Mε γρατζούνισε...

ΑΝΝΑ

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Σημερα το πρωι που λετε αρχισε να νιαουριζει κατα τις 6 ο Μινωας για να τον βγαλω στη βεραντα οπως καθε μερα,και εγω τον πηρα να τον βγαλω και τον κρατησα με το 1 χερι στο αερα γιατι με το αλλο ηθελα να ξεσκεπαστω και τρομαξε ο βλακας και ηθελε να πιαστει απο καπου και με γρατσουνισε στα χειλια στη μυτη και στο αυτι..¨
Ετρεχαν κατι αιματα αλλο πραγμα...Ευτυχως ο γιατρος δε μου εκανε ραμματα γιατι μπορει να παθω μολυνση αλλα μου εβαλε ενα ειδικο αυτοκολλητο για να κλεισει ...Το χαζουλι...Ουτε που το μαλωσα,ουτε καταλαβε τιποτα...αυτα.......Περαστικα μου χι,χι.Τουλαχιστον αν μεινει σημαδι θα εχω κατι να τον θυμαμαι για παντα.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ! Αυτό πρέπει να πόνεσε! Περαστικά σου! Πάλι καλά που δεν σε έγδαρε σε κανένα μάτι να τρέχεις....:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

περαστικά σου! δυστυχώς αυτά τα ατυχήματα συμβαίνουν με τις γατούλες μας! αλλά τι να κάνουμε, τις αγαπάμε και δε μπορούμε να τις μαλώσουμε:happy:

Περαστικά:)...Για μένα οι γρατζουνιές από τα γατούνια μου είναι σαν "παράσημα" :DΝα φανταστείς ότι έχω μία από γατούλη που είχα στα 8 μου!Ενθύμιο...:redface:
Επείσης μια μεγάλη στον μηρό από τον Φρού που τρόμαξε ενώ τον είχα αγκαλία...

Ε, ναι δεν έφταιγε ο καημενούλης, ατυχήματα συμβαίνουν....
Έχω κι εγώ σημάδια ουκ ολίγα, αλλά στο πρόσωπο ευτυχώς όχι (Μην το γορυσουζεύω...)
Αφού κλείσουν οι πληγές μπορείς ίσως να δοκιμάσεις την kelosoft, μου την σύστησε μια φίλη που της την έγραψε η πλαστική χειρούργος όταν έβγαλε μια ελιά. Υποτίθεται οτι βοηθάει στην επούλωση των πληγών και στην εξαφάνιση των ουλών. Βέβαια ήταν ακριβή (περίπου 40 ευρώ!) κι ακόμα δεν μπορώ να επιβεβαιώσω οτι ειναι αποτελεσματική γιατί θέλει μερικούς μήνες εφαρμογής να δείξει. Λίγη διαφορά πιστεύω οτι έχω δει ομως.

καλημέρα και περαστικά!!! αυτή η αλοιφή είναι σταλήθεια θαυματουργή!!! βοηθάει στην ανάπλαση κυττάρων και σε 2 μήνες το πολύ δεν φαίνεται τίποτα! :)

Μακάρι, γιατί τα πόδια μου ειναι σε τραγική κατάσταση... Οι τελευταίες γρατζουνιές είναι σαν ιδεόγραμμα... θα πρέπει να βγάλω καμιά φωτογραφία πριν εξαφανιστεί τελείως

Περαστικά! Πράγματι, τέτοια ατυχήματα είναι στο πρόγραμμα. Έχω φάει κι εγώ γρατζουνιά στο πρόσωπο σε παρόμοια φάση, αν και όχι τόσο βαθιά. Και στα πόδια είχα αρκετές γρατζουνιές, όταν τα γατάκια ήταν πιο μικρά και δεν είχαν καταλάβει ότι τα ανθρώπινα πόδια δεν είναι κατάλληλη επιφάνεια για σκαρφάλωμα.:P

Ο λεόν εχει τη συνηθεια να ανεβαινει στα ποδια μου οταν φοραω τζιν και ειμαι ορθια(κατι σαν ονυχοδρομιο)...Μια μερα ομως, μαλλον δεν καταλαβε οτι δεν υπηρχε το τζιν, και απο τοτε τα ποδια μου εχουν σημαδια απο τις τρυπες απο τα νυχια του....:|

Εγώ τι να πω που κοιμόμασταν με τον Μάγκα μου στο ίδιο μαξιλάρι κ έβλεπε όνειρο, πετάχτηκε κ με γρατζούνησε πάνω από το μάτι. Τώρα που το σκέφτομαι γελάω!:greycat:

Εμένα σε παρόμοια φάση ο Σάκης με είχε δαγκώσει, τα σημάδια δεν έχουν φύγει εντελώς ακόμα.

ευτυχως εμενα δεν με εχει γρατζουνισει ακομη ετσι:P:P:P:up:

Περαστικά και από εμένα:up:
Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν το έκανε επίτηδες οπότε και να το μαλώσεις χειρότερο θα ήταν

περαστικα!

περαστικα σου!!!!!!!αντε και να προσεχεις!!!!:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ως μεγαλύτερη, θα δώσω τη συμβουλή μου, σε όσους πήραν τώρα γατάκι: Μην αφήνετε τα γατιά να κοιμούνται μαζί σας. Ο Λ Ο Ι οι επίσημοι οδηγοί ανατροφής γατών συμφωνούν σε αυτό. Είναι το πιο γλυκό πράγμα να κοιμάσαι αγκαλίτσα με το γατί να γουργουρίζει, το χειμώνα να σε ζεσταίνει, αλλά, με τον κίνδυνο να σου βγάλει το μάτι, να σου αφήσει σημάδια από γρατζουνιές στο πρόσωπο (στο υπόλοιπο σώμα δεν τις υπολογίζουμε). Α πα πα πα πα, να μου λείπει και εσείς είστε και μικρούλες, βρε. Να μείνετε με σημάδια; Και εγώ αποζητώ αυτή την αίσθηση και κάνουμε τα μεσημέρια , αν ξαπλώσω, καμμιά παρασπονδία. Βράδυ, όμως, όχι. Τις προάλλες, παρατηρούσα τη Μπασσέτ ενώ κοιμόταν. Κουνιόταν ολόκληρη και φούντωνε συνέχεια η ουρά της. Φανταστείτε να την ακουμπούσα εκείνη την ώρα, τώρα θα ήθελα το Φουστάνο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

περαστικα σου!!!!!!!αντε και να προσεχεις!!!!:P:P:P
Ελβίρα, αν δεν της έχει περάσει απ'τον Οκτώβριο του 2007 μέχρι σήμερα, τότε είναι μάλλον ΠΟΛΥ ανησυχητικά τα πράγματα... :rolleyes:

Χαχα...Εννοειται μου περασε και ενα μικρο σημαδακι στα χειλια μου εχει μεινει μονο...Δε με ενοχλει.Τωρα φροντιζω να του κοβω λιγο τα νυχια στις ακρες και να μη τον τρομαζω αποτομα οταν τον εχω αγκαλια.Α!ναι!Γιατι εχω ενα αλλο μεγαλουτσικο σημαδι στην κοιλια επειδη τον ειχα αγκαλια και τρομαξε απο ενα θορυβο και ως φοβιτσιαρης που ειναι τσακιστηκε να φυγει...Ενθυμια τι να κανεις...Μια ραγαδα παραπανω!

Υπάρχει μία κρέμα στα φαρμακεία Fucicort που χρησιμοποιώ εγώ όποτε με γρατζουνάει ο μικρός στο πρόσωπο. Είναι με αντιβιοτικό κορτικοστεροειδές. Κυριολεκτικά δεν αφήνει σημάδι. Το έχω χρησιμοποιήσει και σε μεγάλη πληγή από χτύπημα και έμεινε μόνο μια σκιά και μόλις μαύρισα χάθηκε και αυτη.

Και εγώ εχτές το βράδυ βγήκα στη βεράντα για να χτενίσω τον Τούλη (μετά το άρθρο που διάβασα για τη ζέστη στις γάτες) και τον χτένιζα κανονικά, και σε μια στιγμή που πήγα να τον σηκώσω στα χέρια μου, έβγαλε τα νύχια του και έκανε αυτό τον θόρυβο που κάνουν όλες οι γάτες όταν είναι νευριασμένες.Αυτό το διακριτικό χχχχχχχ...Και σήμερα το πρωί ήρθε κανονικότατα στη θέση του, στο πατάκι της βεράντας σαν να μη συνέβη τίποτα!Τον μαλώνεις ή δεν τον μαλώνεις;

Κι εγώ έχω φάει γραντζουνιά από τον Τούλη στη μύτη, και από την κοπέλα του στα χέρια.Στη μύτη πριν 2-3 χρόνια στα χέρια πριν 2-3 βδομάδες!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back