Meeting

Εγώ δέν ξέρω αν θα έρθω σίγουρα αλλά δεν ξέρω και τίποτα από εξάρχεια.. .Άντε να έχω πάει 2 φορές και αυτό νύχτα και με έχουν πάει άλλοι.....Πως θά το βρώ??? Με μετρό πάει κανείς εξάρχεια???:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι! Ο πιο εύκολος δρόμος είναι να κατέβεις Ομόνοια και να ανεβείς τη Θεμιστοκλέους. Είναι πεζόδρομος, η πρώτη κάθετος στην Πανεπιστημίου, δίπλα σε ένα βιβλιοχαρτοπωλείο. Πας όλο ίσια και βγαίνεις τσουπ! στην πλατεία.:)
Περίπου 10' λεπτά δρόμος (γαι σαλιγκάρια όπως εγώ)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι! Ο πιο εύκολος δρόμος είναι να κατέβεις Ομόνοια και να ανεβείς τη Θεμιστοκλέους. Είναι πεζόδρομος, η πρώτη κάθετος στην Πανεπιστημίου, δίπλα σε ένα βιβλιοχαρτοπωλείο. Πας όλο ίσια και βγαίνεις τσουπ! στην πλατεία.:)
Περίπου 10' λεπτά δρόμος (γαι σαλιγκάρια όπως εγώ)

:up: :up: α τόσο εύκολο είναι??:P ευχαριστώ!!!:)

Οκ αλλαγή σχεδιου .Στα hondos center ομονοια στη πύλη οπως βγεις απο το τρενο (στάση Ομονοια) .Το τελικό σχέδιο αυτο εεεε

Παρασκευή 9 hondos center Ομόνοια.Ok?

Ας πούνε ποσοι θα ρθουν σιγουρα και ποσοι μαλλον να ξερουμε ποσο κοσμο θα περιμένουμε..

Εμένα δε με βλέπω να έρχομαι. :/: Καλά να περάσετε όσοι μαζευτείτε.

ουτε λ εγω δουλευω σαββατο πρωι στις 6

Κριμα...
Ειμαι και σε αλλα forum μελος (2) και εκει παντα μαζευόμαστε πανω απο 10 άτομα!!

Εδω δε βλεπω προσέλευση κα ειναι κριμα γιατι πραγματκα θα θελα να γνωρίσω κοσμο απο ενα site που απαρτίζεται απο άτομα με πλούσιο συναισθηματικό κόσμο.

Αν δεν απαντήσουν θετικα 3 τουλαχιστον ατομα θεωρω ακυρη τη συνάντηση (λεω 3 γιατι αν ερθει μια/ενας μονο δε θα ειναι συναντηση θα ναι ραντεβού :P -και παρολο που ειμαι ενας κουκλος και δε θα χασει δε ειναι αυτος ο σκοπος του topic (θα φτιαξω αλλο που να με εκθιαζει)) .
Αντεεε ντεεε ΕΛΑΤΕ...

εγώ τελικά δεν το βλέπω μάλλον θα δουλεύω...:/:
Πάντως σε προηγούμενα meetings Ιάσωνα είχαμε μεγάλη προέλευση..νομίζω φταίει η μέρα, λίγο δύσκολο καθημερινή αν ήταν κυριακή απογευματάκι είναι πιό χαλαρά τα πράγματα;)

εγώ τελικά δεν το βλέπω μάλλον θα δουλεύω...:/:
Πάντως σε προηγούμενα meetings Ιάσωνα είχαμε μεγάλη προέλευση..νομίζω φταίει η μέρα, λίγο δύσκολο καθημερινή αν ήταν κυριακή απογευματάκι είναι πιό χαλαρά τα πράγματα;)

Απογευματάκι κοιμαμαι :redface:... για να διατηρούμαι νεος...

Oυτε εγω μπορω να ερθω!
Την Τεταρτη εφυγα για Χιο...

Τελικά λεω να μη γινει η συνάντηση λογο μικρης -ανυπαρκτης μαλλον προσελευσης. Κριμα και ειχα νοικιασει cetering κλοουν μπαλονια γατεσς που κανουν μασαζ εσεις χασατε :P.
Αν διοργανωθεί κανενα αλλο event πειτε το

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back