MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Εγω μολις γυρισα, περασαμε θαυμασια, σε ευχαριστουμε Anima για την φιλοξενια, τα γατια σου πραγματικα πανεμορφα.Εγω προσωπικα που δεν ημουν ποτε φαν των περσικων, ειδικα με τον Χουχουδιτο μαγευτηκα.:inlove:
Και ο Ηλιος φυσικα ειναι ενα πανεμορφο γατακι ζωηρουλι και πολυ χαδιαρικο.:up:
Κριμα που η Ελινα ειναι τοσο επιφυλακτικη και δεν την απολαυσαμε οσο θα θελαμε.:(
Και γνωρισαμε απο κοντα και το σχετικα νεο μελος στην Θεσσαλονικιωτικη παρεα μας την Estelle, μια υπεροχη γατομαμα. :hello:
Ευχαριστώ Νίκη μου για τα καλά σου λόγια!:happy:Πέρασαμε πολύ ωραία,η Anima είναι μια φανταστική οικοδέσποινα και τα γατούλια της πραγματικά υπέροχα!:up:Καλά ο χιονάτος Πέρσης είναι όλα τα λεφτά!Και ο Ηλιος ένα γουργούρικο μωρό,όλο τρέλα!!Η Ελίνα είναι μια μαύρη κούκλα αν και δεν τη χαρήκαμε όσο θέλαμε...:(!!Ημασταν μια πολύ όμορφη παρέα,συζήτησαμε διάφορα,βγάλαμε φωτογραφίες!!Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση,να γνωρίσω και τα υπόλοιπα μέλη της Θεσσαλονικιώτικης παρέας!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και στην επόμενη συνάντηση θα είμαι ΚΑΙ εγώ!! :up:

Αχ καλέ πείτε καμιά λεπτομέρεια πια!! Έχω σκάσει η γυναίκα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και στην επόμενη συνάντηση θα είμαι ΚΑΙ εγώ!! :up:

Αχ καλέ πείτε καμιά λεπτομέρεια πια!! Έχω σκάσει η γυναίκα!!
Oταν λες λεπτομέρειες,τί ακριβώς εννοείς;:PΤί φάγαμε,τί ήπιαμε,τί φορούσαμε,τί κάναν τα γατούλια,τί συζητήσαμε;:D

A!Eίδαμε και τις νεραϊδούλες!!Τη μία δλδ γιατί η άλλη μόλις μας είδε κρύφτηκε!Ενα πολύ όμορφο τρίχρωμο γατάκι,όλο ενέργεια,που αν δεν προσέξεις το ματάκι της δεν καταλαβαίνεις ότι δεν βλέπει!:)Σαν τρελό έκανε απο τη χαρά του που μας είδε!!:happy:Μακάρι να βρεθεί ένα σπιτάκι γρήγορα για τα μωρά αυτα....

Oταν λες λεπτομέρειες,τί ακριβώς εννοείς;:PΤί φάγαμε,τί ήπιαμε,τί φορούσαμε,τί κάναν τα γατούλια,τί συζητήσαμε;:D

Ναι ακριβώς!! Τι φάγατε, τι ήπιατε (το τι φορουσατε δεν με πολυνοιάζει να πω την αλήθεια :P), τι καναν τα γατούλια και τι συζητησατε!!!! Και γρήγορα γιατί μ'εχει φάει η αγωνία!! :D:lol::lol::lol::lol:

Ναι ακριβώς!! Τι φάγατε, τι ήπιατε (το τι φορουσατε δεν με πολυνοιάζει να πω την αλήθεια :P), τι καναν τα γατούλια και τι συζητησατε!!!! Και γρήγορα γιατί μ'εχει φάει η αγωνία!! :D:lol::lol::lol::lol:
¨
Λοιπόν,επειδη είμαι λίγο κουρασμένη θα στα πω γρήγορα γρήγορα!Φάγαμε πιττάκια διάφορα,ταρτάκια και διάφορα άλλα γλυκάκια!Ηπιαμε καφέ,χυμο και τσαι!:DΤα γατούλια στην αρχή ήταν κλεισμένα σε ένα δωμάτιο και μετά απο κανά μισάωρο η Anima τα έβγαλε έξω.Ο ασπρούλης ήταν λίγο σαστισμένος που μας είδε όλες μαζί να τον κοιταμε και να τον βγάζουμε φωτογραφίες,αλλά μετά απο λίγο χαλάρωσε και άρχισε να τρίβεται πάνω μας και να κυλιέται στο πάτωμα!:up:Το μικρούλι,ο Ηλιος,ήταν το παιχνιδάκι μας!Τον πήραμε τον καημένο όλες σχεδόν στην αγκαλιά μας και τον ζουλούσαμε!Κι αυτό καθόταν και απολάμβανε τα χάδια μας γουργουρίζοντας!:happy:Η Ελίνα δυστυχώς με το που μας είδε κρύφτηκε.:(Την είδαμε απο κοντά μόνο στο τέλος που την πήρε η Anima στην αγκαλιά της!Συζητήσαμε διάφορα,για δίαιτες,για τον Λευκο Πύργο και φυσικά για τα γατομωράκια μας!!

Μάαααλιστα! Λοιπόν άντε αφού είσαι κουρασμένη πήγαινε να ξεκουραστείς αλλά άυριο θέλω πιο λεπτομερή περιγραφή ε!! :)

Μάαααλιστα! Λοιπόν άντε αφού είσαι κουρασμένη πήγαινε να ξεκουραστείς αλλά άυριο θέλω πιο λεπτομερή περιγραφή ε!! :)
Τοσες είμασταν εκεί!Αύριο ας γράψει και καμιά άλλη!!:PΑντε πάω για ύπνο γιατί έχω να σηκωθώ και νωρίς αύριο!!Καληνύχτα!!:)

Τοσες είμασταν εκεί!Αύριο ας γράψει και καμιά άλλη!!:PΑντε πάω για ύπνο γιατί έχω να σηκωθώ και νωρίς αύριο!!Καληνύχτα!!:)

Καληνύχτα!! :hello:

Νικη δε σε προλαβα εγω ηρθα λιγο πιο μετα. Εκτος απο τα παραπανω καταφεραμε και η Φαντομ γκιρλ κατα κοσμον ζωη θα φιλοξενησει 3 γατακια απο τα 12 που κινδυνευουν αμεσα.. τσακ μπαμ!Γενικα περασαμε πολύ ωραια εγω ξαναειδα το πρωην χουχουδιτο μου και ο ηλιος ειναι τελειο γατικο αν δεν εχετε σφουγγαριστρα το αναλαμβανει με ευχαριστηση. Αυτος ειναι περσης ο Χουχοθδιτις ειναι τσιντσιλλα περσικος και η Ελινα απλη κεραμυδιου μακρυτρυχη αλλα κουκλα

Όλα αυτά ακούγονται πολύ όμορφα! Και ευχάριστο το οτι πετύχατε την φιλοξενία 3 γατιών. Περάσατε όμορφα βλέπω. Άντε γιασμιν όταν έρθω και εγώ να έρθεις και στην επόμενη συνάντηση να σε γνωρίσω και εγώ.

Κορίτσια ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που ήρθατε σπίτι μου και μοιραστήκατε μαζί μου την αρχή μιας σπουδαίας και πολλά υποσχόμενης περιόδου της ζωής μου. Είμαι πολύ συγκινημένη κι ευχαριστημένη που είπατε τόσα καλά λόγια και που περάσατε όμορφα. Νάστε πάντα καλά και να βρισκόμαστε να χαλαρώνουμε και να τα λέμε. Τα ζωάκια μας μας ενώνουν! χωρίς αυτά δεν θάχαμε ποτέ γνωριστεί.
Πολλά φιλάκια σ' όλες σας!

Ανιμα ένα θα σου πω! Ζηλέυω για ΌΟΟΟΛΑ σου τα γατιά!!! Αλλά ο Ήλιος.....μα ΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΓΑΤΙ!!! Κουκλί κουκλί σκέτο κουκλί! Μου έστειλε η Νίκη φωτό! :D

Θα έρθεις στην επόμενη συνάντηση να σε γνωρίσω και εγώ?

Θα προσπαθήσω να έρθω aalyah έστω και για λίγο. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα γίνει αλλά αν είμαι στην πόλη θα έρθω. Από τις 7 του μήνα μέχρι τις 22 έχω απανωτά ταξίδια.
Ο ήλιος είναι πράγματι απίστευτο χαλβαδολεονταράκι. Αν και μια σταλιά, αν και μαλακούλης και χαιδευτοχουρχουρούλης βγάζει έναν δυναμισμό στο παιχνίδι με την Ελίνα που δε λέγεται! Αντράκι ματσό παιδί μου! Ενώ ο υπέροχος Χούχος είναι intellectual και το άκρο άοτο της εκλέπτυνσης και της ευγένειας! Αμ η Ελίνα η μοιραία γυναίκα? Όλο πάθος και νάζι κι από παιχνίδι και στυλ άλλο τίποτα!
Αυτά λοιπόν. Ας αφήσω τώρα την Ελίνα με τον νεαρό της εραστή κι ας πάρω τον Χούχο μαζί μου για ήσυχο ύπνο.
Καληνύχτα!

Θα προσπαθήσω να έρθω aalyah έστω και για λίγο. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα γίνει αλλά αν είμαι στην πόλη θα έρθω. Από τις 7 του μήνα μέχρι τις 22 έχω απανωτά ταξίδια.
Ο ήλιος είναι πράγματι απίστευτο χαλβαδολεονταράκι. Αν και μια σταλιά, αν και μαλακούλης και χαιδευτοχουρχουρούλης βγάζει έναν δυναμισμό στο παιχνίδι με την Ελίνα που δε λέγεται! Αντράκι ματσό παιδί μου! Ενώ ο υπέροχος Χούχος είναι intellectual και το άκρο άοτο της εκλέπτυνσης και της ευγένειας! Αμ η Ελίνα η μοιραία γυναίκα? Όλο πάθος και νάζι κι από παιχνίδι και στυλ άλλο τίποτα!
Αυτά λοιπόν. Ας αφήσω τώρα την Ελίνα με τον νεαρό της εραστή κι ας πάρω τον Χούχο μαζί μου για ήσυχο ύπνο.
Καληνύχτα!

Θα συναντηθούμε το σ/κ 20-21 Δεκεμβρίου. Λες να μην καταφέρεις να έρθεις? Κρίμα :/:

Η Ελίνα σου είναι πανέμορφη και ΤΕΡΑΣΤΙΑ!! Το τρίχωμα να υποθέσω. Την είδα και αυτήν στην φωτό που την κρατούσαν τα κορίτσια :up:

Θα συναντηθούμε το σ/κ 20-21 Δεκεμβρίου. Λες να μην καταφέρεις να έρθεις? Κρίμα :/:

Η Ελίνα σου είναι πανέμορφη και ΤΕΡΑΣΤΙΑ!! Το τρίχωμα να υποθέσω. Την είδα και αυτήν στην φωτό που την κρατούσαν τα κορίτσια :up:

Όλα αυτά ακούγονται πολύ όμορφα! Και ευχάριστο το οτι πετύχατε την φιλοξενία 3 γατιών. Περάσατε όμορφα βλέπω. Άντε γιασμιν όταν έρθω και εγώ να έρθεις και στην επόμενη συνάντηση να σε γνωρίσω και εγώ.

Σας στέλνω τα γατάκια μου.

Συνημμένα

• Nina 155Y.jpg
    Nina 155Y.jpg
    232,1 KB · Εμφανίσεις: 9
Δυσκολεύομαι πολύ να τα αναρτήσω. Υπάρχουν διάφορα τεχνικά εμπόδια. Σταματάω τώρα και θα τα κάνω μετά.

Δε μου λέτε, εσείς εκεί οι πανουτζούδες (αντίθετο των χαμουτζούδων:lol:), θα μας πείτε πως τα περνάτε με τη φιλοξενούμενή σας; Εμείς εδώ κάτω ζηλεύουμε που δεν καταφέραμε ακόμα να ανεβούμε, άντε!:mad:

Μόλις έφυγαν από 'δω μερικές-μερικές, ονόματα δεν λέμε, έπιασε ψοφόκρυο κι άρχισε να φυσάει ο βοριάς που τις γάτες παγώνει! :blink:

Πληροφοριακά, συμπατριώτισσες, στα πανεπιστήμια ακόμα γίνεται κάποιο ψιλό νταβαντούρι... :/:

Ειμαι και γω εδω.

Γεια σας ειμαι και γω εδω ειμαι καινουρια γατομαμα μονο 4 μηνες και ναι ειμαι και γω απο σαλονικη. Και θελω και γω να ερθω σε καποια συναντηση σας. Μολις ειδα το θεμα, μενω στην μηχανιωνα ειναι λιγο εξω απο την θεσσαλονικη για οσους δεν ξερουν εχω ποια 2 γατουλες ενα σκυλακι και ενα πουλακι. Ειμαι πολυ ενθουσιασμενη με την ιδεα αυτη.:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back