Meeting!

Καφεδάκι την 18/3/2007?
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Ναι, μπορώ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν θα τα καταφέρω...

• Ποιός ξέρει; Ίσως!

• Total voters
    0
Φροσω ανεβασες φωτογραφιες?
Ηταν πολυ ωραια, καθησαμε απο τις 5 μεχρι τις 10παρα!
Παρα πολλες ωρες, αλλα περασαν τοοοοσο ευχαριστα!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ πολύ χαίρομαι που περάσατε ωραία!:) Κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω!:( Φωτό βγάλατε;:hmm: :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ανέβασα εγώ φωτος μόλις. Πρέπει όμως να εγκριθούν πρώτα. Τέλεια ήταν κορίτσια...

βγαλανε και οι χουζουριδες:D φωτο νομιζω...

Τέλεια ήταν!!! Εγώ δεν είχα καταλάβει πόση ώρα κάτσαμε. Όταν φύγαμε νόμιζα ότι ήταν περίπου 9. Όταν έφτασα σπίτι κατάλαβα....
Πάντως ήταν πολύ ωραία, ελπίζω κι εγώ να μην τους ζαλίσαμε τους ανθρώπους!!!

Καλά βρε θηρία, μέχρι τις 10 καθήσατε? Εγώ που ήρθα για καμιά ώρα και τελικά έφυγα στις 8 έλεγα ότι κάθησα πολύ, αλλά εσείς το τραβήξατε για τα καλά!!! Αν δεν έιχα την μικρή μαζί μου και δεν είχα να πάω και στην άλλη βαφτιστήρα μου που γιόρταζε θα καθόμουν κι άλλο. Δεν είναι καταπληκτικός ο κ.Πάνος? Και η κυρία Μίλλυ. Γλυκύτατοι άνθρωποι και οι δύο! Η δε ανηψιά μου όλη την ώρα έλεγε για τον Φέλιξ! Τον αγάπησε!!!:inlove:

Εγώ μαζεύτηκα σπίτι πριν κανένα μισάωρο με τη μικρή να κοιμάται ξερή στο αυτοκίνητο. Αγκαλιά την ανεβάσαμε σπίτι. Να δω πως θα πάει σχολείο αύριο...:hmm:

καλα μιλαμε η μικρη ολα τα λεφτα να την χαιρεσται πολυ αξιαγαπητο παιδι καλε αμα κανω ενα να σας το στειλω να μου το μεγαλωσετε κ να το παρω μετα?

Ηταν πολυ ωραια πολυ χαρηκα :D και ο αιλουρος ειναι φοβερος:up:

Ασπασια πολυ γλυκια η ανηψια σου!
Να την χαιρεσαι!:)

καλα μιλαμε η μικρη ολα τα λεφτα να την χαιρεσται πολυ αξιαγαπητο παιδι καλε αμα κανω ενα να σας το στειλω να μου το μεγαλωσετε κ να το παρω μετα?
Ευχαριστώ κορίτσια!!!
Φρόσω κάνε εσύ και φέρτο να στο στρώσω!!!:lol: Που να δεις τον ανηψιό! Εκεί να δεις αστέρι παιδί!!! Το κάτι άλλο!!! (Έχω αδυναμίες τι να κάνω....:redface: )

Καλά η μικρή απίστευτη!!! Πανέξυπνη! Θα γίνει μεγάλο μούτρο όταν μεγαλώσει!;)

Δεν έχει πλάκα που ενώ είναι αλλεργική δεν καταλαβαίνει τίποτα και ορμάει σε όποιο ζώο δει? Την ώρα που φεύγαμε έπαιξε με το σκυλάκι στο διπλανό τραπέζι, στο πάρτυ που πήγαμε είχε βγει στον κήπο κι έπαιζε με κάτι αδέσποτες γατούλες που κυκλοφορούσαν και τελικά γυρίσαμε σπίτι και τις βάλαμε σταγόνες στα μάτια και εισπνοές με aerolin. Κατά τ'άλλα επιμένει ότι ΔΕΝ είναι αλλεργική...
Φοβάται μη τυχόν και δεν την αφήνουμε να παίζει με τα ζωάκια... Έχει τρέλλα...:happy:
Αν και το πιο πιθανό είναι να της περάσει μεγαλώνοντας, τα παιδιά άλλωστε αλλάζουν συνέχεια γνώμη, τον τελευταίο καιρό δηλώνει ότι θα γίνει κτηνίατρος. Για να δούμε...

περασαμε οντως τελεια κι ευτυχως αυτη τη φορα μπορεσα να καθισω αρκετη ωρα,αν και οπως ειπαν και τα κοριτσια περναγαμε τοσο καλα που η ωρα περασε απιστευτα γρηγορα!!
Ασπασια,η μικρη φοβερη!να τη χαιρεστε!!
περιμενω να δω και τις φωτο!!

Πολύ χάρηκα που σας γνώρισα όλες, και ο αίλουρος καταπληκτικός :) Ασπασία, πρόσθεσέ με κι εμένα στους φαν της ανιψιάς, όταν ανέβουν οι δικές μου από Ζάκυνθο πρέπει να τις γνωρίσουμε!
Σοβαρά, καθήσατε μέχρι τις 10; Μεροκάματο κανονικό! ;) Περιμένω να δω τις φωτογραφίες! :happy:

Α! ξέχασα... Και ο Φέλιξ γλύκας!! :redface:

πραγματι η ανιψουλα γλυκα Ασπα! να την χαιρεστε! της αρεσε η παρεα μας??

φελιξακος η απολητη ηρεμια γατου!!!:inlove: :inlove: :inlove:

Ναι πολύ! Αν και συνήθως είναι πολύ πιο ντροπαλή, χθες ήταν αρκετά πιο ανοιχτή. Μίλησε και με τον κ.Πάνο και την κυρία Μίλλυ...
Μάλιστα μου έλεγε πόσο πολύ συμπάθησε κάποιες από εσάς, δεν λέω ποιές μην παρεξηγηθούν οι υπόλοιπες...:lol:
Α! Και μου έλεγε συνέχεια από την ώρα που μπήκαμε, τι κούκλα είναι αυτή η κοπελίτσα! για την Chrisidor!!!:redface: :inlove: :P

Aσπασια, εμενα με φανταστικε συνομιληκη της?:P

Ανεβηκαν και οι φωτογραφιες!

Aσπασια, εμενα με φανταστικε συνομιληκη της?:P
Εντάξει, όχι και συνομήλική της, αλλά με ρώτησε "Το κοριτσάκι γιατί είναι μόνο του? Δεν ήρθε με τη μαμά της?":lol: :lol: :lol: Η αλήθεια είναι, ότι μοιάζεις πολύ μικρότερη. Κάλιστα σε κάνει κάποιος 13-14...:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back