Meeting!

Καφεδάκι την 18/3/2007?
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Ναι, μπορώ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν θα τα καταφέρω...

• Ποιός ξέρει; Ίσως!

• Total voters
    0
A...ευχαριστώ πολύ την ανηψιά σου!:redface::redface::redface:
(δεν ξέρω γιατί αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο πάντα ελκύω τα παιδάκια:hmm:)
Είναι καταπληκτικό κοριτσάκι και πολύ όμορφο!:)
Γέλασα πολύ όταν μίλησε για το "ακατανόμαστος"!

Όντως περάσαμε πάρα πολύ ωραία!!! Είχε πολύ πλάκα γιατί είμασταν και πολλοί! Επίσης πολύ συμπαθητικοί ο κ. Πάνος και η κ. Μίλλυ! Ελπίζω μόνο να μη τους πρήξαμε τους ανθρώπους και να μη μας πέρασαν για τρελές!:blink::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παντως Ασπα σας παρατηρουσα χθες και ησασταν σαν μαμα με κορη!!!! σου παει πολυ:P και μοιαζετε κιολας!
στη μια φωτο κιολας αν την προσεξεις την κοιταζεις σαν ανυσηχη μαμα!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόλις είδα τι φωτογραφίες! Καλά, σε όποια φωτογραφία είναι η μικρή, τρίβει τα μάτια μετά μανίας!!! Είναι που δεν είναι αλλεργική! Δε δέχεται συζήτηση!!!:lol:
Η αλήθεια είναι Μιμίκα, ότι ποιο πολύ μοιάζει σ'εμένα παρά στους γονείς της! Όλοι αυτό λένε... Άσε που την είχα κάνει παραγγελία! Η αδελφή μου μετά τον γιο της δεν ήθελε δέυτερο παιδί. Εγώ πάλι την είχα πρήξει να κάνει κι άλλο. Ήθελα κορίτσι, με πράσινα μάτια και σκορπίνα σαν κι εμένα! Και βγήκε ακριβώς!!!

Κατερίνα, την άλλη φορά δεν ήθελες να φαίνεσαι στις φωτογραφίες, αλλά τώρα.....πρωτοστατείς!!:P

Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες! :up: Φωτογενέστατα τα μέλη του mycat!! :)

Κατερίνα, την άλλη φορά δεν ήθελες να φαίνεσαι στις φωτογραφίες, αλλά τώρα.....πρωτοστατείς!!:P
Τι να κάνω... ήταν η Χουζούρης αγκαλιά με τη φωτογραφική σε στυλ "Ιάπωνα τουρίστα" :P και δεν κατάφερα να ξεφύγω.

Καλό! :D:up::lol: Με έκανες και γέλασα!

Τι να κάνω... ήταν η Χουζούρης αγκαλιά με τη φωτογραφική σε στυλ "Ιάπωνα τουρίστα" :P και δεν κατάφερα να ξεφύγω.

:lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: και εβγαζε και τις φωτογραφιες σε ανυποπτες στιγμες,εκει που καθομασταν και μιλαγαμε κι η Βικτωρια κοιταγε απο την αλλη,ακουγα ξαφνικα "τσαφ",και να σου η φωτογραφια:lol:

Ναι διότι οι φυσικές και ανύποποτες φωτογραφίες είναι οι καλύτερες!!!!!:P

απο ότι ακούγεται περάσατε τέλεια....που ειναι οι φωτός να σας δώ και εγώ ??????:)

Παιδια πολύ ωραίες οι φωτογραφίες!!!!
Μαζευτήκατε αρκετοι και χαιρμαι που περάσατε καλα!!! Ελπίζω να τα καταφερω κι εγω σε κάποιο καφεδάκι!!!!
Μια απορία. Ο Κ Πανος που αναφέρατε καταλαβα ποιος ειναι. Η Κα Μιλλυ???

Η γυναίκα του κ. Πάνου...

:( :( :( Δεν παίζω το πατούνι μου θύμησε την Μπέμπα θέλω μωρόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

:( :( :( Δεν παίζω το πατούνι μου θύμησε την Μπέμπα θέλω μωρόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Α πόπι μου!!!:D
Σόρι βρε παιδιά που χαλάμε το θέμα αλλά τώρα που την βρήκα την πόπι πρέπει να της πω!:rolleyes:
Λοιπόν πόπι, για τα γατάκια...
Έχεις 3 επιλογές:
1. Το πορτοκαλί και το γκρι δεν τα δίνουν δυστυχώς. Οπότε παιρνεις τα δυο κουκλιά που είναι φτυστά η μανούλα τους.
2.Η γάτα της κυρίας της ζωγραφικής μου γεννάει ή έχει γεννήσει. Θα ξέρω το σάββατο. Οπότε περιμένεις και παίρνεις από αυτά.
3. Μια πάρα πολύ φιλόζωη φίλη της μαμάς μου βρήκε 2 γατάκια στο δρόμο αρσενικό και θηλυκό ασπρόμαυρα περίπου μερικών ημερών (μόλις άνοιξαν τα ματάκια τους). Οπότε περιμένεις και παίρνεις αυτά.

Τί διαλέγεις; Εγώ τα λυπάμαι τα 2 τελευταία επειδή τα πήρε από το δρόμο και θέλουν σπίτι και τα άλλα της κυρίας της ζωγραφικής γιατί κι εκείνη έχει πολλές γάτες αλλά από την άλλη θέλω να πάρεις τα μωρά της γλυκούλας μου για να μπορώ να τα βλέπω κι αυτά κι εσένα:rolleyes: :) :P
Τί θέλεις εσύ;:rolleyes:

:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: Γατάκια μικρά να είναι και ότι θέλεις εσύ.Όποια έχουν ανάγκη εμείς έχουμε τις αγκαλίες,εσύ τα γατάκια:up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:

:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: Γατάκια μικρά να είναι και ότι θέλεις εσύ.Όποια έχουν ανάγκη εμείς έχουμε τις αγκαλίες,εσύ τα γατάκια:up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:

Α, μη μου βάζεις δύσκολα παρακαλώ!:mad: :rolleyes:
Εγώ έχω τα γατάκια, εσύ διαλέγεις και υιοθετείς μια ψυχούλα!:rolleyes: :) Λέγε ποιό θες;

:) :) Φένια μου 2 γατάκια αλλά νομίζω πως εσύ ξέρεις καλύτερα!Ποιά έχουν ανάγκη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back