Milk Thistle

σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις πληροφορίες και το κουράγιο που μας δίνετε!

η Παρασκευή ήταν μια δύσκολη μέρα, αφού η Χριστινούλα μου δεν μπορούσε να ...κρατήσει το φαγητό που την τάιζα (hill's l/d ξηρή τροφή μουλιασμένη με βραστό νερό στο blender->πιο πολλές θερμίδες με λιγότερο όγκο τροφής και πιο εύκολο τάισμα από ό,τι hill's l/d κονσέρβα)

το Σάββατο πρωί την πήγα στον κτηνίατρό της, της έβαλε ορό υποδώρια για ενυδάτωση, τις έκανε ενδομυικά στο μπούτι prezolon (κορτιζόνη "γρήγορης μορφής"-αυτό πόνεσε) και τις έκανε και tagamet ενδομυικά (φάρμακο για την ανακάτωση)

δυστυχώς ούτε το Σάββατο κράτησε το φαγητό και τώρα τις έχω βάλει μπολάκι με hill's να φάει όσο θέλει μόνη της-όπως με συμβούλεψε και τηλεφωνικώς ο γιατρός της.

αύριο θα την ξαναπάω στον γιατρό να τη βοηθήσει και αν και διαφωνούσε τελικά ας είναι καλά έψαξε τα περί γαϊδουράγκαθου και μου πρότεινε να τις ξεκινήσω και Marin (Nutramax Labs) ή Sil-phos/Sil-plus? (Indea Labs)-όποιο από τα δύο βρώ, μισή ταμπλέτα των 24mg, που περιέχει και ψευδάργηρο για αντιοξειδωτικούς λόγους

@ yasmin1gr: εσείς τί χρησιμοποιήσατε?
@JohnDVM: αν τα γνωρίζεις και με βάση τα αποτελέσματα τους ποιό θεωρείς καλύτερο το sodiazot (δεν το ήξερε ο κτηνίατρος μας), το Marin (Nutramax Labs) ή το Sil-phos/Sil-plus? (Indea Labs)?

Ευχαριστώ πολύ και πάλι!

Ρούλα

Υ.Γ. πάω να checkάρω τα 2 site που μου πρότεινες yasmin1gr
Το sodiazot και Marin ειναι παρομοια και κανουν την ιδια δουλεια απλως εχουν διαφορετικες ηπατοπροστατευτικες ουσιες το δευτερο προιον δεν το ξερω μαλλον ειναι ομοιοπαθητικο και θα το βρεις σε μαγαζια ομοιοπαθητικης μαλλον.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το sodiazot και Marin ειναι παρομοια και κανουν την ιδια δουλεια απλως εχουν διαφορετικες ηπατοπροστατευτικες ουσιες το δευτερο προιον δεν το ξερω μαλλον ειναι ομοιοπαθητικο και θα το βρεις σε μαγαζια ομοιοπαθητικης μαλλον.

τελικά βρέθηκε μόνο το sodiazot, οπότε και αυτό αγόρασα.
τα άλλα δύο δεν είναι κτηνιατρικά, αλλά και δεν βρέθηκαν δυστυχώς.
το πρόβλημα είναι πως αυτά που δε βρέθηκαν (βλ. Marin των 24mg) είχαν το συστατικό silymarin (το περιζήτητο και πολυσυζητημένο γαϊδουράγκαθο) + ψευδάργυρο για αντιοξειδωτικούς σκοπούς
= συστατικά που δεν έχει το sodiazot και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο άλλο σκεύασμα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα με αυτά??
υπ' όψιν η γάτα υποφέρει από χρόνια πάθηση του συκωτιού (όχι FHL)

ευχαριστώ και πάλι για όλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το marin δεν εχει ψευδργυρο αλλα βιταμινη Ε μπορεις να δωσεις συμπληρωμα ειτε βιταμινης Ε για ανθρωπους ειτε πολυβιταμινες:) που περιεχουν και ψευδαργυρο

@JohnDVM

Αγαπητέ Γιάννη,

σε παρακαλώ πες μου πού θα το βρώ το Marin (τηλ. φαρμακείου/οτιδήποτε please!). Εχθές ήταν να ξεκινήσω το sodiazot, αλλά το ανέβαλα γιατί φοβήθηκα μην της προκαλέσει εμετό και όλα τα συνναφή. Δόξα το Θεό ...και τον κτηνίατρο μας που από Κυριακή ζούμε ημέρες ευτυχίας (Σα πρ+Δε πρ. ορός/ένεση tagamet+prezolon)= η γάτα τρώει από μόνη της ξηρή τροφή k/d ή m/d, l/d δεν θέλει και τέρμα εμετό/σάλια και γουργουρίζει!

THNX!!!!

@JohnDVM

Αγαπητέ Γιάννη,

σε παρακαλώ πες μου πού θα το βρώ το Marin (τηλ. φαρμακείου/οτιδήποτε please!). Εχθές ήταν να ξεκινήσω το sodiazot, αλλά το ανέβαλα γιατί φοβήθηκα μην της προκαλέσει εμετό και όλα τα συνναφή. Δόξα το Θεό ...και τον κτηνίατρο μας που από Κυριακή ζούμε ημέρες ευτυχίας (Σα πρ+Δε πρ. ορός/ένεση tagamet+prezolon)= η γάτα τρώει από μόνη της ξηρή τροφή k/d ή m/d, l/d δεν θέλει και τέρμα εμετό/σάλια και γουργουρίζει!

THNX!!!!
ια τηλεφωνο φαρμακειου δεν ξερω αλλα η Petline Α.Ε. εισαγει στην ελλαδα το cosequin που το φτιαχνουν τα ιδια εταιρια με το Marin το τηλεφωνο τους ειναι 2106069800

Τωρα εχω δει το θεματακι...Εγω δεν εχω ιδεα για τα φαρμακα αυτα αλλα ευχομαι το γατακι σου να γινει γρηγορα καλα και να συνεχισει να γουργουριζει και να τρωει κανονικα χωρις να ταλαιπωρηται:)

ια τηλεφωνο φαρμακειου δεν ξερω αλλα η Petline Α.Ε. εισαγει στην ελλαδα το cosequin που το φτιαχνουν τα ιδια εταιρια με το Marin το τηλεφωνο τους ειναι 2106069800
thnx! θα τη βρω την άκρη πού θα πάει

ευχαριστώ yuuki21 για τις καλές ευχές σου και ανταποδίδω ό,τι καλύτερο και για τα δικά σου:)

Το marin δεν εχει ψευδργυρο αλλα βιταμινη Ε μπορεις να δωσεις συμπληρωμα ειτε βιταμινης Ε για ανθρωπους ειτε πολυβιταμινες:) που περιεχουν και ψευδαργυρο
μήπως σου είναι εύκολο να αναφέρεις ονομασία του καλύτερου αντιοξειδωτικού/πολυβιταμινούχου σκευάσματος για γάτες (με χρόνια υπατοπάθεια) pls? ο λόγος που το ρωτάω είναι για να "καταπολεμίσω" τα side effects που προφανώς επιφέρει στον οργανισμό+συκώτι η χορήγηση κορτιζόνης.

ευχαριστώ!

μήπως σου είναι εύκολο να αναφέρεις ονομασία του καλύτερου αντιοξειδωτικού/πολυβιταμινούχου σκευάσματος για γάτες (με χρόνια υπατοπάθεια) pls? ο λόγος που το ρωτάω είναι για να "καταπολεμίσω" τα side effects που προφανώς επιφέρει στον οργανισμό+συκώτι η χορήγηση κορτιζόνης.

ευχαριστώ!
Για ειδικα ηπατοπροστατευτικα ξερω μονο το sodiazot και το samylin , για πολυβιταμινες ειναι πολλες οπως oi VMP. Fellovite κ.α. απλως μπορει να ειναι και ε[ιβαρυντιες για το συκωτι καθως οι περισσοτερες εριεχουν ακι αμινοξεα και λιπιδια, εξαρταται σε ποια κατασταση ειναι το συκωτι της:hmm:. Επισης πρεπει να τρωει και ειδικη τροφη για το συκωτι

thnx για τις πληροφορίες!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back