grx1977
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
grx1977
Νεοφερμένο μέλος
grx1977
Νεοφερμένο μέλος
η λυσσα αποκλειεται,αλλα γιατι δεν στειρωνετε την γατα σας.15 φορες ειναι πολλες για την γατουλα και ο οργανισμος εξασθενει πολυ.τι τα κανετε τα γατακια της?τους βρισκετε σπιτι?
δεν έχω πρόβλημα σε αυτό μιας k υπάρχουν πολλοί χωρικοί που θέλουν γατες για τα χωράφια τους, βλέπετε υπάρχει πολύ ποντίκι στην περιοχή, αλλα το χω στο μυαλό μου εδώ k 2 χρονια να την στειρώσω... απλά δεν έκατσε.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ιστορία έχει κάπως έτσι:
Η Νίσα ήταν πάρα πολύ ήρεμη γάτα, πάρα πολύ τρυφερή με τα άλλα γατάκια ακόμα και τα νεοφερμένα. Αφού να φανταστείτε καθόταν και έγλυφε όλες τις άλλες γάτες της αυλής και τα γατάκια. Περίμενα την ώρα και την στιγμή να γίνει μάνα για να δω την τρυφερότητά της στο απώγειό της. Ήταν περίπου 10 μηνών όταν έγινε μάνα για πρώτη φορά. Γέννησε τα μεσάνυχτα, δεν την πήραμε χαμπάρι. Όταν ξυπνήσαμε το πρωί ακούσαμε νιαουρίσματα καταλάβαμε ότι είχε γεννήσει η Νίσα. Πάμε να δούμε τα γατάκια και τι αντικρίζουμε;
Η Νίσα άφαντη τα γατάκια μόνα τους 3 στον αριθμό. Το ένα είχε πεθάνει ήδη γιατί δεν του είχε βγάλει την μεμβράνη. Τα άλλα δύο αργοπεθαίναν γιατί τους είχε φάει από ένα πόδι
! Καταλάβαμε ότι το έκανε εκείνη γιατί λίγο αργότερα ήρθε να αποτελείωσει την "δουλειά"
. Μετά από λίγο πέθανε και το δεύτερο γατάκι από την αιμοραγία. Το τρίτο το πήραμε στο σπίτι (μακριά της)του δώσαμε τις πρώτες βοήθειες του δέσαμε ότι είχε απομείνει απο το ποδαράκι του, προσπαθήσαμε να του δώσουμε γάλα, αλλά αποτύχαμε. Πέθανε την επόμενη μέρα. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ότι αυτά τα γατάκια ήταν τα πιο ΜΕΓΑΛΑ νεογέννητα που έχω δει ποτέ μου. Είχαν κάτι πατουσάρες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. Η Νίσα πάλι ήταν μικροκαμωμένη. Την μόνη λογική εξήγηση που έχω να δώσω είναι ότι επειδή ήταν τόσο μεγάλα τα μικρά και ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ να τα βγάλει, γι'αυτό τα έφαγε. Βλακεία είναι αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Για όσο καιρό την είχα,την Νίσα(περίπου 3-4 μήνες) δεν ξαναγέννησε.
grx1977
Νεοφερμένο μέλος
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως επειδή ήταν πολλά την έχουν εξαντλήσει και γι'αυτό θέλησε να "ξεφορτωθεί" τα πιο αδύναμα για να μπορέσει να μεγαλώσει τα πιο δυνατά;βασικά δεν έχει πολύ σχέση μιας k ως τώρα ήταν πολύ καλή μάνα, με όλα τα μικρά που χε ως τώρα, επίσης τα μικρά της δεν ήταν νεογέννητα, ήταν τουλάχιστον 20 ημερών, να επισημάνω πως έφαγε αλλα 2, k νομίζω πως έχει πέσει σε κατάθλιψη.
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool