Mια βοήθεια σας παρακαλώ... :(

• Thread starter Thread starter Kat_
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Kat_

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Kat_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα.
Γεια σε ολους...

Εχω 12 γατακια στο σπιτι και παντα φιλοξενω οσα μπορω ωστε να τους βρω σπιτακι....Προσφατα γεννησα και δυσκολευομαι λιγο με τα γατακια και απο θεμα χωρου αλλα και χρονου...και κυριως στο να παρω περισσοτερα....Θελω μια μικρη βοηθεια με φιλοξενια εστω και εναν μηνα εαν μπορειτε...Αναλαμβανω εγω το να προωθουνται οι αγγελιες του καθημερινα(facebook κλπ)...
Οποιος εχει χωρο εστω και ενα μπανιο ( προς το παρον το δικο μου μπανιο εχει 5 οποτε μην σκεφτειτε οτι ειναι μικρος ο χωρος...σιγουρα πιο ανετα θα ειναι σε εσας, ακομα και 2 να φιλοξενησετε εκει)

6972359502 για οποιον μπορει να βοηθησει...

χιλια ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Mια βοηθεια σας παρακαλω..... :(

Σε θαυμαζω που εχεις το κουραγιο να φιλοξενεις τοσα πολλα!! Να σου ζησει και το μωρακι σου :D Δυστυχως εγω εγχειριστηκα την Τριτη για σκωληκοειδιτιδα και τον περισσοτερο χρονο τον περναω στο κρεβατι...Ελπιζω να βρεθει καποιος συντομα ομως να σε βοηθησει...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μακαρι......Καλη αναρρωση!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back