Mόνο επειδή τις ταΐζουμε..;

Costis

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα.
Μου λενε συνεχεια οτι οι γάτες δεν δενονται και δεν αγαπουν τα αφεντικά τους
κ οτι απλα μας ανεχονται επειδή τις ταιζουμε..

Κ οτι αν τις ταιζει καποιος αλλος θα σταματησουν να μας δειχνουν ενδιαφέρον..

Συμφωνειται με αυτο? Η πιστεύετε οτι είναι πιστές και δεν μας πλησιαζουν μονο για να φανε?:confused:

Οπως κ να εχει βεβαια εμεις τις αγαπάμε..:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εντελως βλακεια ειναι αυτο..........απλα ο περισσοτερος κοσμος,συγκρινει την συμπεριφορα του σκυλου,με της γατας!!! επειδη ο σκυλος εκδηλωνει την αγαπη μου με εντελως διαφοτρετικο τροπο απο τη γατα...........για αυτο και λενε κατι τετοιο.......μα....πως ειναι δυνατον να συγκρινουμε τοσο διαφορετικα ζωα μεταξυ τους??/ ειναι σαν να συγκρινουμε ελεφαντα με αλεπου....ε...δεν παει ετσι.............και βεβαια αγαπαει η γατα,απλα το εκφραζει με αλλο τροπο,η γατα δεν εχει τη δουλοπρεπεια του σκυλου,ειναι ανεξαρτητη και εχει ολα τα χαρακτηριστικα των αιλουροειδων.....εχω παρα πολλα παραδειγματα γατων που εχουν εκδηλωσει απιστευτη αγαπη σε ανθρωπους.....και δεν ειναι απολυτο οτι αγαπαει μονο αυτον που την ταιζει...και εδω μεσα ακομα,εχουμε πολλα παραδειγματα γατων,που αλλος τους ταιζει.......και αλλος απολαμβανει τα προνομια του αγαπημενου της γατας!!!!!:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ απόλυτα με την Πουπουλίνα!!!:):):) Και ένα παράδειγμα είναι οι δικές μου γάτες που όταν τους βάζω να φάνε, πρώτα έρχονται και με ευχαριστούν και μετά τρώνε!!!:D:D:D

Συμφωνώ απόλυτα με την Πουπουλίνα!!!:):):) Και ένα παράδειγμα είναι οι δικές μου γάτες που όταν τους βάζω να φάνε, πρώτα έρχονται και με ευχαριστούν και μετά τρώνε!!!:D:D:D

εμενα η μητερα μου....πριν γεννηθω με την αδελφη μου( καθοτι διδυμες...)ειχε μια γατα στο διαμερισμα....οταν εμεινε εγκυος,ο μακακας ο γιατρος ειπε να την διωξει για την τοξοπλασμωση...η μανα μου δεν ηξερε....:mad::mad::mad: και την εδιωξε....τοτε εμεναν στην πατησιων.....την πηγαν πολυ μακρια....και ομως,αυτη τους βρηκε...ανεβηκε την πολυκατοικια( προφανως καραδοκουσε να ανοιξει καποιος την πορτα...)και ανεβηκε μεχρι την εξοπορτα και γρατζουναγε την πορτα κλαιγοντας....:(:(:(.αν δεν μου το ελεγε η μανα μου,δεν θα το πιστευα...κι ομως....τελικα την γατουλα την πηγαν πολυ μακρια...:(:(:(...ακομα της το πεταω της μανας μου αυτο....:mad:

Μερικοι γιατροί ειναι για μπουνιες μεσα στην μαπα..

εμενα η μητερα μου....πριν γεννηθω με την αδελφη μου( καθοτι διδυμες...)ειχε μια γατα στο διαμερισμα....οταν εμεινε εγκυος,ο μακακας ο γιατρος ειπε να την διωξει για την τοξοπλασμωση...η μανα μου δεν ηξερε....:mad::mad::mad: και την εδιωξε....τοτε εμεναν στην πατησιων.....την πηγαν πολυ μακρια....και ομως,αυτη τους βρηκε...ανεβηκε την πολυκατοικια( προφανως καραδοκουσε να ανοιξει καποιος την πορτα...)και ανεβηκε μεχρι την εξοπορτα και γρατζουναγε την πορτα κλαιγοντας....:(:(:(.αν δεν μου το ελεγε η μανα μου,δεν θα το πιστευα...κι ομως....τελικα την γατουλα την πηγαν πολυ μακρια...:(:(:(...ακομα της το πεταω της μανας μου αυτο....:mad:
Έφη μου άλλα χρόνια τότε.;)Δεν υπήρχε αρκετή πληροφόρηση.:/::/:

Οπως το αλλο το θρυλικό..."στειρώνουμε την γατα ΜΕΤΑ την πρωτη γέννα "

Οπως το αλλο το θρυλικό..."στειρώνουμε την γατα ΜΕΤΑ την πρωτη γέννα "

ναι.........οντως.........μεγαλη βλακεια και αυτη......και ακους ακομα και τωρα καποιους,να το υποστηριζουν ενθερμα........:down::down::down:

Συμφωνειται με αυτο? Η πιστεύετε οτι είναι πιστές και δεν μας πλησιαζουν μονο για να φανε?:confused:

οι γατες ειναι πολυ στοργικα ζωα αντιθετα με οτι επικρατει...εκφραζουν διαφορετικα την αγαπη τους απο τα σκυλακια..μονο αν ζησεις με γατα καταλαβαινεις...εμενα παντως με γεμιζει η αγαπη τους........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οι γατες ειναι πολυ στοργικα ζωα αντιθετα με οτι επικρατει...εκφραζουν διαφορετικα την αγαπη τους απο τα σκυλακια..μονο αν ζησεις με γατα καταλαβαινεις...εμενα παντως με γεμιζει η αγαπη τους........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και να εισαι σιγουρη...οτι δεν εισαι η μονη!!!!!!:lol::lol::lol:

και να εισαι σιγουρη...οτι δεν εισαι η μονη!!!!!!:lol::lol::lol:

το ξερω οτι δεν ειμαι μονη...αλλα νιωθω οτι πρεπει να τις υπερασπιζομαι διαρκως κ αυτο μου τη δινει...ειναι αδικημενα ζωα οι γατες...πολυ κριμα γιατι αν τους δωσεις ευκαιρια σου δινουν απλετη αγαπη.......;););)

Βασικα και σκυλος να ηταν, αν σταματουσες να τον ταιζεις παλι νευρα θα ειχε απο την πεινα αρα σιγα μην εδειχνε χαρα και αγαπη:P
Παντως αν ηταν ετσι η γατα θα πλησιαζε μονο για φαγητο, δεν θα τριβοταν, δε θα ξαπλωνε πανω μας, δε θα επαιζε μαζι μας. Τρανταχτο παραδειγμα η δικια μου η μουλαρα που αυτη τη στιγμη ειναι μεσα και γλυφει τη μαμα μου στο προσωπο κι εμενα που την ταιζω με εχει χεσμενη:mad:

