Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 01:11 Η Zbeebz έγραψε: #621 03-06-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Click για ανάπτυξη... ΄ Ούτε στο δόντι δεν κόλλησε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Η aiorasky έγραψε: #622 03-06-08 20:36 μπραβο που περασατε ωραια!!! ποσοι ησασταν; εγω δεν προλαβα τελικα. την επομενη και νομιζω οτι δεν ξερω και κανεναν της καινουργιας φουρνιας του μαι κατ!! αντε να γνωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Μυρτω4038: #623 03-06-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: μπραβο που περασατε ωραια!!! ποσοι ησασταν; εγω δεν προλαβα τελικα. την επομενη και νομιζω οτι δεν ξερω και κανεναν της καινουργιας φουρνιας του μαι κατ!! αντε να γνωριστουμε Click για ανάπτυξη... Ναι βρε aiorasky τοσο καιρο σε διαβαζαμε ,ειναι κριμα να μην σε εχουμε γνωρισει ακομη απο κοντα Απο ποια περιοχη εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:24 Η NiaR έγραψε: #624 04-06-08 09:24 Ελενα εισαι Θεσ/νικη επιτελους?????????Αντε θα χαρω να σε δω! |Εχω ακουσει κ καλα λογια απο την κτηνιατρο μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 18:27 Η Zbeebz έγραψε: #625 04-06-08 18:27 Euro 2008! Ε... χμ, χμ. Αγαπητοί/ές συνγατιώτες/συνγατιώτισσες... Το Σάββατο αρχίζει το Euro και την πρώτη βδομάδα έχει ματς κάθε μέρα. Εγώ και κάτι άλλα παλαβά άτομα του στενού μου περιβάλλοντος μαζευόμαστε παρέα, καρφωνόμαστε στην τηλεόραση και τα βλέπουμε μετά μανίας! Θα τα καταφέρουμε να συναντηθούμε ανεπίσημα μεταξύ αγώνων;;;; Υπογραφή, η ψωνάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:26 Η μαγισσα έγραψε: #626 04-06-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: μπραβο που περασατε ωραια!!! ποσοι ησασταν; εγω δεν προλαβα τελικα. την επομενη και νομιζω οτι δεν ξερω και κανεναν της καινουργιας φουρνιας του μαι κατ!! αντε να γνωριστουμε Click για ανάπτυξη... Ναι Έλενα μου είσαι Θεσσαλονίκη???? Να προσπαθήσουμε να βρεθούμς τότε όπως και να είναι....κοντά στα 12 άτομα είμασταν πάνω κάτω όσοι και κάθε φορά κάποιοι παλιοί δεν ήρθαν και με τους καινούριους εκεί είμαστε πάνω κάτω πάντα στα 12 άτομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:01 Η Marmanga έγραψε: #627 05-06-08 11:01 Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:17 Η Raisa έγραψε: #628 05-06-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Όχι ρε γ*****ο Μαρίνα μου, λυπάμαι πολύ:cry:....αλλά τουλάχιστον ηρέμησε η καημένη και δεν ταλαιπωρείται άλλο Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:22 Η aretha έγραψε: #629 05-06-08 11:22 Αν και μη-Θεσσαλονικιά, θα γράψω εδώ για να σου πω, Marmanga, ότι λυπάμαι πολύ για τη γατούλα που έχασες. Ήταν τυχερή όμως, έζησε 17 καλά χρόνια. Ελπίζω σύντομα να αισθανθείς καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η RedCat έγραψε: #630 05-06-08 11:34 λυπαμαι και εγω πολυ. Ευχομαι να μην ταλαιπωρηθηκε πολύ η γατουλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η Zbeebz έγραψε: #631 05-06-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αντίο Μουτζουρίνα-Χουρχουρίνα... Να είσαι καλά εκεί, ανάμεσα στα λουλούδια, όπου κοιμάσαι γαλήνια γιατί αγαπήθηκες πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Η μαγισσα έγραψε: #632 05-06-08 12:28 Aν και σου έχω δώσει την αγάπη μου θέλω να πω ότι μακάρι τα μισά γατιά στην γη να αγαπηθούν σαν εσένα γλυκιά μουτζουρίνα που μόνο μουτζουρίνα δεν ήσουν ήσουν όμορφη σαν ζωγραφιά εύχομε να βρεις την γλυκιά μου Νεφέλη και να γίνεται καλές φίλες σαν εμένα και την μαμά σου στο καλό μικρή να είσαι καλά οπου και νά είσαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:53 Η jasmine έγραψε: #633 05-06-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αν και μένω πάντα λίγο πίσω από τα γεγονότα, λυπάμαι πολύ για τη γατούλα σου Μαρίνα. Αν και φαντάζομαι ότι ήταν 17 χρόνια, μια ζωή, γεμάτα αγάπη κι ευτυχία γι' αυτήν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:17 Η Marmanga έγραψε: #634 05-06-08 13:17 Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:27 Η μαγισσα έγραψε: #635 05-06-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Click για ανάπτυξη... ούτε μας βγάζεις off topic ούτε μας μαυρίζεις είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε και τα καλά και τα άσχημα και σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας είμαστε όλες εδώ στο ίδιο καζάνι και ξέρουμε τι είναι οι γατούλες μας για όλες μας και πόσο πολύ τις αγαπάμε....να είσαι καλά και να νιώθεις οκ που το μοιράστηκες μαζί μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #636 05-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αχ Μαρινα μου ξερω οτι δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας σε τετοιες στιγμες.Ο πονος ξερω ειναι δυσβασταχτος και δεν περναει ποτε, απλα τον απαλυνει ο χρονος...Οτι και να πω ειναι λιγο, κρατησε τις αναμηνσεις των ωραιων στιγμων σας στην καρδια σου..Ισως ετσι εχουμε την ψευδαισθηση οτι δεν εφυγαν ποτε αλλα ειναι καπου μακρυα. Καλο ταξιδι Μουτζουρινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #637 05-06-08 13:30 Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Μάγισσα....είμαστε εδώ και στα καλά και στα άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Η Anima έγραψε: #638 05-06-08 22:39 Διαβάζω για τους θανάτους των γατουλιών σας και ομολογώ ότι σκέφτομαι τα δικά μου. Ο πολυαγαπημένος Χουχουδίτος μου βαδίζει στα τέσσερα χρονάκια του, όταν θα γίνει δεκαεφτά, εγώ - αν ζω - θα είμαι κοντά στα εβδομήντα έξι, κι η αγαπημένη Ελινούλα μου που είναι ενός χρονού, όταν φτάσει στα δεκαεφτά θα είμαι αντίστοιχα στα εβδομήντα εννιά. Φοβάμαι να τ' αφήσω μόνα τους και πιο πολύ αν πάθω τίποτα ποιός θα τα φροντίσει γέρικα που θα είναι. Δε λέω την κρυφή μου ευχή, αλλά σκέφτομαι με ποιο τρόπο μπορώ να εξασφαλίσω το μέλλον τους αν πάθω μια αρρώστια ή αν πεθάνω. Συγνώμη που σας τα λέω αυτά αλλά βλέπω ότι σ' αυτόν εδώ το χώρο και σεις συχνά λέτε τις πιο μύχιες σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Καλό βράδυ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 07:46 Η NiaR έγραψε: #639 06-06-08 07:46 Καλημερα Σαλλονικιες!!! Ζωη λες να κανουμε μια συναντηση "γατογιουρο 2008" ???? ωραια θα ειναι !!! καφετερια με μεγααααλη οθονη να βρουμε μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ruko έγραψε: #640 06-06-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ για την υπέροχη γατούλα σου...:cry: 'Ηταν πραγματικά μοναδική. Αντίο, όμορφη κοντέσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ , αχόρταγα πλάσματα....ακόμα δεν χωνέψαμε τον χθεσινό καφέ και μου ζητάτε κι άλλον??? (πείτε πού και πότε) Click για ανάπτυξη... ΄ Ούτε στο δόντι δεν κόλλησε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Η aiorasky έγραψε: #622 03-06-08 20:36 μπραβο που περασατε ωραια!!! ποσοι ησασταν; εγω δεν προλαβα τελικα. την επομενη και νομιζω οτι δεν ξερω και κανεναν της καινουργιας φουρνιας του μαι κατ!! αντε να γνωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Μυρτω4038: #623 03-06-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: μπραβο που περασατε ωραια!!! ποσοι ησασταν; εγω δεν προλαβα τελικα. την επομενη και νομιζω οτι δεν ξερω και κανεναν της καινουργιας φουρνιας του μαι κατ!! αντε να γνωριστουμε Click για ανάπτυξη... Ναι βρε aiorasky τοσο καιρο σε διαβαζαμε ,ειναι κριμα να μην σε εχουμε γνωρισει ακομη απο κοντα Απο ποια περιοχη εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:24 Η NiaR έγραψε: #624 04-06-08 09:24 Ελενα εισαι Θεσ/νικη επιτελους?????????Αντε θα χαρω να σε δω! |Εχω ακουσει κ καλα λογια απο την κτηνιατρο μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 18:27 Η Zbeebz έγραψε: #625 04-06-08 18:27 Euro 2008! Ε... χμ, χμ. Αγαπητοί/ές συνγατιώτες/συνγατιώτισσες... Το Σάββατο αρχίζει το Euro και την πρώτη βδομάδα έχει ματς κάθε μέρα. Εγώ και κάτι άλλα παλαβά άτομα του στενού μου περιβάλλοντος μαζευόμαστε παρέα, καρφωνόμαστε στην τηλεόραση και τα βλέπουμε μετά μανίας! Θα τα καταφέρουμε να συναντηθούμε ανεπίσημα μεταξύ αγώνων;;;; Υπογραφή, η ψωνάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:26 Η μαγισσα έγραψε: #626 04-06-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: μπραβο που περασατε ωραια!!! ποσοι ησασταν; εγω δεν προλαβα τελικα. την επομενη και νομιζω οτι δεν ξερω και κανεναν της καινουργιας φουρνιας του μαι κατ!! αντε να γνωριστουμε Click για ανάπτυξη... Ναι Έλενα μου είσαι Θεσσαλονίκη???? Να προσπαθήσουμε να βρεθούμς τότε όπως και να είναι....κοντά στα 12 άτομα είμασταν πάνω κάτω όσοι και κάθε φορά κάποιοι παλιοί δεν ήρθαν και με τους καινούριους εκεί είμαστε πάνω κάτω πάντα στα 12 άτομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:01 Η Marmanga έγραψε: #627 05-06-08 11:01 Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:17 Η Raisa έγραψε: #628 05-06-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Όχι ρε γ*****ο Μαρίνα μου, λυπάμαι πολύ:cry:....αλλά τουλάχιστον ηρέμησε η καημένη και δεν ταλαιπωρείται άλλο Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:22 Η aretha έγραψε: #629 05-06-08 11:22 Αν και μη-Θεσσαλονικιά, θα γράψω εδώ για να σου πω, Marmanga, ότι λυπάμαι πολύ για τη γατούλα που έχασες. Ήταν τυχερή όμως, έζησε 17 καλά χρόνια. Ελπίζω σύντομα να αισθανθείς καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η RedCat έγραψε: #630 05-06-08 11:34 λυπαμαι και εγω πολυ. Ευχομαι να μην ταλαιπωρηθηκε πολύ η γατουλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η Zbeebz έγραψε: #631 05-06-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αντίο Μουτζουρίνα-Χουρχουρίνα... Να είσαι καλά εκεί, ανάμεσα στα λουλούδια, όπου κοιμάσαι γαλήνια γιατί αγαπήθηκες πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Η μαγισσα έγραψε: #632 05-06-08 12:28 Aν και σου έχω δώσει την αγάπη μου θέλω να πω ότι μακάρι τα μισά γατιά στην γη να αγαπηθούν σαν εσένα γλυκιά μουτζουρίνα που μόνο μουτζουρίνα δεν ήσουν ήσουν όμορφη σαν ζωγραφιά εύχομε να βρεις την γλυκιά μου Νεφέλη και να γίνεται καλές φίλες σαν εμένα και την μαμά σου στο καλό μικρή να είσαι καλά οπου και νά είσαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:53 Η jasmine έγραψε: #633 05-06-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αν και μένω πάντα λίγο πίσω από τα γεγονότα, λυπάμαι πολύ για τη γατούλα σου Μαρίνα. Αν και φαντάζομαι ότι ήταν 17 χρόνια, μια ζωή, γεμάτα αγάπη κι ευτυχία γι' αυτήν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:17 Η Marmanga έγραψε: #634 05-06-08 13:17 Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:27 Η μαγισσα έγραψε: #635 05-06-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Click για ανάπτυξη... ούτε μας βγάζεις off topic ούτε μας μαυρίζεις είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε και τα καλά και τα άσχημα και σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας είμαστε όλες εδώ στο ίδιο καζάνι και ξέρουμε τι είναι οι γατούλες μας για όλες μας και πόσο πολύ τις αγαπάμε....να είσαι καλά και να νιώθεις οκ που το μοιράστηκες μαζί μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #636 05-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αχ Μαρινα μου ξερω οτι δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας σε τετοιες στιγμες.Ο πονος ξερω ειναι δυσβασταχτος και δεν περναει ποτε, απλα τον απαλυνει ο χρονος...Οτι και να πω ειναι λιγο, κρατησε τις αναμηνσεις των ωραιων στιγμων σας στην καρδια σου..Ισως ετσι εχουμε την ψευδαισθηση οτι δεν εφυγαν ποτε αλλα ειναι καπου μακρυα. Καλο ταξιδι Μουτζουρινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #637 05-06-08 13:30 Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Μάγισσα....είμαστε εδώ και στα καλά και στα άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Η Anima έγραψε: #638 05-06-08 22:39 Διαβάζω για τους θανάτους των γατουλιών σας και ομολογώ ότι σκέφτομαι τα δικά μου. Ο πολυαγαπημένος Χουχουδίτος μου βαδίζει στα τέσσερα χρονάκια του, όταν θα γίνει δεκαεφτά, εγώ - αν ζω - θα είμαι κοντά στα εβδομήντα έξι, κι η αγαπημένη Ελινούλα μου που είναι ενός χρονού, όταν φτάσει στα δεκαεφτά θα είμαι αντίστοιχα στα εβδομήντα εννιά. Φοβάμαι να τ' αφήσω μόνα τους και πιο πολύ αν πάθω τίποτα ποιός θα τα φροντίσει γέρικα που θα είναι. Δε λέω την κρυφή μου ευχή, αλλά σκέφτομαι με ποιο τρόπο μπορώ να εξασφαλίσω το μέλλον τους αν πάθω μια αρρώστια ή αν πεθάνω. Συγνώμη που σας τα λέω αυτά αλλά βλέπω ότι σ' αυτόν εδώ το χώρο και σεις συχνά λέτε τις πιο μύχιες σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Καλό βράδυ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 07:46 Η NiaR έγραψε: #639 06-06-08 07:46 Καλημερα Σαλλονικιες!!! Ζωη λες να κανουμε μια συναντηση "γατογιουρο 2008" ???? ωραια θα ειναι !!! καφετερια με μεγααααλη οθονη να βρουμε μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ruko έγραψε: #640 06-06-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ για την υπέροχη γατούλα σου...:cry: 'Ηταν πραγματικά μοναδική. Αντίο, όμορφη κοντέσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπραβο που περασατε ωραια!!! ποσοι ησασταν; εγω δεν προλαβα τελικα. την επομενη και νομιζω οτι δεν ξερω και κανεναν της καινουργιας φουρνιας του μαι κατ!! αντε να γνωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Μυρτω4038: #623 03-06-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: μπραβο που περασατε ωραια!!! ποσοι ησασταν; εγω δεν προλαβα τελικα. την επομενη και νομιζω οτι δεν ξερω και κανεναν της καινουργιας φουρνιας του μαι κατ!! αντε να γνωριστουμε Click για ανάπτυξη... Ναι βρε aiorasky τοσο καιρο σε διαβαζαμε ,ειναι κριμα να μην σε εχουμε γνωρισει ακομη απο κοντα Απο ποια περιοχη εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:24 Η NiaR έγραψε: #624 04-06-08 09:24 Ελενα εισαι Θεσ/νικη επιτελους?????????Αντε θα χαρω να σε δω! |Εχω ακουσει κ καλα λογια απο την κτηνιατρο μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 18:27 Η Zbeebz έγραψε: #625 04-06-08 18:27 Euro 2008! Ε... χμ, χμ. Αγαπητοί/ές συνγατιώτες/συνγατιώτισσες... Το Σάββατο αρχίζει το Euro και την πρώτη βδομάδα έχει ματς κάθε μέρα. Εγώ και κάτι άλλα παλαβά άτομα του στενού μου περιβάλλοντος μαζευόμαστε παρέα, καρφωνόμαστε στην τηλεόραση και τα βλέπουμε μετά μανίας! Θα τα καταφέρουμε να συναντηθούμε ανεπίσημα μεταξύ αγώνων;;;; Υπογραφή, η ψωνάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:26 Η μαγισσα έγραψε: #626 04-06-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: μπραβο που περασατε ωραια!!! ποσοι ησασταν; εγω δεν προλαβα τελικα. την επομενη και νομιζω οτι δεν ξερω και κανεναν της καινουργιας φουρνιας του μαι κατ!! αντε να γνωριστουμε Click για ανάπτυξη... Ναι Έλενα μου είσαι Θεσσαλονίκη???? Να προσπαθήσουμε να βρεθούμς τότε όπως και να είναι....κοντά στα 12 άτομα είμασταν πάνω κάτω όσοι και κάθε φορά κάποιοι παλιοί δεν ήρθαν και με τους καινούριους εκεί είμαστε πάνω κάτω πάντα στα 12 άτομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:01 Η Marmanga έγραψε: #627 05-06-08 11:01 Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:17 Η Raisa έγραψε: #628 05-06-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Όχι ρε γ*****ο Μαρίνα μου, λυπάμαι πολύ:cry:....αλλά τουλάχιστον ηρέμησε η καημένη και δεν ταλαιπωρείται άλλο Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:22 Η aretha έγραψε: #629 05-06-08 11:22 Αν και μη-Θεσσαλονικιά, θα γράψω εδώ για να σου πω, Marmanga, ότι λυπάμαι πολύ για τη γατούλα που έχασες. Ήταν τυχερή όμως, έζησε 17 καλά χρόνια. Ελπίζω σύντομα να αισθανθείς καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η RedCat έγραψε: #630 05-06-08 11:34 λυπαμαι και εγω πολυ. Ευχομαι να μην ταλαιπωρηθηκε πολύ η γατουλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η Zbeebz έγραψε: #631 05-06-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αντίο Μουτζουρίνα-Χουρχουρίνα... Να είσαι καλά εκεί, ανάμεσα στα λουλούδια, όπου κοιμάσαι γαλήνια γιατί αγαπήθηκες πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Η μαγισσα έγραψε: #632 05-06-08 12:28 Aν και σου έχω δώσει την αγάπη μου θέλω να πω ότι μακάρι τα μισά γατιά στην γη να αγαπηθούν σαν εσένα γλυκιά μουτζουρίνα που μόνο μουτζουρίνα δεν ήσουν ήσουν όμορφη σαν ζωγραφιά εύχομε να βρεις την γλυκιά μου Νεφέλη και να γίνεται καλές φίλες σαν εμένα και την μαμά σου στο καλό μικρή να είσαι καλά οπου και νά είσαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:53 Η jasmine έγραψε: #633 05-06-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αν και μένω πάντα λίγο πίσω από τα γεγονότα, λυπάμαι πολύ για τη γατούλα σου Μαρίνα. Αν και φαντάζομαι ότι ήταν 17 χρόνια, μια ζωή, γεμάτα αγάπη κι ευτυχία γι' αυτήν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:17 Η Marmanga έγραψε: #634 05-06-08 13:17 Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:27 Η μαγισσα έγραψε: #635 05-06-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Click για ανάπτυξη... ούτε μας βγάζεις off topic ούτε μας μαυρίζεις είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε και τα καλά και τα άσχημα και σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας είμαστε όλες εδώ στο ίδιο καζάνι και ξέρουμε τι είναι οι γατούλες μας για όλες μας και πόσο πολύ τις αγαπάμε....να είσαι καλά και να νιώθεις οκ που το μοιράστηκες μαζί μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #636 05-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αχ Μαρινα μου ξερω οτι δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας σε τετοιες στιγμες.Ο πονος ξερω ειναι δυσβασταχτος και δεν περναει ποτε, απλα τον απαλυνει ο χρονος...Οτι και να πω ειναι λιγο, κρατησε τις αναμηνσεις των ωραιων στιγμων σας στην καρδια σου..Ισως ετσι εχουμε την ψευδαισθηση οτι δεν εφυγαν ποτε αλλα ειναι καπου μακρυα. Καλο ταξιδι Μουτζουρινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #637 05-06-08 13:30 Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Μάγισσα....είμαστε εδώ και στα καλά και στα άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Η Anima έγραψε: #638 05-06-08 22:39 Διαβάζω για τους θανάτους των γατουλιών σας και ομολογώ ότι σκέφτομαι τα δικά μου. Ο πολυαγαπημένος Χουχουδίτος μου βαδίζει στα τέσσερα χρονάκια του, όταν θα γίνει δεκαεφτά, εγώ - αν ζω - θα είμαι κοντά στα εβδομήντα έξι, κι η αγαπημένη Ελινούλα μου που είναι ενός χρονού, όταν φτάσει στα δεκαεφτά θα είμαι αντίστοιχα στα εβδομήντα εννιά. Φοβάμαι να τ' αφήσω μόνα τους και πιο πολύ αν πάθω τίποτα ποιός θα τα φροντίσει γέρικα που θα είναι. Δε λέω την κρυφή μου ευχή, αλλά σκέφτομαι με ποιο τρόπο μπορώ να εξασφαλίσω το μέλλον τους αν πάθω μια αρρώστια ή αν πεθάνω. Συγνώμη που σας τα λέω αυτά αλλά βλέπω ότι σ' αυτόν εδώ το χώρο και σεις συχνά λέτε τις πιο μύχιες σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Καλό βράδυ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 07:46 Η NiaR έγραψε: #639 06-06-08 07:46 Καλημερα Σαλλονικιες!!! Ζωη λες να κανουμε μια συναντηση "γατογιουρο 2008" ???? ωραια θα ειναι !!! καφετερια με μεγααααλη οθονη να βρουμε μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ruko έγραψε: #640 06-06-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ για την υπέροχη γατούλα σου...:cry: 'Ηταν πραγματικά μοναδική. Αντίο, όμορφη κοντέσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: μπραβο που περασατε ωραια!!! ποσοι ησασταν; εγω δεν προλαβα τελικα. την επομενη και νομιζω οτι δεν ξερω και κανεναν της καινουργιας φουρνιας του μαι κατ!! αντε να γνωριστουμε Click για ανάπτυξη... Ναι βρε aiorasky τοσο καιρο σε διαβαζαμε ,ειναι κριμα να μην σε εχουμε γνωρισει ακομη απο κοντα Απο ποια περιοχη εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 09:24 Η NiaR έγραψε: #624 04-06-08 09:24 Ελενα εισαι Θεσ/νικη επιτελους?????????Αντε θα χαρω να σε δω! |Εχω ακουσει κ καλα λογια απο την κτηνιατρο μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 18:27 Η Zbeebz έγραψε: #625 04-06-08 18:27 Euro 2008! Ε... χμ, χμ. Αγαπητοί/ές συνγατιώτες/συνγατιώτισσες... Το Σάββατο αρχίζει το Euro και την πρώτη βδομάδα έχει ματς κάθε μέρα. Εγώ και κάτι άλλα παλαβά άτομα του στενού μου περιβάλλοντος μαζευόμαστε παρέα, καρφωνόμαστε στην τηλεόραση και τα βλέπουμε μετά μανίας! Θα τα καταφέρουμε να συναντηθούμε ανεπίσημα μεταξύ αγώνων;;;; Υπογραφή, η ψωνάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:26 Η μαγισσα έγραψε: #626 04-06-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: μπραβο που περασατε ωραια!!! ποσοι ησασταν; εγω δεν προλαβα τελικα. την επομενη και νομιζω οτι δεν ξερω και κανεναν της καινουργιας φουρνιας του μαι κατ!! αντε να γνωριστουμε Click για ανάπτυξη... Ναι Έλενα μου είσαι Θεσσαλονίκη???? Να προσπαθήσουμε να βρεθούμς τότε όπως και να είναι....κοντά στα 12 άτομα είμασταν πάνω κάτω όσοι και κάθε φορά κάποιοι παλιοί δεν ήρθαν και με τους καινούριους εκεί είμαστε πάνω κάτω πάντα στα 12 άτομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:01 Η Marmanga έγραψε: #627 05-06-08 11:01 Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:17 Η Raisa έγραψε: #628 05-06-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Όχι ρε γ*****ο Μαρίνα μου, λυπάμαι πολύ:cry:....αλλά τουλάχιστον ηρέμησε η καημένη και δεν ταλαιπωρείται άλλο Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:22 Η aretha έγραψε: #629 05-06-08 11:22 Αν και μη-Θεσσαλονικιά, θα γράψω εδώ για να σου πω, Marmanga, ότι λυπάμαι πολύ για τη γατούλα που έχασες. Ήταν τυχερή όμως, έζησε 17 καλά χρόνια. Ελπίζω σύντομα να αισθανθείς καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η RedCat έγραψε: #630 05-06-08 11:34 λυπαμαι και εγω πολυ. Ευχομαι να μην ταλαιπωρηθηκε πολύ η γατουλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η Zbeebz έγραψε: #631 05-06-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αντίο Μουτζουρίνα-Χουρχουρίνα... Να είσαι καλά εκεί, ανάμεσα στα λουλούδια, όπου κοιμάσαι γαλήνια γιατί αγαπήθηκες πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Η μαγισσα έγραψε: #632 05-06-08 12:28 Aν και σου έχω δώσει την αγάπη μου θέλω να πω ότι μακάρι τα μισά γατιά στην γη να αγαπηθούν σαν εσένα γλυκιά μουτζουρίνα που μόνο μουτζουρίνα δεν ήσουν ήσουν όμορφη σαν ζωγραφιά εύχομε να βρεις την γλυκιά μου Νεφέλη και να γίνεται καλές φίλες σαν εμένα και την μαμά σου στο καλό μικρή να είσαι καλά οπου και νά είσαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:53 Η jasmine έγραψε: #633 05-06-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αν και μένω πάντα λίγο πίσω από τα γεγονότα, λυπάμαι πολύ για τη γατούλα σου Μαρίνα. Αν και φαντάζομαι ότι ήταν 17 χρόνια, μια ζωή, γεμάτα αγάπη κι ευτυχία γι' αυτήν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:17 Η Marmanga έγραψε: #634 05-06-08 13:17 Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:27 Η μαγισσα έγραψε: #635 05-06-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Click για ανάπτυξη... ούτε μας βγάζεις off topic ούτε μας μαυρίζεις είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε και τα καλά και τα άσχημα και σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας είμαστε όλες εδώ στο ίδιο καζάνι και ξέρουμε τι είναι οι γατούλες μας για όλες μας και πόσο πολύ τις αγαπάμε....να είσαι καλά και να νιώθεις οκ που το μοιράστηκες μαζί μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #636 05-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αχ Μαρινα μου ξερω οτι δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας σε τετοιες στιγμες.Ο πονος ξερω ειναι δυσβασταχτος και δεν περναει ποτε, απλα τον απαλυνει ο χρονος...Οτι και να πω ειναι λιγο, κρατησε τις αναμηνσεις των ωραιων στιγμων σας στην καρδια σου..Ισως ετσι εχουμε την ψευδαισθηση οτι δεν εφυγαν ποτε αλλα ειναι καπου μακρυα. Καλο ταξιδι Μουτζουρινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #637 05-06-08 13:30 Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Μάγισσα....είμαστε εδώ και στα καλά και στα άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Η Anima έγραψε: #638 05-06-08 22:39 Διαβάζω για τους θανάτους των γατουλιών σας και ομολογώ ότι σκέφτομαι τα δικά μου. Ο πολυαγαπημένος Χουχουδίτος μου βαδίζει στα τέσσερα χρονάκια του, όταν θα γίνει δεκαεφτά, εγώ - αν ζω - θα είμαι κοντά στα εβδομήντα έξι, κι η αγαπημένη Ελινούλα μου που είναι ενός χρονού, όταν φτάσει στα δεκαεφτά θα είμαι αντίστοιχα στα εβδομήντα εννιά. Φοβάμαι να τ' αφήσω μόνα τους και πιο πολύ αν πάθω τίποτα ποιός θα τα φροντίσει γέρικα που θα είναι. Δε λέω την κρυφή μου ευχή, αλλά σκέφτομαι με ποιο τρόπο μπορώ να εξασφαλίσω το μέλλον τους αν πάθω μια αρρώστια ή αν πεθάνω. Συγνώμη που σας τα λέω αυτά αλλά βλέπω ότι σ' αυτόν εδώ το χώρο και σεις συχνά λέτε τις πιο μύχιες σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Καλό βράδυ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 07:46 Η NiaR έγραψε: #639 06-06-08 07:46 Καλημερα Σαλλονικιες!!! Ζωη λες να κανουμε μια συναντηση "γατογιουρο 2008" ???? ωραια θα ειναι !!! καφετερια με μεγααααλη οθονη να βρουμε μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ruko έγραψε: #640 06-06-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ για την υπέροχη γατούλα σου...:cry: 'Ηταν πραγματικά μοναδική. Αντίο, όμορφη κοντέσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελενα εισαι Θεσ/νικη επιτελους?????????Αντε θα χαρω να σε δω! |Εχω ακουσει κ καλα λογια απο την κτηνιατρο μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 18:27 Η Zbeebz έγραψε: #625 04-06-08 18:27 Euro 2008! Ε... χμ, χμ. Αγαπητοί/ές συνγατιώτες/συνγατιώτισσες... Το Σάββατο αρχίζει το Euro και την πρώτη βδομάδα έχει ματς κάθε μέρα. Εγώ και κάτι άλλα παλαβά άτομα του στενού μου περιβάλλοντος μαζευόμαστε παρέα, καρφωνόμαστε στην τηλεόραση και τα βλέπουμε μετά μανίας! Θα τα καταφέρουμε να συναντηθούμε ανεπίσημα μεταξύ αγώνων;;;; Υπογραφή, η ψωνάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:26 Η μαγισσα έγραψε: #626 04-06-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: μπραβο που περασατε ωραια!!! ποσοι ησασταν; εγω δεν προλαβα τελικα. την επομενη και νομιζω οτι δεν ξερω και κανεναν της καινουργιας φουρνιας του μαι κατ!! αντε να γνωριστουμε Click για ανάπτυξη... Ναι Έλενα μου είσαι Θεσσαλονίκη???? Να προσπαθήσουμε να βρεθούμς τότε όπως και να είναι....κοντά στα 12 άτομα είμασταν πάνω κάτω όσοι και κάθε φορά κάποιοι παλιοί δεν ήρθαν και με τους καινούριους εκεί είμαστε πάνω κάτω πάντα στα 12 άτομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:01 Η Marmanga έγραψε: #627 05-06-08 11:01 Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:17 Η Raisa έγραψε: #628 05-06-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Όχι ρε γ*****ο Μαρίνα μου, λυπάμαι πολύ:cry:....αλλά τουλάχιστον ηρέμησε η καημένη και δεν ταλαιπωρείται άλλο Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:22 Η aretha έγραψε: #629 05-06-08 11:22 Αν και μη-Θεσσαλονικιά, θα γράψω εδώ για να σου πω, Marmanga, ότι λυπάμαι πολύ για τη γατούλα που έχασες. Ήταν τυχερή όμως, έζησε 17 καλά χρόνια. Ελπίζω σύντομα να αισθανθείς καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η RedCat έγραψε: #630 05-06-08 11:34 λυπαμαι και εγω πολυ. Ευχομαι να μην ταλαιπωρηθηκε πολύ η γατουλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η Zbeebz έγραψε: #631 05-06-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αντίο Μουτζουρίνα-Χουρχουρίνα... Να είσαι καλά εκεί, ανάμεσα στα λουλούδια, όπου κοιμάσαι γαλήνια γιατί αγαπήθηκες πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Η μαγισσα έγραψε: #632 05-06-08 12:28 Aν και σου έχω δώσει την αγάπη μου θέλω να πω ότι μακάρι τα μισά γατιά στην γη να αγαπηθούν σαν εσένα γλυκιά μουτζουρίνα που μόνο μουτζουρίνα δεν ήσουν ήσουν όμορφη σαν ζωγραφιά εύχομε να βρεις την γλυκιά μου Νεφέλη και να γίνεται καλές φίλες σαν εμένα και την μαμά σου στο καλό μικρή να είσαι καλά οπου και νά είσαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:53 Η jasmine έγραψε: #633 05-06-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αν και μένω πάντα λίγο πίσω από τα γεγονότα, λυπάμαι πολύ για τη γατούλα σου Μαρίνα. Αν και φαντάζομαι ότι ήταν 17 χρόνια, μια ζωή, γεμάτα αγάπη κι ευτυχία γι' αυτήν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:17 Η Marmanga έγραψε: #634 05-06-08 13:17 Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:27 Η μαγισσα έγραψε: #635 05-06-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Click για ανάπτυξη... ούτε μας βγάζεις off topic ούτε μας μαυρίζεις είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε και τα καλά και τα άσχημα και σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας είμαστε όλες εδώ στο ίδιο καζάνι και ξέρουμε τι είναι οι γατούλες μας για όλες μας και πόσο πολύ τις αγαπάμε....να είσαι καλά και να νιώθεις οκ που το μοιράστηκες μαζί μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #636 05-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αχ Μαρινα μου ξερω οτι δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας σε τετοιες στιγμες.Ο πονος ξερω ειναι δυσβασταχτος και δεν περναει ποτε, απλα τον απαλυνει ο χρονος...Οτι και να πω ειναι λιγο, κρατησε τις αναμηνσεις των ωραιων στιγμων σας στην καρδια σου..Ισως ετσι εχουμε την ψευδαισθηση οτι δεν εφυγαν ποτε αλλα ειναι καπου μακρυα. Καλο ταξιδι Μουτζουρινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #637 05-06-08 13:30 Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Μάγισσα....είμαστε εδώ και στα καλά και στα άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Η Anima έγραψε: #638 05-06-08 22:39 Διαβάζω για τους θανάτους των γατουλιών σας και ομολογώ ότι σκέφτομαι τα δικά μου. Ο πολυαγαπημένος Χουχουδίτος μου βαδίζει στα τέσσερα χρονάκια του, όταν θα γίνει δεκαεφτά, εγώ - αν ζω - θα είμαι κοντά στα εβδομήντα έξι, κι η αγαπημένη Ελινούλα μου που είναι ενός χρονού, όταν φτάσει στα δεκαεφτά θα είμαι αντίστοιχα στα εβδομήντα εννιά. Φοβάμαι να τ' αφήσω μόνα τους και πιο πολύ αν πάθω τίποτα ποιός θα τα φροντίσει γέρικα που θα είναι. Δε λέω την κρυφή μου ευχή, αλλά σκέφτομαι με ποιο τρόπο μπορώ να εξασφαλίσω το μέλλον τους αν πάθω μια αρρώστια ή αν πεθάνω. Συγνώμη που σας τα λέω αυτά αλλά βλέπω ότι σ' αυτόν εδώ το χώρο και σεις συχνά λέτε τις πιο μύχιες σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Καλό βράδυ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 07:46 Η NiaR έγραψε: #639 06-06-08 07:46 Καλημερα Σαλλονικιες!!! Ζωη λες να κανουμε μια συναντηση "γατογιουρο 2008" ???? ωραια θα ειναι !!! καφετερια με μεγααααλη οθονη να βρουμε μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ruko έγραψε: #640 06-06-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ για την υπέροχη γατούλα σου...:cry: 'Ηταν πραγματικά μοναδική. Αντίο, όμορφη κοντέσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Euro 2008! Ε... χμ, χμ. Αγαπητοί/ές συνγατιώτες/συνγατιώτισσες... Το Σάββατο αρχίζει το Euro και την πρώτη βδομάδα έχει ματς κάθε μέρα. Εγώ και κάτι άλλα παλαβά άτομα του στενού μου περιβάλλοντος μαζευόμαστε παρέα, καρφωνόμαστε στην τηλεόραση και τα βλέπουμε μετά μανίας! Θα τα καταφέρουμε να συναντηθούμε ανεπίσημα μεταξύ αγώνων;;;; Υπογραφή, η ψωνάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 19:26 Η μαγισσα έγραψε: #626 04-06-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: μπραβο που περασατε ωραια!!! ποσοι ησασταν; εγω δεν προλαβα τελικα. την επομενη και νομιζω οτι δεν ξερω και κανεναν της καινουργιας φουρνιας του μαι κατ!! αντε να γνωριστουμε Click για ανάπτυξη... Ναι Έλενα μου είσαι Θεσσαλονίκη???? Να προσπαθήσουμε να βρεθούμς τότε όπως και να είναι....κοντά στα 12 άτομα είμασταν πάνω κάτω όσοι και κάθε φορά κάποιοι παλιοί δεν ήρθαν και με τους καινούριους εκεί είμαστε πάνω κάτω πάντα στα 12 άτομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:01 Η Marmanga έγραψε: #627 05-06-08 11:01 Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:17 Η Raisa έγραψε: #628 05-06-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Όχι ρε γ*****ο Μαρίνα μου, λυπάμαι πολύ:cry:....αλλά τουλάχιστον ηρέμησε η καημένη και δεν ταλαιπωρείται άλλο Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:22 Η aretha έγραψε: #629 05-06-08 11:22 Αν και μη-Θεσσαλονικιά, θα γράψω εδώ για να σου πω, Marmanga, ότι λυπάμαι πολύ για τη γατούλα που έχασες. Ήταν τυχερή όμως, έζησε 17 καλά χρόνια. Ελπίζω σύντομα να αισθανθείς καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η RedCat έγραψε: #630 05-06-08 11:34 λυπαμαι και εγω πολυ. Ευχομαι να μην ταλαιπωρηθηκε πολύ η γατουλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η Zbeebz έγραψε: #631 05-06-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αντίο Μουτζουρίνα-Χουρχουρίνα... Να είσαι καλά εκεί, ανάμεσα στα λουλούδια, όπου κοιμάσαι γαλήνια γιατί αγαπήθηκες πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Η μαγισσα έγραψε: #632 05-06-08 12:28 Aν και σου έχω δώσει την αγάπη μου θέλω να πω ότι μακάρι τα μισά γατιά στην γη να αγαπηθούν σαν εσένα γλυκιά μουτζουρίνα που μόνο μουτζουρίνα δεν ήσουν ήσουν όμορφη σαν ζωγραφιά εύχομε να βρεις την γλυκιά μου Νεφέλη και να γίνεται καλές φίλες σαν εμένα και την μαμά σου στο καλό μικρή να είσαι καλά οπου και νά είσαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:53 Η jasmine έγραψε: #633 05-06-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αν και μένω πάντα λίγο πίσω από τα γεγονότα, λυπάμαι πολύ για τη γατούλα σου Μαρίνα. Αν και φαντάζομαι ότι ήταν 17 χρόνια, μια ζωή, γεμάτα αγάπη κι ευτυχία γι' αυτήν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:17 Η Marmanga έγραψε: #634 05-06-08 13:17 Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:27 Η μαγισσα έγραψε: #635 05-06-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Click για ανάπτυξη... ούτε μας βγάζεις off topic ούτε μας μαυρίζεις είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε και τα καλά και τα άσχημα και σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας είμαστε όλες εδώ στο ίδιο καζάνι και ξέρουμε τι είναι οι γατούλες μας για όλες μας και πόσο πολύ τις αγαπάμε....να είσαι καλά και να νιώθεις οκ που το μοιράστηκες μαζί μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #636 05-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αχ Μαρινα μου ξερω οτι δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας σε τετοιες στιγμες.Ο πονος ξερω ειναι δυσβασταχτος και δεν περναει ποτε, απλα τον απαλυνει ο χρονος...Οτι και να πω ειναι λιγο, κρατησε τις αναμηνσεις των ωραιων στιγμων σας στην καρδια σου..Ισως ετσι εχουμε την ψευδαισθηση οτι δεν εφυγαν ποτε αλλα ειναι καπου μακρυα. Καλο ταξιδι Μουτζουρινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #637 05-06-08 13:30 Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Μάγισσα....είμαστε εδώ και στα καλά και στα άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Η Anima έγραψε: #638 05-06-08 22:39 Διαβάζω για τους θανάτους των γατουλιών σας και ομολογώ ότι σκέφτομαι τα δικά μου. Ο πολυαγαπημένος Χουχουδίτος μου βαδίζει στα τέσσερα χρονάκια του, όταν θα γίνει δεκαεφτά, εγώ - αν ζω - θα είμαι κοντά στα εβδομήντα έξι, κι η αγαπημένη Ελινούλα μου που είναι ενός χρονού, όταν φτάσει στα δεκαεφτά θα είμαι αντίστοιχα στα εβδομήντα εννιά. Φοβάμαι να τ' αφήσω μόνα τους και πιο πολύ αν πάθω τίποτα ποιός θα τα φροντίσει γέρικα που θα είναι. Δε λέω την κρυφή μου ευχή, αλλά σκέφτομαι με ποιο τρόπο μπορώ να εξασφαλίσω το μέλλον τους αν πάθω μια αρρώστια ή αν πεθάνω. Συγνώμη που σας τα λέω αυτά αλλά βλέπω ότι σ' αυτόν εδώ το χώρο και σεις συχνά λέτε τις πιο μύχιες σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Καλό βράδυ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 07:46 Η NiaR έγραψε: #639 06-06-08 07:46 Καλημερα Σαλλονικιες!!! Ζωη λες να κανουμε μια συναντηση "γατογιουρο 2008" ???? ωραια θα ειναι !!! καφετερια με μεγααααλη οθονη να βρουμε μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ruko έγραψε: #640 06-06-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ για την υπέροχη γατούλα σου...:cry: 'Ηταν πραγματικά μοναδική. Αντίο, όμορφη κοντέσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: μπραβο που περασατε ωραια!!! ποσοι ησασταν; εγω δεν προλαβα τελικα. την επομενη και νομιζω οτι δεν ξερω και κανεναν της καινουργιας φουρνιας του μαι κατ!! αντε να γνωριστουμε Click για ανάπτυξη... Ναι Έλενα μου είσαι Θεσσαλονίκη???? Να προσπαθήσουμε να βρεθούμς τότε όπως και να είναι....κοντά στα 12 άτομα είμασταν πάνω κάτω όσοι και κάθε φορά κάποιοι παλιοί δεν ήρθαν και με τους καινούριους εκεί είμαστε πάνω κάτω πάντα στα 12 άτομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:01 Η Marmanga έγραψε: #627 05-06-08 11:01 Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:17 Η Raisa έγραψε: #628 05-06-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Όχι ρε γ*****ο Μαρίνα μου, λυπάμαι πολύ:cry:....αλλά τουλάχιστον ηρέμησε η καημένη και δεν ταλαιπωρείται άλλο Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:22 Η aretha έγραψε: #629 05-06-08 11:22 Αν και μη-Θεσσαλονικιά, θα γράψω εδώ για να σου πω, Marmanga, ότι λυπάμαι πολύ για τη γατούλα που έχασες. Ήταν τυχερή όμως, έζησε 17 καλά χρόνια. Ελπίζω σύντομα να αισθανθείς καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η RedCat έγραψε: #630 05-06-08 11:34 λυπαμαι και εγω πολυ. Ευχομαι να μην ταλαιπωρηθηκε πολύ η γατουλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η Zbeebz έγραψε: #631 05-06-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αντίο Μουτζουρίνα-Χουρχουρίνα... Να είσαι καλά εκεί, ανάμεσα στα λουλούδια, όπου κοιμάσαι γαλήνια γιατί αγαπήθηκες πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Η μαγισσα έγραψε: #632 05-06-08 12:28 Aν και σου έχω δώσει την αγάπη μου θέλω να πω ότι μακάρι τα μισά γατιά στην γη να αγαπηθούν σαν εσένα γλυκιά μουτζουρίνα που μόνο μουτζουρίνα δεν ήσουν ήσουν όμορφη σαν ζωγραφιά εύχομε να βρεις την γλυκιά μου Νεφέλη και να γίνεται καλές φίλες σαν εμένα και την μαμά σου στο καλό μικρή να είσαι καλά οπου και νά είσαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:53 Η jasmine έγραψε: #633 05-06-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αν και μένω πάντα λίγο πίσω από τα γεγονότα, λυπάμαι πολύ για τη γατούλα σου Μαρίνα. Αν και φαντάζομαι ότι ήταν 17 χρόνια, μια ζωή, γεμάτα αγάπη κι ευτυχία γι' αυτήν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:17 Η Marmanga έγραψε: #634 05-06-08 13:17 Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:27 Η μαγισσα έγραψε: #635 05-06-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Click για ανάπτυξη... ούτε μας βγάζεις off topic ούτε μας μαυρίζεις είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε και τα καλά και τα άσχημα και σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας είμαστε όλες εδώ στο ίδιο καζάνι και ξέρουμε τι είναι οι γατούλες μας για όλες μας και πόσο πολύ τις αγαπάμε....να είσαι καλά και να νιώθεις οκ που το μοιράστηκες μαζί μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #636 05-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αχ Μαρινα μου ξερω οτι δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας σε τετοιες στιγμες.Ο πονος ξερω ειναι δυσβασταχτος και δεν περναει ποτε, απλα τον απαλυνει ο χρονος...Οτι και να πω ειναι λιγο, κρατησε τις αναμηνσεις των ωραιων στιγμων σας στην καρδια σου..Ισως ετσι εχουμε την ψευδαισθηση οτι δεν εφυγαν ποτε αλλα ειναι καπου μακρυα. Καλο ταξιδι Μουτζουρινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #637 05-06-08 13:30 Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Μάγισσα....είμαστε εδώ και στα καλά και στα άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Η Anima έγραψε: #638 05-06-08 22:39 Διαβάζω για τους θανάτους των γατουλιών σας και ομολογώ ότι σκέφτομαι τα δικά μου. Ο πολυαγαπημένος Χουχουδίτος μου βαδίζει στα τέσσερα χρονάκια του, όταν θα γίνει δεκαεφτά, εγώ - αν ζω - θα είμαι κοντά στα εβδομήντα έξι, κι η αγαπημένη Ελινούλα μου που είναι ενός χρονού, όταν φτάσει στα δεκαεφτά θα είμαι αντίστοιχα στα εβδομήντα εννιά. Φοβάμαι να τ' αφήσω μόνα τους και πιο πολύ αν πάθω τίποτα ποιός θα τα φροντίσει γέρικα που θα είναι. Δε λέω την κρυφή μου ευχή, αλλά σκέφτομαι με ποιο τρόπο μπορώ να εξασφαλίσω το μέλλον τους αν πάθω μια αρρώστια ή αν πεθάνω. Συγνώμη που σας τα λέω αυτά αλλά βλέπω ότι σ' αυτόν εδώ το χώρο και σεις συχνά λέτε τις πιο μύχιες σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Καλό βράδυ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 07:46 Η NiaR έγραψε: #639 06-06-08 07:46 Καλημερα Σαλλονικιες!!! Ζωη λες να κανουμε μια συναντηση "γατογιουρο 2008" ???? ωραια θα ειναι !!! καφετερια με μεγααααλη οθονη να βρουμε μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ruko έγραψε: #640 06-06-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ για την υπέροχη γατούλα σου...:cry: 'Ηταν πραγματικά μοναδική. Αντίο, όμορφη κοντέσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:17 Η Raisa έγραψε: #628 05-06-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Όχι ρε γ*****ο Μαρίνα μου, λυπάμαι πολύ:cry:....αλλά τουλάχιστον ηρέμησε η καημένη και δεν ταλαιπωρείται άλλο Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:22 Η aretha έγραψε: #629 05-06-08 11:22 Αν και μη-Θεσσαλονικιά, θα γράψω εδώ για να σου πω, Marmanga, ότι λυπάμαι πολύ για τη γατούλα που έχασες. Ήταν τυχερή όμως, έζησε 17 καλά χρόνια. Ελπίζω σύντομα να αισθανθείς καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η RedCat έγραψε: #630 05-06-08 11:34 λυπαμαι και εγω πολυ. Ευχομαι να μην ταλαιπωρηθηκε πολύ η γατουλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η Zbeebz έγραψε: #631 05-06-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αντίο Μουτζουρίνα-Χουρχουρίνα... Να είσαι καλά εκεί, ανάμεσα στα λουλούδια, όπου κοιμάσαι γαλήνια γιατί αγαπήθηκες πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Η μαγισσα έγραψε: #632 05-06-08 12:28 Aν και σου έχω δώσει την αγάπη μου θέλω να πω ότι μακάρι τα μισά γατιά στην γη να αγαπηθούν σαν εσένα γλυκιά μουτζουρίνα που μόνο μουτζουρίνα δεν ήσουν ήσουν όμορφη σαν ζωγραφιά εύχομε να βρεις την γλυκιά μου Νεφέλη και να γίνεται καλές φίλες σαν εμένα και την μαμά σου στο καλό μικρή να είσαι καλά οπου και νά είσαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:53 Η jasmine έγραψε: #633 05-06-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αν και μένω πάντα λίγο πίσω από τα γεγονότα, λυπάμαι πολύ για τη γατούλα σου Μαρίνα. Αν και φαντάζομαι ότι ήταν 17 χρόνια, μια ζωή, γεμάτα αγάπη κι ευτυχία γι' αυτήν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:17 Η Marmanga έγραψε: #634 05-06-08 13:17 Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:27 Η μαγισσα έγραψε: #635 05-06-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Click για ανάπτυξη... ούτε μας βγάζεις off topic ούτε μας μαυρίζεις είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε και τα καλά και τα άσχημα και σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας είμαστε όλες εδώ στο ίδιο καζάνι και ξέρουμε τι είναι οι γατούλες μας για όλες μας και πόσο πολύ τις αγαπάμε....να είσαι καλά και να νιώθεις οκ που το μοιράστηκες μαζί μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #636 05-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αχ Μαρινα μου ξερω οτι δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας σε τετοιες στιγμες.Ο πονος ξερω ειναι δυσβασταχτος και δεν περναει ποτε, απλα τον απαλυνει ο χρονος...Οτι και να πω ειναι λιγο, κρατησε τις αναμηνσεις των ωραιων στιγμων σας στην καρδια σου..Ισως ετσι εχουμε την ψευδαισθηση οτι δεν εφυγαν ποτε αλλα ειναι καπου μακρυα. Καλο ταξιδι Μουτζουρινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #637 05-06-08 13:30 Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Μάγισσα....είμαστε εδώ και στα καλά και στα άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Η Anima έγραψε: #638 05-06-08 22:39 Διαβάζω για τους θανάτους των γατουλιών σας και ομολογώ ότι σκέφτομαι τα δικά μου. Ο πολυαγαπημένος Χουχουδίτος μου βαδίζει στα τέσσερα χρονάκια του, όταν θα γίνει δεκαεφτά, εγώ - αν ζω - θα είμαι κοντά στα εβδομήντα έξι, κι η αγαπημένη Ελινούλα μου που είναι ενός χρονού, όταν φτάσει στα δεκαεφτά θα είμαι αντίστοιχα στα εβδομήντα εννιά. Φοβάμαι να τ' αφήσω μόνα τους και πιο πολύ αν πάθω τίποτα ποιός θα τα φροντίσει γέρικα που θα είναι. Δε λέω την κρυφή μου ευχή, αλλά σκέφτομαι με ποιο τρόπο μπορώ να εξασφαλίσω το μέλλον τους αν πάθω μια αρρώστια ή αν πεθάνω. Συγνώμη που σας τα λέω αυτά αλλά βλέπω ότι σ' αυτόν εδώ το χώρο και σεις συχνά λέτε τις πιο μύχιες σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Καλό βράδυ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 07:46 Η NiaR έγραψε: #639 06-06-08 07:46 Καλημερα Σαλλονικιες!!! Ζωη λες να κανουμε μια συναντηση "γατογιουρο 2008" ???? ωραια θα ειναι !!! καφετερια με μεγααααλη οθονη να βρουμε μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ruko έγραψε: #640 06-06-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ για την υπέροχη γατούλα σου...:cry: 'Ηταν πραγματικά μοναδική. Αντίο, όμορφη κοντέσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Όχι ρε γ*****ο Μαρίνα μου, λυπάμαι πολύ:cry:....αλλά τουλάχιστον ηρέμησε η καημένη και δεν ταλαιπωρείται άλλο Κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:22 Η aretha έγραψε: #629 05-06-08 11:22 Αν και μη-Θεσσαλονικιά, θα γράψω εδώ για να σου πω, Marmanga, ότι λυπάμαι πολύ για τη γατούλα που έχασες. Ήταν τυχερή όμως, έζησε 17 καλά χρόνια. Ελπίζω σύντομα να αισθανθείς καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η RedCat έγραψε: #630 05-06-08 11:34 λυπαμαι και εγω πολυ. Ευχομαι να μην ταλαιπωρηθηκε πολύ η γατουλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η Zbeebz έγραψε: #631 05-06-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αντίο Μουτζουρίνα-Χουρχουρίνα... Να είσαι καλά εκεί, ανάμεσα στα λουλούδια, όπου κοιμάσαι γαλήνια γιατί αγαπήθηκες πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Η μαγισσα έγραψε: #632 05-06-08 12:28 Aν και σου έχω δώσει την αγάπη μου θέλω να πω ότι μακάρι τα μισά γατιά στην γη να αγαπηθούν σαν εσένα γλυκιά μουτζουρίνα που μόνο μουτζουρίνα δεν ήσουν ήσουν όμορφη σαν ζωγραφιά εύχομε να βρεις την γλυκιά μου Νεφέλη και να γίνεται καλές φίλες σαν εμένα και την μαμά σου στο καλό μικρή να είσαι καλά οπου και νά είσαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:53 Η jasmine έγραψε: #633 05-06-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αν και μένω πάντα λίγο πίσω από τα γεγονότα, λυπάμαι πολύ για τη γατούλα σου Μαρίνα. Αν και φαντάζομαι ότι ήταν 17 χρόνια, μια ζωή, γεμάτα αγάπη κι ευτυχία γι' αυτήν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:17 Η Marmanga έγραψε: #634 05-06-08 13:17 Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:27 Η μαγισσα έγραψε: #635 05-06-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Click για ανάπτυξη... ούτε μας βγάζεις off topic ούτε μας μαυρίζεις είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε και τα καλά και τα άσχημα και σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας είμαστε όλες εδώ στο ίδιο καζάνι και ξέρουμε τι είναι οι γατούλες μας για όλες μας και πόσο πολύ τις αγαπάμε....να είσαι καλά και να νιώθεις οκ που το μοιράστηκες μαζί μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #636 05-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αχ Μαρινα μου ξερω οτι δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας σε τετοιες στιγμες.Ο πονος ξερω ειναι δυσβασταχτος και δεν περναει ποτε, απλα τον απαλυνει ο χρονος...Οτι και να πω ειναι λιγο, κρατησε τις αναμηνσεις των ωραιων στιγμων σας στην καρδια σου..Ισως ετσι εχουμε την ψευδαισθηση οτι δεν εφυγαν ποτε αλλα ειναι καπου μακρυα. Καλο ταξιδι Μουτζουρινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #637 05-06-08 13:30 Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Μάγισσα....