mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα.
27-08-08
12:40
ότι ζώο και να είναι όσο ήμερο και γλυκό δείχνει καλό είναι να μην πλησιάζουμε το πρώσοπό μας κοντά του και να μην το θέλει από έναν ξαφνικό θόρυβο (δυναμιτάκι, αντικείμενο που ρίχνει ο αεράς κτλ) μπορεί να τρωμάξει και να αντιδράσει άσχημα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NTALIA
Νεοφερμένο μέλος
Η NTALIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα.
27-08-08
13:01
Αν δείτε τα χερια μου θα πείτε 'Παναγια μου αυτα δεν ειναι γυναικεια χερια"μεσα στις γρατσουνιες!Ποτε δεν με πειραξε έτσι παίζει η Νταλίτσα μου και μολις παιζουμε με καινουργια παιχνιδια και βρίσκει νεα ενδιαφεροντα ξεχναει τα χερια μου!Παιχνιδάκια θελει η γατα για να μην πλήττει και να εκτονωνεται σε αυτα και όχι στο δερμα μας και φυσικα εννοειτε οτι το προσωπο μας πρεπει να είναι μακρια και το πιο ηρεμο γατάκι μπορει να μας γρατσουνίσει στο ασχετο!Γατάκια τι να πεις???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Psika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα.
04-11-08
09:19
Και εμένα τα χέρια μου είναι σε άθλια κατάσταση γεμάτα από γρατζουνιές αφού μια μέρα πήγα στο φαρμακείο και τα έπαιξαν σου λέει αυτή πρέπει να είναι ψυχάκι και να κόβεται με μαχαίρια τόσο χάλια είναι τα χέρια μου και τώρα προσέχω να μην με γρατζουνάει πράγμα δύσκολο γιατί όταν βλέπει τα χέρια μου σεληνιάζεται.
Το καλό είναι ότι όταν κοιμάμαι ποτέ μα ποτέ δεν με έχει πειράξει και ποτέ κανέναν από την οικογένεια. Καταλαβαίνει ότι κοιμόμαστε και ξέρει ότι παιχνίδια δεν έχει
Το καλό είναι ότι όταν κοιμάμαι ποτέ μα ποτέ δεν με έχει πειράξει και ποτέ κανέναν από την οικογένεια. Καταλαβαίνει ότι κοιμόμαστε και ξέρει ότι παιχνίδια δεν έχειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα.
09-11-08
03:37
Η μεγαλη μου κορη ειναι το θυμα του Μαρκου...
Μολις την βλεπει να περναει,στηνει ενεδρα και αρπαζει ποδι,χερι,ο`τι βρει...Αλλα μονο σε αυτην...την μικρη δεν τη πειραζει ποτε,ουτε κανεναν αλλον.Η κορη μου τον παιζει σαν να ειναι σκυλος...τρεχει και τον κινηγαει και αυτος ανταποδιδει τα ιδια.Αλλα την γρατζουναει και δαγκωνει επισης!!!

Μολις την βλεπει να περναει,στηνει ενεδρα και αρπαζει ποδι,χερι,ο`τι βρει...Αλλα μονο σε αυτην...την μικρη δεν τη πειραζει ποτε,ουτε κανεναν αλλον.Η κορη μου τον παιζει σαν να ειναι σκυλος...τρεχει και τον κινηγαει και αυτος ανταποδιδει τα ιδια.Αλλα την γρατζουναει και δαγκωνει επισης!!!
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Psika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα.
09-11-08
19:27
Η μεγαλη μου κορη ειναι το θυμα του Μαρκου...Μολις την βλεπει να περναει,στηνει ενεδρα και αρπαζει ποδι,χερι,ο`τι βρει...Αλλα μονο σε αυτην...την μικρη δεν τη πειραζει ποτε,ουτε κανεναν αλλον.Η κορη μου τον παιζει σαν να ειναι σκυλος...τρεχει και τον κινηγαει και αυτος ανταποδιδει τα ιδια.Αλλα την γρατζουναει και δαγκωνει επισης!!!
![]()
Ναι το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με μένα ενώ τους άλλους στην οικογένεια δεν τους πειράζει εμένα με το που βλέπει χέρια και πόδια τρελένεται να και τώρα που γράφω στον υπολογιστή προσπαθεί να μου δαγκώσει το χέρι. Επειδή μου είχε κάνει εντύπωση ρώτησα τον κτηνίατρο και μου είπε ότι το κάνει μόνο σε μένα επειδή τις έκανα πολλά παιχνίδια από μικρό όπως η κόρη σας και με το που με βλέπει νομίζει ότι τώρα ξεκινάει το παιχνίδι.Με λίγα λόγια ο κτηνίατρος μου είπε ότι δεν πρόκειται ποτέ να με πάρει στα σοβαρά.
Είμαι το παιχνίδι της και όντως όταν την μαλώνω θυμώνει πάρα πολύ και δεν το δέχεται ενώ όταν την μαλώνει η μητέρα μου ή ο αδερφός μου σούζα!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα.
18-01-09
09:05
Ευτυχώς που δε σου έβγαλε κανένα μάτι.Εμένα η γάτα μου η Σίμπα όταν ήμουν 1 χρωνών με γρατσούνησε πάνω απο τα χίλια.Ακόμα το έχω σημάδσι!

tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
Η Μαριαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Εξαπλάτανος (Πέλλας). Έχει γράψει 115 μηνύματα.
23-10-09
16:22
περαστηκα
γεια σας παιδια εγω παλι τι να πω με τον αλεξ ειχα την τζινα στο καλαθακι της και τον αλεξ στα χερια μου(ηταν μικρουλης τοτε),τους πηγαινα στον κτηνιατρο παει μια να μου πεσει ο αλεξ και τον κρατησα με το μικρο μου το δαχτηλακι αυτος κρεμαστηκε απο το στηθος και μετα ηταν αστα να πανε
γεια σας παιδια εγω παλι τι να πω με τον αλεξ ειχα την τζινα στο καλαθακι της και τον αλεξ στα χερια μου(ηταν μικρουλης τοτε),τους πηγαινα στον κτηνιατρο παει μια να μου πεσει ο αλεξ και τον κρατησα με το μικρο μου το δαχτηλακι αυτος κρεμαστηκε απο το στηθος και μετα ηταν αστα να πανε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki