Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
11-02-11
10:27
Κοίτα σαν γάτα είναι γάτα και δεν είναι ηλίθια να κάτσει να πάθει έγκαυμα από τον ήλιο.
Το αντιλαμβάνονται μέχρι που μπορούν να ανεκτούν τον ήλιο και από μόνες τους πηγένουν σε σκιερό μέρος.
Αυτό είναι πρόβλημα μόνο το καλοκαίρι, για παράδειγμα με αυτόν τον καιρό που κάνει αυτές τις μέρες (κρύο αλλά με ήλιο) η δικιά μου βγαίνει στο μπαλκόνι κανονικά κάθετε στον ήλιο αλλά και σε ένα κουβερτάκι που τις έχω σκεπασμένη και κοιμάτε έξω.
Το καλοκαίρι δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσεις την τέντα σηκωμένη λόγω θερμοκρασίας οπότε την προφυλλάσεις από τυχόν ηλιάσεις που θα μπορούσε να πάθει.
Γενικά όμως με τον ήλιο και την ζέστη είναι σαν να φορτίζει μπαταρίες και αλλάζει συμπεριφορά 100% .
Αντιηλιακό και να της βάλεις σε λίγο θα το έχει γλύψει όλο , χαχαχαχαχαχα, οπότε άχρηστο .
Σωστά όλα και ειδικά το τελευταίο, δεν το είχα σκεφτεί νόμιζα ότι οι Σφυνξ λόγω έλλειψης τριχώματος δεν γλύφονται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα.
11-02-11
11:01
Σωστά όλα και ειδικά το τελευταίο, δεν το είχα σκεφτεί νόμιζα ότι οι Σφυνξ λόγω έλλειψης τριχώματος δεν γλύφονται.![]()
xaxaxaxaax
γλύφονται και με την γλώσσα τους με τις ακίδες ακούγετε γρούτσου γρούτσου σαν να κάνουν και απολέπιση μαζί!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.
11-02-11
11:25
Μuschkin γίνονται και τα δικά μου...
Αρκεί να έρθει κάποιος ξένος στο σπίτι, αυτά χαμηλώνουν σαν Μuschkin , επισπεύδουν το βήμα τους, και τρέχουν σαν κουνάβια!!

Αρκεί να έρθει κάποιος ξένος στο σπίτι, αυτά χαμηλώνουν σαν Μuschkin , επισπεύδουν το βήμα τους, και τρέχουν σαν κουνάβια!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum