ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ Νίκη μου για τα καλά σου λόγια!Εγω μολις γυρισα, περασαμε θαυμασια, σε ευχαριστουμε Anima για την φιλοξενια, τα γατια σου πραγματικα πανεμορφα.Εγω προσωπικα που δεν ημουν ποτε φαν των περσικων, ειδικα με τον Χουχουδιτο μαγευτηκα.
Και ο Ηλιος φυσικα ειναι ενα πανεμορφο γατακι ζωηρουλι και πολυ χαδιαρικο.
Κριμα που η Ελινα ειναι τοσο επιφυλακτικη και δεν την απολαυσαμε οσο θα θελαμε.
Και γνωρισαμε απο κοντα και το σχετικα νεο μελος στην Θεσσαλονικιωτικη παρεα μας την Estelle, μια υπεροχη γατομαμα.![]()
Πέρασαμε πολύ ωραία,η Anima είναι μια φανταστική οικοδέσποινα και τα γατούλια της πραγματικά υπέροχα!
Καλά ο χιονάτος Πέρσης είναι όλα τα λεφτά!Και ο Ηλιος ένα γουργούρικο μωρό,όλο τρέλα!!Η Ελίνα είναι μια μαύρη κούκλα αν και δεν τη χαρήκαμε όσο θέλαμε...
!!Ημασταν μια πολύ όμορφη παρέα,συζήτησαμε διάφορα,βγάλαμε φωτογραφίες!!Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση,να γνωρίσω και τα υπόλοιπα μέλη της Θεσσαλονικιώτικης παρέας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος

Αχ καλέ πείτε καμιά λεπτομέρεια πια!! Έχω σκάσει η γυναίκα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Oταν λες λεπτομέρειες,τί ακριβώς εννοείς;Και στην επόμενη συνάντηση θα είμαι ΚΑΙ εγώ!!
Αχ καλέ πείτε καμιά λεπτομέρεια πια!! Έχω σκάσει η γυναίκα!!
Τί φάγαμε,τί ήπιαμε,τί φορούσαμε,τί κάναν τα γατούλια,τί συζητήσαμε;
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Σαν τρελό έκανε απο τη χαρά του που μας είδε!!
Μακάρι να βρεθεί ένα σπιτάκι γρήγορα για τα μωρά αυτα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Oταν λες λεπτομέρειες,τί ακριβώς εννοείς;Τί φάγαμε,τί ήπιαμε,τί φορούσαμε,τί κάναν τα γατούλια,τί συζητήσαμε;
![]()
Ναι ακριβώς!! Τι φάγατε, τι ήπιατε (το τι φορουσατε δεν με πολυνοιάζει να πω την αλήθεια
), τι καναν τα γατούλια και τι συζητησατε!!!! Και γρήγορα γιατί μ'εχει φάει η αγωνία!! 

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
¨Ναι ακριβώς!! Τι φάγατε, τι ήπιατε (το τι φορουσατε δεν με πολυνοιάζει να πω την αλήθεια), τι καναν τα γατούλια και τι συζητησατε!!!! Και γρήγορα γιατί μ'εχει φάει η αγωνία!!
![]()
Λοιπόν,επειδη είμαι λίγο κουρασμένη θα στα πω γρήγορα γρήγορα!Φάγαμε πιττάκια διάφορα,ταρτάκια και διάφορα άλλα γλυκάκια!Ηπιαμε καφέ,χυμο και τσαι!
Τα γατούλια στην αρχή ήταν κλεισμένα σε ένα δωμάτιο και μετά απο κανά μισάωρο η Anima τα έβγαλε έξω.Ο ασπρούλης ήταν λίγο σαστισμένος που μας είδε όλες μαζί να τον κοιταμε και να τον βγάζουμε φωτογραφίες,αλλά μετά απο λίγο χαλάρωσε και άρχισε να τρίβεται πάνω μας και να κυλιέται στο πάτωμα!
Το μικρούλι,ο Ηλιος,ήταν το παιχνιδάκι μας!Τον πήραμε τον καημένο όλες σχεδόν στην αγκαλιά μας και τον ζουλούσαμε!Κι αυτό καθόταν και απολάμβανε τα χάδια μας γουργουρίζοντας!
Η Ελίνα δυστυχώς με το που μας είδε κρύφτηκε.
Την είδαμε απο κοντά μόνο στο τέλος που την πήρε η Anima στην αγκαλιά της!Συζητήσαμε διάφορα,για δίαιτες,για τον Λευκο Πύργο και φυσικά για τα γατομωράκια μας!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Τοσες είμασταν εκεί!Αύριο ας γράψει και καμιά άλλη!!Μάαααλιστα! Λοιπόν άντε αφού είσαι κουρασμένη πήγαινε να ξεκουραστείς αλλά άυριο θέλω πιο λεπτομερή περιγραφή ε!!![]()
Αντε πάω για ύπνο γιατί έχω να σηκωθώ και νωρίς αύριο!!Καληνύχτα!!
aalyah
Διάσημο μέλος
Τοσες είμασταν εκεί!Αύριο ας γράψει και καμιά άλλη!!Αντε πάω για ύπνο γιατί έχω να σηκωθώ και νωρίς αύριο!!Καληνύχτα!!
![]()
Καληνύχτα!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολλά φιλάκια σ' όλες σας!
aalyah
Διάσημο μέλος

Θα έρθεις στην επόμενη συνάντηση να σε γνωρίσω και εγώ?
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο ήλιος είναι πράγματι απίστευτο χαλβαδολεονταράκι. Αν και μια σταλιά, αν και μαλακούλης και χαιδευτοχουρχουρούλης βγάζει έναν δυναμισμό στο παιχνίδι με την Ελίνα που δε λέγεται! Αντράκι ματσό παιδί μου! Ενώ ο υπέροχος Χούχος είναι intellectual και το άκρο άοτο της εκλέπτυνσης και της ευγένειας! Αμ η Ελίνα η μοιραία γυναίκα? Όλο πάθος και νάζι κι από παιχνίδι και στυλ άλλο τίποτα!
Αυτά λοιπόν. Ας αφήσω τώρα την Ελίνα με τον νεαρό της εραστή κι ας πάρω τον Χούχο μαζί μου για ήσυχο ύπνο.
Καληνύχτα!
aalyah
Διάσημο μέλος
Θα προσπαθήσω να έρθω aalyah έστω και για λίγο. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα γίνει αλλά αν είμαι στην πόλη θα έρθω. Από τις 7 του μήνα μέχρι τις 22 έχω απανωτά ταξίδια.
Ο ήλιος είναι πράγματι απίστευτο χαλβαδολεονταράκι. Αν και μια σταλιά, αν και μαλακούλης και χαιδευτοχουρχουρούλης βγάζει έναν δυναμισμό στο παιχνίδι με την Ελίνα που δε λέγεται! Αντράκι ματσό παιδί μου! Ενώ ο υπέροχος Χούχος είναι intellectual και το άκρο άοτο της εκλέπτυνσης και της ευγένειας! Αμ η Ελίνα η μοιραία γυναίκα? Όλο πάθος και νάζι κι από παιχνίδι και στυλ άλλο τίποτα!
Αυτά λοιπόν. Ας αφήσω τώρα την Ελίνα με τον νεαρό της εραστή κι ας πάρω τον Χούχο μαζί μου για ήσυχο ύπνο.
Καληνύχτα!
Θα συναντηθούμε το σ/κ 20-21 Δεκεμβρίου. Λες να μην καταφέρεις να έρθεις? Κρίμα

Η Ελίνα σου είναι πανέμορφη και ΤΕΡΑΣΤΙΑ!! Το τρίχωμα να υποθέσω. Την είδα και αυτήν στην φωτό που την κρατούσαν τα κορίτσια

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα συναντηθούμε το σ/κ 20-21 Δεκεμβρίου. Λες να μην καταφέρεις να έρθεις? Κρίμα
Η Ελίνα σου είναι πανέμορφη και ΤΕΡΑΣΤΙΑ!! Το τρίχωμα να υποθέσω. Την είδα και αυτήν στην φωτό που την κρατούσαν τα κορίτσια![]()
Όλα αυτά ακούγονται πολύ όμορφα! Και ευχάριστο το οτι πετύχατε την φιλοξενία 3 γατιών. Περάσατε όμορφα βλέπω. Άντε γιασμιν όταν έρθω και εγώ να έρθεις και στην επόμενη συνάντηση να σε γνωρίσω και εγώ.
Σας στέλνω τα γατάκια μου.
Συνημμένα
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
), θα μας πείτε πως τα περνάτε με τη φιλοξενούμενή σας; Εμείς εδώ κάτω ζηλεύουμε που δεν καταφέραμε ακόμα να ανεβούμε, άντε!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Πληροφοριακά, συμπατριώτισσες, στα πανεπιστήμια ακόμα γίνεται κάποιο ψιλό νταβαντούρι...

kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας ειμαι και γω εδω ειμαι καινουρια γατομαμα μονο 4 μηνες και ναι ειμαι και γω απο σαλονικη. Και θελω και γω να ερθω σε καποια συναντηση σας. Μολις ειδα το θεμα, μενω στην μηχανιωνα ειναι λιγο εξω απο την θεσσαλονικη για οσους δεν ξερουν εχω ποια 2 γατουλες ενα σκυλακι και ενα πουλακι. Ειμαι πολυ ενθουσιασμενη με την ιδεα αυτη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool