Mόνο επειδή τις ταΐζουμε..;

Εγώ δεν ξέρω πολλά από γατάκια ούτε από σκυλάκια, αλλά η μικρή μου εμπειρία λέει πως και τα δυο είναι υπέροχα ζώα, όπως όλα τα ζωάκια άλλωστε, και πολύ πολύ διαφορετικά. Είμαι όμως σίγουρη πως οι γατούλες ξέρουν να αγαπάνε και μάλιστα θυμούνται τα αγαπημένα τους πρόσωπα ακόμη και αν έχουν να τα δουν καιρό. Ο Μπάμπης μου είναι τώρα 17 μηνών και τους τρεις πρώτους μήνες της ζωή του γνώρισε πολλούς διαφορετικούς ιδιοκτήτες μέχρι να καταλήξει σε εμένα. Ένας από αυτούς μια πολύ καλή μου φίλη ή οποία έχει αναλάβει να τον φροντίζει βάζοντας του φαγητό και καθαρίζοντάς του την άμμο όταν εγώ λείπω από το σπίτι. Ο γατούλης μου λοιπόν νιαουρίζει σπάνια, όταν όμως που και που έρχεται η φιλενάδα μου την υποδέχεται πάντα με ένα νιαούρισμα και ένα χάδι στα πόδια. Επιπλέον την πρώτη φορά που έλειψα μέρες σε ταξίδι κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου ενώ γενικά δεν είναι από τους γατουλίδες που θέλουν πολύ επαφή και χάδια. Είναι υπέροχα ζώα και η φυσική συμπεριφορά τους είναι να ζουν ομαδικά και αγαπημένα, φροντίζουν το ένα το άλλο, συχνά υιοθετούν ορφανά γατάκια και όπως έχω διαβάσει κάπου εδώ στο φόρουμ, γι' αυτές είμαστε μεγάλες γάτες που ζούνε μαζί μας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα παλι τα γατονια μου με γραφουν κανονικοτατα και χωνονται με τα μουτρα στο φαι..ενω ο γατουλης που ταιζω κατω απο το σπιτι μου πρωτα ερχεται να το χαιδεψω και μετα τρωει:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ποιος λεει οτι οι γατες δεν μας θελουν μονο για το φαγητο :P:P:P:lol::lol::lol:

https://www.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q&feature=player_embedded

ποιος λεει οτι οι γατες δεν μας θελουν μονο για το φαγητο :P:P:P:lol::lol::lol:

https://www.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q&feature=player_embedded

:lol::lol::lol::lol:εχω πεθανει στο γελιο..μακαρι να μου τα κανε και μενα αυτα..(χωρις το ροπαλο εννοειται):lol::lol:

Ναι σιγα ας δοκιμασουν να ταισουν αυτοι τον βουλιτσο μου και θα σου πω αν θα δεθει μαζι τους η αν θα ερθει τρεχοντας σε μενα. Δεν παει ετσι, οι γατες ειδικα οι στειρωμενες αλλα και ολες εκτιμουν τον χαρακτηρα σου, το φαι παιζει φυσικα ρολο αλλα πολλες φορες θελουν απλα το χαδι και γενικα ειναι πολύ καλοι εκτιμητες χαρακτηρων απλα αυτες τις φημες τις βγαζουν οι σκυλοφιλοι που δε ξερουν απο γατες για να υπερτιμησουν τα σκυλακια. Οτι αυτα δενονται μαζι σου. δεν ισχυει αν κακοποιεις ενα ζωο δεν δενεται κι αν απλα το ταιζεις χωρις να νιωθεις κατι γι αυτο παλι δε θα δεθει. Απλα το ταισμα ειναι καλος τροπος προσσεγισης

και τα αλλα Simon's Cat βιντεακια ειναι τελοια :lol::lol::lol:

Ναι σιγα ας δοκιμασουν να ταισουν αυτοι τον βουλιτσο μου και θα σου πω αν θα δεθει μαζι τους η αν θα ερθει τρεχοντας σε μενα. Δεν παει ετσι, οι γατες ειδικα οι στειρωμενες αλλα και ολες εκτιμουν τον χαρακτηρα σου, το φαι παιζει φυσικα ρολο αλλα πολλες φορες θελουν απλα το χαδι και γενικα ειναι πολύ καλοι εκτιμητες χαρακτηρων απλα αυτες τις φημες τις βγαζουν οι σκυλοφιλοι που δε ξερουν απο γατες για να υπερτιμησουν τα σκυλακια. Οτι αυτα δενονται μαζι σου. δεν ισχυει αν κακοποιεις ενα ζωο δεν δενεται κι αν απλα το ταιζεις χωρις να νιωθεις κατι γι αυτο παλι δε θα δεθει. Απλα το ταισμα ειναι καλος τροπος προσσεγισης
Συμφωνώ με αυτά που γράφεις . Παιδιά τι κάθεστε και το ψάχνετε?
Αυτός ο τρόπος σκέψης ξεκίνησε όπως έγραψε και η Γιασμίν από κάποιους που δεν αγαπαν = δεν καταλαβαινουν τις γάτες.
Εμείς που πάντα είχαμε μία γάτα διπλα μας ξέρουμε πόσα μας έχει προσφέρει αυτό το ζώο.
Και επιμένω ότι όπως οι άνθρωποι έτσι και τα ζώα έχουν το καθένα τον δικό του χαρακτήρα. Και ούτε τα σκυλιά είναι πάντα πιστά. Εμένα η αδερφή μου μάζεψε απο τον δρόμο παρακαλώ μωρο κουτάβι το οποίο το μεγάλωσε με αγάπη και το έχει μπιμπελό μέσα στο σπίτι και όμως αυτό έτσι και κάνει η ίδια μία απότομη κίνηση ή άμα το χαιδέψει ενώ κοιμάται σας πληροφορώ ότι την δαγκώνει και μάλιστα πολύ άσχημα. Κι όμως πρόκειτε για αδέσποτο κουτάβι που του έσωσαν την ζωή και δεν μπορείς να πεις ότι πρόκειτε για σκυλί κακομεταχειρισμένο γιατί το βρήκε τελειως μωρό και το μεγάλωσε σαν δικό της μωρο. Και όμως παρουσιάζει αυτήν την συμπεριφορά.
Ο καθένας έχει την δικιά του προσωπικότητα.

Οι γάτες είναι λίγο σαν άνθρωποι, δεν καταπιέζουν τον χαρακτήρα τους και ότι είναι θα στο βγάλουν.

Πρέπει να τις κερδίσεις δεν σε εμπιστεύονται εν λευκώ. Αν δεν σε εμπιστευτούν θα φάνε το φαι σου και αντε γεια:P.

Άσε που και το φαι που τους βάζεις αν δεν τους αρέσει το έχουν γραμμένο και μόνο ευγνωμοσύνη που τις ταίζεις δεν σου δείχνουν.:mad:

Τα σκυλιά είναι πιο υποχωρητικά ζώα γενικότερα και δίνουν την εντύπωση οτι μπορείς να τα ελέγξεις, που είναι και η κύριοτερη αυταπάτη που έχουν οι άνθρωποι. Οτι ντεμέκ σαν εξυπνότεροι και επειδή έχουμε αντίχειρες μπορούμε να υποτάξουμε τα πάντα.Γιαυτό και καταπιάνονται με άγρια ζώα που καμιά σχέση δεν έχουν με τον άνθρωπο ,εκτος του δείπνου με τον άνθρωπο στο μενού. Ποτέ δεν κατάλαβα τι εξυπηρετεί να δαμάζουμε αγρια ζώα.

Οι γάτες όπως και οι άνθρωποι αν θέλουν θα έρθουν και αν δεν θέλουν δεν θα έρθουν. Ο τρόπος τους δεν είναι ο στερεότυπος του ζώου γιαυτό και παρεξηγούνται οι κακομοίρες. Αφήστε που έχουν κατασυκοφαντηθεί και τις φοβούνται. Προχτές ήταν ο πατέρας μου στο σπίτι (που μια ζωή είχε και έχει στο κτήμα σκυλιά άνω των 40κιλών) και επειδή κρατούσα αγκαλιά την Κουτσουπίτσα (4κιλά) για να τις βγάλω τις τσίμπλες και εκείνη διαμαρτυρόταν νιαούριζε και κουνούσε χερια πόδια, άλλαξε τριάντα χρώματα!!!!! Φοβήθηκε οτι θα μου βγάλει τα μάτια και μετά θα πηδήξει πάνω του να βγάλει και τα δικά του και μετά θα μας φάει ζωντανούς για εκδίκηση. Γιατί οι γάτες είναι επιθετικές και αφιλότιμες.

Παιδιά αλήθεια την φοβήθηκε. Αρχισε να μου λέει και κάτι ιστορίες για κομμένους τένοντες και μολυσματικά δαγκώματα και ότι αμα πεθάνω θα με φάνε και άλλα τρελά και απορούσε που έχω τόση άγνοια κινδύνου και σχεδόν με παρακάλεσε να τις αμολύσω στο κτήμα και να μου φέρει ένα κουταβάκι.

"Ζώο που δεν ακούει τι το θες;"Μου το είπε τόσες φορές που μου κόλλησε σαν τη διαφήμιση με το παριζάκι.

Εγω ένα μόνο έχω να πω. Λευτεριά στο Γατιστάν!!!!!!!!!

εμενα παλι τα γατονια μου με γραφουν κανονικοτατα και χωνονται με τα μουτρα στο φαι..ενω ο γατουλης που ταιζω κατω απο το σπιτι μου πρωτα ερχεται να το χαιδεψω και μετα τρωει:P

1,5 μερα πρεπει ναταν νηστικος ο γατουλης μου διοτι δεν προβλεψα να του βαλω αρκετη ξηρη τροφη σαν εφυγα για το χωριο..μα σαν γυρισα σημερα δεν πλησιαζε το φαγακι που τουβαλα αν δεν με χαιρετουσε πρωτα..ετρωγε δυο μπουκιες και ξανα ερχοταν να κανει χαρουλες..και αυτο γινεται παντοτε...πρωτα ερχεται νιαουριζοντας μετα τριβεται στα ποδια μου και στο προσωπο .κυλιεται κατω και γουργουριζει επι μακρον..ναουρισματα πεινας δεν ακουω ποτες!!

Το κελετζέβουμε ήρτεν ιδώ.:D

Οι γάτες είναι λίγο σαν άνθρωποι, δεν καταπιέζουν τον χαρακτήρα τους και ότι είναι θα στο βγάλουν.

Πρέπει να τις κερδίσεις δεν σε εμπιστεύονται εν λευκώ. Αν δεν σε εμπιστευτούν θα φάνε το φαι σου και αντε γεια:P.

Άσε που και το φαι που τους βάζεις αν δεν τους αρέσει το έχουν γραμμένο και μόνο ευγνωμοσύνη που τις ταίζεις δεν σου δείχνουν.:mad:

Τα σκυλιά είναι πιο υποχωρητικά ζώα γενικότερα και δίνουν την εντύπωση οτι μπορείς να τα ελέγξεις, που είναι και η κύριοτερη αυταπάτη που έχουν οι άνθρωποι. Οτι ντεμέκ σαν εξυπνότεροι και επειδή έχουμε αντίχειρες μπορούμε να υποτάξουμε τα πάντα.Γιαυτό και καταπιάνονται με άγρια ζώα που καμιά σχέση δεν έχουν με τον άνθρωπο ,εκτος του δείπνου με τον άνθρωπο στο μενού. Ποτέ δεν κατάλαβα τι εξυπηρετεί να δαμάζουμε αγρια ζώα.