είμαστε εδώ και στα καλά και στα άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Η Anima έγραψε: #638 05-06-08 22:39 Διαβάζω για τους θανάτους των γατουλιών σας και ομολογώ ότι σκέφτομαι τα δικά μου. Ο πολυαγαπημένος Χουχουδίτος μου βαδίζει στα τέσσερα χρονάκια του, όταν θα γίνει δεκαεφτά, εγώ - αν ζω - θα είμαι κοντά στα εβδομήντα έξι, κι η αγαπημένη Ελινούλα μου που είναι ενός χρονού, όταν φτάσει στα δεκαεφτά θα είμαι αντίστοιχα στα εβδομήντα εννιά. Φοβάμαι να τ' αφήσω μόνα τους και πιο πολύ αν πάθω τίποτα ποιός θα τα φροντίσει γέρικα που θα είναι. Δε λέω την κρυφή μου ευχή, αλλά σκέφτομαι με ποιο τρόπο μπορώ να εξασφαλίσω το μέλλον τους αν πάθω μια αρρώστια ή αν πεθάνω. Συγνώμη που σας τα λέω αυτά αλλά βλέπω ότι σ' αυτόν εδώ το χώρο και σεις συχνά λέτε τις πιο μύχιες σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Καλό βράδυ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 07:46 Η NiaR έγραψε: #639 06-06-08 07:46 Καλημερα Σαλλονικιες!!! Ζωη λες να κανουμε μια συναντηση "γατογιουρο 2008" ???? ωραια θα ειναι !!! καφετερια με μεγααααλη οθονη να βρουμε μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ruko έγραψε: #640 06-06-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ για την υπέροχη γατούλα σου...:cry: 'Ηταν πραγματικά μοναδική. Αντίο, όμορφη κοντέσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν και μη-Θεσσαλονικιά, θα γράψω εδώ για να σου πω, Marmanga, ότι λυπάμαι πολύ για τη γατούλα που έχασες. Ήταν τυχερή όμως, έζησε 17 καλά χρόνια. Ελπίζω σύντομα να αισθανθείς καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η RedCat έγραψε: #630 05-06-08 11:34 λυπαμαι και εγω πολυ. Ευχομαι να μην ταλαιπωρηθηκε πολύ η γατουλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η Zbeebz έγραψε: #631 05-06-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αντίο Μουτζουρίνα-Χουρχουρίνα... Να είσαι καλά εκεί, ανάμεσα στα λουλούδια, όπου κοιμάσαι γαλήνια γιατί αγαπήθηκες πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Η μαγισσα έγραψε: #632 05-06-08 12:28 Aν και σου έχω δώσει την αγάπη μου θέλω να πω ότι μακάρι τα μισά γατιά στην γη να αγαπηθούν σαν εσένα γλυκιά μουτζουρίνα που μόνο μουτζουρίνα δεν ήσουν ήσουν όμορφη σαν ζωγραφιά εύχομε να βρεις την γλυκιά μου Νεφέλη και να γίνεται καλές φίλες σαν εμένα και την μαμά σου στο καλό μικρή να είσαι καλά οπου και νά είσαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:53 Η jasmine έγραψε: #633 05-06-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αν και μένω πάντα λίγο πίσω από τα γεγονότα, λυπάμαι πολύ για τη γατούλα σου Μαρίνα. Αν και φαντάζομαι ότι ήταν 17 χρόνια, μια ζωή, γεμάτα αγάπη κι ευτυχία γι' αυτήν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:17 Η Marmanga έγραψε: #634 05-06-08 13:17 Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:27 Η μαγισσα έγραψε: #635 05-06-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Click για ανάπτυξη... ούτε μας βγάζεις off topic ούτε μας μαυρίζεις είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε και τα καλά και τα άσχημα και σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας είμαστε όλες εδώ στο ίδιο καζάνι και ξέρουμε τι είναι οι γατούλες μας για όλες μας και πόσο πολύ τις αγαπάμε....να είσαι καλά και να νιώθεις οκ που το μοιράστηκες μαζί μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #636 05-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αχ Μαρινα μου ξερω οτι δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας σε τετοιες στιγμες.Ο πονος ξερω ειναι δυσβασταχτος και δεν περναει ποτε, απλα τον απαλυνει ο χρονος...Οτι και να πω ειναι λιγο, κρατησε τις αναμηνσεις των ωραιων στιγμων σας στην καρδια σου..Ισως ετσι εχουμε την ψευδαισθηση οτι δεν εφυγαν ποτε αλλα ειναι καπου μακρυα. Καλο ταξιδι Μουτζουρινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #637 05-06-08 13:30 Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Μάγισσα....είμαστε εδώ και στα καλά και στα άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Η Anima έγραψε: #638 05-06-08 22:39 Διαβάζω για τους θανάτους των γατουλιών σας και ομολογώ ότι σκέφτομαι τα δικά μου. Ο πολυαγαπημένος Χουχουδίτος μου βαδίζει στα τέσσερα χρονάκια του, όταν θα γίνει δεκαεφτά, εγώ - αν ζω - θα είμαι κοντά στα εβδομήντα έξι, κι η αγαπημένη Ελινούλα μου που είναι ενός χρονού, όταν φτάσει στα δεκαεφτά θα είμαι αντίστοιχα στα εβδομήντα εννιά. Φοβάμαι να τ' αφήσω μόνα τους και πιο πολύ αν πάθω τίποτα ποιός θα τα φροντίσει γέρικα που θα είναι. Δε λέω την κρυφή μου ευχή, αλλά σκέφτομαι με ποιο τρόπο μπορώ να εξασφαλίσω το μέλλον τους αν πάθω μια αρρώστια ή αν πεθάνω. Συγνώμη που σας τα λέω αυτά αλλά βλέπω ότι σ' αυτόν εδώ το χώρο και σεις συχνά λέτε τις πιο μύχιες σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Καλό βράδυ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 07:46 Η NiaR έγραψε: #639 06-06-08 07:46 Καλημερα Σαλλονικιες!!! Ζωη λες να κανουμε μια συναντηση "γατογιουρο 2008" ???? ωραια θα ειναι !!! καφετερια με μεγααααλη οθονη να βρουμε μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ruko έγραψε: #640 06-06-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ για την υπέροχη γατούλα σου...:cry: 'Ηταν πραγματικά μοναδική. Αντίο, όμορφη κοντέσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λυπαμαι και εγω πολυ. Ευχομαι να μην ταλαιπωρηθηκε πολύ η γατουλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η Zbeebz έγραψε: #631 05-06-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αντίο Μουτζουρίνα-Χουρχουρίνα... Να είσαι καλά εκεί, ανάμεσα στα λουλούδια, όπου κοιμάσαι γαλήνια γιατί αγαπήθηκες πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Η μαγισσα έγραψε: #632 05-06-08 12:28 Aν και σου έχω δώσει την αγάπη μου θέλω να πω ότι μακάρι τα μισά γατιά στην γη να αγαπηθούν σαν εσένα γλυκιά μουτζουρίνα που μόνο μουτζουρίνα δεν ήσουν ήσουν όμορφη σαν ζωγραφιά εύχομε να βρεις την γλυκιά μου Νεφέλη και να γίνεται καλές φίλες σαν εμένα και την μαμά σου στο καλό μικρή να είσαι καλά οπου και νά είσαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:53 Η jasmine έγραψε: #633 05-06-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αν και μένω πάντα λίγο πίσω από τα γεγονότα, λυπάμαι πολύ για τη γατούλα σου Μαρίνα. Αν και φαντάζομαι ότι ήταν 17 χρόνια, μια ζωή, γεμάτα αγάπη κι ευτυχία γι' αυτήν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:17 Η Marmanga έγραψε: #634 05-06-08 13:17 Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:27 Η μαγισσα έγραψε: #635 05-06-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Click για ανάπτυξη... ούτε μας βγάζεις off topic ούτε μας μαυρίζεις είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε και τα καλά και τα άσχημα και σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας είμαστε όλες εδώ στο ίδιο καζάνι και ξέρουμε τι είναι οι γατούλες μας για όλες μας και πόσο πολύ τις αγαπάμε....να είσαι καλά και να νιώθεις οκ που το μοιράστηκες μαζί μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #636 05-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αχ Μαρινα μου ξερω οτι δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας σε τετοιες στιγμες.Ο πονος ξερω ειναι δυσβασταχτος και δεν περναει ποτε, απλα τον απαλυνει ο χρονος...Οτι και να πω ειναι λιγο, κρατησε τις αναμηνσεις των ωραιων στιγμων σας στην καρδια σου..Ισως ετσι εχουμε την ψευδαισθηση οτι δεν εφυγαν ποτε αλλα ειναι καπου μακρυα. Καλο ταξιδι Μουτζουρινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #637 05-06-08 13:30 Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Μάγισσα....είμαστε εδώ και στα καλά και στα άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Η Anima έγραψε: #638 05-06-08 22:39 Διαβάζω για τους θανάτους των γατουλιών σας και ομολογώ ότι σκέφτομαι τα δικά μου. Ο πολυαγαπημένος Χουχουδίτος μου βαδίζει στα τέσσερα χρονάκια του, όταν θα γίνει δεκαεφτά, εγώ - αν ζω - θα είμαι κοντά στα εβδομήντα έξι, κι η αγαπημένη Ελινούλα μου που είναι ενός χρονού, όταν φτάσει στα δεκαεφτά θα είμαι αντίστοιχα στα εβδομήντα εννιά. Φοβάμαι να τ' αφήσω μόνα τους και πιο πολύ αν πάθω τίποτα ποιός θα τα φροντίσει γέρικα που θα είναι. Δε λέω την κρυφή μου ευχή, αλλά σκέφτομαι με ποιο τρόπο μπορώ να εξασφαλίσω το μέλλον τους αν πάθω μια αρρώστια ή αν πεθάνω. Συγνώμη που σας τα λέω αυτά αλλά βλέπω ότι σ' αυτόν εδώ το χώρο και σεις συχνά λέτε τις πιο μύχιες σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Καλό βράδυ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 07:46 Η NiaR έγραψε: #639 06-06-08 07:46 Καλημερα Σαλλονικιες!!! Ζωη λες να κανουμε μια συναντηση "γατογιουρο 2008" ???? ωραια θα ειναι !!! καφετερια με μεγααααλη οθονη να βρουμε μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ruko έγραψε: #640 06-06-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ για την υπέροχη γατούλα σου...:cry: 'Ηταν πραγματικά μοναδική. Αντίο, όμορφη κοντέσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αντίο Μουτζουρίνα-Χουρχουρίνα... Να είσαι καλά εκεί, ανάμεσα στα λουλούδια, όπου κοιμάσαι γαλήνια γιατί αγαπήθηκες πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Η μαγισσα έγραψε: #632 05-06-08 12:28 Aν και σου έχω δώσει την αγάπη μου θέλω να πω ότι μακάρι τα μισά γατιά στην γη να αγαπηθούν σαν εσένα γλυκιά μουτζουρίνα που μόνο μουτζουρίνα δεν ήσουν ήσουν όμορφη σαν ζωγραφιά εύχομε να βρεις την γλυκιά μου Νεφέλη και να γίνεται καλές φίλες σαν εμένα και την μαμά σου στο καλό μικρή να είσαι καλά οπου και νά είσαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:53 Η jasmine έγραψε: #633 05-06-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αν και μένω πάντα λίγο πίσω από τα γεγονότα, λυπάμαι πολύ για τη γατούλα σου Μαρίνα. Αν και φαντάζομαι ότι ήταν 17 χρόνια, μια ζωή, γεμάτα αγάπη κι ευτυχία γι' αυτήν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:17 Η Marmanga έγραψε: #634 05-06-08 13:17 Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:27 Η μαγισσα έγραψε: #635 05-06-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Click για ανάπτυξη... ούτε μας βγάζεις off topic ούτε μας μαυρίζεις είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε και τα καλά και τα άσχημα και σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας είμαστε όλες εδώ στο ίδιο καζάνι και ξέρουμε τι είναι οι γατούλες μας για όλες μας και πόσο πολύ τις αγαπάμε....να είσαι καλά και να νιώθεις οκ που το μοιράστηκες μαζί μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #636 05-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αχ Μαρινα μου ξερω οτι δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας σε τετοιες στιγμες.Ο πονος ξερω ειναι δυσβασταχτος και δεν περναει ποτε, απλα τον απαλυνει ο χρονος...Οτι και να πω ειναι λιγο, κρατησε τις αναμηνσεις των ωραιων στιγμων σας στην καρδια σου..Ισως ετσι εχουμε την ψευδαισθηση οτι δεν εφυγαν ποτε αλλα ειναι καπου μακρυα. Καλο ταξιδι Μουτζουρινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #637 05-06-08 13:30 Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Μάγισσα....είμαστε εδώ και στα καλά και στα άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Η Anima έγραψε: #638 05-06-08 22:39 Διαβάζω για τους θανάτους των γατουλιών σας και ομολογώ ότι σκέφτομαι τα δικά μου. Ο πολυαγαπημένος Χουχουδίτος μου βαδίζει στα τέσσερα χρονάκια του, όταν θα γίνει δεκαεφτά, εγώ - αν ζω - θα είμαι κοντά στα εβδομήντα έξι, κι η αγαπημένη Ελινούλα μου που είναι ενός χρονού, όταν φτάσει στα δεκαεφτά θα είμαι αντίστοιχα στα εβδομήντα εννιά. Φοβάμαι να τ' αφήσω μόνα τους και πιο πολύ αν πάθω τίποτα ποιός θα τα φροντίσει γέρικα που θα είναι. Δε λέω την κρυφή μου ευχή, αλλά σκέφτομαι με ποιο τρόπο μπορώ να εξασφαλίσω το μέλλον τους αν πάθω μια αρρώστια ή αν πεθάνω. Συγνώμη που σας τα λέω αυτά αλλά βλέπω ότι σ' αυτόν εδώ το χώρο και σεις συχνά λέτε τις πιο μύχιες σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Καλό βράδυ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 07:46 Η NiaR έγραψε: #639 06-06-08 07:46 Καλημερα Σαλλονικιες!!! Ζωη λες να κανουμε μια συναντηση "γατογιουρο 2008" ???? ωραια θα ειναι !!! καφετερια με μεγααααλη οθονη να βρουμε μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ruko έγραψε: #640 06-06-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ για την υπέροχη γατούλα σου...:cry: 'Ηταν πραγματικά μοναδική. Αντίο, όμορφη κοντέσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aν και σου έχω δώσει την αγάπη μου θέλω να πω ότι μακάρι τα μισά γατιά στην γη να αγαπηθούν σαν εσένα γλυκιά μουτζουρίνα που μόνο μουτζουρίνα δεν ήσουν ήσουν όμορφη σαν ζωγραφιά εύχομε να βρεις την γλυκιά μου Νεφέλη και να γίνεται καλές φίλες σαν εμένα και την μαμά σου στο καλό μικρή να είσαι καλά οπου και νά είσαι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 12:53 Η jasmine έγραψε: #633 05-06-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αν και μένω πάντα λίγο πίσω από τα γεγονότα, λυπάμαι πολύ για τη γατούλα σου Μαρίνα. Αν και φαντάζομαι ότι ήταν 17 χρόνια, μια ζωή, γεμάτα αγάπη κι ευτυχία γι' αυτήν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:17 Η Marmanga έγραψε: #634 05-06-08 13:17 Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:27 Η μαγισσα έγραψε: #635 05-06-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Click για ανάπτυξη... ούτε μας βγάζεις off topic ούτε μας μαυρίζεις είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε και τα καλά και τα άσχημα και σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας είμαστε όλες εδώ στο ίδιο καζάνι και ξέρουμε τι είναι οι γατούλες μας για όλες μας και πόσο πολύ τις αγαπάμε....να είσαι καλά και να νιώθεις οκ που το μοιράστηκες μαζί μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #636 05-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αχ Μαρινα μου ξερω οτι δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας σε τετοιες στιγμες.Ο πονος ξερω ειναι δυσβασταχτος και δεν περναει ποτε, απλα τον απαλυνει ο χρονος...Οτι και να πω ειναι λιγο, κρατησε τις αναμηνσεις των ωραιων στιγμων σας στην καρδια σου..Ισως ετσι εχουμε την ψευδαισθηση οτι δεν εφυγαν ποτε αλλα ειναι καπου μακρυα. Καλο ταξιδι Μουτζουρινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #637 05-06-08 13:30 Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Μάγισσα....είμαστε εδώ και στα καλά και στα άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Η Anima έγραψε: #638 05-06-08 22:39 Διαβάζω για τους θανάτους των γατουλιών σας και ομολογώ ότι σκέφτομαι τα δικά μου. Ο πολυαγαπημένος Χουχουδίτος μου βαδίζει στα τέσσερα χρονάκια του, όταν θα γίνει δεκαεφτά, εγώ - αν ζω - θα είμαι κοντά στα εβδομήντα έξι, κι η αγαπημένη Ελινούλα μου που είναι ενός χρονού, όταν φτάσει στα δεκαεφτά θα είμαι αντίστοιχα στα εβδομήντα εννιά. Φοβάμαι να τ' αφήσω μόνα τους και πιο πολύ αν πάθω τίποτα ποιός θα τα φροντίσει γέρικα που θα είναι. Δε λέω την κρυφή μου ευχή, αλλά σκέφτομαι με ποιο τρόπο μπορώ να εξασφαλίσω το μέλλον τους αν πάθω μια αρρώστια ή αν πεθάνω. Συγνώμη που σας τα λέω αυτά αλλά βλέπω ότι σ' αυτόν εδώ το χώρο και σεις συχνά λέτε τις πιο μύχιες σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Καλό βράδυ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 07:46 Η NiaR έγραψε: #639 06-06-08 07:46 Καλημερα Σαλλονικιες!!! Ζωη λες να κανουμε μια συναντηση "γατογιουρο 2008" ???? ωραια θα ειναι !!! καφετερια με μεγααααλη οθονη να βρουμε μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ruko έγραψε: #640 06-06-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ για την υπέροχη γατούλα σου...:cry: 'Ηταν πραγματικά μοναδική. Αντίο, όμορφη κοντέσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αν και μένω πάντα λίγο πίσω από τα γεγονότα, λυπάμαι πολύ για τη γατούλα σου Μαρίνα. Αν και φαντάζομαι ότι ήταν 17 χρόνια, μια ζωή, γεμάτα αγάπη κι ευτυχία γι' αυτήν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:17 Η Marmanga έγραψε: #634 05-06-08 13:17 Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:27 Η μαγισσα έγραψε: #635 05-06-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Click για ανάπτυξη... ούτε μας βγάζεις off topic ούτε μας μαυρίζεις είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε και τα καλά και τα άσχημα και σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας είμαστε όλες εδώ στο ίδιο καζάνι και ξέρουμε τι είναι οι γατούλες μας για όλες μας και πόσο πολύ τις αγαπάμε....να είσαι καλά και να νιώθεις οκ που το μοιράστηκες μαζί μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #636 05-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αχ Μαρινα μου ξερω οτι δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας σε τετοιες στιγμες.Ο πονος ξερω ειναι δυσβασταχτος και δεν περναει ποτε, απλα τον απαλυνει ο χρονος...Οτι και να πω ειναι λιγο, κρατησε τις αναμηνσεις των ωραιων στιγμων σας στην καρδια σου..Ισως ετσι εχουμε την ψευδαισθηση οτι δεν εφυγαν ποτε αλλα ειναι καπου μακρυα. Καλο ταξιδι Μουτζουρινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #637 05-06-08 13:30 Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Μάγισσα....είμαστε εδώ και στα καλά και στα άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Η Anima έγραψε: #638 05-06-08 22:39 Διαβάζω για τους θανάτους των γατουλιών σας και ομολογώ ότι σκέφτομαι τα δικά μου. Ο πολυαγαπημένος Χουχουδίτος μου βαδίζει στα τέσσερα χρονάκια του, όταν θα γίνει δεκαεφτά, εγώ - αν ζω - θα είμαι κοντά στα εβδομήντα έξι, κι η αγαπημένη Ελινούλα μου που είναι ενός χρονού, όταν φτάσει στα δεκαεφτά θα είμαι αντίστοιχα στα εβδομήντα εννιά. Φοβάμαι να τ' αφήσω μόνα τους και πιο πολύ αν πάθω τίποτα ποιός θα τα φροντίσει γέρικα που θα είναι. Δε λέω την κρυφή μου ευχή, αλλά σκέφτομαι με ποιο τρόπο μπορώ να εξασφαλίσω το μέλλον τους αν πάθω μια αρρώστια ή αν πεθάνω. Συγνώμη που σας τα λέω αυτά αλλά βλέπω ότι σ' αυτόν εδώ το χώρο και σεις συχνά λέτε τις πιο μύχιες σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Καλό βράδυ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 07:46 Η NiaR έγραψε: #639 06-06-08 07:46 Καλημερα Σαλλονικιες!!! Ζωη λες να κανουμε μια συναντηση "γατογιουρο 2008" ???? ωραια θα ειναι !!! καφετερια με μεγααααλη οθονη να βρουμε μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ruko έγραψε: #640 06-06-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ για την υπέροχη γατούλα σου...:cry: 'Ηταν πραγματικά μοναδική. Αντίο, όμορφη κοντέσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:27 Η μαγισσα έγραψε: #635 05-06-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Click για ανάπτυξη... ούτε μας βγάζεις off topic ούτε μας μαυρίζεις είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε και τα καλά και τα άσχημα και σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας είμαστε όλες εδώ στο ίδιο καζάνι και ξέρουμε τι είναι οι γατούλες μας για όλες μας και πόσο πολύ τις αγαπάμε....να είσαι καλά και να νιώθεις οκ που το μοιράστηκες μαζί μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #636 05-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αχ Μαρινα μου ξερω οτι δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας σε τετοιες στιγμες.Ο πονος ξερω ειναι δυσβασταχτος και δεν περναει ποτε, απλα τον απαλυνει ο χρονος...Οτι και να πω ειναι λιγο, κρατησε τις αναμηνσεις των ωραιων στιγμων σας στην καρδια σου..Ισως ετσι εχουμε την ψευδαισθηση οτι δεν εφυγαν ποτε αλλα ειναι καπου μακρυα. Καλο ταξιδι Μουτζουρινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #637 05-06-08 13:30 Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Μάγισσα....