Meeting!

Καφεδάκι την 18/3/2007?
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Ναι, μπορώ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν θα τα καταφέρω...

• Ποιός ξέρει; Ίσως!

• Total voters
    0
χαχα καλο σε ποια φατσα επεσες επανω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στον κ Πανο!!! είδα μετά κ το όνομα κ έμεινα ξερή!!!
Κοίτα να δείς σύμπτωση! μετακόμισα στην Αθήνα με την Σεχραζάτ κ φυσικά βρήκα κτηνίατρο εδώ στο Ίλιον.Κ μετά τόσα χρόνια (5) βρήκα τον παλιό κτηνίατρο της στο Internet!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωχ,δεν ηξερα οτι ο γιατρος ηταν παλιοτερα στη Θεσσαλονικη και μετα μετακομισε Αθηνα...

α ναι ο κυριος παναγιωτης ηταν πιο παλια στην σαλονικα καλα που ηρθε αθηνα να τον χαιρομαστε εμεις χιχιχ

Μόνο τρείς φορές την πήγα πολύ μικρή, μετά κατεβήκαμε Αθήνα
αλλά μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση η ιστορία της γιαγιάς της Σεχρά που μου είπε ο κ΄Πάνος γι αυτό και συγκράτησα το πρόσωπο (κάτι που μου συμβαίνει σπάνια...ξεχνάω):(
. Την είχε ένας νεαρός που πέθανε πολύ άσχημα (αυτοκτ..) και απο τότε η γάτα του (μία Σιαμ) αγρίεψε πάρα πολύ + ήταν δύσκολο για τους γονείς του να την κρατήσουν:cry: κ την πήγαν στον κ Πάνο για να βρεί μία λύση .
Βρέθηκαν δύο αδελφές (super γατόφιλες) και με πολύ υπομονή την ηρέμησαν κτλ κτλ και η κόρη αυτής της Σιαμ γέννησε την Σεχρά και μας έκανε πολύ χαρούμενους... the end!:cool:

Κοίτα να δεις τι μικρός που είναι ο κόσμος τελικά!

Mια ερωτησούλα για τη Σεχρά ή και όποιον άλλον ξέρει: Πού είναι η φωτό που έχει μέσα τον Αίλουρο/ κ.Πάνο; Να τον δω κι εγώ τόσο που μιλάτε γι αυτόν...:redface:

στην ιστορία με τις τίγρεις που περιέθλψε, στην τελευταία εικόνα "γιορτή" φάτσα-κάρτα:)

στην ιστορία με τις τίγρεις που περιέθλψε, στην τελευταία εικόνα "γιορτή" φάτσα-κάρτα:)

Ιστορία με τίγρεις;:blink: Πουουουουου;;:redface:

Γατολόγιο-αίλουρος εν δράση-τίγρεις Ν Απολλωνίας

Ιστορία με τίγρεις;:blink: Πουουουουου;;:redface:
Θα μπεις στο σαιτ www.ailouros.gr και θα πας στο γατολογιο. Μετά Αίλουρος εν δράση και μετά Τίγρεις Ν. Απολλωνίας. Μετά θα κάνεις κλικ δεξιά εκει που λέει ιστορία στην τελευταία λέξη κάτω δεξιά που λέει γιορτή.

ποπό!!! καθόλου κατατοπιστική δεν ήμουνα!!!
Μπράβο Kittycat!!!
:up:

Μπήκα στο site και διάβασα τις ιστορίες για τα άγρια ζώα που έχει θεραπεύσει. Τις τίγρεις Ήρα, Δία και Άρη, τη λιονταρίνα Σίμπα, τα άγρια πουλιά και την συνονόματη καφετιά αρκούδα Ασπασία. Πλάνταξα στο κλάμα!:cry: :cry: :cry: Τι άνθρωπος είναι αυτός!!! Και η γυναίκα του που απ'ότι κατάλαβα είναι και αυτή γιατρός. Καταπληκτικοί και οι δύο!!!

εμενα πως και μου ξεφυγαν αυτες οι ιστοριες??παω τωρα να τις διαβασω!!

για τον καφε τι θα κανουμε τελικα?θα τους το πουμε?ποιος θα αναλαβει?

εγω παντως ντρεπομαι να το πω πια απο ολες μας θα αναλαβει να το πει δεν ξερω εγω λεω να του κανουμε μια προσκληση για καφε πρωτα στο μοναστηρακι κ μετα αν ειναι του προτεινουμε να παμε κ στο ιατρειο ολες μαζι

καλε ναι,για καφε εκτος ιατρειου να πουμε στους ανθρωπους,μην τους κουβαληθουμε 100 ατομα στο ιατρειο.

παντως διαβασα τις ιστοριες και συγκινηθηκα:cry: :cry: μου εκανε τρομερη εντυπωση κι η αδιαφορια της Κτηνιατρικης:down: δεν ηξερα οτι κι η κυρια Μιλλυ ειναι κτηνιατρος.

Λοιπόν κορίτσια...ο κύριος Παναγιώτης κ η κυρία Μίλυ διάβασαν τα μηνύματά μας και έστειλαν μην στη Φρόσω. Μίλησα μαζί τους και δεν έχουν προβλημα να πάμε στον Αίλουρο, το προτιμούν καλύτερα από το να έρθουν Μοναστηράκι ή οπουδήποτε αλλού.
Οπότε η συνάντησή μας θα γίνει στον αίλουρο, στο Φάληρο. Αυτή την Κυριακή κατά τις 5. Μένει μόνο να κανονίσουμε μεταξύ μας πως θα πάμε...

ΤΕΛΕΙΑ!!!! :)
Count me in!

Κι εγώ θα έρθω 99%. Για μένα είναι πολύ εύκολο γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου. Πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο. Όσες είναι να'ρθειτε με αυτοκίνητο ξανασκεφτείτε το! Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα parking. Βολεύει να'ρθειτε με το τραμ ή με λεωφορείο. Οι στάσεις και των δύο είναι σχεδόν απέναντι από το δρόμο του ιατρείου.
Σκέφτομαι να φέρω και την μίκρή την ανηψιά μου μαζί η οποία έχει ακούσει για τον καλό κ.Πάνο και θέλει να τον γνωρίσει...:P

Δεν θα μπορέσω να έρθω, :(
να δώστε χαιρετισμούς στον κ Πανο κ στην κ Μίλλυ!!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back