Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
κ οτι απλα μας ανεχονται επειδή τις ταιζουμε..
Κ οτι αν τις ταιζει καποιος αλλος θα σταματησουν να μας δειχνουν ενδιαφέρον..
Συμφωνειται με αυτο? Η πιστεύετε οτι είναι πιστές και δεν μας πλησιαζουν μονο για να φανε?

Οπως κ να εχει βεβαια εμεις τις αγαπάμε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Και ένα παράδειγμα είναι οι δικές μου γάτες που όταν τους βάζω να φάνε, πρώτα έρχονται και με ευχαριστούν και μετά τρώνε!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Συμφωνώ απόλυτα με την Πουπουλίνα!!!Και ένα παράδειγμα είναι οι δικές μου γάτες που όταν τους βάζω να φάνε, πρώτα έρχονται και με ευχαριστούν και μετά τρώνε!!!
![]()
εμενα η μητερα μου....πριν γεννηθω με την αδελφη μου( καθοτι διδυμες...)ειχε μια γατα στο διαμερισμα....οταν εμεινε εγκυος,ο μακακας ο γιατρος ειπε να την διωξει για την τοξοπλασμωση...η μανα μου δεν ηξερε....

και την εδιωξε....τοτε εμεναν στην πατησιων.....την πηγαν πολυ μακρια....και ομως,αυτη τους βρηκε...ανεβηκε την πολυκατοικια( προφανως καραδοκουσε να ανοιξει καποιος την πορτα...)και ανεβηκε μεχρι την εξοπορτα και γρατζουναγε την πορτα κλαιγοντας....

.αν δεν μου το ελεγε η μανα μου,δεν θα το πιστευα...κι ομως....τελικα την γατουλα την πηγαν πολυ μακρια...

...ακομα της το πεταω της μανας μου αυτο....
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Έφη μου άλλα χρόνια τότε.εμενα η μητερα μου....πριν γεννηθω με την αδελφη μου( καθοτι διδυμες...)ειχε μια γατα στο διαμερισμα....οταν εμεινε εγκυος,ο μακακας ο γιατρος ειπε να την διωξει για την τοξοπλασμωση...η μανα μου δεν ηξερε....και την εδιωξε....τοτε εμεναν στην πατησιων.....την πηγαν πολυ μακρια....και ομως,αυτη τους βρηκε...ανεβηκε την πολυκατοικια( προφανως καραδοκουσε να ανοιξει καποιος την πορτα...)και ανεβηκε μεχρι την εξοπορτα και γρατζουναγε την πορτα κλαιγοντας....
.αν δεν μου το ελεγε η μανα μου,δεν θα το πιστευα...κι ομως....τελικα την γατουλα την πηγαν πολυ μακρια...
...ακομα της το πεταω της μανας μου αυτο....
![]()
Δεν υπήρχε αρκετή πληροφόρηση.

Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οπως το αλλο το θρυλικό..."στειρώνουμε την γατα ΜΕΤΑ την πρωτη γέννα "
ναι.........οντως.........μεγαλη βλακεια και αυτη......και ακους ακομα και τωρα καποιους,να το υποστηριζουν ενθερμα........
ιβανα
Επιφανές μέλος
Μου λενε συνεχεια οτι οι γάτες δεν δενονται και δεν αγαπουν τα αφεντικά τους
Συμφωνειται με αυτο? Η πιστεύετε οτι είναι πιστές και δεν μας πλησιαζουν μονο για να φανε?
Οπως κ να εχει βεβαια εμεις τις αγαπάμε..![]()
οι γατες ειναι πολυ στοργικα ζωα αντιθετα με οτι επικρατει...εκφραζουν διαφορετικα την αγαπη τους απο τα σκυλακια..μονο αν ζησεις με γατα καταλαβαινεις...εμενα παντως με γεμιζει η αγαπη τους........

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
οι γατες ειναι πολυ στοργικα ζωα αντιθετα με οτι επικρατει...εκφραζουν διαφορετικα την αγαπη τους απο τα σκυλακια..μονο αν ζησεις με γατα καταλαβαινεις...εμενα παντως με γεμιζει η αγαπη τους........![]()
και να εισαι σιγουρη...οτι δεν εισαι η μονη!!!!!!

ιβανα
Επιφανές μέλος
και να εισαι σιγουρη...οτι δεν εισαι η μονη!!!!!!![]()
το ξερω οτι δεν ειμαι μονη...αλλα νιωθω οτι πρεπει να τις υπερασπιζομαι διαρκως κ αυτο μου τη δινει...ειναι αδικημενα ζωα οι γατες...πολυ κριμα γιατι αν τους δωσεις ευκαιρια σου δινουν απλετη αγαπη.......

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου λενε συνεχεια οτι οι γάτες δεν δενονται και δεν αγαπουν τα αφεντικά τους
Οπως κ να εχει βεβαια εμεις τις αγαπάμε..![]()
Βασικα και σκυλος να ηταν, αν σταματουσες να τον ταιζεις παλι νευρα θα ειχε απο την πεινα αρα σιγα μην εδειχνε χαρα και αγαπη

Παντως αν ηταν ετσι η γατα θα πλησιαζε μονο για φαγητο, δεν θα τριβοταν, δε θα ξαπλωνε πανω μας, δε θα επαιζε μαζι μας. Τρανταχτο παραδειγμα η δικια μου η μουλαρα που αυτη τη στιγμη ειναι μεσα και γλυφει τη μαμα μου στο προσωπο κι εμενα που την ταιζω με εχει χεσμενη

Ωστόσο, το να προχωρούν το συλλογισμό τους στο να λένε ότι αγαπάνε μόνο εξαιτίας του φαγητού, είναι κάπως τραβηγμένο και αβάσιμο. Δηλαδή οι αδέσποτες γάτες που έρχονται και μας τρίβονται ξαφνικά είναι μόνο για το φαγητό; Και αν το δεχτούμε αυτό, γιατί να μην κάνουν το ίδιο για τον ίδιο λόγο και οι σκύλοι; Και στη δική μου περίπτωση έχω να αναφέρω παράδειγμα, από τη γατούλα μας τη Vison, την οποία μέχρι να πάρουμε την αυτόματη ταϊστρα την τάιζα μόνο εγώ... και αυτή έχει από μωρό αδυναμία στον μπαμπά της!!! Εγώ την έχω στην αγκαλιά μου και τη χαϊδεύω, τον μπαμπά της φωνάζει που περνάει από μπροστά να της δώσει σημασία! Κόλλημα μεγάλο λέμε!!

Αγαπάω πολύ τα σκυλιά (θεωρητικά έχω κιόλας, ασχέτως που δεν το ζω τόσο από κοντά), όπως και πολλά άλλα ζώα, αλλά θα πω κάτι -όσο κι αν ξενίζει- πως, τα σκυλιά είναι για τους πολλούς και οι γάτες για τους λίγους. Και εννοώ αυτό ακριβώς που ανέπτυξα παραπάνω, ότι οι γάτες λόγω φύσης είναι δυσερμήνευτες και "μυστήριες" - δεν μπορεί να τις καταλάβει κάποιος αν δεν τις έχει βιώσει από πολύ κοντά.
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
To οτι είναι εκδηκητικες ισχύει?![]()
Έχω την αίσθηση ότι σου την πέφτουν για τις γάτες,επειδή τις αγαπάς....και προσπαθείς να βρείς απαντήσεις στις βλακείες που σου λένε....μην πέφτεις σε αυτο το τρυπάκι.....είναι χαζό....όσο χαζοί είναι και αυτοί πού σού τα λένε αυτά...δεν το κατάλαβα δηλαδή....όλοι θα πρέπει να αγαπάμε μονο τούς σκύλους??? δεν ξέρω αν είναι εκδικητικές...και ουτε με ενδιαφέρει.......είναι υπέροχο ζωο,και το λατρεύω ούτως ή άλλως.......και τις τίγρης τις λατρεύω και όλα τα αιλουροειδή...

Καλά είναι δυνατόν να λένε ακόμη τέτοια παραμύθια;
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι.... είναι πολύ εκδικητικές.... αφού αν δεν τις ταίσεις, έρχονται το βράδυ εκεί που κοιμάσαι και σε κατασπαράζουν ζωντανό!!!
Καλά είναι δυνατόν να λένε ακόμη τέτοια παραμύθια;

Ε μα πια αυτο το τροπαρι! Οι γατες ειναι εκδικητικες και θα στο φυλανε και θα στη φερουν και θα σου κανουν και θα σου δειξουν...Επισης οι αριστεροχειρες ειναι του σατανα, οι γαλανοματηδες ματιαζουν μεχρι θανατου, αν πεσει αλατι ειναι γρουσουζια, αν δεις μαυρη γατα επισης...

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια φημη και για μας:cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Βεβαίως. Ορίστε μας, που μου θέλετε και δικαιώματα. Να μάθεις να γράφεις ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ χέρι.οι αριστεροχειρες ειναι του σατανα???δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια φημη και για μας:cry::cry:

julia
Διακεκριμένο μέλος
Πάει, με έχουν καταλάβει οι Αρειανοί με την μορφή γατιών.....
χάρηκα παιδιά,για την γνωριμία...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool