julia
Διακεκριμένο μέλος
Απλά έχω την εντύπωση για να είναι νόμιμα τα εισιτήρια και να δικαιολογηθούν τα έσοδα κλπ κλπ πρέπει να έχετε νομική υπόσταση.
Αλλιώς είστε παράνομοι.
και πάλι.. νομίζω........ή έστω κάτω από την αιγίδα κάποιου φορέα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Παρένθεση.
Απλά έχω την εντύπωση για να είναι νόμιμα τα εισιτήρια και να δικαιολογηθούν τα έσοδα κλπ κλπ πρέπει να έχετε νομική υπόσταση.
Αλλιώς είστε παράνομοι.και πάλι.. νομίζω........
ή έστω κάτω από την αιγίδα κάποιου φορέα....
και εγω το ιδιο νομιζω αλλα δεν ξερω πιστευω οτι μετραειιιιι ας μας πει ενας δικηγορος παιδιαααα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
πειτε προτασεις τα διαφιμιστικα μπορει να μας τα κανει η μαγισσα ισως και τα εισιτηρια......[/quote]
Αυτο δεν ειναι κακο προτζεκτ.Αρκει να σκεφτουμε πολυ καλα πως να το οργανωσεις και να το προσαρμοσεις στην ελληνικη νοοτροπια.
Παντος σιγουρα τα δωρα μπορουν να ειναι συμβολικα,να ψαξουμε χορηγους(μεγαλα πετ σοπ,κτηνιατρους κ.α) και τα εσοδα να πανε σε αδεσποτα(η ενα μερος τους) Παντος ενα τετοιο πονημα για τα ελληνικα δεδομενα ειναι πολυ μεγαλο και χρειαζεται χρονο και εθελοντες να οργανωθει.Παντος μπορουμε να κανουνε μια αρχικη συζητηση για τροπους και προτασεις για την εφαρμογη του.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σήμερα το μεσημέρι η Άσπρη μου εγχειρίστηκε επιτυχώς γιατί είχε βγάλει ένα κακό ογκίδιο στην περιοχή των μαστών. Τελικά το κακό ογκίδιο είχε γύρω του και 2-3 άλλα μικρούτσικα, που δεν ήταν δυνατόν να ανιχνευτούν με την ψηλάφηση. Τα βγάλαμε (τα οξαποδώ) και τα στείλαμε όλα για βιοψία, πήραμε και αίμα (για να κάνουμε και την εξετασούλα μας με την ευκαιρία) και τώρα περιμένουμε να συνέλθουμε εντελώς από τη νάρκωση. Τρικλίζουμε λίγο ακόμα, αλλά πού θα πάει, θα μας περάσει.
Στο μεταξύ ο Beeb αρχοντοφιλοξενείται στο σπίτι της αδερφής μου.
Ευχηθείτε μας περαστικά και να μην ξαναβγάλουμε ποτέ πια τέτοιο κακό πράγμα στην ωραία, αφράτη, κάτασπρη κοιλιά μας!
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Σήμερα το μεσημέρι η Άσπρη μου εγχειρίστηκε επιτυχώς γιατί είχε βγάλει ένα κακό ογκίδιο στην περιοχή των μαστών. Τελικά το κακό ογκίδιο είχε γύρω του και 2-3 άλλα μικρούτσικα, που δεν ήταν δυνατόν να ανιχνευτούν με την ψηλάφηση. Τα βγάλαμε (τα οξαποδώ) και τα στείλαμε όλα για βιοψία, πήραμε και αίμα (για να κάνουμε και την εξετασούλα μας με την ευκαιρία) και τώρα περιμένουμε να συνέλθουμε εντελώς από τη νάρκωση. Τρικλίζουμε λίγο ακόμα, αλλά πού θα πάει, θα μας περάσει.
Ευχηθείτε μας περαστικά και να μην ξαναβγάλουμε ποτέ πια τέτοιο κακό πράγμα στην ωραία, αφράτη, κάτασπρη κοιλιά μας!
ελα μωρε το καιμενο περαστικα να ειναι παλι καλα που το ειδατε
Raisa
Περιβόητο μέλος
.....και μακάρι να είναι το τελευταίο κακό που την βρήκε.....πολλά φιλάκια και στον ξενιτεμένο
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και χωρίς άλλες λαχτάρες!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Εδώ Άσπρη. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και για τις ευχές σας. Θέλω να κουτσομπολέψω λίγο τη γατομαμά μου! Χεχεχε
Ξέρετε τι; Αυτή φοβάται πιο πολύ από μένα!!! Χιχιχιχι
Έτσι είμαστε εμείς η γατομαμάδες
....και το ξέρετε, γι΄αυτό και μας κάνετε ό,τι θέλετε

moukelis
Επιφανές μέλος
Άσπρη καλά κάνει και φοβάται,σ'αγαπάει πολύ γι'αυτό το κάνει.Περαστικά σου και εύχομαι να μη χρειαστεί να ξαναπεράσεις ποτέ τη σημερινή δοκιμασία όμορφο γατουλάκι!

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Περαστικα της.Σήμερα το μεσημέρι η Άσπρη μου εγχειρίστηκε επιτυχώς γιατί είχε βγάλει ένα κακό ογκίδιο στην περιοχή των μαστών. Τελικά το κακό ογκίδιο είχε γύρω του και 2-3 άλλα μικρούτσικα, που δεν ήταν δυνατόν να ανιχνευτούν με την ψηλάφηση. Τα βγάλαμε (τα οξαποδώ) και τα στείλαμε όλα για βιοψία, πήραμε και αίμα (για να κάνουμε και την εξετασούλα μας με την ευκαιρία) και τώρα περιμένουμε να συνέλθουμε εντελώς από τη νάρκωση. Τρικλίζουμε λίγο ακόμα, αλλά πού θα πάει, θα μας περάσει.
Ευχομαι να ειναι το τελευταιο κακο κι απο εδω και περα να ειναι γερη και δυνατη

Δωστης πολλα φιλια κι απο εμενα..
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Κι εγώ ελπίζω ότι τα καθαρίσαμε δια παντός αυτά τα κακά ογκίδια.
Σήμερα είναι λίγο παραζαλισμένη (είναι και θεονήστικη από χθες τα μεσάνυχτα). Τώρα θα της βράσω λίγο ψαράκι για να έχει να φάει κάτι λάιτ, αν θελήσει να φάει το βράδυ που θα κοιμάμαι.
Από αύριο μου είπε ο γιατρός να τρώει και να πίνει ό,τι θέλει. Λέτε να της βγάλω κανένα τσιπουράκι;;;

romano82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπερα γατοφιλοι τησ θεσσαλονικησ!Ζητειτε γαμπροσ Βρεττανιασ!Ευχαριστω!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλησπερα γατοφιλοι τησ θεσσαλονικησ!Ζητειτε γαμπροσ Βρεττανιασ!Ευχαριστω!![]()
Εδώ ο καλός γαμπρός.......

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Περαστικά σας,σιδερένια η Άσπρη ,είναι τυχερούλα που σε έχει να τη προσέχεις, γιαυτό σε θέλει κοντά της.ΠεραστικάΣήμερα το μεσημέρι η Άσπρη μου εγχειρίστηκε επιτυχώς γιατί είχε βγάλει ένα κακό ογκίδιο στην περιοχή των μαστών. Τελικά το κακό ογκίδιο είχε γύρω του και 2-3 άλλα μικρούτσικα, που δεν ήταν δυνατόν να ανιχνευτούν με την ψηλάφηση. Τα βγάλαμε (τα οξαποδώ) και τα στείλαμε όλα για βιοψία, πήραμε και αίμα (για να κάνουμε και την εξετασούλα μας με την ευκαιρία) και τώρα περιμένουμε να συνέλθουμε εντελώς από τη νάρκωση. Τρικλίζουμε λίγο ακόμα, αλλά πού θα πάει, θα μας περάσει.

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστούμε όλοι, γατιά και άνθρωποι!Περαστικά σας,σιδερένια η Άσπρη ,είναι τυχερούλα που σε έχει να τη προσέχεις, γιαυτό σε θέλει κοντά της.Περαστικά![]()

Να 'σαι καλά!

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
πως τα πάει η Άσπρη;Ευχαριστούμε όλοι, γατιά και άνθρωποι!
Να 'σαι καλά!![]()

Ωχ! μας ήρθε και το Διαμαντένια

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μια χαρά είναι και σε ευχαριστεί για το ενδιαφέρον!πως τα πάει η Άσπρη;![]()

Η εγχείρηση πήγε καλά. Η τομή δεν είναι τόσο μεγάλη όσο ήταν την πρώτη φορά. Μόνο το πρώτο βράδυ κάθησε απομονωμένη και δεν ήρθε να κοιμηθεί στο κρεβάτι μου!

Από το Σάββατο το πρωί όμως, χοροπηδάει στο μέτρο του δυνατού.

Τον Beeb θα τον φέρω πίσω από της αδερφής μου μόλις επουλωθεί η τομή της. Δηλαδή σε καμιά 10αριά μέρες, πιστεύω.
Ποπι, σ' ευχαριστούμε κι εσένα για τις ευχές σου!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool