BerZerK
Νεοφερμένο μέλος
...Παρόλο που προσπαθώ συνεχώς δεν έχω καταφέρει να της μάθω να λερώνει στην άμμο της...Η άμμος που προμηθεύτηκα είναι η Pipi Cat της Purina...Aν κάποιος γνωρίζει αν υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο προϊόν ας μου πει...Επίσης η αμμολεκάνη δεν είναι πολυ ευρύχωρη (35χ25) και δεν ξέρω μήπως είναι αυτό το πρόβλημα
...Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω με ποιό τρόπο θα μπορούσα να καθαρίζω τα ματάκια της...Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BerZerK
Νεοφερμένο μέλος

) βγαίνει έξω...κάποιες φορές κάθεται λίγο περισσότερο αλλά οκ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Από εκεί που την πήρες δεν την είχαν μάθει στην άμμο;Μη την αφήνεις να το συνεχίζει,αφενός λόγω της μυρωδιάς της,αφετέρου γιατί θα της μείνει σαν συνήθεια,δε θα σταματήσει να το κάνει.Να καθαρίζεις καλά με ξύδι την περιοχή που τα κάνει.Και μετά το φαγητό,παίξε λίγο μαζί της και μόλις τη δεις να ετοιμάζεται,πήγαινέ τη στην άμμο της και βάζε την εκεί μέχρι να τα κάνει.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τα ματακια με βαμβακι και λιγο χαμομηλακι αραιομενο σε νερο ειναι ενταξει εχει και ειδικες σταγονες για τα περσικα
moukelis
Επιφανές μέλος
Τα ματάκια της μπορείς να τα καθαρίσεις με γαζούλα και φυσιλογικό ορό,θα βρεις στο φαρμακείο.Υπάρχει και το eye envy που είναι για να αφαιρεί τους λεκέδες απο το τρίχωμα των περσικών,θα το βρει στις κριτικές προϊόντων.Καλό θα ήταν αν μην χρησιμοποιήσεις βαμβάκι,γιατί αφήνει ίνες,ούτε χαμομήλι,γιατί υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να της προκαλέσει αλλεργία.Το προηγούμενο Σάββατο ένα νέο μέλος προσθέθηκε στην οικογένεια μας...Ο λόγος για την Molly ένα αξιολάτρευτο γατάκι περσίας περίπου 2,5 μηνών...
Παρόλο που προσπαθώ συνεχώς δεν έχω καταφέρει να της μάθω να λερώνει στην άμμο της...Η άμμος που προμηθεύτηκα είναι η Pipi Cat της Purina...Aν κάποιος γνωρίζει αν υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο προϊόν ας μου πει...Επίσης η αμμολεκάνη δεν είναι πολυ ευρύχωρη (35χ25) και δεν ξέρω μήπως είναι αυτό το πρόβλημα...
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω με ποιό τρόπο θα μπορούσα να καθαρίζω τα ματάκια της...Ευχαριστώ εκ των προτέρων![]()

BerZerK
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
BerZerK
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ο ορός κάνει γενικά για καθαρισμό,αλλά δε θα σταματήσει το δάκρυσμα ούτε τους λεκέδες.Αν θες μια άμεση λύση,μπορείς να δοκιμάσεις τον ορό,μέχρι να βρεις τις σταγόνες.Μην αφήσεις τα ματάκια της να κάνουν τσίμπλες ή κρούστα απλά,καθάριζέ τα πολύ μαλακά.Δηλαδή προτείνεις αυτές αντί για ορό?
BerZerK
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

prince
Διάσημο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Να πάρω το μικρό ή το μεγάλο μπουκαλάκι? πώς το θα το παραλάβω ξέρεις?
Κατ'αρχήν να την χαίρεσαι την κουκλάρ σου. Έχω κι εγώ 2 περσικές. Ο ένας έχει κι αυτός δάκρυα. Το έχω ρυθίσει το θέμα κάπως με το υγρό της iv san bernard για τα μάτια. Είμαι ευχαριστηένη θα έλεγα. Καθαρίζω κάθε μέρα τα ματάκια του με υγρό χαρτοάντηλο κ επίσης άλλη στιγμή, με την λοσιόν αυτή σε γάζα ή βαμβάκι(όταν το βρέχω με λοσιόν δεν αφήνει καθόλου ίνες)
Την τουαλέτα της θα τη μάθει μην ανησυχείς. Άλλαξε όμως την άμμο. Η καλλίτερη τελικά είναι η everclean πίστεψέ με έχω δοκιμάσει πολλές. Να πάρεις την havy duty που είναι ότι πρέπει για περσικές. Έχω 3 γάτες εκ των οποίων οι 2 περσικές κ είμαι πολύ ευχαριστημένη.Δεν κολλάει στις τρίχες. Κ παρότι είναι η πιο ακριβή άμμος, τελικά είναι η κ η πιο οικονομική γιατί κρατάει πολύ καιρό κ αφαιρείς μόνον τις ακαθαρσίες που γίνονται μπαλάκια κ μένει στεγνή η υπόλοιπη.\
Φιλικά Αναστασία

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool