Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 20:28 Η Zbeebz έγραψε: #601 31-05-08 20:28 Άσε, Νίκη, μου φαίνεται πως μόνο κάνα ευχέλαιο μας σώζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 20:58 Η μαγισσα έγραψε: #602 31-05-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλα εισαστε απισευτες.Αρχισατε απο τωρα Ακομη δεν κερασε σφηνακια το μαγαζι Υπομονη μεχρι αυριο Click για ανάπτυξη... To θέμα ειναι ποιος θα τα πιει τα σφινάκια γιατί εγώ άρχισα βελονισμό και δεν μπορώ να πιω καθόλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vibe Νεοφερμένο μέλος Η Vibe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 20:55 Η Vibe έγραψε: #603 01-06-08 20:55 Βρεθήκατε ? Δεν μπόρεσα να έρθω τελικά Και ήθελα να σας γνωρίσω. Ελπίζω να περάσατε τέλεια και να μπορέσω να έρθω σε επόμενη συνάντηση :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 23:20 Η Μυρτω4038: #604 01-06-08 23:20 Λοιπον η πεμπτη συναντηση του mycat Θεσ/νικης ειναι παρελθον. Περασαμε φυσικα τελεια δεν θα μπορουσε να γινει και αλλιως αλωστε. Γνωρισαμε τα νεα μελη με μια πολυ χαλαρη και ευχαριστη κουβεντουλα στο Vibrato στην Αριστοτελους,κατω απο τις τεντες με την απογευματινη δροσουλα. Και κατι απροσμενο σημερα στην παρεα μας ειχαμε ΤΡΕΙΣ αντρες.Φαινεται ηταν να μην εμφανιστει ο πρωτος γατοπατερας,εσπασε το κατεστημενο και ακολουθησαν αλλοι δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 00:13 Η Zbeebz έγραψε: #605 02-06-08 00:13 Ωραία! Από τότε που γράφτηκα στο MyCat, έγιναν ήδη δύο συναντήσεις στις οποίες καλοπεράσαμε! Πάντα τέτοια, πάντα τέτοια!! Άντε, την επόμενη φορά να δούμε και όσους δεν μπόρεσαν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 02:54 Η Heidi έγραψε: #606 02-06-08 02:54 Δεν ήρθα στην συνάντηση . Την επόμενη φορά που θα γίνει η όμως, θα έρθω να σας γνωρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 07:59 Η Raisa έγραψε: #607 02-06-08 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Δεν ήρθα στην συνάντηση . Την επόμενη φορά που θα γίνει η όμως, θα έρθω να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Και μεις ελπίζουμε να σε δούμε την άλλη φορά...και όλους τους άλλους που δεν ήρθαν Περάσαμε υπέροχα....και όπως αναφέρει και η Νικι, επιτέλους είχαμε και άντρες στην παρέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 14:48 Η μαγισσα έγραψε: #608 02-06-08 14:48 Δεν ξέρω τι έγινε αλλά εγώ από χθες έπεσα στο κρεβάτι και σηκώθηκα σήμερα τελικά η πολύ διασκέδαση με πείράζει??? Ηταν τέλεια και όσοι δεν ήρθαν έχασαν την άλλη φορά όμως και για να ξέρετε ραντεβού τον Σεπτέμβρη σαν τους κινηματογράφους εκτός αν καποιοι έρθουν να μας βρουν Χαλικιδική τι λετε κορίτσια να το κάνουμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:15 Η Zbeebz έγραψε: #609 02-06-08 21:15 Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #610 02-06-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... Εμενα μην με ξεχασετε και εγω θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #611 02-06-08 21:24 Άκουσα κάτι για Εύοσμο....και η Νίκι είπε και γω θέλω???? Ααααααα...και γω θέλωωωωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:36 Η natalo9 έγραψε: #612 02-06-08 21:36 Καλησπερα και απο εμενα.. Διαβασα οτι περασατε τελεια και η αληθεια ειναι οτι ζηλεψα που δεν καταφερα να ερθω..αλλα οι οικογενειακες κοινωνικες υποχρεωσεις ηταν πολλες αυτο το σκ.. Θα χαρω πολυ να σας γνωρισω στην επομενη συναντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #613 02-06-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΆ και δεν πρέπει να το αφήσουμε αυτό έτσι να οργανωθούμε στον Εύοσμο αδερφες μου στον Ευοσμο!!!!! be welcome Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:05 Η Zbeebz έγραψε: #614 02-06-08 22:05 Άντε, οργανωθείτε βρε παιδιάαααααα! (όπως λέει και το ανέκδοτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:13 Η Raisa έγραψε: #615 02-06-08 22:13 Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:17 Η μαγισσα έγραψε: #616 02-06-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Click για ανάπτυξη... Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #617 02-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:23 Η μαγισσα έγραψε: #618 02-06-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι θέλω να το ακούω θέλω να το κάνω θέλω να το λέω κι άλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #619 02-06-08 22:26 καλά καλέ μην κάνετε έτσι...είπαμε....κι άλλο κι άλλο κι άλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:12 Η fantom-girl: #620 03-06-08 00:12 παιδια και εγω ερχομαι αποστειλατε μυνημα στο κινητο γιατι χαλασε το μαιλ μου εκανα μ!#$%^&**(%%^& pleaseeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άσε, Νίκη, μου φαίνεται πως μόνο κάνα ευχέλαιο μας σώζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 20:58 Η μαγισσα έγραψε: #602 31-05-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλα εισαστε απισευτες.Αρχισατε απο τωρα Ακομη δεν κερασε σφηνακια το μαγαζι Υπομονη μεχρι αυριο Click για ανάπτυξη... To θέμα ειναι ποιος θα τα πιει τα σφινάκια γιατί εγώ άρχισα βελονισμό και δεν μπορώ να πιω καθόλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vibe Νεοφερμένο μέλος Η Vibe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 20:55 Η Vibe έγραψε: #603 01-06-08 20:55 Βρεθήκατε ? Δεν μπόρεσα να έρθω τελικά Και ήθελα να σας γνωρίσω. Ελπίζω να περάσατε τέλεια και να μπορέσω να έρθω σε επόμενη συνάντηση :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 23:20 Η Μυρτω4038: #604 01-06-08 23:20 Λοιπον η πεμπτη συναντηση του mycat Θεσ/νικης ειναι παρελθον. Περασαμε φυσικα τελεια δεν θα μπορουσε να γινει και αλλιως αλωστε. Γνωρισαμε τα νεα μελη με μια πολυ χαλαρη και ευχαριστη κουβεντουλα στο Vibrato στην Αριστοτελους,κατω απο τις τεντες με την απογευματινη δροσουλα. Και κατι απροσμενο σημερα στην παρεα μας ειχαμε ΤΡΕΙΣ αντρες.Φαινεται ηταν να μην εμφανιστει ο πρωτος γατοπατερας,εσπασε το κατεστημενο και ακολουθησαν αλλοι δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 00:13 Η Zbeebz έγραψε: #605 02-06-08 00:13 Ωραία! Από τότε που γράφτηκα στο MyCat, έγιναν ήδη δύο συναντήσεις στις οποίες καλοπεράσαμε! Πάντα τέτοια, πάντα τέτοια!! Άντε, την επόμενη φορά να δούμε και όσους δεν μπόρεσαν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 02:54 Η Heidi έγραψε: #606 02-06-08 02:54 Δεν ήρθα στην συνάντηση . Την επόμενη φορά που θα γίνει η όμως, θα έρθω να σας γνωρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 07:59 Η Raisa έγραψε: #607 02-06-08 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Δεν ήρθα στην συνάντηση . Την επόμενη φορά που θα γίνει η όμως, θα έρθω να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Και μεις ελπίζουμε να σε δούμε την άλλη φορά...και όλους τους άλλους που δεν ήρθαν Περάσαμε υπέροχα....και όπως αναφέρει και η Νικι, επιτέλους είχαμε και άντρες στην παρέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 14:48 Η μαγισσα έγραψε: #608 02-06-08 14:48 Δεν ξέρω τι έγινε αλλά εγώ από χθες έπεσα στο κρεβάτι και σηκώθηκα σήμερα τελικά η πολύ διασκέδαση με πείράζει??? Ηταν τέλεια και όσοι δεν ήρθαν έχασαν την άλλη φορά όμως και για να ξέρετε ραντεβού τον Σεπτέμβρη σαν τους κινηματογράφους εκτός αν καποιοι έρθουν να μας βρουν Χαλικιδική τι λετε κορίτσια να το κάνουμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:15 Η Zbeebz έγραψε: #609 02-06-08 21:15 Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #610 02-06-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... Εμενα μην με ξεχασετε και εγω θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #611 02-06-08 21:24 Άκουσα κάτι για Εύοσμο....και η Νίκι είπε και γω θέλω???? Ααααααα...και γω θέλωωωωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:36 Η natalo9 έγραψε: #612 02-06-08 21:36 Καλησπερα και απο εμενα.. Διαβασα οτι περασατε τελεια και η αληθεια ειναι οτι ζηλεψα που δεν καταφερα να ερθω..αλλα οι οικογενειακες κοινωνικες υποχρεωσεις ηταν πολλες αυτο το σκ.. Θα χαρω πολυ να σας γνωρισω στην επομενη συναντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #613 02-06-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΆ και δεν πρέπει να το αφήσουμε αυτό έτσι να οργανωθούμε στον Εύοσμο αδερφες μου στον Ευοσμο!!!!! be welcome Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:05 Η Zbeebz έγραψε: #614 02-06-08 22:05 Άντε, οργανωθείτε βρε παιδιάαααααα! (όπως λέει και το ανέκδοτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:13 Η Raisa έγραψε: #615 02-06-08 22:13 Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:17 Η μαγισσα έγραψε: #616 02-06-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Click για ανάπτυξη... Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #617 02-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:23 Η μαγισσα έγραψε: #618 02-06-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι θέλω να το ακούω θέλω να το κάνω θέλω να το λέω κι άλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #619 02-06-08 22:26 καλά καλέ μην κάνετε έτσι...είπαμε....κι άλλο κι άλλο κι άλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:12 Η fantom-girl: #620 03-06-08 00:12 παιδια και εγω ερχομαι αποστειλατε μυνημα στο κινητο γιατι χαλασε το μαιλ μου εκανα μ!#$%^&**(%%^& pleaseeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλα εισαστε απισευτες.Αρχισατε απο τωρα Ακομη δεν κερασε σφηνακια το μαγαζι Υπομονη μεχρι αυριο Click για ανάπτυξη... To θέμα ειναι ποιος θα τα πιει τα σφινάκια γιατί εγώ άρχισα βελονισμό και δεν μπορώ να πιω καθόλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vibe Νεοφερμένο μέλος Η Vibe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 20:55 Η Vibe έγραψε: #603 01-06-08 20:55 Βρεθήκατε ? Δεν μπόρεσα να έρθω τελικά Και ήθελα να σας γνωρίσω. Ελπίζω να περάσατε τέλεια και να μπορέσω να έρθω σε επόμενη συνάντηση :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 23:20 Η Μυρτω4038: #604 01-06-08 23:20 Λοιπον η πεμπτη συναντηση του mycat Θεσ/νικης ειναι παρελθον. Περασαμε φυσικα τελεια δεν θα μπορουσε να γινει και αλλιως αλωστε. Γνωρισαμε τα νεα μελη με μια πολυ χαλαρη και ευχαριστη κουβεντουλα στο Vibrato στην Αριστοτελους,κατω απο τις τεντες με την απογευματινη δροσουλα. Και κατι απροσμενο σημερα στην παρεα μας ειχαμε ΤΡΕΙΣ αντρες.Φαινεται ηταν να μην εμφανιστει ο πρωτος γατοπατερας,εσπασε το κατεστημενο και ακολουθησαν αλλοι δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 00:13 Η Zbeebz έγραψε: #605 02-06-08 00:13 Ωραία! Από τότε που γράφτηκα στο MyCat, έγιναν ήδη δύο συναντήσεις στις οποίες καλοπεράσαμε! Πάντα τέτοια, πάντα τέτοια!! Άντε, την επόμενη φορά να δούμε και όσους δεν μπόρεσαν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 02:54 Η Heidi έγραψε: #606 02-06-08 02:54 Δεν ήρθα στην συνάντηση . Την επόμενη φορά που θα γίνει η όμως, θα έρθω να σας γνωρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 07:59 Η Raisa έγραψε: #607 02-06-08 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Δεν ήρθα στην συνάντηση . Την επόμενη φορά που θα γίνει η όμως, θα έρθω να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Και μεις ελπίζουμε να σε δούμε την άλλη φορά...και όλους τους άλλους που δεν ήρθαν Περάσαμε υπέροχα....και όπως αναφέρει και η Νικι, επιτέλους είχαμε και άντρες στην παρέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 14:48 Η μαγισσα έγραψε: #608 02-06-08 14:48 Δεν ξέρω τι έγινε αλλά εγώ από χθες έπεσα στο κρεβάτι και σηκώθηκα σήμερα τελικά η πολύ διασκέδαση με πείράζει??? Ηταν τέλεια και όσοι δεν ήρθαν έχασαν την άλλη φορά όμως και για να ξέρετε ραντεβού τον Σεπτέμβρη σαν τους κινηματογράφους εκτός αν καποιοι έρθουν να μας βρουν Χαλικιδική τι λετε κορίτσια να το κάνουμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:15 Η Zbeebz έγραψε: #609 02-06-08 21:15 Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #610 02-06-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... Εμενα μην με ξεχασετε και εγω θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #611 02-06-08 21:24 Άκουσα κάτι για Εύοσμο....και η Νίκι είπε και γω θέλω???? Ααααααα...και γω θέλωωωωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:36 Η natalo9 έγραψε: #612 02-06-08 21:36 Καλησπερα και απο εμενα.. Διαβασα οτι περασατε τελεια και η αληθεια ειναι οτι ζηλεψα που δεν καταφερα να ερθω..αλλα οι οικογενειακες κοινωνικες υποχρεωσεις ηταν πολλες αυτο το σκ.. Θα χαρω πολυ να σας γνωρισω στην επομενη συναντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #613 02-06-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΆ και δεν πρέπει να το αφήσουμε αυτό έτσι να οργανωθούμε στον Εύοσμο αδερφες μου στον Ευοσμο!!!!! be welcome Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:05 Η Zbeebz έγραψε: #614 02-06-08 22:05 Άντε, οργανωθείτε βρε παιδιάαααααα! (όπως λέει και το ανέκδοτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:13 Η Raisa έγραψε: #615 02-06-08 22:13 Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:17 Η μαγισσα έγραψε: #616 02-06-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Click για ανάπτυξη... Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #617 02-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:23 Η μαγισσα έγραψε: #618 02-06-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι θέλω να το ακούω θέλω να το κάνω θέλω να το λέω κι άλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #619 02-06-08 22:26 καλά καλέ μην κάνετε έτσι...είπαμε....κι άλλο κι άλλο κι άλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:12 Η fantom-girl: #620 03-06-08 00:12 παιδια και εγω ερχομαι αποστειλατε μυνημα στο κινητο γιατι χαλασε το μαιλ μου εκανα μ!#$%^&**(%%^& pleaseeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρεθήκατε ? Δεν μπόρεσα να έρθω τελικά Και ήθελα να σας γνωρίσω. Ελπίζω να περάσατε τέλεια και να μπορέσω να έρθω σε επόμενη συνάντηση :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 23:20 Η Μυρτω4038: #604 01-06-08 23:20 Λοιπον η πεμπτη συναντηση του mycat Θεσ/νικης ειναι παρελθον. Περασαμε φυσικα τελεια δεν θα μπορουσε να γινει και αλλιως αλωστε. Γνωρισαμε τα νεα μελη με μια πολυ χαλαρη και ευχαριστη κουβεντουλα στο Vibrato στην Αριστοτελους,κατω απο τις τεντες με την απογευματινη δροσουλα. Και κατι απροσμενο σημερα στην παρεα μας ειχαμε ΤΡΕΙΣ αντρες.Φαινεται ηταν να μην εμφανιστει ο πρωτος γατοπατερας,εσπασε το κατεστημενο και ακολουθησαν αλλοι δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 00:13 Η Zbeebz έγραψε: #605 02-06-08 00:13 Ωραία! Από τότε που γράφτηκα στο MyCat, έγιναν ήδη δύο συναντήσεις στις οποίες καλοπεράσαμε! Πάντα τέτοια, πάντα τέτοια!! Άντε, την επόμενη φορά να δούμε και όσους δεν μπόρεσαν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 02:54 Η Heidi έγραψε: #606 02-06-08 02:54 Δεν ήρθα στην συνάντηση . Την επόμενη φορά που θα γίνει η όμως, θα έρθω να σας γνωρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 07:59 Η Raisa έγραψε: #607 02-06-08 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Δεν ήρθα στην συνάντηση . Την επόμενη φορά που θα γίνει η όμως, θα έρθω να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Και μεις ελπίζουμε να σε δούμε την άλλη φορά...και όλους τους άλλους που δεν ήρθαν Περάσαμε υπέροχα....και όπως αναφέρει και η Νικι, επιτέλους είχαμε και άντρες στην παρέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 14:48 Η μαγισσα έγραψε: #608 02-06-08 14:48 Δεν ξέρω τι έγινε αλλά εγώ από χθες έπεσα στο κρεβάτι και σηκώθηκα σήμερα τελικά η πολύ διασκέδαση με πείράζει??? Ηταν τέλεια και όσοι δεν ήρθαν έχασαν την άλλη φορά όμως και για να ξέρετε ραντεβού τον Σεπτέμβρη σαν τους κινηματογράφους εκτός αν καποιοι έρθουν να μας βρουν Χαλικιδική τι λετε κορίτσια να το κάνουμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:15 Η Zbeebz έγραψε: #609 02-06-08 21:15 Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #610 02-06-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... Εμενα μην με ξεχασετε και εγω θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #611 02-06-08 21:24 Άκουσα κάτι για Εύοσμο....και η Νίκι είπε και γω θέλω???? Ααααααα...και γω θέλωωωωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:36 Η natalo9 έγραψε: #612 02-06-08 21:36 Καλησπερα και απο εμενα.. Διαβασα οτι περασατε τελεια και η αληθεια ειναι οτι ζηλεψα που δεν καταφερα να ερθω..αλλα οι οικογενειακες κοινωνικες υποχρεωσεις ηταν πολλες αυτο το σκ.. Θα χαρω πολυ να σας γνωρισω στην επομενη συναντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #613 02-06-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΆ και δεν πρέπει να το αφήσουμε αυτό έτσι να οργανωθούμε στον Εύοσμο αδερφες μου στον Ευοσμο!!!!! be welcome Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:05 Η Zbeebz έγραψε: #614 02-06-08 22:05 Άντε, οργανωθείτε βρε παιδιάαααααα! (όπως λέει και το ανέκδοτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:13 Η Raisa έγραψε: #615 02-06-08 22:13 Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:17 Η μαγισσα έγραψε: #616 02-06-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Click για ανάπτυξη... Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #617 02-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:23 Η μαγισσα έγραψε: #618 02-06-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι θέλω να το ακούω θέλω να το κάνω θέλω να το λέω κι άλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #619 02-06-08 22:26 καλά καλέ μην κάνετε έτσι...είπαμε....κι άλλο κι άλλο κι άλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:12 Η fantom-girl: #620 03-06-08 00:12 παιδια και εγω ερχομαι αποστειλατε μυνημα στο κινητο γιατι χαλασε το μαιλ μου εκανα μ!#$%^&**(%%^& pleaseeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον η πεμπτη συναντηση του mycat Θεσ/νικης ειναι παρελθον. Περασαμε φυσικα τελεια δεν θα μπορουσε να γινει και αλλιως αλωστε. Γνωρισαμε τα νεα μελη με μια πολυ χαλαρη και ευχαριστη κουβεντουλα στο Vibrato στην Αριστοτελους,κατω απο τις τεντες με την απογευματινη δροσουλα. Και κατι απροσμενο σημερα στην παρεα μας ειχαμε ΤΡΕΙΣ αντρες.Φαινεται ηταν να μην εμφανιστει ο πρωτος γατοπατερας,εσπασε το κατεστημενο και ακολουθησαν αλλοι δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 00:13 Η Zbeebz έγραψε: #605 02-06-08 00:13 Ωραία! Από τότε που γράφτηκα στο MyCat, έγιναν ήδη δύο συναντήσεις στις οποίες καλοπεράσαμε! Πάντα τέτοια, πάντα τέτοια!! Άντε, την επόμενη φορά να δούμε και όσους δεν μπόρεσαν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 02:54 Η Heidi έγραψε: #606 02-06-08 02:54 Δεν ήρθα στην συνάντηση . Την επόμενη φορά που θα γίνει η όμως, θα έρθω να σας γνωρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 07:59 Η Raisa έγραψε: #607 02-06-08 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Δεν ήρθα στην συνάντηση . Την επόμενη φορά που θα γίνει η όμως, θα έρθω να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Και μεις ελπίζουμε να σε δούμε την άλλη φορά...και όλους τους άλλους που δεν ήρθαν Περάσαμε υπέροχα....και όπως αναφέρει και η Νικι, επιτέλους είχαμε και άντρες στην παρέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 14:48 Η μαγισσα έγραψε: #608 02-06-08 14:48 Δεν ξέρω τι έγινε αλλά εγώ από χθες έπεσα στο κρεβάτι και σηκώθηκα σήμερα τελικά η πολύ διασκέδαση με πείράζει??? Ηταν τέλεια και όσοι δεν ήρθαν έχασαν την άλλη φορά όμως και για να ξέρετε ραντεβού τον Σεπτέμβρη σαν τους κινηματογράφους εκτός αν καποιοι έρθουν να μας βρουν Χαλικιδική τι λετε κορίτσια να το κάνουμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:15 Η Zbeebz έγραψε: #609 02-06-08 21:15 Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #610 02-06-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... Εμενα μην με ξεχασετε και εγω θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #611 02-06-08 21:24 Άκουσα κάτι για Εύοσμο....και η Νίκι είπε και γω θέλω???? Ααααααα...και γω θέλωωωωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:36 Η natalo9 έγραψε: #612 02-06-08 21:36 Καλησπερα και απο εμενα.. Διαβασα οτι περασατε τελεια και η αληθεια ειναι οτι ζηλεψα που δεν καταφερα να ερθω..αλλα οι οικογενειακες κοινωνικες υποχρεωσεις ηταν πολλες αυτο το σκ.. Θα χαρω πολυ να σας γνωρισω στην επομενη συναντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #613 02-06-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΆ και δεν πρέπει να το αφήσουμε αυτό έτσι να οργανωθούμε στον Εύοσμο αδερφες μου στον Ευοσμο!!!!! be welcome Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:05 Η Zbeebz έγραψε: #614 02-06-08 22:05 Άντε, οργανωθείτε βρε παιδιάαααααα! (όπως λέει και το ανέκδοτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:13 Η Raisa έγραψε: #615 02-06-08 22:13 Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:17 Η μαγισσα έγραψε: #616 02-06-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Click για ανάπτυξη... Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #617 02-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:23 Η μαγισσα έγραψε: #618 02-06-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι θέλω να το ακούω θέλω να το κάνω θέλω να το λέω κι άλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #619 02-06-08 22:26 καλά καλέ μην κάνετε έτσι...είπαμε....κι άλλο κι άλλο κι άλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:12 Η fantom-girl: #620 03-06-08 00:12 παιδια και εγω ερχομαι αποστειλατε μυνημα στο κινητο γιατι χαλασε το μαιλ μου εκανα μ!#$%^&**(%%^& pleaseeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραία! Από τότε που γράφτηκα στο MyCat, έγιναν ήδη δύο συναντήσεις στις οποίες καλοπεράσαμε! Πάντα τέτοια, πάντα τέτοια!! Άντε, την επόμενη φορά να δούμε και όσους δεν μπόρεσαν σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 02:54 Η Heidi έγραψε: #606 02-06-08 02:54 Δεν ήρθα στην συνάντηση . Την επόμενη φορά που θα γίνει η όμως, θα έρθω να σας γνωρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 07:59 Η Raisa έγραψε: #607 02-06-08 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Δεν ήρθα στην συνάντηση . Την επόμενη φορά που θα γίνει η όμως, θα έρθω να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Και μεις ελπίζουμε να σε δούμε την άλλη φορά...και όλους τους άλλους που δεν ήρθαν Περάσαμε υπέροχα....και όπως αναφέρει και η Νικι, επιτέλους είχαμε και άντρες στην παρέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 14:48 Η μαγισσα έγραψε: #608 02-06-08 14:48 Δεν ξέρω τι έγινε αλλά εγώ από χθες έπεσα στο κρεβάτι και σηκώθηκα σήμερα τελικά η πολύ διασκέδαση με πείράζει??? Ηταν τέλεια και όσοι δεν ήρθαν έχασαν την άλλη φορά όμως και για να ξέρετε ραντεβού τον Σεπτέμβρη σαν τους κινηματογράφους εκτός αν καποιοι έρθουν να μας βρουν Χαλικιδική τι λετε κορίτσια να το κάνουμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:15 Η Zbeebz έγραψε: #609 02-06-08 21:15 Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #610 02-06-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... Εμενα μην με ξεχασετε και εγω θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #611 02-06-08 21:24 Άκουσα κάτι για Εύοσμο....και η Νίκι είπε και γω θέλω???? Ααααααα...και γω θέλωωωωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:36 Η natalo9 έγραψε: #612 02-06-08 21:36 Καλησπερα και απο εμενα.. Διαβασα οτι περασατε τελεια και η αληθεια ειναι οτι ζηλεψα που δεν καταφερα να ερθω..αλλα οι οικογενειακες κοινωνικες υποχρεωσεις ηταν πολλες αυτο το σκ.. Θα χαρω πολυ να σας γνωρισω στην επομενη συναντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #613 02-06-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΆ και δεν πρέπει να το αφήσουμε αυτό έτσι να οργανωθούμε στον Εύοσμο αδερφες μου στον Ευοσμο!!!!! be welcome Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:05 Η Zbeebz έγραψε: #614 02-06-08 22:05 Άντε, οργανωθείτε βρε παιδιάαααααα! (όπως λέει και το ανέκδοτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:13 Η Raisa έγραψε: #615 02-06-08 22:13 Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:17 Η μαγισσα έγραψε: #616 02-06-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Click για ανάπτυξη... Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #617 02-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:23 Η μαγισσα έγραψε: #618 02-06-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι θέλω να το ακούω θέλω να το κάνω θέλω να το λέω κι άλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #619 02-06-08 22:26 καλά καλέ μην κάνετε έτσι...είπαμε....κι άλλο κι άλλο κι άλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:12 Η fantom-girl: #620 03-06-08 00:12 παιδια και εγω ερχομαι αποστειλατε μυνημα στο κινητο γιατι χαλασε το μαιλ μου εκανα μ!#$%^&**(%%^& pleaseeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ήρθα στην συνάντηση . Την επόμενη φορά που θα γίνει η όμως, θα έρθω να σας γνωρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 07:59 Η Raisa έγραψε: #607 02-06-08 07:59 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Δεν ήρθα στην συνάντηση . Την επόμενη φορά που θα γίνει η όμως, θα έρθω να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Και μεις ελπίζουμε να σε δούμε την άλλη φορά...και όλους τους άλλους που δεν ήρθαν Περάσαμε υπέροχα....και όπως αναφέρει και η Νικι, επιτέλους είχαμε και άντρες στην παρέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 14:48 Η μαγισσα έγραψε: #608 02-06-08 14:48 Δεν ξέρω τι έγινε αλλά εγώ από χθες έπεσα στο κρεβάτι και σηκώθηκα σήμερα τελικά η πολύ διασκέδαση με πείράζει??? Ηταν τέλεια και όσοι δεν ήρθαν έχασαν την άλλη φορά όμως και για να ξέρετε ραντεβού τον Σεπτέμβρη σαν τους κινηματογράφους εκτός αν καποιοι έρθουν να μας βρουν Χαλικιδική τι λετε κορίτσια να το κάνουμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:15 Η Zbeebz έγραψε: #609 02-06-08 21:15 Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #610 02-06-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... Εμενα μην με ξεχασετε και εγω θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #611 02-06-08 21:24 Άκουσα κάτι για Εύοσμο....και η Νίκι είπε και γω θέλω???? Ααααααα...και γω θέλωωωωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:36 Η natalo9 έγραψε: #612 02-06-08 21:36 Καλησπερα και απο εμενα.. Διαβασα οτι περασατε τελεια και η αληθεια ειναι οτι ζηλεψα που δεν καταφερα να ερθω..αλλα οι οικογενειακες κοινωνικες υποχρεωσεις ηταν πολλες αυτο το σκ.. Θα χαρω πολυ να σας γνωρισω στην επομενη συναντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #613 02-06-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΆ και δεν πρέπει να το αφήσουμε αυτό έτσι να οργανωθούμε στον Εύοσμο αδερφες μου στον Ευοσμο!!!!! be welcome Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:05 Η Zbeebz έγραψε: #614 02-06-08 22:05 Άντε, οργανωθείτε βρε παιδιάαααααα! (όπως λέει και το ανέκδοτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:13 Η Raisa έγραψε: #615 02-06-08 22:13 Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:17 Η μαγισσα έγραψε: #616 02-06-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Click για ανάπτυξη... Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #617 02-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:23 Η μαγισσα έγραψε: #618 02-06-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι θέλω να το ακούω θέλω να το κάνω θέλω να το λέω κι άλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #619 02-06-08 22:26 καλά καλέ μην κάνετε έτσι...είπαμε....κι άλλο κι άλλο κι άλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:12 Η fantom-girl: #620 03-06-08 00:12 παιδια και εγω ερχομαι αποστειλατε μυνημα στο κινητο γιατι χαλασε το μαιλ μου εκανα μ!#$%^&**(%%^& pleaseeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Δεν ήρθα στην συνάντηση . Την επόμενη φορά που θα γίνει η όμως, θα έρθω να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Και μεις ελπίζουμε να σε δούμε την άλλη φορά...και όλους τους άλλους που δεν ήρθαν Περάσαμε υπέροχα....και όπως αναφέρει και η Νικι, επιτέλους είχαμε και άντρες στην παρέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 14:48 Η μαγισσα έγραψε: #608 02-06-08 14:48 Δεν ξέρω τι έγινε αλλά εγώ από χθες έπεσα στο κρεβάτι και σηκώθηκα σήμερα τελικά η πολύ διασκέδαση με πείράζει??? Ηταν τέλεια και όσοι δεν ήρθαν έχασαν την άλλη φορά όμως και για να ξέρετε ραντεβού τον Σεπτέμβρη σαν τους κινηματογράφους εκτός αν καποιοι έρθουν να μας βρουν Χαλικιδική τι λετε κορίτσια να το κάνουμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:15 Η Zbeebz έγραψε: #609 02-06-08 21:15 Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #610 02-06-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... Εμενα μην με ξεχασετε και εγω θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #611 02-06-08 21:24 Άκουσα κάτι για Εύοσμο....και η Νίκι είπε και γω θέλω???? Ααααααα...και γω θέλωωωωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:36 Η natalo9 έγραψε: #612 02-06-08 21:36 Καλησπερα και απο εμενα.. Διαβασα οτι περασατε τελεια και η αληθεια ειναι οτι ζηλεψα που δεν καταφερα να ερθω..αλλα οι οικογενειακες κοινωνικες υποχρεωσεις ηταν πολλες αυτο το σκ.. Θα χαρω πολυ να σας γνωρισω στην επομενη συναντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #613 02-06-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΆ και δεν πρέπει να το αφήσουμε αυτό έτσι να οργανωθούμε στον Εύοσμο αδερφες μου στον Ευοσμο!!!!! be welcome Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:05 Η Zbeebz έγραψε: #614 02-06-08 22:05 Άντε, οργανωθείτε βρε παιδιάαααααα! (όπως λέει και το ανέκδοτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:13 Η Raisa έγραψε: #615 02-06-08 22:13 Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:17 Η μαγισσα έγραψε: #616 02-06-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Click για ανάπτυξη... Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #617 02-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:23 Η μαγισσα έγραψε: #618 02-06-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι θέλω να το ακούω θέλω να το κάνω θέλω να το λέω κι άλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #619 02-06-08 22:26 καλά καλέ μην κάνετε έτσι...είπαμε....κι άλλο κι άλλο κι άλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:12 Η fantom-girl: #620 03-06-08 00:12 παιδια και εγω ερχομαι αποστειλατε μυνημα στο κινητο γιατι χαλασε το μαιλ μου εκανα μ!#$%^&**(%%^& pleaseeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω τι έγινε αλλά εγώ από χθες έπεσα στο κρεβάτι και σηκώθηκα σήμερα τελικά η πολύ διασκέδαση με πείράζει??? Ηταν τέλεια και όσοι δεν ήρθαν έχασαν την άλλη φορά όμως και για να ξέρετε ραντεβού τον Σεπτέμβρη σαν τους κινηματογράφους εκτός αν καποιοι έρθουν να μας βρουν Χαλικιδική τι λετε κορίτσια να το κάνουμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:15 Η Zbeebz έγραψε: #609 02-06-08 21:15 Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #610 02-06-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... Εμενα μην με ξεχασετε και εγω θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #611 02-06-08 21:24 Άκουσα κάτι για Εύοσμο....και η Νίκι είπε και γω θέλω???? Ααααααα...και γω θέλωωωωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:36 Η natalo9 έγραψε: #612 02-06-08 21:36 Καλησπερα και απο εμενα.. Διαβασα οτι περασατε τελεια και η αληθεια ειναι οτι ζηλεψα που δεν καταφερα να ερθω..αλλα οι οικογενειακες κοινωνικες υποχρεωσεις ηταν πολλες αυτο το σκ.. Θα χαρω πολυ να σας γνωρισω στην επομενη συναντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #613 02-06-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΆ και δεν πρέπει να το αφήσουμε αυτό έτσι να οργανωθούμε στον Εύοσμο αδερφες μου στον Ευοσμο!!!!! be welcome Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:05 Η Zbeebz έγραψε: #614 02-06-08 22:05 Άντε, οργανωθείτε βρε παιδιάαααααα! (όπως λέει και το ανέκδοτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:13 Η Raisa έγραψε: #615 02-06-08 22:13 Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:17 Η μαγισσα έγραψε: #616 02-06-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Click για ανάπτυξη... Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #617 02-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:23 Η μαγισσα έγραψε: #618 02-06-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι θέλω να το ακούω θέλω να το κάνω θέλω να το λέω κι άλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #619 02-06-08 22:26 καλά καλέ μην κάνετε έτσι...είπαμε....κι άλλο κι άλλο κι άλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:12 Η fantom-girl: #620 03-06-08 00:12 παιδια και εγω ερχομαι αποστειλατε μυνημα στο κινητο γιατι χαλασε το μαιλ μου εκανα μ!#$%^&**(%%^& pleaseeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #610 02-06-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... Εμενα μην με ξεχασετε και εγω θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #611 02-06-08 21:24 Άκουσα κάτι για Εύοσμο....και η Νίκι είπε και γω θέλω???? Ααααααα...και γω θέλωωωωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:36 Η natalo9 έγραψε: #612 02-06-08 21:36 Καλησπερα και απο εμενα.. Διαβασα οτι περασατε τελεια και η αληθεια ειναι οτι ζηλεψα που δεν καταφερα να ερθω..αλλα οι οικογενειακες κοινωνικες υποχρεωσεις ηταν πολλες αυτο το σκ.. Θα χαρω πολυ να σας γνωρισω στην επομενη συναντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #613 02-06-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΆ και δεν πρέπει να το αφήσουμε αυτό έτσι να οργανωθούμε στον Εύοσμο αδερφες μου στον Ευοσμο!!!!! be welcome Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:05 Η Zbeebz έγραψε: #614 02-06-08 22:05 Άντε, οργανωθείτε βρε παιδιάαααααα! (όπως λέει και το ανέκδοτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:13 Η Raisa έγραψε: #615 02-06-08 22:13 Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:17 Η μαγισσα έγραψε: #616 02-06-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Click για ανάπτυξη... Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #617 02-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:23 Η μαγισσα έγραψε: #618 02-06-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι θέλω να το ακούω θέλω να το κάνω θέλω να το λέω κι άλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #619 02-06-08 22:26 καλά καλέ μην κάνετε έτσι...είπαμε....κι άλλο κι άλλο κι άλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:12 Η fantom-girl: #620 03-06-08 00:12 παιδια και εγω ερχομαι αποστειλατε μυνημα στο κινητο γιατι χαλασε το μαιλ μου εκανα μ!#$%^&**(%%^& pleaseeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... Εμενα μην με ξεχασετε και εγω θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:24 Η Raisa έγραψε: #611 02-06-08 21:24 Άκουσα κάτι για Εύοσμο....και η Νίκι είπε και γω θέλω???? Ααααααα...και γω θέλωωωωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:36 Η natalo9 έγραψε: #612 02-06-08 21:36 Καλησπερα και απο εμενα.. Διαβασα οτι περασατε τελεια και η αληθεια ειναι οτι ζηλεψα που δεν καταφερα να ερθω..αλλα οι οικογενειακες κοινωνικες υποχρεωσεις ηταν πολλες αυτο το σκ.. Θα χαρω πολυ να σας γνωρισω στην επομενη συναντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #613 02-06-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΆ και δεν πρέπει να το αφήσουμε αυτό έτσι να οργανωθούμε στον Εύοσμο αδερφες μου στον Ευοσμο!!!!! be welcome Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:05 Η Zbeebz έγραψε: #614 02-06-08 22:05 Άντε, οργανωθείτε βρε παιδιάαααααα! (όπως λέει και το ανέκδοτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:13 Η Raisa έγραψε: #615 02-06-08 22:13 Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:17 Η μαγισσα έγραψε: #616 02-06-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Click για ανάπτυξη... Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #617 02-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:23 Η μαγισσα έγραψε: #618 02-06-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι θέλω να το ακούω θέλω να το κάνω θέλω να το λέω κι άλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #619 02-06-08 22:26 καλά καλέ μην κάνετε έτσι...είπαμε....κι άλλο κι άλλο κι άλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:12 Η fantom-girl: #620 03-06-08 00:12 παιδια και εγω ερχομαι αποστειλατε μυνημα στο κινητο γιατι χαλασε το μαιλ μου εκανα μ!#$%^&**(%%^& pleaseeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άκουσα κάτι για Εύοσμο....και η Νίκι είπε και γω θέλω???? Ααααααα...και γω θέλωωωωωω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:36 Η natalo9 έγραψε: #612 02-06-08 21:36 Καλησπερα και απο εμενα.. Διαβασα οτι περασατε τελεια και η αληθεια ειναι οτι ζηλεψα που δεν καταφερα να ερθω..αλλα οι οικογενειακες κοινωνικες υποχρεωσεις ηταν πολλες αυτο το σκ.. Θα χαρω πολυ να σας γνωρισω στην επομενη συναντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #613 02-06-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΆ και δεν πρέπει να το αφήσουμε αυτό έτσι να οργανωθούμε στον Εύοσμο αδερφες μου στον Ευοσμο!!!!! be welcome Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:05 Η Zbeebz έγραψε: #614 02-06-08 22:05 Άντε, οργανωθείτε βρε παιδιάαααααα! (όπως λέει και το ανέκδοτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:13 Η Raisa έγραψε: #615 02-06-08 22:13 Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:17 Η μαγισσα έγραψε: #616 02-06-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Click για ανάπτυξη... Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #617 02-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:23 Η μαγισσα έγραψε: #618 02-06-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι θέλω να το ακούω θέλω να το κάνω θέλω να το λέω κι άλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #619 02-06-08 22:26 καλά καλέ μην κάνετε έτσι...είπαμε....κι άλλο κι άλλο κι άλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:12 Η fantom-girl: #620 03-06-08 00:12 παιδια και εγω ερχομαι αποστειλατε μυνημα στο κινητο γιατι χαλασε το μαιλ μου εκανα μ!#$%^&**(%%^& pleaseeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα και απο εμενα.. Διαβασα οτι περασατε τελεια και η αληθεια ειναι οτι ζηλεψα που δεν καταφερα να ερθω..αλλα οι οικογενειακες κοινωνικες υποχρεωσεις ηταν πολλες αυτο το σκ.. Θα χαρω πολυ να σας γνωρισω στην επομενη συναντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 21:39 Η μαγισσα έγραψε: #613 02-06-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΆ και δεν πρέπει να το αφήσουμε αυτό έτσι να οργανωθούμε στον Εύοσμο αδερφες μου στον Ευοσμο!!!!! be welcome Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:05 Η Zbeebz έγραψε: #614 02-06-08 22:05 Άντε, οργανωθείτε βρε παιδιάαααααα! (όπως λέει και το ανέκδοτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:13 Η Raisa έγραψε: #615 02-06-08 22:13 Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:17 Η μαγισσα έγραψε: #616 02-06-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Click για ανάπτυξη... Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #617 02-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:23 Η μαγισσα έγραψε: #618 02-06-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι θέλω να το ακούω θέλω να το κάνω θέλω να το λέω κι άλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #619 02-06-08 22:26 καλά καλέ μην κάνετε έτσι...είπαμε....κι άλλο κι άλλο κι άλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:12 Η fantom-girl: #620 03-06-08 00:12 παιδια και εγω ερχομαι αποστειλατε μυνημα στο κινητο γιατι χαλασε το μαιλ μου εκανα μ!#$%^&**(%%^& pleaseeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μάγισσα, έχω ένα πρόβλημα. Έχω καιρό να έρθω στον Εύοσμο και κοντεύω να ξεχάσω τον δρόμο!!!! Μήπως πρέπει να οργανωθούμε;;; Click για ανάπτυξη... ΦΥΣΙΚΆ και δεν πρέπει να το αφήσουμε αυτό έτσι να οργανωθούμε στον Εύοσμο αδερφες μου στον Ευοσμο!!!!! be welcome Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:05 Η Zbeebz έγραψε: #614 02-06-08 22:05 Άντε, οργανωθείτε βρε παιδιάαααααα! (όπως λέει και το ανέκδοτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:13 Η Raisa έγραψε: #615 02-06-08 22:13 Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:17 Η μαγισσα έγραψε: #616 02-06-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Click για ανάπτυξη... Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #617 02-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:23 Η μαγισσα έγραψε: #618 02-06-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι θέλω να το ακούω θέλω να το κάνω θέλω να το λέω κι άλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #619 02-06-08 22:26 καλά καλέ μην κάνετε έτσι...είπαμε....κι άλλο κι άλλο κι άλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:12 Η fantom-girl: #620 03-06-08 00:12 παιδια και εγω ερχομαι αποστειλατε μυνημα στο κινητο γιατι χαλασε το μαιλ μου εκανα μ!#$%^&**(%%^& pleaseeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άντε, οργανωθείτε βρε παιδιάαααααα! (όπως λέει και το ανέκδοτο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:13 Η Raisa έγραψε: #615 02-06-08 22:13 Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:17 Η μαγισσα έγραψε: #616 02-06-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Click για ανάπτυξη... Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #617 02-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:23 Η μαγισσα έγραψε: #618 02-06-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι θέλω να το ακούω θέλω να το κάνω θέλω να το λέω κι άλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #619 02-06-08 22:26 καλά καλέ μην κάνετε έτσι...είπαμε....κι άλλο κι άλλο κι άλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:12 Η fantom-girl: #620 03-06-08 00:12 παιδια και εγω ερχομαι αποστειλατε μυνημα στο κινητο γιατι χαλασε το μαιλ μου εκανα μ!#$%^&**(%%^& pleaseeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:17 Η μαγισσα έγραψε: #616 02-06-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Click για ανάπτυξη... Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #617 02-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:23 Η μαγισσα έγραψε: #618 02-06-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι θέλω να το ακούω θέλω να το κάνω θέλω να το λέω κι άλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #619 02-06-08 22:26 καλά καλέ μην κάνετε έτσι...είπαμε....κι άλλο κι άλλο κι άλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:12 Η fantom-girl: #620 03-06-08 00:12 παιδια και εγω ερχομαι αποστειλατε μυνημα στο κινητο γιατι χαλασε το μαιλ μου εκανα μ!#$%^&**(%%^& pleaseeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Click για ανάπτυξη... Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #617 02-06-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:23 Η μαγισσα έγραψε: #618 02-06-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι θέλω να το ακούω θέλω να το κάνω θέλω να το λέω κι άλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #619 02-06-08 22:26 καλά καλέ μην κάνετε έτσι...είπαμε....κι άλλο κι άλλο κι άλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:12 Η fantom-girl: #620 03-06-08 00:12 παιδια και εγω ερχομαι αποστειλατε μυνημα στο κινητο γιατι χαλασε το μαιλ μου εκανα μ!#$%^&**(%%^& pleaseeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Απλα μάλλον περνάμε καλά και θέλουμε κιάλλο κιάλλο δεν χορταίνουμε με τίποτε..... Click για ανάπτυξη... Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:23 Η μαγισσα έγραψε: #618 02-06-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι θέλω να το ακούω θέλω να το κάνω θέλω να το λέω κι άλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #619 02-06-08 22:26 καλά καλέ μην κάνετε έτσι...είπαμε....κι άλλο κι άλλο κι άλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:12 Η fantom-girl: #620 03-06-08 00:12 παιδια και εγω ερχομαι αποστειλατε μυνημα στο κινητο γιατι χαλασε το μαιλ μου εκανα μ!#$%^&**(%%^& pleaseeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι ετσι ειναι και μενα ετσι μου βγαινει κι'αλλο, κι'αλλο,κι'αλλο Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι θέλω να το ακούω θέλω να το κάνω θέλω να το λέω κι άλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #619 02-06-08 22:26 καλά καλέ μην κάνετε έτσι...είπαμε....κι άλλο κι άλλο κι άλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:12 Η fantom-girl: #620 03-06-08 00:12 παιδια και εγω ερχομαι αποστειλατε μυνημα στο κινητο γιατι χαλασε το μαιλ μου εκανα μ!#$%^&**(%%^& pleaseeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
καλά καλέ μην κάνετε έτσι...είπαμε....κι άλλο κι άλλο κι άλλοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 00:12 Η fantom-girl: #620 03-06-08 00:12 παιδια και εγω ερχομαι αποστειλατε μυνημα στο κινητο γιατι χαλασε το μαιλ μου εκανα μ!#$%^&**(%%^& pleaseeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παιδια και εγω ερχομαι αποστειλατε μυνημα στο κινητο γιατι χαλασε το μαιλ μου εκανα μ!#$%^&**(%%^& pleaseeeeeeeee Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.