Mια γάτα κάνει μπάνιο!

xaroula

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η xaroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 206 μηνύματα.
:lol::lol::lol: πολύ πλάκα!!!
Αν και το από κάτω σχόλιο που άφησε κάποιος μου τάραξε το νευρικό σύστημα:down::down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το δεύτερο πήγα να βάλω τώρα και εγώ!!! πολύ καλό:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαι αυτο ειναι αστειο μονο που δεν ειναι μπανιο https://www.youtube.com/watch?v=-CezNIRYYGY&mode=related&search=

:lol::lol::lol: Απίστευτα video

;)Και η δικια μου παρακαλαει για μπανιο,οταν δει καποιον απο εμας να κανει.Δεν νιαουριζει[γενικα αυτη η γατα δεν ακουγεται]αλλα τριγυρναει γυρω γυρω και κανει και αποπειρες να μπει μεσα:PΦυσικα μια φορα στις 10 το κανει το ντουζακι της:cool:

Δεν ξερω εαν το προσεξατε αλλα σε ολα τα βιντεο στο youtube οι ιδιοκτητες κρατανε τελειως λαθος τις γατες με τα αποτελεσματα που βλεπετε... τις κρατανε σαν μωρα αντι σαν γατες...

Και πού να 'βλεπες αυτό...:down:

Πωπω,τι είναι αυτά??Το σάστισαν το ζώο, έλεος!

Ποπο, αυτο ειναι κακοποιηση ζωου!Πως το εκαναν ετσι το καημενο?
Του εβαλαν και σαπουνι για τα πιατα?:confused::mad:
Του επλεναν και το προσωπακι, που απαγορευεται.
Τωρα που το εβλεπα, ειχαν κατσει και τα δυο μπροστα απο την οθονη και νιαουριζαν!
Επρεπε να ηταν η σαρδελα στη θεση του...Θα τους ειχε κανει ριγε!:mad:
Μια φορα την εκανα μπανιο(γιατι ειχε γινει καφε απο τις λασπες)αλλα δεν την παιδευα για 5 ολοκληρα λεπτα....

το ειδα σαρδελα τα εχω δει ολα αυτο που ευχαριστηθηκα πιο πολυ εινια ενας μαυρος γατος που επειδη ηθελαν να τον πλυνουν στο νεροχυτη τουσ εγμισε γρατσουνιες.. μα καλα πως ειναι δυνατον να σκεφτονται ναπλυνουν ενηλικα γατια σε νεροχυτες και σε τοσο περιορισμενο χωρο? \
Αυτο δε με τα κουβαδακια κα το νερο που κρατας μια ωρα το ζωο να πλατσουριζει πρωτη φορα το ειδα...!! Τι να πει κανεις μετα καλα τους κανουν και τους γρατσουνανε.. αν κανανε πιο γρηγορα και πιο μαλακα και τα κρατουσανε σωστα τετοια δεν θα συνεβαιναν...

Μπάνιο σαν αυτό που έκαναν αυτοί την είχα κάνει όταν την πρωτοπήραμε,δεν καταλάβαινε και πολλά,ήταν πολύ μικρούλα, και μας είχε δώσει η τότε κτηνίατρος ειδικό σαπουνάκι για γάτες (υποτίθεται για να πλένεις τις πατούσες της γάτας είναι), η δικιά μου τρελάθηκε,δεν μπορούσε να καταλάβει από που ακούγεται αυτή η γάτα

πωπω φρικη καλε πανε καλα αυροι οι τρελλοι

Μ'αρέσει που το διασκέδαζαν κιόλας :down:.

Άσχετο αλλά όση ώρα έβλεπα το βίντεο ο Σάκης και ο Τζίντζερ έψαχναν να βρουν την γάτα που νιαούριζε :lol::lol::lol::lol::lol:

Καημένα ζώα τι τραβάνε....:( Δεν μπορεσα να το δω όλο αυτο με το μπάνιο στο νεροχύτη....

Άσχετο αλλά όση ώρα έβλεπα το βίντεο ο Σάκης και ο Τζίντζερ έψαχναν να βρουν την γάτα που νιαούριζε :lol::lol::lol::lol::lol:

Και τα δικά μου! Ο Φένστερ μάλιστα έδειχνε πολύ θορυβημένος "Ελπίζω να μην έφερες ΚΙ ΑΛΛΟ γατί!":lol::lol:

Πάντως το βιντεάκι το έδειξε και η αμερικανική τηλεόραση και βγήκαν διάφοροι κτηνίατροι και τους κράζανε.

Το καημενάκι τι στρές πέρασε....:mad:

Ποιός ξέρει τί έλεγε στο νιαουρίτό της και αντιδρούν έτσι τα γατάκια μας...Μάλλον φώναζε βοήθεια...:(

Μάλλον κάτι τέτοιο φώναζε, τα δικά μου έδειχναν πολύ ανήσυχα όταν έψαχναν να το βρουν :(

Ο μικρός μου κοιμόταν έξω από το δωμάτιο και δεν πήρε είδηση, αλλά Χιόνης ήρθε τρέχοντας κοντά μου και μετά στον μικρό για να δει αν είναι καλά! Ποιος ξέρει τι νόμιζε ο δόλιος, ότι έχω πιάσει τον μικρό και τον βασανίζω?...:confused:

https://www.youtube.com/watch?v=2r7PpQIcJe4&mode=related&search=

Αυτό δεν είναι τόσο τραγικό, αλλά το λυπήθηκα το καημένο. Και είναι τόσο γλυκούλι!:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back