MSN

Γιάννης 7

Νεοφερμένο μέλος

Ο Γιάννης 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα.
υπαρχει καποιος τροπος η προγραμμα για να βλεπω αν καποιος εχει βαλει στο ΜΣΝ εμφανιση εκτος συνδεσης γιατι ενας φιλος μου εχει κανα κατοσταρη επαφες κ απο αυτες μιλαει μονο σ μενα οποτε βαζει κ καλα οτι ειναι εκτος αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω εγω αν ειναι μεσα:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υπαρχει καποιος τροπος η προγραμμα για να βλεπω αν καποιος εχει βαλει στο ΜΣΝ εμφανιση εκτος συνδεσης γιατι ενας φιλος μου εχει κανα κατοσταρη επαφες κ απο αυτες μιλαει μονο σ μενα οποτε βαζει κ καλα οτι ειναι εκτος αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω εγω αν ειναι μεσα:/:

Γκούγκλαρε κάτι σαν και αυτό "invisible msn status detector" και θα σου βγάλει διαφορα προγράμματα που όμως χρησιμοποιείς με δική σου ευθύνη.Τα περισσότερα απο αυτα τα προγράμματα και γενικά τα σάϊτ κρύβουν κινδύνους για το πισί σου, ενώ χρησιμοποιούν και σπάμς τα οποία πηγαίνουν σε όλες τις επαφές σου στο μσν/ε-μαίλ σου και γίνεσαι και ρόμπα.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν υπαρχει τροπος :)

Του γράφεις μύνημα.. και αν το πάρει είναι μέσα, αν σου έρθει η απάντηση ότι είναι οφφ λινε, και θα το δεί όταν μπεί, (ή να του στείλεις μειλ..νομίζω)
είναι εκτός.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back