είμαστε εδώ και στα καλά και στα άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Η Anima έγραψε: #638 05-06-08 22:39 Διαβάζω για τους θανάτους των γατουλιών σας και ομολογώ ότι σκέφτομαι τα δικά μου. Ο πολυαγαπημένος Χουχουδίτος μου βαδίζει στα τέσσερα χρονάκια του, όταν θα γίνει δεκαεφτά, εγώ - αν ζω - θα είμαι κοντά στα εβδομήντα έξι, κι η αγαπημένη Ελινούλα μου που είναι ενός χρονού, όταν φτάσει στα δεκαεφτά θα είμαι αντίστοιχα στα εβδομήντα εννιά. Φοβάμαι να τ' αφήσω μόνα τους και πιο πολύ αν πάθω τίποτα ποιός θα τα φροντίσει γέρικα που θα είναι. Δε λέω την κρυφή μου ευχή, αλλά σκέφτομαι με ποιο τρόπο μπορώ να εξασφαλίσω το μέλλον τους αν πάθω μια αρρώστια ή αν πεθάνω. Συγνώμη που σας τα λέω αυτά αλλά βλέπω ότι σ' αυτόν εδώ το χώρο και σεις συχνά λέτε τις πιο μύχιες σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Καλό βράδυ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 07:46 Η NiaR έγραψε: #639 06-06-08 07:46 Καλημερα Σαλλονικιες!!! Ζωη λες να κανουμε μια συναντηση "γατογιουρο 2008" ???? ωραια θα ειναι !!! καφετερια με μεγααααλη οθονη να βρουμε μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ruko έγραψε: #640 06-06-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ για την υπέροχη γατούλα σου...:cry: 'Ηταν πραγματικά μοναδική. Αντίο, όμορφη κοντέσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Σας ευχαριστώ πολύ... Ναι, μια χαρά έζησε, κι αγαπήθηκε και το ήξερε -και το εκμεταλλεύτηκε, μπορώ να πω. Και ναι, πονάει, αλλά όπως είπα και πριν: αξίζει τον κόπο. Δεν ήθελα να σας μαυρίσω, μωρέ, ούτε να σας βγάλω Οφφ τόπικ απλώς επειδή από εδώ ήταν ο κόσμος που ξέρω και ήξερε τι συνέβαινε γι' αυτό το έβαλα εδώ. Click για ανάπτυξη... ούτε μας βγάζεις off topic ούτε μας μαυρίζεις είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε και τα καλά και τα άσχημα και σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας είμαστε όλες εδώ στο ίδιο καζάνι και ξέρουμε τι είναι οι γατούλες μας για όλες μας και πόσο πολύ τις αγαπάμε....να είσαι καλά και να νιώθεις οκ που το μοιράστηκες μαζί μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #636 05-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αχ Μαρινα μου ξερω οτι δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας σε τετοιες στιγμες.Ο πονος ξερω ειναι δυσβασταχτος και δεν περναει ποτε, απλα τον απαλυνει ο χρονος...Οτι και να πω ειναι λιγο, κρατησε τις αναμηνσεις των ωραιων στιγμων σας στην καρδια σου..Ισως ετσι εχουμε την ψευδαισθηση οτι δεν εφυγαν ποτε αλλα ειναι καπου μακρυα. Καλο ταξιδι Μουτζουρινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #637 05-06-08 13:30 Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Μάγισσα....είμαστε εδώ και στα καλά και στα άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Η Anima έγραψε: #638 05-06-08 22:39 Διαβάζω για τους θανάτους των γατουλιών σας και ομολογώ ότι σκέφτομαι τα δικά μου. Ο πολυαγαπημένος Χουχουδίτος μου βαδίζει στα τέσσερα χρονάκια του, όταν θα γίνει δεκαεφτά, εγώ - αν ζω - θα είμαι κοντά στα εβδομήντα έξι, κι η αγαπημένη Ελινούλα μου που είναι ενός χρονού, όταν φτάσει στα δεκαεφτά θα είμαι αντίστοιχα στα εβδομήντα εννιά. Φοβάμαι να τ' αφήσω μόνα τους και πιο πολύ αν πάθω τίποτα ποιός θα τα φροντίσει γέρικα που θα είναι. Δε λέω την κρυφή μου ευχή, αλλά σκέφτομαι με ποιο τρόπο μπορώ να εξασφαλίσω το μέλλον τους αν πάθω μια αρρώστια ή αν πεθάνω. Συγνώμη που σας τα λέω αυτά αλλά βλέπω ότι σ' αυτόν εδώ το χώρο και σεις συχνά λέτε τις πιο μύχιες σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Καλό βράδυ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 07:46 Η NiaR έγραψε: #639 06-06-08 07:46 Καλημερα Σαλλονικιες!!! Ζωη λες να κανουμε μια συναντηση "γατογιουρο 2008" ???? ωραια θα ειναι !!! καφετερια με μεγααααλη οθονη να βρουμε μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ruko έγραψε: #640 06-06-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ για την υπέροχη γατούλα σου...:cry: 'Ηταν πραγματικά μοναδική. Αντίο, όμορφη κοντέσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Αχ Μαρινα μου ξερω οτι δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας σε τετοιες στιγμες.Ο πονος ξερω ειναι δυσβασταχτος και δεν περναει ποτε, απλα τον απαλυνει ο χρονος...Οτι και να πω ειναι λιγο, κρατησε τις αναμηνσεις των ωραιων στιγμων σας στην καρδια σου..Ισως ετσι εχουμε την ψευδαισθηση οτι δεν εφυγαν ποτε αλλα ειναι καπου μακρυα. Καλο ταξιδι Μουτζουρινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #637 05-06-08 13:30 Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Μάγισσα....είμαστε εδώ και στα καλά και στα άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Η Anima έγραψε: #638 05-06-08 22:39 Διαβάζω για τους θανάτους των γατουλιών σας και ομολογώ ότι σκέφτομαι τα δικά μου. Ο πολυαγαπημένος Χουχουδίτος μου βαδίζει στα τέσσερα χρονάκια του, όταν θα γίνει δεκαεφτά, εγώ - αν ζω - θα είμαι κοντά στα εβδομήντα έξι, κι η αγαπημένη Ελινούλα μου που είναι ενός χρονού, όταν φτάσει στα δεκαεφτά θα είμαι αντίστοιχα στα εβδομήντα εννιά. Φοβάμαι να τ' αφήσω μόνα τους και πιο πολύ αν πάθω τίποτα ποιός θα τα φροντίσει γέρικα που θα είναι. Δε λέω την κρυφή μου ευχή, αλλά σκέφτομαι με ποιο τρόπο μπορώ να εξασφαλίσω το μέλλον τους αν πάθω μια αρρώστια ή αν πεθάνω. Συγνώμη που σας τα λέω αυτά αλλά βλέπω ότι σ' αυτόν εδώ το χώρο και σεις συχνά λέτε τις πιο μύχιες σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Καλό βράδυ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 07:46 Η NiaR έγραψε: #639 06-06-08 07:46 Καλημερα Σαλλονικιες!!! Ζωη λες να κανουμε μια συναντηση "γατογιουρο 2008" ???? ωραια θα ειναι !!! καφετερια με μεγααααλη οθονη να βρουμε μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ruko έγραψε: #640 06-06-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ για την υπέροχη γατούλα σου...:cry: 'Ηταν πραγματικά μοναδική. Αντίο, όμορφη κοντέσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Μάγισσα....είμαστε εδώ και στα καλά και στα άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 22:39 Η Anima έγραψε: #638 05-06-08 22:39 Διαβάζω για τους θανάτους των γατουλιών σας και ομολογώ ότι σκέφτομαι τα δικά μου. Ο πολυαγαπημένος Χουχουδίτος μου βαδίζει στα τέσσερα χρονάκια του, όταν θα γίνει δεκαεφτά, εγώ - αν ζω - θα είμαι κοντά στα εβδομήντα έξι, κι η αγαπημένη Ελινούλα μου που είναι ενός χρονού, όταν φτάσει στα δεκαεφτά θα είμαι αντίστοιχα στα εβδομήντα εννιά. Φοβάμαι να τ' αφήσω μόνα τους και πιο πολύ αν πάθω τίποτα ποιός θα τα φροντίσει γέρικα που θα είναι. Δε λέω την κρυφή μου ευχή, αλλά σκέφτομαι με ποιο τρόπο μπορώ να εξασφαλίσω το μέλλον τους αν πάθω μια αρρώστια ή αν πεθάνω. Συγνώμη που σας τα λέω αυτά αλλά βλέπω ότι σ' αυτόν εδώ το χώρο και σεις συχνά λέτε τις πιο μύχιες σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Καλό βράδυ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 07:46 Η NiaR έγραψε: #639 06-06-08 07:46 Καλημερα Σαλλονικιες!!! Ζωη λες να κανουμε μια συναντηση "γατογιουρο 2008" ???? ωραια θα ειναι !!! καφετερια με μεγααααλη οθονη να βρουμε μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ruko έγραψε: #640 06-06-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ για την υπέροχη γατούλα σου...:cry: 'Ηταν πραγματικά μοναδική. Αντίο, όμορφη κοντέσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Διαβάζω για τους θανάτους των γατουλιών σας και ομολογώ ότι σκέφτομαι τα δικά μου. Ο πολυαγαπημένος Χουχουδίτος μου βαδίζει στα τέσσερα χρονάκια του, όταν θα γίνει δεκαεφτά, εγώ - αν ζω - θα είμαι κοντά στα εβδομήντα έξι, κι η αγαπημένη Ελινούλα μου που είναι ενός χρονού, όταν φτάσει στα δεκαεφτά θα είμαι αντίστοιχα στα εβδομήντα εννιά. Φοβάμαι να τ' αφήσω μόνα τους και πιο πολύ αν πάθω τίποτα ποιός θα τα φροντίσει γέρικα που θα είναι. Δε λέω την κρυφή μου ευχή, αλλά σκέφτομαι με ποιο τρόπο μπορώ να εξασφαλίσω το μέλλον τους αν πάθω μια αρρώστια ή αν πεθάνω. Συγνώμη που σας τα λέω αυτά αλλά βλέπω ότι σ' αυτόν εδώ το χώρο και σεις συχνά λέτε τις πιο μύχιες σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Καλό βράδυ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 07:46 Η NiaR έγραψε: #639 06-06-08 07:46 Καλημερα Σαλλονικιες!!! Ζωη λες να κανουμε μια συναντηση "γατογιουρο 2008" ???? ωραια θα ειναι !!! καφετερια με μεγααααλη οθονη να βρουμε μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ruko έγραψε: #640 06-06-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ για την υπέροχη γατούλα σου...:cry: 'Ηταν πραγματικά μοναδική. Αντίο, όμορφη κοντέσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημερα Σαλλονικιες!!! Ζωη λες να κανουμε μια συναντηση "γατογιουρο 2008" ???? ωραια θα ειναι !!! καφετερια με μεγααααλη οθονη να βρουμε μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ruko έγραψε: #640 06-06-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ για την υπέροχη γατούλα σου...:cry: 'Ηταν πραγματικά μοναδική. Αντίο, όμορφη κοντέσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Δύσκολη μέρα. Δύσκολος ο μήνας που πέρασε και, φαντάζομαι, δυσκολούτσικα για κάποιο διάστημα ακόμα. Χτες αποχαιρέτισα την γάτα που ήμασταν μαζί 17 χρόνια. Μια ζωή... https://gatospito.com/forum-f14/topic-t1336.htm Κάποιες ξέρατε τι περνούσαμε τον τελευταίο καιρό κι ότι είχα διαλέξει να μην το πολυσυζητάω. Χαϊδέψτε μου τα γατιά σας, δώστε τους ένα φιλί από μένα, και να ξέρετε ότι παρόλ' αυτά αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε όταν επιλέγουμε να αγαπήσόυμε/αγαπηθούμε με/από ένα ζώο (το ρίσκο του διαφορετικού κύκλου ζωής, δηλαδή). Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ για την υπέροχη γατούλα σου...:cry: 'Ηταν πραγματικά μοναδική. Αντίο, όμορφη κοντέσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.