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τη σειρά μου με τις προλαλήσασες. Πουπουλίνα, η ιστορία που παραθέτεις είναι από τις απίστευτες που μου αρέσει να διαβάζω και να διηγούμαι! Θα συνεχίσω αυτό που άρχισε η Ιβάνα και θα προσθέσω το εξής: οι άνθρωποι που δεν έχουν ιδιαίτερες σχέσεις με ζώα και απλώς συμπαθούν περισσότερο τα σκυλιά, βλέπουν ως απλοί παρατηρητές την εκδηλωτικότητα που τα διακρίνει και βγάζουν το -βεβιασμένο- συμπέρασμα ότι οι γάτες δεν είναι έτσι. Θα συμφωνούσαμε μέχρι στιγμής: όντως δεν είναι έτσι! Δηλαδή, σκύλοι ΔΕΝ είναι - είναι ΓΑΤΕΣ! :) Ωστόσο, το να προχωρούν το συλλογισμό τους στο να λένε ότι αγαπάνε μόνο εξαιτίας του φαγητού, είναι κάπως τραβηγμένο και αβάσιμο. Δηλαδή οι αδέσποτες γάτες που έρχονται και μας τρίβονται ξαφνικά είναι μόνο για το φαγητό; Και αν το δεχτούμε αυτό, γιατί να μην κάνουν το ίδιο για τον ίδιο λόγο και οι σκύλοι;
Και στη δική μου περίπτωση έχω να αναφέρω παράδειγμα, από τη γατούλα μας τη Vison, την οποία μέχρι να πάρουμε την αυτόματη ταϊστρα την τάιζα μόνο εγώ... και αυτή έχει από μωρό αδυναμία στον μπαμπά της!!! Εγώ την έχω στην αγκαλιά μου και τη χαϊδεύω, τον μπαμπά της φωνάζει που περνάει από μπροστά να της δώσει σημασία! Κόλλημα μεγάλο λέμε!!:lol:
Αγαπάω πολύ τα σκυλιά (θεωρητικά έχω κιόλας, ασχέτως που δεν το ζω τόσο από κοντά), όπως και πολλά άλλα ζώα, αλλά θα πω κάτι -όσο κι αν ξενίζει- πως, τα σκυλιά είναι για τους πολλούς και οι γάτες για τους λίγους. Και εννοώ αυτό ακριβώς που ανέπτυξα παραπάνω, ότι οι γάτες λόγω φύσης είναι δυσερμήνευτες και "μυστήριες" - δεν μπορεί να τις καταλάβει κάποιος αν δεν τις έχει βιώσει από πολύ κοντά.

To οτι είναι εκδηκητικες ισχύει? :confused:

To οτι είναι εκδηκητικες ισχύει? :confused:

Έχω την αίσθηση ότι σου την πέφτουν για τις γάτες,επειδή τις αγαπάς....και προσπαθείς να βρείς απαντήσεις στις βλακείες που σου λένε....μην πέφτεις σε αυτο το τρυπάκι.....είναι χαζό....όσο χαζοί είναι και αυτοί πού σού τα λένε αυτά...δεν το κατάλαβα δηλαδή....όλοι θα πρέπει να αγαπάμε μονο τούς σκύλους??? δεν ξέρω αν είναι εκδικητικές...και ουτε με ενδιαφέρει.......είναι υπέροχο ζωο,και το λατρεύω ούτως ή άλλως.......και τις τίγρης τις λατρεύω και όλα τα αιλουροειδή...:)

Ναι.... είναι πολύ εκδικητικές.... αφού αν δεν τις ταίσεις, έρχονται το βράδυ εκεί που κοιμάσαι και σε κατασπαράζουν ζωντανό!!! :lol::lol::lol:
Καλά είναι δυνατόν να λένε ακόμη τέτοια παραμύθια;

Ναι.... είναι πολύ εκδικητικές.... αφού αν δεν τις ταίσεις, έρχονται το βράδυ εκεί που κοιμάσαι και σε κατασπαράζουν ζωντανό!!! :lol::lol::lol:
Καλά είναι δυνατόν να λένε ακόμη τέτοια παραμύθια;

:lol::lol::lol::lol::up::up:
Ε μα πια αυτο το τροπαρι! Οι γατες ειναι εκδικητικες και θα στο φυλανε και θα στη φερουν και θα σου κανουν και θα σου δειξουν...Επισης οι αριστεροχειρες ειναι του σατανα, οι γαλανοματηδες ματιαζουν μεχρι θανατου, αν πεσει αλατι ειναι γρουσουζια, αν δεις μαυρη γατα επισης...:rolleyes::P:D

οι αριστεροχειρες ειναι του σατανα???:blink::blink::blink: δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια φημη και για μας:cry::cry:

οι αριστεροχειρες ειναι του σατανα???:blink::blink::blink: δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια φημη και για μας:cry::cry:
Βεβαίως. Ορίστε μας, που μου θέλετε και δικαιώματα. Να μάθεις να γράφεις ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ χέρι. :P

Εγώ που γράφω και με τα 2???? :cry::cry::cry:

Πάει, με έχουν καταλάβει οι Αρειανοί με την μορφή γατιών.....
χάρηκα παιδιά,για την γνωριμία...:bye::bye:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back