sultana89
Νεοφερμένο μέλος
η γάτα μου γέννησε στις 22 μαρτίου (μας περίμενε να γυρίσουμε από το σούπερ μάρκετ, ήρθε στην πόρτα και έκανε νίαου, μέχρι να πάω μαζί της εκεί πού ήθελε τελικά να γεννήσει, καλά που μου έκανε και νίαου και με κοίταζε στα μάτια σαν να μου λέει οτι πονάει...
) (είμαι εντελώς χαζή γατομαμά) ναι, έκανε 4 μικρά απίστευτα, 2 αρσενικά και 2 θηλυκά, και λίγες μέρες μετά τη γέννα, αποφάσισε να ξεκινήσει πάλι τις βόλτες, και 2 εβδομάδες μετά τη γέννα στάνταρντ ζευγάρωσε...το θέμα είναι, πόσο γρήγορα και αν μπορεί να ξαναμείνει έγγυος η γάτα, μετά από μια γέννα? αυτή τη στιγμή τα θυλάζει κανονικά και τα 4, αλλά όποτε τη χαϊδεύω στην κοιλιά της, έχω την εντύπωση και οτι παχαίνει και οτι κατι αρχίζει να μορφοποιείται εκεί μέσα.. όποιος ξέρει κάτι, ας μου πει, προσπάθησα να βρώ κάτι παρόμοιο στα άρθρα και στo forum αλλά δεν τα κατάφερα..χίλια ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ω, ναι δυστυχώς είναι επιβεβαιωμένο και από τον γιατρό μας...Την επόμενη μέρα δεν ξέρω αν έχει κέφι για τέτοια κόλπα αλλά από την επόμενη εβδομάδα κιόλας μπορεί να ζευγαρώσει...Και ναι μπορει να θηλάζει και να είναι έγκυος...Εμένα η γάτα μου θηλάζε τα μεγάλα της παιδιά παράλληλα με τα μικρα..Μα αν γέννησε στις 22 Μαρτίου και ζευγάρωσε 2 εβδομάδες μετά τότε θα πρέπει να ετοιμάζεσαι για γεννητούρια οσονούπω έτσι δεν είναι???γειά σας,
η γάτα μου γέννησε στις 22 μαρτίου (μας περίμενε να γυρίσουμε από το σούπερ μάρκετ, ήρθε στην πόρτα και έκανε νίαου, μέχρι να πάω μαζί της εκεί πού ήθελε τελικά να γεννήσει, καλά που μου έκανε και νίαου και με κοίταζε στα μάτια σαν να μου λέει οτι πονάει...) (είμαι εντελώς χαζή γατομαμά) ναι, έκανε 4 μικρά απίστευτα, 2 αρσενικά και 2 θηλυκά, και λίγες μέρες μετά τη γέννα, αποφάσισε να ξεκινήσει πάλι τις βόλτες, και 2 εβδομάδες μετά τη γέννα στάνταρντ ζευγάρωσε...το θέμα είναι, πόσο γρήγορα και αν μπορεί να ξαναμείνει έγγυος η γάτα, μετά από μια γέννα? αυτή τη στιγμή τα θυλάζει κανονικά και τα 4, αλλά όποτε τη χαϊδεύω στην κοιλιά της, έχω την εντύπωση και οτι παχαίνει και οτι κατι αρχίζει να μορφοποιείται εκεί μέσα.. όποιος ξέρει κάτι, ας μου πει, προσπάθησα να βρώ κάτι παρόμοιο στα άρθρα και στo forum αλλά δεν τα κατάφερα..
χίλια ευχαριστώ
sultana89
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna 21
Δραστήριο μέλος
Εμενα τα γατακια της ειναι 10 ημερών περιπου. Δηλαδη ποτε μπορω να την στειρωσω; Στις ποσες βδομάδες σταματάνε να θηλαζουν; Δυστυχως δεν εχω τη δυνατότητα να την περιορισω για να μην ξαναζευγαρωσει.
νομιζω οταν φτασουν τους 2 μηνες τα μικρα ειναι μια χαρα να τη στειρωσεις. και πιο πριν αν καταλαβεις οτι εχει παλι οιστρο (θα φευγει πολλες ωρες απο τα μωρα της οποτε λογικα θα το καταλαβεις). αλλα και να εχει προλαβει να ζευγαρωσει η στειρωση γινεται κανονικα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lucy2508
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lucy2508
Νεοφερμένο μέλος
Καλα μιλαμε οτι τα εχει παιξει προσεχω να μην μενουν ανοιχτα παραθυρα και πορτες και ειχα αφησει μια ανακλιση και προσπαθουσε να χωρεσει,της την κλεινω και αρχισει τετοιο γοερο νιαουρισμα που μαλλον καλεσε ολους τους γατους της γειτονιας...Τραγικο.
Βεβαια τωρα,χωρις πλακα,φοβαμαι μην γινει επιθετικη προς τα μωρα.Υπαρχει τετοιο ενδεχομενο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool