MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

• Thread starter Thread starter LIFE
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εχω σπεσιαλ τσιπουρο απο Α.Ορος λες να βαλω κανα σφηνακι και να αφησω τις σοδες ???:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάραυτα, αν αυτό θα κάνει τα παρτάλια μας να παίξουν λίγο μπάλα!!!
Οποία θλίψις!!! :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα δουμε.....
Αντε το Σαββατο ευχομαι να κανουμε καλυτερη εμφανιση:rolleyes:
Καλο βραδυ Ζωη...
Φιλια στα γατουνια σου:inlove::inlove:

Θα δουμε.....
Αντε το Σαββατο ευχομαι να κανουμε καλυτερη εμφανιση:rolleyes:
Καλο βραδυ Ζωη...
Φιλια στα γατουνια σου:inlove::inlove:
Μερσί μποκού! Εγώ και τα γατιά μου ανταποδίδουμε τις γατοευχές! :D

Πω, πω! ώστε τόσο ήταν?! Είπα και γω! και σας σκεφτόμουνα χθες βράδυ καθώς δούλευα. Έλεγα τι να κάνουν, θα το απολαμβάνουν?

:down: δεν ξεκινησαμε καλααααααα.... ποναωωω

:down: δεν ξεκινησαμε καλααααααα.... ποναωωω

εγώ από την άλλη μόλις τελείωσα την 1η μέρα του 2ου γύρου των βελονισμών.....:lol::lol::lol::lol:
έχω άλλες πέντε ακόμα:lol::lol::lol::lol: Αλλά πρέπει να πω ότι δεν πονάω....:up::up::up::up::up:

Μαγισσουλα γρηγορα γερη δυνατη:up:
Οσο για την εθνικη τι να πω,οτι το θαυμα μονο μια φορα γινεται:hmm::(
Ας ελπισουμε το Σαββατο οτι θα ξαναγινει;):)
Καλη επιτυχια στην Εθνικη μας :up:

(Σους, σιωπή, θα ξυπνήσετε τους Θεσσαλονικιούς που κοιμούνται... Σσσσσσσσσσσσς!)
Σε τι λαγούμια χωθήκατε όλοι/ες καλέ;;;;

Μια στιγμη να βγω απο το τουνελ της Μυρτουλας.;):lol:Ουπς... ενταξει Λοιπον Ζbeebz ολα καλα?Εχουμε καιρο να τα πουμε:)
Η Ασπρη επανηλθε κανονικα? Πως τα παει ο Beeb με το μπαλκονι?
Αντε δωστε σημεια ζωης και μου λειψατε:D

Καλησπερα και από μένα τί κάνετε κορίτσια????? εγώ αύριο και την Κυριακή κάνω τον τελευταίο βελονισμό και τελειώνω.... Άντε γιατί κουράστηκα πρέπει να πω δεν αντέχω άλλο.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλησπερα και από μένα τί κάνετε κορίτσια????? εγώ αύριο και την Κυριακή κάνω τον τελευταίο βελονισμό και τελειώνω.... Άντε γιατί κουράστηκα πρέπει να πω δεν αντέχω άλλο.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αντε βρε Μαγισσουλα περαστικα αυτα να ειναι και τα τελευταια και να επανελθουμε στους παλιους μας ρυθμους;):D:D:D

Ολλανδία ολέ! :up:
Όπως θα καταλάβατε, τις τελευταίες μέρες πρασίνισε ο μάτης μου να βλέπω γήπεδα...

Γιατί κάνεις βελονισμό Μαγισσούλα?

αυτή τη στιγμή το κανάλι της Βουλής έχει τον σκιτσογράφο του Γκάρφιλντ, γιαυτό αποχωρώ για λίγο:)

Ειμαι εκτος Θεσ/νικης, στο κτημα, και εδω και εικοσι λεπτα περιπου
λογω ξαφνικης μπορας ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ:(
Δεν το πιστευω οτι θα χασω τον αγωνα:mad: Καλα που εχω λαπτοπ και δουλευει το τηλεφωνο και μπορω να επικοινωνω με τον κοσμο:hmm:
Η Θεσ/νικη εχει ρευμα?
Τα νευρα μου γρρρ....:mad:

Ειμαι εκτος Θεσ/νικης, στο κτημα, και εδω και εικοσι λεπτα περιπου
λογω ξαφνικης μπορας ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ:(
Δεν το πιστευω οτι θα χασω τον αγωνα:mad: Καλα που εχω λαπτοπ και δουλευει το τηλεφωνο και μπορω να επικοινωνω με τον κοσμο:hmm:
Η Θεσ/νικη εχει ρευμα?
Τα νευρα μου γρρρ....:mad:
Μη στενοχωριέσαι, μέχρι να αρχίσει μπορεί να σας έχει έρθει και το ρεύμα!
Καλό για κακό θα σου στείλω μήνυμα στο τέλος, ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΚΑΛΑ ΝΕΑ!!!
Ελλάς οε οεεεεεεε Ελλάς οε οεεεεεεε

Μη στενοχωριέσαι, μέχρι να αρχίσει μπορεί να σας έχει έρθει και το ρεύμα!
Καλό για κακό θα σου στείλω μήνυμα στο τέλος, ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΚΑΛΑ ΝΕΑ!!!
Ελλάς οε οεεεεεεε Ελλάς οε οεεεεεεε

Ενταξει παιδια ακυρο.Μολις ηρθε το ρευμα:up::up::up:
Παιρνω πισω τις καταρες που τους εριξα;):lol:
Ζωη στο διαλειμμα θα σε παρω τηλεφωνο για σχολια:D
Ελλας οε Ελλας οε οεεεε:up:
Κλεινω λεν τον υμνο.Αρχιζει....

πανε τα σχεδια μας, η μεγαλη οθονη, οι μπυρες....παει κ η καρριερα του Οττο κ των παιχτων....
αχχχχχχ..... να βρεθουμε να πιουμε κανα ελληνικο σκετο ...για παρηγορια

Γιατί κάνεις βελονισμό Μαγισσούλα?

Λόγω των χρόνιων μηχανισμών που έχω και επειδή τα φαρμακα που έπαιρνα μου προκάλεσαν αλεργικό σόκ 2 φορές και έπρεπε να τα σταματήσω αποφάσισα να δοκιμάσω τις εναλλακτικές θεραπείες για να δώ αν θα βρώ ανακούφιση οπότε.... το πήρα απόφαση να το κάνω....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back