιλος μου οτι τα κοριτσακια μεγαλωνουν πιο ευκολα κι ανωδυνα,εγω στ'αγορακαι εχω λατρεια:redface: κι οπως λεει κι η Ασπασια,οχι μονο στα παιδια,και σε ζωα.πριν δω τι φυλο ειναι ενα ζωο,συμπαθω περισσοτερο τ'αρσενικα.η Τσικι μου προεκυψε,αλλιως σιγουρα θα διαλεγα αγορι(αφηστε που εχω φριξει βλεποντας την αν τρεχει πισω απο καθε αρσενικο βλεπει-αδερφο,πατερα,φιλο-και να κανει σαν τρελη ενω εγω την ταιζω,ξεσκατιζω,περιποιουμαι γενικοτερα και τη λατρευω...)

εμεις θελαμε κοριτσακι απο την αποψη οτι ειναι πιο χαριτομενα,αλλα βεβαια τωρα εννοειται οτι το αγορακι μας δεν το αλλαζουμε με τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Εγώ πάλι έχω δηλώσει πολλάκις την προτίμηση μου και το που κατάντησα!!!:mad: :P :lol:

Ολγα μου μπράβο σου!!!
:up: :up: :up: :) :) :) :) :)
Να πάνε όλα καλά κι όπως τα θέλετε!!!! πολύ χαιρομαι με τέτοια νέα!!!!!
και για τα γατακια μην ανησυχεις, όλα θα πάνε καλα και δεν θα ταλαιπωρείστε κι εσεις!!!

παιδια,κι εγω αγορακι θελω:rolleyes: τα λατρευω!κι οσο κι αν μου λεει ο φιλος μου οτι τα κοριτσακια μεγαλωνουν πιο ευκολα κι ανωδυνα,εγω στ'αγορακαι εχω λατρεια:redface: κι οπως λεει κι η Ασπασια,οχι μονο στα παιδια,και σε ζωα. quote]

Πιο ανώδυνα και πιο εύκολα?????:blink: :blink: :blink: Ρώτα κι εμάς και την αδελφή μου.... Ο ανηψιός μου είναι το πιο ηρεμο , γλυκό και καλόβολο παιδί που έχω γνωρίσει. Λίγο στην εφηβεία μας τα χάλασε αλλά και πάλι ήπια πράγματα. Η 'Ελενα, η ανηψιά μου την οποία έχω βαφτίσει κιόλας, είναι έπιοικώς διαβολάκι!!! Η αδελφή μου όταν της σπάει τα νεύρα τη στέλνει πακέτο σ'εμένα γιατί μόνο εγώ την κάνω καλά! Λέει ότι μετάνιωσε που μ'εαφησε να την βαφτίσω γιατί έχει πάρει κι από μένα και είναι πεισματάρα και αντιδραστική!!!:lol: :lol: :lol:
Ρώτα τη μητέρα μου που με 2 κόρες ακόμα τραβιέται, ή ακόμα καλύτερα τη Νερίνα που τα'χει και πιο φρέσκα...;) :happy: :D

Oι εγχειρήσεις πέτυχαν!!!! Tα μωρά μου κοιμούνται τώρα στο ιατρείο και αύριο το πρωί θα πάω να τις πάρω :up: H Kαρμέλα (αυτή κατούραγε παιδιά, όχι η Σακίρα) είχε αρχίσει πυομητρία και ήταν πολύ διογκωμένη η μήτρα της :blink: Iσως να σχετιζόταν με τα τσίσα. Eπινε και πολύ νερό. Θα δούμε... Eυχαριστώ πολύ όλες σας κορίτσια :) :) :) :) :)

αν ειχε αρχισει πυομήτρα, δεν αποκλειεται να σχετιζόταν!!! Οπότε την επέμβαση δεν τη γλύτωνε! Αντε, καλή αναρρωση και καλώς να τα δεχτεις αυριο!!!

Καλή ανάρρωση και έξτρα περαστικά στην Καρμελίτσα!

Όλα καλά να πάνε!:inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back