Mια γατούλα γέννησε στο μπαλκόνι μου!

• Thread starter Thread starter Lita
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Lita

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα.
Kαλησπέρα μια γατουλα γεννησε μεσα σε ενα καλαθι στο μπαλκονι μου και εκανε 5 πανεμορφα γατακια!Η απορία μου ειναι πότε τα γατακια θα ειναι έτοιμα να φύγουν απο τη μαμα τους ωστε να μπορέσουν να δώθουν σε κάποιον που να θέλει να αναλάβει απο εκει και πέρα την φροντίδα τους.Να πάνε για εμβολιασμό και να μπορούν πλέον να τραφούν με κροκέτες.
Στη γειτονιά που μένω έχουμε πολλες γατούλες και υπάρχουν πολλοί που τις ταίζουν παρολα αυτα πιστεύω οτι ειναι καλύτερο για τα μικρά να ειναι υπο την προστασία κάποιου.Αν κάποιος ενδιαφέρεται και θέλει να αναλάβει κάποιο απο τα γατάκια να επικοινώνησει μαζι μου wanted_bass@hotmail.com
Ευχαριστώ!:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00085.JPG
    DSC00085.JPG
    57,8 KB · Εμφανίσεις: 84
  • DSC00086.JPG
    DSC00086.JPG
    58,2 KB · Εμφανίσεις: 68
  • DSC00087.JPG
    DSC00087.JPG
    54,8 KB · Εμφανίσεις: 54
Να σου ζήσουν!Τα γατακια θα μπορούν να δοθούν μετά τους δύο μήνες.Τότε κάνουν και το πρώτο τους εμβόλιο.Καλό θα ήταν στον ένα μήνα να αρχίσεις να τους βάζεις λίγη μουλιασμένη ξηρά ή κονσερβούλα ώστε όταν τα πάρει ο κάθε ενδιαφερόμενος να τρώνε μόνα τους.Είναι κουκλιά,μπράβο σου που τους δίνεις στέγη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ πολυ!Θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα!Επειδή η μητέρα τους έχει μεγαλώσει έξω στο δρόμο υπάρχει περίπτωση να φύγουν και αυτά?Απο πιο σημείο και μετά μπορω να τα πάρω απο τη μητέρα και να τα έχω στο σπίτι!Στους δυο μήνες θα το κάνω και αυτο?Με ενδιαφέρει να μάθω ποτε θα ειναι ανεξαρτητα απο τη μητέρα τους και θα μπορω να τα ταισω εγω!:)Ειναι κρίμα να τα αφήσω να φύγουν :(.

Ναι,στους δύο μήνες κι αυτό...Μπορείς να τα ταϊζεις συμπληρωματικά κι εσύ με μπιμπερό αν η μαμά δεν τα καταφερνει επειδή είναι και αρκετά,αλλά πιο νωρίς δε θα τα καταφέρουν αν της τα πάρεις.Δε νομίζω να μπορούν να φύγουν από εκεί πριν τους δύο μήνες,παραπατάνε ακόμα.Τι όροφο είσαι;

να σας ζησουν τα μωρακια αν μπορεις να στειρωσεις τη μαμα ετω κι αν ειναι αδεσποτη για να μην εχετε και αλλα γεννητουρια εκπληξη ειναι πολυ σημαντικο....

Havana γιατί δεν κάνετε μια δοκιμή να δείτε μήπως αυτή η μανούλα δεχτεί και τα μωράκια που βρήκατε στον κάδο;Ξέρω,θα είναι πολλά για αυτή,αλλά από το τίποτα...Εξάλλου θα χρειαστούν πολύ λιγότερα ταϊσματα και θα φροντίζει η μαμά να ενεργηθούν.:hmm:

η μαμα βρισκεται θεσσαλονικη και τα γατακια αθηνα...:hmm:

Ουπ,συγνώμη,τώρα το είδα,και χάρηκα...:(

Η πρόταση σου για στείρωση ειναι πολυ σωστη!Το θέμα είναι οτι αν και η γατουλα ειναι πολυ φιλική μαζί μας και μας αφήνει να πλησιάσουμε δεν ξέρω ποσο εύκολο θα ειναι να την μεταφέρουμε σε γιατρό γιατι οσο φιλικη και να ειναι επειδη την ταίζουμε κρατάει και τις αποστάσεις της.Η γάτα αυτή έχει ένα μέρος της ουρας της πληγωμένο σαν να της βγάλανε το δέρμα οπότε έτσι κι αλλιως θα προσπαθήσουμε να την πάμε στο γιατρο γιατι φοβάμαι μην πάθει καμία μόλυνση.

Δοκιμάστε να βάλετε κάποια λιχουδιά μέσα στη γατοφόρο ώστε να μπει και να την πάτε στο γιατρό.Αλλά μην τη στειρώσετε πριν τους δύο μήνες,γιατί θα σταματησει το γάλα.Lita και η δική σου γατούλα είναι έγκυος αν δεν κάνω λάθος;

Δυστυχώς οχι την πηγαμε στο γιατρο καναμε εξετάσεις και δεν είναι.Το θέμα ειναι οτι υπάρχει μεγάλη δυσκολία να βρεις γάτο περσίας ο προηγουμενος που βρήκαμε εφυγε τωρα στην Κύπρο:cry::cry: .

Α,κρίμα...Αν δε βρείτε θα τη στειρώσετε;

Λίτα, θα σου πρότεινα να μην πάρετε από την γάτα κατευθείαν και τα πέντε μαζί. Τώρα κατεβάζει γάλα για 5 μωρά, αν τα απομακρύνετε με την μία, μπορεί να πάθει μαστίτιδα. Από 6 βδομάδων νομίζω ότι μπορείτε να της πάρετε πρώτα 1-2 μετά από μερικές μέρες άλλα1-2, ώστε να μειώνεται το γάλα της και να μην πάθει καμιά ζημιά. Ρώτα και τηλεφωνικά κάναν γιατρό επί του θέματος...:hmm:
Πάντως είναι κουκλιά!!!:up:

Σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση
Marmanga! Οσον αφορα τη Lita και γενικα ειμαι κατα της στειρωσης εκτος αν υπάρχει πρόβλημα ή με αδέσποτές γάτες!Οποτε αν δεν υπάρχει κάποιο προβλημα με τη Lita δεν θα τη στειρωσω!

Μην μας ξεχάσετε και εμας θα βγουμε και άλλες φωτογραφίες και θα κάνουμε τις εμφανίσεις μας εντος των ημερων.οταν ειμαστε ετοιμοι να φύγουμε απο τη μαμα μας θα μπουμε στο ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ!!!!!!!:baby::baby::baby::baby::baby:

Λιτα δε σας ξεχνάμε βέβαια!Δεν τα βάζεις σιγά σιγά σε καμιά βδομάδα να αρχίσουν να τα βλέπουν;Απλά για να τα έχουν υπόψιν τους και μην τα κρατήσεις πολύ μέχρι να τα υιοθετήσουν.:)

Μακάρι να μην χρειάστει να τα κρατησω καιρο γιατι μετα θα ειναι πολυ δύσκολο όταν θα φύγουν!:cry:Θα τα βάλω σύντομα!Το καλό είναι οτι πολλοί ζητάνε να τους χαρίσουν γατουλίνια!:happy:

Ναι,οπότε θα βρουν σπιτάκι γρήγορα!Βάλε και μια αφισούλα σε πετ σοπς,κτηνιατρεία...πολλές φορές ρωτούν τον κτηνίατρο για διαθέσιμα γατάκια.Αν θες βοήθεια με τις φωτογραφίες ή την αφίσα,εδώ είμαι εγώ!:)

Σε ευχαριστώ πολυ!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back