Οι γάτες όπως και οι άνθρωποι αν θέλουν θα έρθουν και αν δεν θέλουν δεν θα έρθουν. Ο τρόπος τους δεν είναι ο στερεότυπος του ζώου γιαυτό και παρεξηγούνται οι κακομοίρες. Αφήστε που έχουν κατασυκοφαντηθεί και τις φοβούνται. Προχτές ήταν ο πατέρας μου στο σπίτι (που μια ζωή είχε και έχει στο κτήμα σκυλιά άνω των 40κιλών) και επειδή κρατούσα αγκαλιά την Κουτσουπίτσα (4κιλά) για να τις βγάλω τις τσίμπλες και εκείνη διαμαρτυρόταν νιαούριζε και κουνούσε χερια πόδια, άλλαξε τριάντα χρώματα!!!!! Φοβήθηκε οτι θα μου βγάλει τα μάτια και μετά θα πηδήξει πάνω του να βγάλει και τα δικά του και μετά θα μας φάει ζωντανούς για εκδίκηση. Γιατί οι γάτες είναι επιθετικές και αφιλότιμες.

Παιδιά αλήθεια την φοβήθηκε. Αρχισε να μου λέει και κάτι ιστορίες για κομμένους τένοντες και μολυσματικά δαγκώματα και ότι αμα πεθάνω θα με φάνε και άλλα τρελά και απορούσε που έχω τόση άγνοια κινδύνου και σχεδόν με παρακάλεσε να τις αμολύσω στο κτήμα και να μου φέρει ένα κουταβάκι.

"Ζώο που δεν ακούει τι το θες;"Μου το είπε τόσες φορές που μου κόλλησε σαν τη διαφήμιση με το παριζάκι.

Εγω ένα μόνο έχω να πω. Λευτεριά στο Γατιστάν!!!!!!!!!

ενα εχω να πω, προσκυνω !!!!!!!!!!!!!! :rolleyes:
η γραφη σου ειναι εξαιρετικη, καθε φορα που σε διαβαζω χαζευω.........μπραβο ρε κλαιρη............:up:

Ναι επειδη τις ταιζουμε,επειδη τους προσφερουμε ενα χωρο να ζουν με ασφαλεια ,ζεστασια ,φροντιδα,χαδια ,παιχνιδια και μας δειχνουν την αγαπη τους οποτε αυτες γουσταρουν και αμα γουσταρουν και αυτη ειναι η μαγεια τους.Μας εχουν συνεχως στην τσιτα με τα καμωματα τους και γι αυτο μας αρεσουν και για αυτο τις αγαπαμε.:up::up:

Ναι επειδη τις ταιζουμε,επειδη τους προσφερουμε ενα χωρο να ζουν με ασφαλεια ,ζεστασια ,φροντιδα,χαδια ,παιχνιδια και μας δειχνουν την αγαπη τους οποτε αυτες γουσταρουν και αμα γουσταρουν και αυτη ειναι η μαγεια τους.Μας εχουν συνεχως στην τσιτα με τα καμωματα τους και γι αυτο μας αρεσουν και για αυτο τις αγαπαμε.:up::up:

Εγώ απλά θα προσθέσω σε όλα τα ωραία παραπάνω, ότι ναι, τα κάνουμε όλα αυτά, αλλά τις στειρώνουμε κι΄ολας.. αλλιώς σε λίγο ή θα μαζεύουμε πτώματα, ή θα μας πάνε στο ψυχιατρείο, ως συλλέκτριες.:/:

Χρυσός κανόνας. ( ο πιο δύσκολος)
"Φροντίζουμε όσα μπορούμε να στειρώσουμε."

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back