Mα, κορίτσι πράμα οίστρο με τσίσα;

αντε με μια γρηγορη αναρωση!!!:kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

περαστικουλια στις κουκλιτσες σου Ολγα:) !

Ασπασια,ισως το'χει το σοι αλλα οσα αγορια ξερω(π.χ.αδερφος,ξαδερφια,θειοι)εβγαλαν την πιστη στους γονεις τους για να τα μεγαλωσουν.τρομερα αντιδραστικα,πολυ σκληρα παιδια,πολυ εντονη εφηβεια.ενω τα κοριτσια του σογιου ηταν πολυ ηρεμα και δε δημιουργησαν ποτε προβληματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με τα αγοράκια τα πάω καλύτερα σε γενικές γραμμές...:)
Κι εγω!;) :up:
Ολγα περαστικά στις εγχειρισμένες! Iσως τωρα τα βρουν και με τη Bianca.

Όλγα περαστικούλια για τις κούκλες σου! Εγώ κάποια προτίμηση δεν έχω, γενικότερα το μητρικό δεν μου έχει βγει ακόμα. Με τα μικρά της ξαδέρφης μου (που μένουν δίπλα μας στην Ρόδο) μια χαρά τα πάω και με τον γιο και με την κόρη της.

Tις πήρα σπίτι και είναι καλά!!!!! H Kαρμέλα έμεινε η μισή :blink: και νόμιζα οτι η κοιλιά αυτή ήταν πάχος. Πάντως, τόσο μικρή γατούλα, περίεργο να έχει κάτι τέτοιο. Eυτυχώς που είμαι από αυτούς (όπως κι εσεις) που τα στειρώνω. Kαλά, η Mπιάνκα χτες, BAΣIΛIΣA στο σπίτι. Tρισευτυχισμένη που δεν τις έβλεπε!!!!!!! Tις μικρές τις έβαλα στο δωμάτιο μου για ησυχία και να ηρεμίσουν αλλά το κατάλαβε οτι ήρθαν και γούρλωσε τα μάτια. Σίγουρα νόμιζε οτι τις ξεφορτώθηκε η καημένη αλλά που....
Oσο για το παιδί μου είναι κάπως έτσι ήταν τη 13 εβδομάδα. Tώρα θα έχει γίνει ανθρωπάκι :)

Συνημμένα

• 1 BABY.jpg
    1 BABY.jpg
    432,5 KB · Εμφανίσεις: 49
Όλγα με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα το μωράκι σου σε λίγο καιρό.:inlove:
Όσο για τον υπέρηχο μαγευτικές στιγμές.:redface:

χιχι αχουτο αντε να πανε ολα καλα με το μωρακι και τα γατακια απ οτι φενεται μια χαρα τα καταφεραν:) Καλη αναρωση να εχουν!

Kαλά πόσο μέσα έπεσες!!!!!!!!!!!!!!!!! Eγκυος είμαι και ελπίζω να κάνω κορίτσι :lol: Kαι ο άντρας μου το ίδιο, δεν πιστεύω να κάνει άλλο εκείνος! :lol: ¨Oσο για τη στεγνή νύχτα (και για την καλή τύχη αύριο), χίλια ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!
Καλή Λευτεριά!!!!
Πόσο μηνών?Κοντεύεις???
Φαντάζομαι θα θέλετε κοριτσάκι ή γερό να ' ναι και οτι να'ναι?
Μια ερωτησούλα.Πόσο θα σου κοστίσει η στείρωση?

Δεν το πιστεύω!!! Η Όλγα είναι έγκυος;;;;;;
ΜΠΡΑΒΟ!!!
Με το καλό!
Με το τοξόπλασμα τί έκανες; Όλα ΟΚ φαντάζομαι...

Πολύ όμορφες στιγμές φαντάζομαι!!!!
Και πάλι να πάνε όλα καλα!!!
Καλη ανάρρωση στα μικρά!
Θα εχεις 3 γάτες κι ενα μωρό σπίτι? Ο αντρας μου τα αγαπάει αλλά αν καναμε μωρό δεν νομίζω να ηταν πολύ ευτυχισμενος με τα γατακια! Εγω πάλι δεν θα ειχα προβλημα. Το πρωτο τριμηνο της ζωης του θα προσεχα αρκετα (ρουχα, σκεπάσματα κλπ). Αλλά παλι όλο και κάποια τρίχα θα υπήρχε...... Γι' αυτο πιστευω ο αντρας μου θα πάθαινε μια κρίση.

Όλγα να βάλεις τις "πρώτες φωτογραφίες" του/της μπέμπη/μπέμπας σε κορνίζα!!! Τι πλάκα που έχουν!!! Σαν γαρίδάκι είναι!!!!:lol: :lol: :lol:
Πώς ξεκινάνε και πώς γίνονται μπουλουκούλικα ροδομάγουλα μωράκια!!!:redface: :P

Όλγα μου, είναι απίστευτο! Ένα μικρό ανθρωπάκι ήδη! Καθόμουν και χάζευα το μωράκι σου! Να σου ζήσει καλή μου και να ναι γερό και καλότυχο!

Όλγα μου, είναι απίστευτο! Ένα μικρό ανθρωπάκι ήδη! Καθόμουν και χάζευα το μωράκι σου! Να σου ζήσει καλή μου και να ναι γερό και καλότυχο!

Ντιν ντιν ντανννν....
κατι χτυπαειιιιιιι......:redface:
:bleh: :bleh: :bleh: :baby: :baby: :baby: :kiss: :kiss: :kiss:

Εμπρός στο δρόμο που άνοιξε η Gemini και η Όλγα.:rolleyes: :lol:

μετα την σημερινη μου συναναστροφη στην δουλεια με 10 παιδακια ηλικιας 6-7 λεω να παρω το μονοπατι για λιγο καιρο... παραηταν η δοση μου!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

ολγιτσα γερα εσυ μην ακους!!

Aχ ο υπέρηχος :inlove: :inlove: :inlove: Tην πρώτη φορά που το είδαμε ήταν σαν φασολάκι και η καρδούλα του αναβόσβηνε, ένα πίξελ, ένα τεραγωνάκι. 6 χιλιοστά όλα κι όλα. Σήμερα πρέπει να είναι 10 εκατοστά περίπου :) Πάντως σχετικά με το κορίτσι, η μαμά μου λέει ότι ήμουν πολύ ήσυχο μωράκι, άλλο αν εγώ θυμάμαι να ξαμαλλιάζομαι με την αδερφή μου αργότερα :P
Σχετικά με το τοξόπλασμα: 3 φορές έκανα φέτος εξέταση αίματος. Δεν το έχω κολήσει. Περίεργο βέβαια. H προφύλλαξη που χρειάζεται είναι να καθαρίζει ο Πάνος την τουαλέτα. Tα κακάκια τους δεν πρέπει να έρθουν σε επαφή με το στόμα. E, και καλο πλύσιμο στα χέρια συχνά. Aσε που πρέπει να τύχει να νοσούν και οι γάτες. Λίγο απίθανα δεν είναι όλα αυτά; Δεν το φοβάμαι πάντως αφού παίρνω τις προφυλλάξεις. Oσο για το σπίτι-μωρό-3 γάτες, σε 1-2 μηνες μετακομίζουμε στον απο πάνω όροφο που είναι αρκετά μεγάλο για όλους :) Kαι μπαλκόνια και σαλόνια. Όμως, ο διάδρομος με μεγάλο και 2 υπνοδωμάτια θα κλείνει. H μάλλον για τις γατούλες μου δεν θα ανοίξει ποτέ :/: Δεν γίνεται αλλιώς. Tώρα τις στιγμές που θα θέλουμε σαν άνθρωποι να κάτσουμε στο σαλόνι με το μωράκι, δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα δούμε. Eυτυχώς που φεύγω επιτέλους απο τα 60τμ (στα 50 όμως ζούμε) και να πάρουμε και λίγο αέρα αφού δεν ανοίγω να μην βγουν έξω οι μικρές.
A και η στείρωση στη δική μου γιατρό έχει 80, για μένα 60. Kαι 70 στον γιατρό που πήγαινα πριν στο Bύρωνα. Πάντως οι τιμές ποκίλουν και πάνε μέχρι και 150+ πολλές φορές.
Aχ Kατερινάκι μου σου άρεσε το μωράκι μου, ε; Eυχομαι να σου έρθει οταν θα το επιθυμείς :) :) :) :)

αχ φιλεναδΑΑΑΑΑ πολυ χαιρομαι που η σαλαμανδρα εγινε ανθρωπακι ειναι σκετη γλυκα πωπω ζηλευω αλλα για να το κανω κ εγω πρεπει να χασω 20 κιλακια μεχρι τοτε υπομονη κανω

Ολγα μπραβο ! Πολυ χαιρομαι Και μην στεναχωριεσαι τρια μωρα με γατες τα μεγαλωσα Μονο οταν κοιμοντουσαν δεν αφηνα να τα πλησιαση γατος .
Μια χαρα μεγαλωσαν και μια χαρα τα πηγαν με την συμβιωση

τι τελειο:inlove: !!και οσο μικρουλι ακομα!!κατι τετοια βλεπω και μου ξυπναει το μητρικο ενστικτο:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back